ilias12377_ Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 ναι μπορείς να τις επαναφέρεις θα πάς ρυθμίσεις ασύρματα και δίκτυα κάρτες sim εκεί θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Σε ευχαριστω για την απαντηση,ηταν το πρωτο που εκανα αλλα ενω με αφηνει να οριζω χρωματα στις sim οταν με καλουν βγαινει παντα μπλε η επαφη εστω και αν εχω ορισει την μια μπλε και την αλλη sim πρασινη,μαλλον ειναι bug της lollipop διστυχως,μηπως αφου δεν βρισκω λυση καποιος ξερει καποιο προγραμμα να κατεβασω απο το play ωστε να μπορεσω να ορισω 2 χρωματα στις sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red7genius Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Tα G, H, H+ κτλ όταν έχεις τα data ανοικτά που είναι; Δεν φαίνεται κάτι στην 5.:worry: Εμενα μου τα βγαζει κανονικα πανω απο το σημα οπως και πριν αλλα με πιο μικρα γραμματα.. μηπως εχεις ανοιχτο και το wi-fi οταν το τεσταρες? Γιατι τοτε δεν βγαζει κατι Έχω κι εγώ πρόβλημα με το συγκεκριμένο. Ενώ πριν ακόμα και όταν έκλεινες τα δεδομένα, έδειχνει τι σήμα έπιανε, τώρα φαίνεται μόνο όταν τα ανοίγεις. Επίσης κάτι που μου φαίνεται περίεργο είναι μετα την αναβάθμιση δεν μου δείχνει ποτέ στο σήμα H+. Μου δείχνει μόνο Η παρόλου που βρίσκομαι στην Αθήνα, αποκλείεται να μην πιάνει Η+. Ξέρει κανεις τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Παιδια εχω κ γω το moto g 2nd gen ...μηπως μπορει να καταλαβει κανεις γιατι δεν μου εχει ερθει ακομα το update σε lollipop? Το λογισμικο ειναι ενημερωμενο λεει και ειναι το 4.4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλησπέρα , κάποιος να μου προτείνει φορτιστή για το κινητό;θελω να κανω γρήγορη φόρτιση... Ευχαριστώ κανα φορτιστή για γρήγορη φόρτιση ;;;; κανεις;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Βρες κάποιον στα 2Α, εγώ προσωπικά έχω αυτόν του ταμπλετ μου samsung galaxy tab pro 8.4 ,σε 80 λεπτά είναι φουλ από σχεδόν μηδέν Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Kαι άλλο bug.Αν είναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα οι υπηρεσίες google είναι πάνω πάνω στην κατανάλωση μπαταρίας αφού προσπαθεί να επικοινωνεί με τους σέρβερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Βρες κάποιον στα 2Α, εγώ προσωπικά έχω αυτόν του ταμπλετ μου samsung galaxy tab pro 8.4 ,σε 80 λεπτά είναι φουλ από σχεδόν μηδέν Επειδή δεν ξερω πως να ψαξω , κατι πιο συγκεκριμενο;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saloufas17 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Παιδια εχω κ γω το moto g 2nd gen ...μηπως μπορει να καταλαβει κανεις γιατι δεν μου εχει ερθει ακομα το update σε lollipop? Το λογισμικο ειναι ενημερωμενο λεει και ειναι το 4.4.4 Δεν θέλει ρε το κινητό να αναβαθμιστεί!!! :lol: Κάτσε όπως είσαι δεν βλέπεις τι γίνεται με την Lollipop? Beta tester θες να γίνεις? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiovlad Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Δεν θέλει ρε το κινητό να αναβαθμιστεί!!! :lol: Κάτσε όπως είσαι δεν βλέπεις τι γίνεται με την Lollipop? Beta tester θες να γίνεις? ;) Στην δική μου περίπτωση με το lollipop έχω πολύ λιγότερα προβλήματα και καλύτερη αυτονομία σε σχέση με το kitkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Δεν θέλει ρε το κινητό να αναβαθμιστεί!!! :lol: Κάτσε όπως είσαι δεν βλέπεις τι γίνεται με την Lollipop? Beta tester θες να γίνεις? ;) Νταξει δεν ξερω αν θα την εβαζα αλλα γιατι δεν μου ηρθε η αναβαθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Δεν πάμε καλά... Έκανα reset, και το δούλεψα αρκετά και έδειχνε να έχει στρώσει. Από το 60% πήγε στο 15% με 3 ώρες οθόνη κλπ. Το φορτίζω στη συνέχεια, το αφήνω και λίγη ώρα μετά το σημείο που έφτασε στο 100%. Το έχω σε flight mode κατά τη διάρκεια της φόρτισης, και το αφήνω εκεί βγάζοντάς το κατά τις 02:00. Λέω να δω το πρωί που θα έχει πάει. Κοιτάω για πλάκα 23 λεπτά μετά, και έχει παέι στο 93%. Και το κερασάκι στην τούρτα είναι πως μου γράφει στη μπαταρία, "Δεδ/μένα χρήσης μη διαθέσιμα".... Ούτε καν να μάθουμε δηλαδή που πήγαν αυτά τα 7%. Οκ, και στην Kit Kat μου φαινόταν πως πήγαινε σχετικά γρήγορα γύρω στο 95% και μετά σταθεροποιούταν κάπως η κατανάλωση, αλλά το δούλευα κιόλας. Τώρα τίποτα.:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimudis Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Κανείς με την 21.11.23.titan_retgb.retgball.en.GB retgb έχει πάρει την 5.02? Σε μένα δεν έχει έλθει ακόμη ειδοποίηση ούτε μπαίνει με άλλο τρόπο! Και εγώ με την ίδια έκδοση δεν έχω πάρει ακόμα update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulalume Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Δεν πάμε καλά... Έκανα reset, και το δούλεψα αρκετά και έδειχνε να έχει στρώσει. Από το 60% πήγε στο 15% με 3 ώρες οθόνη κλπ. Το φορτίζω στη συνέχεια, το αφήνω και λίγη ώρα μετά το σημείο που έφτασε στο 100%. Το έχω σε flight mode κατά τη διάρκεια της φόρτισης, και το αφήνω εκεί βγάζοντάς το κατά τις 02:00. Λέω να δω το πρωί που θα έχει πάει. Κοιτάω για πλάκα 23 λεπτά μετά, και έχει παέι στο 93%. Και το κερασάκι στην τούρτα είναι πως μου γράφει στη μπαταρία, "Δεδ/μένα χρήσης μη διαθέσιμα".... Ούτε καν να μάθουμε δηλαδή που πήγαν αυτά τα 7%. Οκ, και στην Kit Kat μου φαινόταν πως πήγαινε σχετικά γρήγορα γύρω στο 95% και μετά σταθεροποιούταν κάπως η κατανάλωση, αλλά το δούλευα κιόλας. Τώρα τίποτα.:down: μετά απο το upgrade, ενώ είχα κάνει Reset και wipe cache, είχε το απίστευτο drain που αναφέρεις μετά την πρώτη φόρτιση..μετά απο 2 ήμέρες έκανα άλλο ένα wipe cache και απο τότε έχει και μεγαλύτερο χρόνο αναμονής απο την 4.4.4... κάνε μια δοκιμή, δεν χάνεις τίποτα ούτε στησίματα θέλεις πάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Σε ευχαριστω για την απαντηση,ηταν το πρωτο που εκανα αλλα ενω με αφηνει να οριζω χρωματα στις sim οταν με καλουν βγαινει παντα μπλε η επαφη εστω και αν εχω ορισει την μια μπλε και την αλλη sim πρασινη,μαλλον ειναι bug της lollipop διστυχως,μηπως αφου δεν βρισκω λυση καποιος ξερει καποιο προγραμμα να κατεβασω απο το play ωστε να μπορεσω να ορισω 2 χρωματα στις sim? κατάλαβα τι θες? λοιπόν η λύση στο πρόβλημα σου είναι : Ρυθμίσεις -> Ασύρματα και Δίκτυα -> Κάρτες SIM -> Ρυθμίσεις Κλήσης -> Ρυθμίσεις λογαριασμού τηλεφώνου εκεί επιλέγεις το ερώτηση πάντα και απ ενεργοποιείς το αυτόματη επιλογή Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Τελικα δεν επρεπε να περασω στην λολιποπ γιατι προειπα πιο πανω οτι δεν παιζει τα βιντεο των καναλιων ,εκανα και επαναφορα εργοστασιακων αλλα τιπ τελικα η 4.4.4 ειναι αψογη τπτ δεν ελειπε. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Τελικα δεν επρεπε να περασω στην λολιποπ γιατι προειπα πιο πανω οτι δεν παιζει τα βιντεο των καναλιων ,εκανα και επαναφορα εργοστασιακων αλλα τιπ τελικα η 4.4.4 ειναι αψογη τπτ δεν ελειπε. εγώ πάντως δεν δίνω σημασία στα "βίντεο" των καναλιών που λες από την στιγμή που όλα τα ελληνικά (ΜΜΕ) κανάλια είναι για τα σκουπίδια/πέταμα συμβουλή μου μην παιδεύεσαι τσάμπα συνήθως φταίνε οι players που χρησιμοποιούν. όσο για το αν έπρεπε να βάλω την 5.0.2 αντί για την 4.4.4 θα συμφωνήσω μαζί σου δεν ξέρω αν φταίει το wipe data/cache + factory reset αντί να κάνω απλά την αναβάθμιση (δεν θα το μάθω ποτέ...) πάντως δεν είμαι ευχαριστημένος με την 5.0.2 στο Motorola Moto G (2nd Gen) Edited February 14, 2015 by Zer0c00L Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 μετά απο το upgrade, ενώ είχα κάνει Reset και wipe cache, είχε το απίστευτο drain που αναφέρεις μετά την πρώτη φόρτιση..μετά απο 2 ήμέρες έκανα άλλο ένα wipe cache και απο τότε έχει και μεγαλύτερο χρόνο αναμονής απο την 4.4.4... κάνε μια δοκιμή, δεν χάνεις τίποτα ούτε στησίματα θέλεις πάλι.. Ευχαριστώ. Το σκεφτόμουν και αυτό και μόλις το έκανα. Για να δούμε... Η πλάκα είναι πως στην αρχή που είχα περάσει την 5.0.2 δεν ήταν τόσο χάλια. Λίγες μέρες πριν επιδεινώθηκε. Σαν να φταίει κάποια εφαρμογή που εγκαταστάθηκε, αλλά άντε να βρεις ποια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Όπως ξαναείπα η 5 βελτίωσε ΠΟΛΥ την αυτονομία στην αναμονή. Πλέον δεν κλείνω τίποτα (data, bluetooth, location) γιατί δεν χρειάζεται. Δεν καταναλώνει σχεδόν τίποτα. Η kit kat σε αντίστοιχο mode ρούφαγε την μπαταρία. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) Προφανώς όμως έχει bugs χάρη στα οποία δείχνει να "κάθεται" διαφορετικά ανάλογα με τη συσκευή. Εμένα είναι πολύ χειρότερα από την Kit Kat έχοντας ανοιχτό μονάχα το Wi-Fi. Edit: σε 7 ώρες που δεν άναψε καν η οθόνη έχασε 11%. Το μοναδικό που έλεγε στα στατιστικά είναι ετοιμότητα κυψέλης για όλο το διάστημα. Edited February 14, 2015 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 καλημέρα παιδιά , καμιά θήκη ανθεκτική κομψή και μόνο για το πίσω μέρος έχουμε; είχα πάρει αυτή και κόπηκε το πλαστικό που έχει γύρω της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaryHimura Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 καλημέρα παιδιά , καμιά θήκη ανθεκτική κομψή και μόνο για το πίσω μέρος έχουμε; είχα πάρει αυτή και κόπηκε το πλαστικό που έχει γύρω της. http://www.ebay.com/itm/301444781354?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=600392496422&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT πολυ καλη θηκη. δεν ξερω αν την βρεις και πιο φτηνα.εκανε 1.02 σε ασπρο οταν την ειχα παρει απο τον συγκεκριμκενο seller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Σε μενα παλι στην προηγουμενη φορτηση εβγαλε 5 ωρες οθονη (στο 40% φωτεινοτητα) με σχεδον 2 μερες συνολο, αλλα με μονο το wifi συνεχεια ενεργοποιημενο και λιγες ωρες data. Στην κιτκατ με 2-2μιση ωρες οθονη αλλα με data ανοιχτα κανα 9 ωρο, εβγαζε μια μερα και στο τελος ειχε 20% μπαταρια ακομα. Θα δοκιμασω και με αρκετο data αυτες τις μερες να εχω μια εικονα και απο εκει. Γενικα μου φαινεται οτι παει καλυτερα στο θεμα της μπαταριας. Αλλα κατι bugs με κατι πληκτρολογια που εξαφανιζονται, που πληκτρολογεις κατι και δεν γραφει τιποτα, που πεταγονται περα δωθε κατι εφαρμογες οταν ανοιγεις κατι αλλο και τετοια κουλα τα κανει οσο το σκαλιζεις.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Το wi-fi στην αναμονή, πρέπει να καταναλώνει ελάχιστο. Τουλάχιστον έτσι ήταν στην Kit Kat και για αυτό και δεν υπήρχε λόγος να το κλείσω. Από εκεί και πέρα το λειτουργικό έχει bugs. Δεν υπάρχει "δεν κάνει να το σκαλίζεις" όσο το "σκάλισμα" περιορίζεται σε απλές εγκαταστάσεις εφαρμογών. Δεν μιλάμε για πράγματα που απαιτούν root κλπ. Αν αρχίζει και έχει προβλήματα με μπαταρία, είναι σαφές πως δεν είναι ακόμη έτοιμο/ώριμο το Lollipop. Τουλάχιστον όχι στο βαθμό που ήταν το Kit Kat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefstef Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 θέλω στα πλάγια να έχει κουμπιά και να μην είναι σιλικόνη για να πατιέται εύκολα. βρήκα 2 αλλά δεν ξέρω αν στο άσπρο θα λερώνει, γιατί την έχω πατήσει με άλλη σιλικόνης 1 , 2 , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Το wi-fi στην αναμονή, πρέπει να καταναλώνει ελάχιστο. Τουλάχιστον έτσι ήταν στην Kit Kat και για αυτό και δεν υπήρχε λόγος να το κλείσω. Από εκεί και πέρα το λειτουργικό έχει bugs. Δεν υπάρχει "δεν κάνει να το σκαλίζεις" όσο το "σκάλισμα" περιορίζεται σε απλές εγκαταστάσεις εφαρμογών. Δεν μιλάμε για πράγματα που απαιτούν root κλπ. Αν αρχίζει και έχει προβλήματα με μπαταρία, είναι σαφές πως δεν είναι ακόμη έτοιμο/ώριμο το Lollipop. Τουλάχιστον όχι στο βαθμό που ήταν το Kit Kat. Και μενα στην κιτκατ δεν καταναλωνε καθολου το wifi γι αυτο ειπα οτι ακομα δεν μπορω να πω σιγουρα για αν βελτιωθηκε η μπαταρια. Σκαλισμα εννοω τα πολυ βασικα πραγματα που εκανα και πριν. 10-15 εφαρμογες που χρησιμοποιω και καθε φορα σε ορισμενες κανει και διαφορετικα σκαλωματα.. Συμφωνω οτι θελει δουλεια ακομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts