epivitor3 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Κανείς με την 21.11.23.titan_retgb.retgball.en.GB retgb έχει πάρει την 5.02? Σε μένα δεν έχει έλθει ακόμη ειδοποίηση ούτε μπαίνει με άλλο τρόπο! Η Αγγλια δεν την εχει παρει ακομα, βαλε την ευρωπαικη αν εισαι ξεκλειδωτος Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ρε παιδιά σας παρακαλώ βοήθησε κοντευω να τρελαθω.Η μπάρα στην αρχική οθόνη κάτω με το βελάκι πίσω κλπ αντί να είναι ημιδιαφανής έγινε μαύρη εντελώς κ δεν ξέρω το λογο.νόμιζα οτι τ πείραξαν εγώ με τον nova launcher που είχα κ επειδή δεν έβρισκαν πως αλλάζει τον διεγραψα αλλά ακόμα αυτό παραμένει έτσι.δεν ξερω πως στο διάολο να το ξανααλλαξω η τι χρειαζεται να κανω αν και δεν εχω το τηλ.σε εμενα οταν εκανα αλλαγες με nova ,οταν επεστρεφα στον αρχικο louncher εμεναν καποιες ρυθμισεις πχ wallpaper,φανταζομαι αν ξαναβαλεις τον nova και αλλαξεις την ρυθμιση για την μπαρα θα επανελθει. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ξέρει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιησω την ειδοποίηση για ενημέρωση λογισμικού? Θέλω να μείνω στην 4.4.4 και με ενοχλεί η συνεχής ειδοποίηση για την 5.02 Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) Ξέρει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιησω την ειδοποίηση για ενημέρωση λογισμικού? Θέλω να μείνω στην 4.4.4 και με ενοχλεί η συνεχής ειδοποίηση για την 5.02 Απενεργοποιησε το MotorolaOTA Edited February 13, 2015 by epivitor3 Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supacoopa Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Μετα απο αρκετες μερες χρησης, τελικα το μονο κακο που βρισκω στην 5.0.2 ειναι το ασπρο φοντο στο default app drawer και η ασυμβατοτητα με το Super Widget Switch. Δεν εχω παρατηρησει lag ή κολληματα, ουτε μειωση ταχυτητας. Οχι οτι ειδα και καμια σοβαρη βελτιωση βεβαια... Η μπαταρια κραταει το ιδιο με πριν και απλα βλεπω λιγη διαθεσιμη μνημη παραπανω, ειδικα οταν ειναι φορτωμενες πολλες εφαρμογες. Ισως τελικα το μονο κερδος ειναι ψυχολογικο, η αισθηση δηλαδη οτι η συσκευη εχει την τελευταια εκδοση Android και δεν εχει "μεινει πισω". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 εγώ πάλι δεν έμεινα ευχαριστημένος με την περιβόητη αναβάθμιση στο 5.0.2 παρά το γεγονός ότι ακολούθησα την συμβουλή αυτών που γνωρίζουν (καθώς εγώ είμαι άσχετος) που προτρέπουν μετά από κάποια μεγάλη αναβάθμιση να κάνεις Wipe Data/Cache + Reset Factory Reset δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα καθώς η μπαταρία κρατάει το ίδιο ίσως και λιγότερο από την 4.4.4 KitKat και έχω παρατηρήσει ένα μικρό lag. ενώ η 5.0.2 στο tablet (asus google nexus 7) που αναβαθμίστηκε χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα... θα δείξει πάντως για κάθε ενδεχόμενο προχώρησα στην αγορά ενός καλού power bank για να λύσω το πρόβλημα αυτονομίας καθώς το smartphone είναι εργαλείο δουλείας όχι διασκέδασης. Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 ....μεγάλη απογοητευση η lollipop.... εάν δεν βαριομουν το στησιμο θα επεστρεφα στην προηγουμενη....!!!! εχω κανει τα παντα...και ολο και καποιο bug θα ανακαλυψω ...τωρα τελευταια οταν πατω να αρχισει μια εφαρμογη... ταυτοχρονα ανοιγει και καποια αλλη....:X Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 ....μεγάλη απογοητευση η lollipop.... εάν δεν βαριομουν το στησιμο θα επεστρεφα στην προηγουμενη....!!!! εχω κανει τα παντα...και ολο και καποιο bug θα ανακαλυψω ...τωρα τελευταια οταν πατω να αρχισει μια εφαρμογη... ταυτοχρονα ανοιγει και καποια αλλη....:X Οντως και εγω οσο την ανακαλυπτω τοσο απογοητευομαι :( Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pangousis Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ρε παιδιά, πώς βγαίνει η δόνηση στην κλήση στο lollipop; 'Ελεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Θες να πεις ότι πήγες στο ήχος και ειδοποίηση και δεν το βρήκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiovlad Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 τωρα τελευταια οταν πατω να αρχισει μια εφαρμογη... ταυτοχρονα ανοιγει και καποια αλλη....:X Μήπως αυτό γίνεται όταν είναι συνδεδεμένο στο φορτιστή, αν ναι τότε φταίει ο φορτιστής που δεν δίνει σταθερή τάση και επηρεάζεται η οθόνη αφής ... άλλαξε τον φορτιστή (το είχα αυτό με το KitKat και φορτιστή από το lidl, ενώ με ένα άλλο φορτιστή alcatel δεν έχω κανένα πρόβλημα) Με το lollipop το κινητό μου με ίδιες εφαρμογές έχει πολύ λιγότερα lags και γενικά συμπεριφέρεται πολύ καλύτερα ... δεν κλείνουν εφαρμογές λόγω της έλλειψης μνήμης. Εκτός το dialer που απέκτησε επιπρόσθετα lags, αλλά μικρό το κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Τελευταία έχω τρελό battery drain. Προχθές σε flight mode μέσα σε 7 ώρες έχασε 7-8%. Σήμερα το πρωί το φόρτισα στο 100% και σε 14 λεπτά χωρίς να το πειράξω είχε πάει στο 95%. Είμαι στο 82% τώρα με 20 λεπτά SOT... Νομίζω ήρθε η ώρα να κάνω ξανά reset... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Universe Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Backup μεσω της sd για να κανω factory reset ξερει κανεις πως κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλησπέρα , κάποιος να μου προτείνει φορτιστή για το κινητό;θελω να κανω γρήγορη φόρτιση... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inetbox Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλησπερα στην παρεα,εγω ειμαι τις αποψης οτι οσο το σκαλιζεις και βαζεις βγαζεις εφαρμογες απλα εχεις πολλες πιθανοτητες για battery drain...Προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος απο την Lollipop χωρις τα διαφορα προβληματα που διαβαζω εδω,και η διαρκεια μπαταριας εχει αλλαξει προς το καλυτερο,1 ημερα και 15 ωρες και να απομενει ακομη 35% με 3.30 ωρες οθονη και σχεδον ολες τις ωρες ανοιχτο το wifi....οσο για φορτιστη οταν δεν εχω χρονο εναν 2αρι απο ταμπλετ,οταν δεν εχω θεμα χρονου εναν 500αρι alcatel... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Το δικό μου δεν το σκαλίζω. Δεν είχα πάνω από 15 εφαρμογές εγκατεστημένες. Αυτόματο συγχρονισμό κλειστό, τοποθεσία στην εξοικονόμηση μπαταρίας, και χρήση κυρίως με Wi-Fi. Εχθές πριν το φορτίσω είχε πάει στο 26% με 2 ώρες και 50 λεπτά οθόνης. Τραγικό νούμερο. Ελπίζω να στρώσει τώρα με την επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaryHimura Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 οκ απο οτι βλεπω θα μεινω στην 4.4.4 μεχρι να βγει νεα lollipop με διορθωσεις...δεν θα μου χαλασουν την κινηταρα εμενα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Οταν ενεργοποιησω τη εξοικονόμηση μπαταριας βγαίνουν δυο πορτοκαλί πλαίσια πανω και κάτω στα soft keys. Πως φεύγουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Οταν ενεργοποιησω τη εξοικονόμηση μπαταριας βγαίνουν δυο πορτοκαλί πλαίσια πανω και κάτω στα soft keys. Πως φεύγουν; νομίζω δεν φεύγουν καθώς αυτό σημαίνει ότι έχεις ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση μπαταρίας άρα υπάρχει περιορισμός στα δεδομένα κτλ φεύγουν μόνο αν την απενεργοποιήσεις και την ρυθμίσεις να λειτουργεί μόνο στο 5 ή στο 15% της μπαταρίας. Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Τι χαζοαρα είναι αυτή παλι; Ευχαριστώ για την απάντηση φιλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pap paok Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Και που ακριβως στις ρυθμίσεις είναι αυτό??? Δεν το βρίσκω πουθενά! Motorola OTA στα running apps. Εχει 4-5 services, δεν ξέρω ποιο απόλα κάνει το notification, οπότε σκότωσέ τα όλα ή γκουγκλαρε για να βρεις ποιο είναι. Και για μονιμότερη λύση που θα ισχύει και μετά από κάθε restart, ψάξου με το Greenify.. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι χαζοαρα είναι αυτή παλι; Ευχαριστώ για την απάντηση φιλέ. Δεν είναι χαζομάρα, δείχνει ότι το τηλέφωνο λειτουργεί με περιορισμένα πολλά πράματα για να εξοικονομεί μπαταρία και πρέπει ο χρήστης να το έχει υπόψη του για να μη χάνει διάφορα alerts. Μπορείς να το βάλεις να ισχύει από το 15 η το 5% της μπαταρίας, οπότε μάλλον δε θα το βλέπεις και συχνά αν σε ενοχλεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Παιδια καλησπερα απο οταν εκανα την αναβαθμιση σε lollipop οι sim που ειχα εχουν χασει το χρωμα τους μου τις δειχνει οταν με καλουν και τις δυο μπλε ενω πριν ειχα μια πρασινη και μια μπλε σαν χρωμα,μπορω να το επαναφερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisnapoli Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 νομίζω κατάλαβα..άλλαξε το φόντο που έβαλες..καμιά φορά αν επιλέξεις να μπει το φόντο από το nova γίνεται αυτό.. στην ουσία δν αλλάζει το χρώμα τη μπάρας αλλά κάπως σαν να κόβει το φόντο σε εκείνο το σημείο και φαίνεται μαύρο Είσαι ωραίος φιλέ λύθηκε τ θέμα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Παιδια καλησπερα απο οταν εκανα την αναβαθμιση σε lollipop οι sim που ειχα εχουν χασει το χρωμα τους μου τις δειχνει οταν με καλουν και τις δυο μπλε ενω πριν ειχα μια πρασινη και μια μπλε σαν χρωμα,μπορω να το επαναφερω? ναι μπορείς να τις επαναφέρεις θα πάς ρυθμίσεις ασύρματα και δίκτυα κάρτες sim εκεί θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Tί γίνεται με τη δόνηση?Ακόμη και οι ειδοποιήσεις των παιχνιδιών έχουν δόνηση.WTF ρε Google... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts