Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά την αναβάθμηση σε lollipop δεν μου δουλεύει κανένα πρόγραμμα πλοίγησης. Τέλος το NAVIGON και το IGO.

έκανες clean install ή όχι;

τι εννοείς δεν παίζουν; δεν ανοίγουν, κολλάνε, δεν βρισκουν δορυφόρο..;

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ηaki κάνεις μεγάλο λάθος.Το κινητό είναι από τις καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά.Δεν νομίζω όμως πως κανείς τα "παίρνει" από την Motorola εδώ...οπότε μπορούμε να επισυνάπτουμε τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά του.Αν μου έδινε η Motorola κάθε 6 μήνες και από ένα τζάμπα κινητό τότε θα έμπαινα εδώ και θα αποθέωνα το moto g, moto x, moto e κτλπ.

Ο κόσμος έχει ζόρια και τα 170 ευρώ δεν είναι καθόλου αμελητέο ποσό για να τα δώσει κάποιος...Εδώ μέσα ζυγίζουμε το συγκεκριμένο προϊόν,από τα σχόλια και τις κριτικές που ο μελλοντικός αγοραστής θα διαβάσει θα κρίνει αν γι αυτόν συμφέρει ή δεν συμφέρει να το αγοράσει.

σ' αυτό το thread καταντήσαμε, εξ' αιτίας μερικών, άλλοι να μην θέλουν να την περάσουν γιατί είναι τάχα χειρότερη και άλλοι να μην αγοράζουν αυτό το διαμάντι γιατί "κάνει νερά η οθόνη όταν την ζουλάς με δύναμη

Δεν θα νιώσω εγώ ενοχές επειδή το τηλέφωνο έχει τα κουσούρια του,και αν εξ΄αιτίας μου ή εξαιτίας οποιουδήποτε άλλου δεν προβούν στη αγορά του μερικοί αναγνώστες τότε το κρίμα στον λαιμό εκείνων που το κατασκεύασαν και όχι σε μένα που το αγόρασα και ίσως έμεινα δυσαρεστημένος.

Σε κάθε περίπτωση για να μην ακουστούν αυτά που έγραψα ύμνος κατά του τηλεφώνου,θέλω να πω πως η συσκευή μου έχει αφήσει την καλύτερη εντύπωση...δεν μετάνιωσα τα λεφτά που έδωσα και ούτε περίμενα κάτι περισσότερα αντίθετα περίμενα πολύ λιγότερα...Απλά γιατί θεωρείτε ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα στην κατηγορία του πιστεύω πως το να γράφουμε τα προβλήματά του μόνο καλό κάνει γιατί έτσι μπορεί ο καθένας να δει πιο σφαιρικά την κατάσταση και είτε να το επιλέξει είτε όχι.

Edited by nikkaps

έκανες clean install ή όχι;

τι εννοείς δεν παίζουν; δεν ανοίγουν, κολλάνε, δεν βρισκουν δορυφόρο..;

Τι θέλεις να πεις με το clean install?? Τι να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμήσεων???

Το NAVIGON ανήγει και κλίνει πάλη μόνο του. Το IGO δεν ανήγει καθόλου. Πριν την αναβάθμηση δούλευαν κανονικά. Τα ίδια προγράμματα τα έχω σε άλλα 2 κινητά χωρίς πρόβλημα.

τι να σου πω εγώ δεν βρήκα κάτι και ήταν ο λογος που πέρασα την lollipop..μου έσπασε τα νεύρα η ειδοποίηση..

πάντως όσο και να μην μου αρέσει για αρχή καλυτερα να την συνηθισω μια ωρα αρχυτερα.

Αν σκοτώνατε την ΟΤΑ service δε θα φευγαν οι ειδοποιήσεις;

Kαλύτερα να μας πεί αν τα προγράμματα πλοήγησης είναι αγορασμένα ή είναι τζαμπέ!

Όλος ο κόσμος των κινητών αυτού του πλανήτη περιμένει την Lollipop, οι περισσότεροι δεν την έχουν πάρει, πάρα πολλοί δεν θα την πάρουν ποτέ και σ' αυτό το thread καταντήσαμε, εξ' αιτίας μερικών, άλλοι να μην θέλουν να την περάσουν γιατί είναι τάχα χειρότερη και άλλοι να μην αγοράζουν αυτό το διαμάντι γιατί "κάνει νερά η οθόνη όταν την ζουλάς με δύναμη"!!! :blink::cry:

Κάτι δεν πάει καλά εδώ μέσα!!! :dizzy:

ΠΕΣΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :X

To Navigon διαβάζω πως έχει βγάλει προβληματάκια με dual sim κινητά...μήπως παίζει κάτι τέτοιο και σε σένα;;;

εμένα το navigon δουλεύει κανονικά και μετά το update...

Μετά την αναβάθμηση σε lollipop δεν μου δουλεύει κανένα πρόγραμμα πλοίγησης. Τέλος το NAVIGON και το IGO.

Αν έκανες update σε 5.0.2 και η εφαρμογή ήταν εγκατεστημένη από πριν, απεγκατέστησέ την και δοκίμασε εγκατάσταση ξανά. Ιδανικά κάνε factory reset. Εγώ μόλις εγκατέστησα για δοκιμή το Navigon (σπασμένο) και λειτουργεί κανονικά.

Όταν έλεγα ότι πρέπει να κάνουμε factory reset μετά από μια τόσο μεγάλη αναβάθμιση για να λειτουργεί απροβλημάτιστα, μερικοί μου λέγανε πως δεν βλέπουν το λόγο.

Όλος ο κόσμος των κινητών αυτού του πλανήτη περιμένει την Lollipop, οι περισσότεροι δεν την έχουν πάρει, πάρα πολλοί δεν θα την πάρουν ποτέ και σ' αυτό το thread καταντήσαμε, εξ' αιτίας μερικών, άλλοι να μην θέλουν να την περάσουν γιατί είναι τάχα χειρότερη και άλλοι να μην αγοράζουν αυτό το διαμάντι γιατί "κάνει νερά η οθόνη όταν την ζουλάς με δύναμη"!!! :blink::cry:

Πρώτα από όλα μιλάμε για μια απλή αναβάθμιση λειτουργικού που όταν πραγματοποιηθεί δε θα αλλάξει κάτι τραγικά στην καθημερινότητα του κατόχου της συσκευής. Από εκεί και έπειτα, δεν είδα παραπάνω από 1 άτομο να λέει ότι θα περιμένει λίγο πριν το αναβαθμίσει. Όλοι οι υπόλοιποι έχουμε μια πρώτη άποψη έχοντας πραγματοποιήσει την αναβάθμιση, εν γνώση μας ότι δεν γυρίζει πίσω αν δεν πάει κάτι καλά(χωρίς απώλεια εγγύησης τουλάχιστον). Δεν είπαμε ότι άλλαξε κάτι τραγικό στο τηλέφωνο, όσων αφορά το value for money. Η όποια διαφωνία υπάρχει είναι σχετικά με το αν έχει γίνει τόσο τέλειο και smooth. Προσωπικά με όσα διάβαζα από τα παιδιά που περάσανε πριν μέρες την Ινδική ΟΤΑ, περίμενα πως θα είναι αρκετά καλύτερη η απόκριση συγκριτικά με την παλιότερη έκδοση. Βλέπω πως δεν έχει τόσες διαφορές στην πραγματική ταχύτητα εκτέλεσης. Το να ανοίγω το συρτάρι των εφαρμογών να κάνω γρήγορα swipe και να επιστρέφω στην αρχική οθόνη δεν το θεωρώ ουσιαστική ένδειξη για το πως πάει το κινητό. Αντίθετα, το κόλλημα όταν εγκαθιστά ενημερώσεις είναι αρκετά σοβαρό, ειδικά όταν στο kit kat δεν ζοριζόταν καθόλου(ξαναλέω πως κάλεσε επαφή χωρίς να το βλέπω και χωρίς να έχω τη δυνατότητα να κλείσω το τηλέφωνο).

Για να ξεκαθαρίσω κάτι, φυσικά και δεν με χαλάει καθόλου. Όπως δεν είχα κανένα πρόβλημα με την kit kat(ούτε με τα redraws, ούτε με κάποια ανεπαίσθητα lags), έτσι και τώρα δεν με ενοχλεί. Αλλά όχι ότι έχει γίνει και Nexus 6...

To Navigon διαβάζω πως έχει βγάλει προβληματάκια με dual sim κινητά...μήπως παίζει κάτι τέτοιο και σε σένα;;;

Το έχω στο SAMSUNG GALAXY S DUO με DUAL SIM και δεν έχει πρόβλημα.

Και εγώ έχω τη .14 και δεν μου δείχνει την ενημέρωσή σε lollipop .Αν είναι κάποιος (με version .14) κοντά σε pc μπορεί να δοκιμάσει αν συνδέοντας το τηλ στο pc με το Motorola device manager δείχνει διαθέσιμο το update ?

Το έχω στο SAMSUNG GALAXY S DUO με DUAL SIM και δεν έχει πρόβλημα.

Μην το παίρνεις τοις μετρητοίς αυτό που έγραψα...απλά με ένα πρόχειρο googlαρισμα είδα μερικούς να το γράφουν και το αναδιατύπωσα ...

Όταν ξεκλειδωνω την οθόνη με πετάει στις κλήσεις και όχι στην επιφ. εργασίας. Αλλάζει αυτό;

Όταν ξεκλειδωνω την οθόνη με πετάει στις κλήσεις και όχι στην επιφ. εργασίας. Αλλάζει αυτό;

Αυτό το κάνει γιατί το κάνεις από τα δεξία προς τα αριστερά και όχι από κάτω προς τα πάνω. Δε νόμιζω να αλλάζει αυτό.

:D

Μάλιστα. Τελικά το φορμάτ και ο καθαρισμος της cache είναι απαραίτητα; Γιατί το τηλ. λειτουργει περίφημα μέχρι στιγμής.

Μάλιστα. Τελικά το φορμάτ και ο καθαρισμος της cache είναι απαραίτητα; Γιατί το τηλ. λειτουργει περίφημα μέχρι στιγμής.

Εναν καθαρισμο στην cache καν τον τζαμπα ειναι :p

Και σε εμενα δουλευει μια χαρα το NAVIGON Europe v5.3.1 (σπασμενο :X)

Φιλε haki μην τρελαίνεσαι ;) , το κινητο ειναι τελειο απλα με την 5.0.2 εγινε λιιιιιιιιιιιιιιγο πιο αργη η αποκριση τουλαχιστον στην home screen κατα τα αλλα ολα super :cool: .

http://mowned.com/sig/epivitor.jpg

Καλά την cache να την καθαρίζω, το φορμάτ είναι απαραίτητο; Σορι που ρωταω συνέχεια αλλά απο android είμαι νουμπας.

Και εγώ έχω τη .14 και δεν μου δείχνει την ενημέρωσή σε lollipop .Αν είναι κάποιος (με version .14) κοντά σε pc μπορεί να δοκιμάσει αν συνδέοντας το τηλ στο pc με το Motorola device manager δείχνει διαθέσιμο το update ?

http://s23.postimg.org/r84fqwgbv/screenshot_10.png

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καθυστερεί στους .14 :blink::lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

ποσο χρονο θελει για πληρη φορτιση; το δικο μου χρειαζεται 2 ωρες. πολυ δεν ειναι;

Μαγκες αυτο το μήνυμα που εμφανίζεται συνέχεια για αναβάθμιση μπορουμε να το απενεργοποιησουμε? Δεν θελω να κανω αναβάθμιση γιατί είμαι ευχαριστημένος όπως ειναι

Καλησπέρα.

Από το απόγευμα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: εντελώς ξαφνικά δε λειτουργεί το home button, ενώ φαίνεται να μη λειτουργεί και η notification bar. Όταν, δλδ, πατάω το home για να επιστρέψω στην αρχική οθόνη, δε γίνεται τίποτα. Φαίνεται να "πατιέται" (κάνει τη "σκιά" που φαίνεται όταν πατιέται), αλλά δεν κάνει κάτι. Αν θέλω να αλλάξω launcher (έχω το νόβα), και πάω μέσα από τις Ρυθμίσεις-> Αρχική Οθόνη και επιλέξω τον launcher που θέλω, πρέπει να κάνω επανεκίνηση για να τον "πάρει".

Αν κατεβάσω τη notification bar είναι κενή (φαίνεται μόνο η ώρα και η ημερομηνία, αλλά εάν πατήσω επάνω τους, δε με πηγαίνει στο ρολόι), ενώ πατώντας επάνω στα τετραγωνάκια πάνω δεξιά (για να μου ανοίξει τα toggles) δεν κάνει τίποτα.

Επίσης, έχει θέμα και με τις εισερχόμενες: αν κάποιος με πάρει τηλέφωνο, φαίνεται ότι είναι κατειλημμένο, ενώ οι εξερχόμενες γίνονται κανονικά.

Τέλος, δεν κλειδώνει. Αν πατήσω το power button, απλώς σβήνει η οθόνη, ενώ αν το ξαναπατήσω (με την οθόνη σβηστή), το τηλέφωνο ανοίγει στο σημείο που ήταν, χωρίς να μου εμφανίζει το λουκέτο. Kρατώντας το power πατημένο για να το σβήσω, μου εμφανίζει μόνο την επιλογή απενεργοποίηση και τίποτε άλλο. Τέλος, όταν ξανανοίγω το τηλέφωνο, δε μου βγάζει αμέσως να βάλω το pin, αλλά πρέπει να πάω μέσα από τις Ρυθμίσεις->Ρυθμίσεις διπλής sim->και να πατήσω επάνω στη sim1 για να μου δώσει τη δυνατότητα να βάλω το pin.

Υπάρχει περίπτωση να έχει σβηστεί (δεν ξέρω πως...) κάποιο αρχείο συστήματος? Να κάνω μια επαναφορά εργοστ/κών δεδομένων ή τσάμπα θα γίνει? Να σημειώσω ότι έχω την έκδοση 21.11.14, άρα ενημέρωση σε 5.0.2 ακόμα δεν έχω, ενώ και η sim ήταν κανονική και απλά μου την έκοψαν στην Κοσμοτέ (πριν από 4 μήνες).

Ας ελπίσουμε να μην έχει πρόβλημα το digitizer. Σε πρώτη φάση κάνε ένα reset να δούμε μήπως στρώσει. Για το κλείδωμα αν δεν έχεις ορίσει ασφάλεια κλειδώματος(διαφάνεια/κωδικό pin/μοτίβο κλπ) έτσι συμπεριφέρεται, οπότε τσέκαρέ το στις ρυθμίσεις ασφαλείας.

Kαλύτερα να μας πεί αν τα προγράμματα πλοήγησης είναι αγορασμένα ή είναι τζαμπέ!

Τελικα κανει νερα η οθονη οταν την πατας με δυναμη ? Γιατι αν κανει ειναι προβλημα τουλαχιστον για μενα

Μηπως εχει και αλλα κουσουρια το κινητο? Γιατι κανεις δεν προκειται να δωσει 200 για κινητο με κουσουρια

Ας ελπίσουμε να μην έχει πρόβλημα το digitizer. Σε πρώτη φάση κάνε ένα reset να δούμε μήπως στρώσει. Για το κλείδωμα αν δεν έχεις ορίσει ασφάλεια κλειδώματος(διαφάνεια/κωδικό pin/μοτίβο κλπ) έτσι συμπεριφέρεται, οπότε τσέκαρέ το στις ρυθμίσεις ασφαλείας.

Αν ειναι το digitizer και εμφανιζεται το προβλημα και σε αλλους τοτε εχει προβλημα η motherboard και οσα digitizer να αλλαξεις θα τα καει συνεχεια.

Τα ιδια δηλαδη που εκανε το Atrix που ειχα . αποσυραν τη σειρα μετα απο λιγους μηνες και βγαλαν το Atrix 2. Οσα Atrix ειχαν μεινει εντος εγγυησης τους διναν καινουρια razr i

Γι αυτο γιατι την πατησα μια φορα δεν θελωνα την ξαναπατησω

Edited by mixlis

Το reset να το κάνω μέσα από το μενού των ρυθμίσεων ή να μπω σε recovery και να κάνω wipe data/factory reset ?

Eξαρτάται από το φορτιστή. Με 1Α τόσο θέλει.

ειναι ευκολο να μου προτινεις καποιον πιο γρηγορο φορτιστη;

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)