Zer0c00L Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 (edited) Tα 7 έχουν μεγάλη διαφορά από τα 20+κούριερ! Εγώ ότι έχω πάρει από το kwmobile ήταν μιά χαρά. Δεν θα έδινα 25 ευρώ για θήκη κινητού των 170 ευρώ. το κινητό εμένα μου κόστισε (στο skroutz.gr το βρίσκεις φτηνότερα αλλά αν προσθέσεις "αντικαταβολή - έξοδα αποστολής") για αυτό προτίμησα τα (αν και στο skroutz το έδειχνε στα 173 ευρώ η δικαιολογία τους ήταν ότι τελείωσε η παρτίδα και η νέα κοστίζει 178 ευρώ) αγορά και παραλαβή από γνωστό κατάστημα της αθήνας (KAIZER STORE) και πληρωμή μετρητά με απόδειξη + 10 ευρώ η SD 16GB + 4 ευρώ το κόψιμο των sim card σε micro sim card ότι αφορά την θήκη εξαρτάται η ποιότητα της και πόσο λειτουργική είναι δεν λέω καλά τα 7 ευρώ + αλλά και τα 20 ευρώ (παραπάνω εννοείτε δεν δίνω) αλλά.? το λέω γιατί πήρα μια της MOTOROLA με 20 ευρώ αλλά είναι για κλάματα δεν είναι καθόλου λειτουργική) από γνωστό μαγαζί Edited January 6, 2015 by Zer0c00L Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Έδωσες 4 ευρώ για δύο "κρατς" διάρκειας 2 δευτερολέπτων έκαστο; Οι νεοέλληνες πλέον πληρώνονται τόσα χρήματα για πάνω από μιά ώρα εργασίας! αν το λες για μένα πίστεψε με γνωρίζω και ξέρω πόσο κοστίζει ή ώρα καθώς δουλεύω για το μεροκάματο (3-4 ευρώ την ώρα) ανάλογα τον εργοδότη. παραμονή πρωτοχρονιάς αγοράστηκε το κινητό (δεν μου είπαν ότι παίρνει micro sim) ούτε το διάβασα πουθενά έτσι το απόγευμα που βγήκα έξω για να ψάξω ώστε να μην μείνω χωρίς τηλέφωνο ή έπρεπε να δώσω σε COSMOTE και WIND 5 ευρώ έκαστος για νέες micro sim cards και να μην έχω τηλέφωνο μέχρι να ενεργοποιηθούν ή να πάω σε κατάστημα να μου κόψουν τις κάρτες με μηχάνημα ΟΤΕ δεν είχε ούτε μηχάνημα ούτε κάρτες COSMOTE δεν είχε ούτε μηχάνημα ούτε κάρτες ΓΕΡΜΑΝΟΣ είχε και μηχάνημα και κάρτες (κόστος 2 ευρώ το κόψιμο ή 5 ευρώ η νέα κάρτα) WIND είχε και μηχάνημα και κάρτες (κόστος 2 ευρώ το κόψιμο ή 5 ευρώ η νέα κάρτα) έτσι με 4 ευρώ μου κόψανε τις κάρτες έκανε έλεγχο ο τεχνικός ότι δουλεύει κανονικά το τηλέφωνο (φωνή/δεδομένα) πιάνει και 3G αν και οι κάρτες είναι 4G....λέμε τώρα.... Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Απατεώνες υπάρχουν παντού, διότι η σύζυγος μου εργάζεται σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και ειλικρινά ποτέ μα ποτέ δεν έχει ζητήσει λεφτά από κάποιον για να κόψει τις κάρτες είτε είναι είτε δεν είναι πελάτης του καταστήματος. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Απατεώνες υπάρχουν παντού, διότι η σύζυγος μου εργάζεται σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και ειλικρινά ποτέ μα ποτέ δεν έχει ζητήσει λεφτά από κάποιον για να κόψει τις κάρτες είτε είναι είτε δεν είναι πελάτης του καταστήματος. τα συγχαρητήρια μου που η σύζυγος σου δεν το κάνει (μέχρι που θα τις το ζητήσει το αφεντικό να το κάνει) έτσι συμβαίνει και εδώ οι τεχνικοί δεν ήθελαν στα καταστήματα που πήγα να πάρουν τα 2 ευρώ (το αφεντικό του καταστήματος έδωσε εντολή στο ταμείο να κόψει την απόδειξη για τα 2 ευρώ) βέβαια φταίμε εμείς που ψωνίζουμε αν αρχίσουμε να ψωνίζουμε από το εξωτερικό και πέσει πείνα στα καταστήματα θα σου πω εγώ πως αλλάζουν συμπεριφορές μερικοί ιδιοκτήτες... Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπερα σας κυριοι (και κυριες, αν υπαρχουν). Συγγνωμη που θα σας κουρασω λιγο, αλλα δεν εχω χρονο να διαβασω 1600 μνμ (παροτι εχω διαβασει τα τελευταια 200 απο αυτα), οποτε θα κανω μερικες ερωτησεις που ελπιζω να μπορειτε να μου απαντησετε. Ειμαι κατοχος του Μοτο 1ης γενιας, σκεφτομαι σοβαρα να παω σε εκεινο της 2ης γενιας. Αγορασα το δικο μου τον προηγουμενο Μαρτιο απο το Αμαζον (Αγγλιας), με οσα σημαινε αυτο: πρωτη παρτιδα με προβλημα σε ηχο, αντικατασταση και απροβληματιστη λειτουργια με εκεινο της δευτερης παρτιδας (ασημενιο λογοτυπο). Ρωταω λοιπον: 1) Εβγαλε το Μοτο 2014 προβληματα αναλογα με εκεινου του 2013; Αν ναι, ποια; 2) Εχει προβληματα που να παρουσιαζονται σε μεγαλο αριθμο χρηστων; 3) Υπαρχουν διαφορετικες "εκδοχες" οπως υπηρχαν στο Μοτο 2013; 4) Υπαρχουν διαφορες στη λειτουργια; Π.χ. καλυτερη/χειροτερη κεραια, να λοκαρει ευκολοτερα/δυσκολοτερα gps, τπτ θεματα λειτουργικου κλπ. Ή αν υπαρχει θεμα με την sd card (έχω το 16GB αυτη τη στιγμη, οποτε το 8αρι ισως μου φανει καπως). 5) Αξιζει η μεταβαση απο το ενα κινητο στο αλλο; Γιατι; 6) Που παιζει καλυτερη τιμη αυτη την εποχη, σε Ελλαδα ΚΑΙ εξωτερικο; 7) Παιζουν τα Sony MH1 ακουστικα στο Μοτο 2014 (αν το εχει δοκιμασει κανεις φυσικα); Παρακαλω αν μπορειτε να μου απαντησετε, θα σας ειμαι υποχρεος και πιθανως θα μπω συντομα στην παρεα σας (μεταπηδηση απο το ενα υποφορουμ στο αλλο :D). Δινω προτεραιοτητα στην αγορα απο Ελλαδα (για προφανεις λογους), αλλα δυστυχως η τσεπη δεν αντεχει πολλα-πολλα και θα προτιμησω την καλυτερη δυνατη λυση. Ευχαριστω εκ των προτερων και καλο σας βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπερα σας κυριοι (και κυριες, αν υπαρχουν). Συγγνωμη που θα σας κουρασω λιγο, αλλα δεν εχω χρονο να διαβασω 1600 μνμ (παροτι εχω διαβασει τα τελευταια 200 απο αυτα), οποτε θα κανω μερικες ερωτησεις που ελπιζω να μπορειτε να μου απαντησετε. Ειμαι κατοχος του Μοτο 1ης γενιας, σκεφτομαι σοβαρα να παω σε εκεινο της 2ης γενιας. Αγορασα το δικο μου τον προηγουμενο Μαρτιο απο το Αμαζον (Αγγλιας), με οσα σημαινε αυτο: πρωτη παρτιδα με προβλημα σε ηχο, αντικατασταση και απροβληματιστη λειτουργια με εκεινο της δευτερης παρτιδας (ασημενιο λογοτυπο). Ρωταω λοιπον: 1) Εβγαλε το Μοτο 2014 προβληματα αναλογα με εκεινου του 2013; Αν ναι, ποια; 2) Εχει προβληματα που να παρουσιαζονται σε μεγαλο αριθμο χρηστων; 3) Υπαρχουν διαφορετικες "εκδοχες" οπως υπηρχαν στο Μοτο 2013; 4) Υπαρχουν διαφορες στη λειτουργια; Π.χ. καλυτερη/χειροτερη κεραια, να λοκαρει ευκολοτερα/δυσκολοτερα gps, τπτ θεματα λειτουργικου κλπ. Ή αν υπαρχει θεμα με την sd card (έχω το 16GB αυτη τη στιγμη, οποτε το 8αρι ισως μου φανει καπως). 5) Αξιζει η μεταβαση απο το ενα κινητο στο αλλο; Γιατι; 6) Που παιζει καλυτερη τιμη αυτη την εποχη, σε Ελλαδα ΚΑΙ εξωτερικο; 7) Παιζουν τα Sony MH1 ακουστικα στο Μοτο 2014 (αν το εχει δοκιμασει κανεις φυσικα); Παρακαλω αν μπορειτε να μου απαντησετε, θα σας ειμαι υποχρεος και πιθανως θα μπω συντομα στην παρεα σας (μεταπηδηση απο το ενα υποφορουμ στο αλλο :D). Δινω προτεραιοτητα στην αγορα απο Ελλαδα (για προφανεις λογους), αλλα δυστυχως η τσεπη δεν αντεχει πολλα-πολλα και θα προτιμησω την καλυτερη δυνατη λυση. Ευχαριστω εκ των προτερων και καλο σας βραδυ. στην ελληνική αγορά πάντως σύμφωνα με το skroutz η τιμή του παίζει από 170 ευρώ έως 199 ευρώ (στα γνωστά μαγαζιά - αλυσίδες) σκέτη συσκευή πάντα εγώ το πήρα σχετικά πρόσφατα το Motorola Moto G (2nd Gen) 2014 μοντέλο 8GB (φίλος που με έβαλε να το πάρω έλεγε να βρω της πρώτης γενιάς αλλά επειδή τελικά ήταν δύσκολο πήρα το νέο) αγόρασα κάτι SONY ακουστικά MDR-EX10LP τα οποία δουλεύουν χωρίς πρόβλημα με το ραδιόφωνο του έχω βάλει SD 16GB δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα με την σχετικά σκληρή χρήση που του κάνω. Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Σου ειπε ο φιλος σου τον λογο για τον οποιο προτεινε να παρεις το πρωτης γενιας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iLLiCIT Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 αν το λες για μένα πίστεψε με γνωρίζω και ξέρω πόσο κοστίζει ή ώρα καθώς δουλεύω για το μεροκάματο (3-4 ευρώ την ώρα) ανάλογα τον εργοδότη. παραμονή πρωτοχρονιάς αγοράστηκε το κινητό (δεν μου είπαν ότι παίρνει micro sim) ούτε το διάβασα πουθενά έτσι το απόγευμα που βγήκα έξω για να ψάξω ώστε να μην μείνω χωρίς τηλέφωνο ή έπρεπε να δώσω σε COSMOTE και WIND 5 ευρώ έκαστος για νέες micro sim cards και να μην έχω τηλέφωνο μέχρι να ενεργοποιηθούν ή να πάω σε κατάστημα να μου κόψουν τις κάρτες με μηχάνημα ΟΤΕ δεν είχε ούτε μηχάνημα ούτε κάρτες COSMOTE δεν είχε ούτε μηχάνημα ούτε κάρτες ΓΕΡΜΑΝΟΣ είχε και μηχάνημα και κάρτες (κόστος 2 ευρώ το κόψιμο ή 5 ευρώ η νέα κάρτα) WIND είχε και μηχάνημα και κάρτες (κόστος 2 ευρώ το κόψιμο ή 5 ευρώ η νέα κάρτα) έτσι με 4 ευρώ μου κόψανε τις κάρτες έκανε έλεγχο ο τεχνικός ότι δουλεύει κανονικά το τηλέφωνο (φωνή/δεδομένα) πιάνει και 3G αν και οι κάρτες είναι 4G....λέμε τώρα.... Εγώ προσωπικά τις έκοψα και τις 2 (μια Cosmote και μια wind) σε Γερμανό (Βασ. Όλγας Θεσσαλονίκη) και δεν μου πήραν ούτε ευρώ. Ο υπάλληλος μάλιστα μου είπε σιγά, για 20 δευτερόλεπτα δουλειά; Απλά με προειδοποίησε Φυσικά πριν το κόψιμο για το μικρό ενδεχόμενο να μην κάνει Καλή επαφή. Δεν παρουσίασε κάτι τέτοιο Μέχρι τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount26042014 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Εχω δύο ερωτήσεις. Όποιος μπορεί να βοηθήσει... 1) Πως σώζουμε μια επαφή στη κάρτα Σιμ. Δεν είδα πουθενα τέτοια επιλογή... 2) Οταν θες να βάλεις μια φωτογραφία για wallpaper του κινητού δεν έχει opotion να τις σμικρύνεις. Τις βάζει στο πραγματικό μέγεθος. Κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Όντως δεν βλέπω τέτοια επιλογή. Αν έχεις Google account ωστόσο είναι άχρηστο. Αποθηκεύεις τις επαφές εκεί και εκτός του ότι δεν χάνονται ποτέ, τις επαναφέρεις σε οποιοδήποτε android τηλέφωνο μέσα σε δευτερόλεπτα. Για την φωτογραφία σε wallpaper έτσι είναι σε όλα τα android. Προσωπικά έχω καταλήξει να βάζω κάποια εφαρμογή για wallpaper που έχει έτοιμα μεν, αλλά τα δείχνει πιο σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0c00L Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Σου ειπε ο φιλος σου τον λογο για τον οποιο προτεινε να παρεις το πρωτης γενιας; δεν τον έχω δει από την παραμονή πρωτοχρονιάς όταν τον δω θα τον ρωτήσω (του έστειλα μήνυμα μόνο ότι δεν βρήκα το 1ης γενιάς και πήρα το 2ης γενιάς) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ προσωπικά τις έκοψα και τις 2 (μια Cosmote και μια wind) σε Γερμανό (Βασ. Όλγας Θεσσαλονίκη) και δεν μου πήραν ούτε ευρώ. Ο υπάλληλος μάλιστα μου είπε σιγά, για 20 δευτερόλεπτα δουλειά; Απλά με προειδοποίησε Φυσικά πριν το κόψιμο για το μικρό ενδεχόμενο να μην κάνει Καλή επαφή. Δεν παρουσίασε κάτι τέτοιο Μέχρι τώρα το ίδιο πράγμα μου είπε ο τεχνικός πριν τις κόψει για αυτό έκανε έλεγχο ότι δουλεύουν σωστά και σε φωνή και σε δεδομένα (το άνοιξε και το έκλεισε) πριν μου το δώσει. μέχρι τώρα δεν έχω θέμα το μόνο περίεργο πρόβλημα που έχω και ψάχνω να βρω λύση είναι ότι φτιάχνω τις συντομεύσεις των εφαρμογών που θέλω αλλά αν κλείσω το τηλέφωνο και το ανοίξω τις χάνει. Παράθεση Xiaomi Poco F3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Poco X3 Pro 8GB/256GB , Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8GB/128GB , Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6GB/64GB , Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB , Lenovo/Motorola Moto G4 Plus (Εκλάπει) , Lenovo Motorola Moto G5S Plus (Εκλάπει) , Xiaomi Redmi Note 4X (Παροπλίστηκε) , Lenovo/Motorola Moto G2 (Χαρίστηκε) , Asus Google Nexus 7 FHD WiFi COSMOTE (GR) WIND (GR) Με εκτίμηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Αρχικά καλή χρονιά! Θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις. Το power button στη δική σας συσκευή κάνει ένα ελαφρύ κλικ ή σε αίσθηση σχεδόν δεν το καταλαβαίνεις ότι το πατάς? Στο δικό μου ισχύει η δεύτερη περίπτωση ενώ σε άλλο που δοκίμασα κλίκαρε λίγο. Για την κάμερα ποιά εφαρμογή χρησιμοποιείτε? Η stock έχει ελλείψεις. Π.χ. η open camera στα 16:9 έχει και 7 mpixel αντί για τα 6 και ρυθμιση white balance.Έλεγα να δοκιμάσω της google αλλά διάβασα πως σε κάποια κινητά μετά δεν άνοιγε καν η κάμερα και δεν το τόλμησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Κανονικά πρέπει να κάνει κλικ. Βγάλε το καπάκι από πίσω και δες αν εξακολουθεί να μην κάνει. Εφαρμογές δοκίμασε άφοβα. Δύσκολο να κάνεις ζημιά. Που και να γίνει, λέμε τώρα, αποκλείεται με ένα reset να μην στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 δεν τον έχω δει από την παραμονή πρωτοχρονιάς όταν τον δω θα τον ρωτήσω (του έστειλα μήνυμα μόνο ότι δεν βρήκα το 1ης γενιάς και πήρα το 2ης γενιάς) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το ίδιο πράγμα μου είπε ο τεχνικός πριν τις κόψει για αυτό έκανε έλεγχο ότι δουλεύουν σωστά και σε φωνή και σε δεδομένα (το άνοιξε και το έκλεισε) πριν μου το δώσει. μέχρι τώρα δεν έχω θέμα το μόνο περίεργο πρόβλημα που έχω και ψάχνω να βρω λύση είναι ότι φτιάχνω τις συντομεύσεις των εφαρμογών που θέλω αλλά αν κλείσω το τηλέφωνο και το ανοίξω τις χάνει. Αυτό με τις συντομεύσεις είναι bug του stock launcher. Λογικά θα λυθεί με την lolipop αλλά αν θες μπορείς να βάλεις άλλον launcher (εγώ έχω βάλει τον nova) και λύνεις το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 ποσοστο μπαταριας δεν εχουμε....?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Όχι χωρίς root στο κανονικό εικονίδιο της μπαταρίας στην μπάρα ειδοποιήσεων. Υπομονή όμως λιγάκι, έχει το lollipop αν θυμάμαι καλά. Αλλιώς κάποια εφαρμογή που θα βγάζει δικό της εικονίδιο με ποσοστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 (edited) εχουμε καποιο στα υπ`οψιν..? update βρηκα το battery.εαν εχεις κατι καλυτερο ευπροσδεκτο. γενικα το τηλεφωνακι ειναι παρα πολυ καλο.πιστευω οτι στα 200 ευρω,δεν υπαρχει αντιπαλος. δεν μου αρεσει το οτι δεν εχει home button και καθε φορα θα πρεπει να πατηθει το πλαινο για να ανοιξει η οθονη(αληθεις-λυνεται καπως αυτο?) το οτι δεν εχει φορτιστη και ακουστικα στην συσκευασια του,ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο. κατ`αλλα απαιχτο... Edited January 7, 2015 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 εχουμε καποιο στα υπ`οψιν..? Το power toggles που έχω εγώ δείχνει ποσοστό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 ok ειναι και το Battrery φιλε μου.εχει ενδειξη αριστερα επανω της οθονης.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Κι εγώ αυτό χρησιμοποιώ. Αν και θα βόλευε να υπάρχει μέσα στο εικονίδιο της μπαταρίας, όπως γίνεται με root και xposed/gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 σαφως και μαλιστα μου κανει εντυπωση πως κατι τοσο απλο δεν μπορει να εφαρμοστει στο G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwers Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 δοκιμάστε αυτό δεν θέλει root https://play.google.com/store/apps/details?id=de.kroegerama.android4batpercent&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 σαφως και μαλιστα μου κανει εντυπωση πως κατι τοσο απλο δεν μπορει να εφαρμοστει στο G. Δεν είναι θέμα του G αλλά του android που ενώ έχει πάρα πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης, είναι οι περισσότερες κλειδωμένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 μα η 4.4.2 που φοραει το samsung s4 και Lg fino,εχουν κανονικα ποσοστο μπαταριας.εκτος και εαν αυτο αλλαζει στην 4.4.4 που φοραει το G. τελικα ανοιγμα οθονης μονο με το πλαινο κουμπακι,ή εχουμε κανα τιπ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Γεια χαρα, Χαρισαν σε φιλο ενα moto g απο αμερικη. το κινητο ειναι μαλλον "κλειδωμενο" καθως δεν εχει υποδοχη για Sim ! Μπορω να κανω κατι για να το "ξεκλειδωσω" ; http://i.cubeupload.com/TFdT3j.jpg http://i.cubeupload.com/3i8XtH.jpg Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts