Mark_K Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Το θέμα είναι πως το Motorola σχεδόν δεν έχει "χείλος" περιμετρικά της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulalume Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 χρώματα το συγκεκριμένο δεν έχω καταλάβει να αλλοιώνει. Τώρα όσο αφορά το "χείλος", αν προεξέχει, είναι μισό χιλιοστό, οπότε δεν νομίζω οτι τίθεται θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Αυτή η θήκη να ναι καλη; http://www.amazon.in/Pudini-GoldSand-Moto-G2-XT1068/dp/B00OKV01SQ/ref=pd_sxp_grid_pt_1_2 Δεν ξέρω και ποια είναι η αξία της σε ευρώ. έχει αγοράσει κάποιος από εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 1 κομμάτι λέει ότι έχει μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 καλησπέρα μολις αγορασα την συσκευή απο wind και δεν μπορώ να το ανοιξω.... παταω power button κρατημενο και τίποτα Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Βρες έναν φορτιστή και άσε το λίγη ώρα να φορτίζει. Μετά ξαναδοκίμασε. Αν δεν ανάψει τότε, αύριο το πρωί πήγαινέ το πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Βρες έναν φορτιστή και άσε το λίγη ώρα να φορτίζει. Μετά ξαναδοκίμασε. Αν δεν ανάψει τότε, αύριο το πρωί πήγαινέ το πίσω. ευχαριστω!!μαλλον ειναι τελειως αδειο Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Αυτή η θήκη να ναι καλη; http://www.amazon.in/Pudini-GoldSand-Moto-G2-XT1068/dp/B00OKV01SQ/ref=pd_sxp_grid_pt_1_2 Δεν ξέρω και ποια είναι η αξία της σε ευρώ. έχει αγοράσει κάποιος από εκει; Αν κρίνω από το πόσο (αποτυχημένο) photoshop έχει πέσει στην φωτογραφία, αμφιβάλω αν θα είναι κάτι της προκοπής. Η γνώμη μου είναι αν σκοπεύεις να την πάρεις να επικοινωνήσεις τουλάχιστον πρώτα με τον πωλητή και να του ζητήσεις να σου στείλει κάποιες πραγματικές φωτογραφίες για να δεις με τι έχεις να κάνεις. 11 ευρώ δεν είναι και λίγα, με 19 παίρνεις την αυθεντική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Παιδια ξερει κανεις καποιο καταστημα ελληνικο ,για να παραγγειλω μεμβρανη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Παιδιά από εγγύηση-service η motorola τι παίζει στην Ελλάδα; Μπορεί να φαίνεται χαζή ερώτηση, αλλά δεν είχα ποτέ motorola, δεν έχω εμπειρία Επίσης με τα EU από τα skroutzoμαγαζα αλλάζει κάτι όσον αφορά την εγγύηση; ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Παιδιά από εγγύηση-service η motorola τι παίζει στην Ελλάδα; Μπορεί να φαίνεται χαζή ερώτηση, αλλά δεν είχα ποτέ motorola, δεν έχω εμπειρία Επίσης με τα EU από τα skroutzoμαγαζα αλλάζει κάτι όσον αφορά την εγγύηση; ευχαριστώ :) Καλό είναι το service...cellcom κάπου στην Αργυρούπολη στην Αττική. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Πως βγάζουμε screenshot και επίσης μπορεί να γίνει κάτι για το fade-in όταν χτυπά το ringtone στο τηλ; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Για screen shot κρατάς πατημένα ταυτόχρονα τα power+ vol. down. Για το fade in νομίζω πως όχι. Πάντως δεν με έχει ενοχλήσει προσωπικά, ούτε εδώ χάσει κλήση/ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Πάταγα power & vol up :lol: Με το fade-in χάνεις το μισό ringtone που λέει ο λόγος. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Πάταγα power & vol up :lol: Με το fade-in χάνεις το μισό ringtone που λέει ο λόγος. Δοκίμασε το disable increasing ring από το μάρκετ. Δεν ξέρω αν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Εγώ πήρα tempered της nillkin,πολύ καλη ποιότητα και προσεγμένη συσκευασία με ζελατίνα για την κάμερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 (edited) Καλησπερα παιδες, το πηρα και εγω το κινητακι αλλα προβληματιζομαι με κατι και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει και κανενας αλλος τετοιο θεμα, οταν πιεζω λιγο πιο δυνατα την οθονη μου κανει κυμματακια στο κεντρο και χαμηλα πιο πολυ (οπως οταν πιεζεις μια οθονη lcd πχ).. εχει κανενας παρομοιο θεμα? Edited October 24, 2014 by yanniliki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Καλησπερα παιδες, το πηρα και εγω το κινητακι αλλα προβληματιζομαι με κατι και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει και κανενας αλλος τετοιο θεμα, οταν πιεζω λιγο πιο δυνατα την οθονη μου κανει κυμματακια στο κεντρο και χαμηλα πιο πολυ (οπως οταν πιεζεις μια οθονη lcd πχ).. εχει κανενας παρομοιο θεμα? Νομιζω την ιδια παρατηρηση την εκανε κ ακομα ενας κατοχος, λιγες σελιδες πιο πισω. Το δικο μου οσο κ να την πιεζω την οθονη δεν κανει κυμματακια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 (edited) Νομιζω την ιδια παρατηρηση την εκανε κ ακομα ενας κατοχος, λιγες σελιδες πιο πισω. Το δικο μου οσο κ να την πιεζω την οθονη δεν κανει κυμματακια. Ακομα και σε μαυρο φοντο? γιατι σε πολυχρωμο η ασπρο δεν φαινεται. Λες να παιζει κανα θεμα και να θελει αντικατασταση? Edit: Διαβασα και εκεινα τα σχολια που λες και το ειχαν πολλοι το θεμα, οποτε το αφηνω προς το παρων γιατι το κινητακι ειναι πολυ καλο :D Edited October 24, 2014 by yanniliki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Ακομα και σε μαυρο φοντο? γιατι σε πολυχρωμο η ασπρο δεν φαινεται. Λες να παιζει κανα θεμα και να θελει αντικατασταση? Και τα 4 moto g που έχουμε το κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_kar Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Έστω ότι έχουμε μία sim για τηλεφωνήματα και μία μόνο για internet. Μπορεί το internet να είναι συνεχώς on και να μην χάνω και τηλεφωνήματα? Δεδομένου ότι δεν είναι dual active. Το έχει κανένας έτσι να μας πει πως δουλεύει? Παράθεση :food: www.chefsunderground.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Έστω ότι έχουμε μία sim για τηλεφωνήματα και μία μόνο για internet. Μπορεί το internet να είναι συνεχώς on και να μην χάνω και τηλεφωνήματα? Δεδομένου ότι δεν είναι dual active. Το έχει κανένας έτσι να μας πει πως δουλεύει? Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά φαντάζομαι δουλεύει. Εκτός κ αν σε καλούν στη κάρτα που έχεις ίντερνετ κ χάσεις τηλ απο την αλλη. Που κ παλι δε χάνεις κλήση γιατί κ να μιλάς θα σου έρθει μετα μήνυμα. Απλα σε όποια κάρτα μιλάς η αλλη γίνεται ανενεργή. Αυτό θα συμβεί κ για το ίντερνετ αν εισαι σε 3G εννοείται μόνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Υπάρχει επιλογή για τον τρόπο λειτουργίας. Ταυτόχρονα να πραγματοποιείται τηλεφώνημα και να δουλεύει το internet από ότι βλέπω δε γίνεται. Και να γινότανε δηλαδή, δεν βλέπω τη χρησιμότητα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 καλημέρα την ετικέτα-όνομασια με την οποία εμφανίζεται κάθε γραμμή-κάρτα...μπορεί να αλλάξει χειροκίνητα...???? π.χ. wind--->f2g ???? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Καλημέρα. Γίνεται να αλλάξουν όνομα οι SIM. Θα πας ρυθμίσεις, ρυθμίσεις διπλής SIM, πατάς πάνω στην κάθε μία και αλλάζεις την ονομασία. Η αλλαγή θα φαίνεται στο παράθυρο που σου βγάζει να επιλέξεις SIM για να πραγματοποιήσεις κλήση (εαν φυσικά δεν έχουμε θέσει προεπιλεγμένη για όλες της κλήσεις). Ωστόσο κατεβάζοντας τη μπάρα ειδοποιήσεων, χαμηλά εκεί που αναφέρει τα ονόματα των δικτύων θα συνεχίσει να τα ονομάζει ως έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts