Jump to content

Moto G (έκδοση 2014)

lewton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θέμα είναι πως το Motorola σχεδόν δεν έχει "χείλος" περιμετρικά της οθόνης.

• Απαντήσεις 4,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

χρώματα το συγκεκριμένο δεν έχω καταλάβει να αλλοιώνει. Τώρα όσο αφορά το "χείλος", αν προεξέχει, είναι μισό χιλιοστό, οπότε δεν νομίζω οτι τίθεται θέμα...

Αυτή η θήκη να ναι καλη;

http://www.amazon.in/Pudini-GoldSand-Moto-G2-XT1068/dp/B00OKV01SQ/ref=pd_sxp_grid_pt_1_2

Δεν ξέρω και ποια είναι η αξία της σε ευρώ.

έχει αγοράσει κάποιος από εκει;

καλησπέρα μολις αγορασα την συσκευή απο wind και δεν μπορώ να το ανοιξω.... παταω power button κρατημενο και τίποτα

IPhone 15 Pro 

Βρες έναν φορτιστή και άσε το λίγη ώρα να φορτίζει. Μετά ξαναδοκίμασε. Αν δεν ανάψει τότε, αύριο το πρωί πήγαινέ το πίσω.

Βρες έναν φορτιστή και άσε το λίγη ώρα να φορτίζει. Μετά ξαναδοκίμασε. Αν δεν ανάψει τότε, αύριο το πρωί πήγαινέ το πίσω.

ευχαριστω!!μαλλον ειναι τελειως αδειο

IPhone 15 Pro 

Αυτή η θήκη να ναι καλη;

http://www.amazon.in/Pudini-GoldSand-Moto-G2-XT1068/dp/B00OKV01SQ/ref=pd_sxp_grid_pt_1_2

Δεν ξέρω και ποια είναι η αξία της σε ευρώ.

έχει αγοράσει κάποιος από εκει;

Αν κρίνω από το πόσο (αποτυχημένο) photoshop έχει πέσει στην φωτογραφία, αμφιβάλω αν θα είναι κάτι της προκοπής. Η γνώμη μου είναι αν σκοπεύεις να την πάρεις να επικοινωνήσεις τουλάχιστον πρώτα με τον πωλητή και να του ζητήσεις να σου στείλει κάποιες πραγματικές φωτογραφίες για να δεις με τι έχεις να κάνεις. 11 ευρώ δεν είναι και λίγα, με 19 παίρνεις την αυθεντική...

Παιδιά από εγγύηση-service η motorola τι παίζει στην Ελλάδα;

Μπορεί να φαίνεται χαζή ερώτηση, αλλά δεν είχα ποτέ motorola, δεν έχω εμπειρία

Επίσης με τα EU από τα skroutzoμαγαζα αλλάζει κάτι όσον αφορά την εγγύηση;

ευχαριστώ :)

Παιδιά από εγγύηση-service η motorola τι παίζει στην Ελλάδα;

Μπορεί να φαίνεται χαζή ερώτηση, αλλά δεν είχα ποτέ motorola, δεν έχω εμπειρία

Επίσης με τα EU από τα skroutzoμαγαζα αλλάζει κάτι όσον αφορά την εγγύηση;

ευχαριστώ :)

Καλό είναι το service...cellcom κάπου στην Αργυρούπολη στην Αττική.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Για screen shot κρατάς πατημένα ταυτόχρονα τα power+ vol. down. Για το fade in νομίζω πως όχι. Πάντως δεν με έχει ενοχλήσει προσωπικά, ούτε εδώ χάσει κλήση/ειδοποίηση.

Πάταγα power & vol up :lol:

Με το fade-in χάνεις το μισό ringtone που λέει ο λόγος.

Δοκίμασε το disable increasing ring από το μάρκετ. Δεν ξέρω αν δουλεύει.

Εγώ πήρα tempered της nillkin,πολύ καλη ποιότητα και προσεγμένη συσκευασία με ζελατίνα για την κάμερα..

Καλησπερα παιδες, το πηρα και εγω το κινητακι αλλα προβληματιζομαι με κατι και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει και κανενας αλλος τετοιο θεμα, οταν πιεζω λιγο πιο δυνατα την οθονη μου κανει κυμματακια στο κεντρο και χαμηλα πιο πολυ (οπως οταν πιεζεις μια οθονη lcd πχ).. εχει κανενας παρομοιο θεμα? Edited by yanniliki

Καλησπερα παιδες, το πηρα και εγω το κινητακι αλλα προβληματιζομαι με κατι και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει και κανενας αλλος τετοιο θεμα, οταν πιεζω λιγο πιο δυνατα την οθονη μου κανει κυμματακια στο κεντρο και χαμηλα πιο πολυ (οπως οταν πιεζεις μια οθονη lcd πχ).. εχει κανενας παρομοιο θεμα?

Νομιζω την ιδια παρατηρηση την εκανε κ ακομα ενας κατοχος, λιγες σελιδες πιο πισω.

Το δικο μου οσο κ να την πιεζω την οθονη δεν κανει κυμματακια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομιζω την ιδια παρατηρηση την εκανε κ ακομα ενας κατοχος, λιγες σελιδες πιο πισω.

Το δικο μου οσο κ να την πιεζω την οθονη δεν κανει κυμματακια.

Ακομα και σε μαυρο φοντο? γιατι σε πολυχρωμο η ασπρο δεν φαινεται. Λες να παιζει κανα θεμα και να θελει αντικατασταση?

Edit: Διαβασα και εκεινα τα σχολια που λες και το ειχαν πολλοι το θεμα, οποτε το αφηνω προς το παρων γιατι το κινητακι ειναι πολυ καλο :D

Edited by yanniliki

Ακομα και σε μαυρο φοντο? γιατι σε πολυχρωμο η ασπρο δεν φαινεται. Λες να παιζει κανα θεμα και να θελει αντικατασταση?

Και τα 4 moto g που έχουμε το κάνουν.

Έστω ότι έχουμε μία sim για τηλεφωνήματα και μία μόνο για internet. Μπορεί το internet να είναι συνεχώς on και να μην χάνω και τηλεφωνήματα? Δεδομένου ότι δεν είναι dual active. Το έχει κανένας έτσι να μας πει πως δουλεύει?
:food: www.chefsunderground.gr

Έστω ότι έχουμε μία sim για τηλεφωνήματα και μία μόνο για internet. Μπορεί το internet να είναι συνεχώς on και να μην χάνω και τηλεφωνήματα? Δεδομένου ότι δεν είναι dual active. Το έχει κανένας έτσι να μας πει πως δουλεύει?

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά φαντάζομαι δουλεύει. Εκτός κ αν σε καλούν στη κάρτα που έχεις ίντερνετ κ χάσεις τηλ απο την αλλη. Που κ παλι δε χάνεις κλήση γιατί κ να μιλάς θα σου έρθει μετα μήνυμα. Απλα σε όποια κάρτα μιλάς η αλλη γίνεται ανενεργή. Αυτό θα συμβεί κ για το ίντερνετ αν εισαι σε 3G εννοείται μόνο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει επιλογή για τον τρόπο λειτουργίας. Ταυτόχρονα να πραγματοποιείται τηλεφώνημα και να δουλεύει το internet από ότι βλέπω δε γίνεται. Και να γινότανε δηλαδή, δεν βλέπω τη χρησιμότητα του.

καλημέρα

την ετικέτα-όνομασια με την οποία εμφανίζεται κάθε γραμμή-κάρτα...μπορεί να αλλάξει χειροκίνητα...???? π.χ. wind--->f2g ????

LG G4

Καλημέρα. Γίνεται να αλλάξουν όνομα οι SIM. Θα πας ρυθμίσεις, ρυθμίσεις διπλής SIM, πατάς πάνω στην κάθε μία και αλλάζεις την ονομασία. Η αλλαγή θα φαίνεται στο παράθυρο που σου βγάζει να επιλέξεις SIM για να πραγματοποιήσεις κλήση (εαν φυσικά δεν έχουμε θέσει προεπιλεγμένη για όλες της κλήσεις). Ωστόσο κατεβάζοντας τη μπάρα ειδοποιήσεων, χαμηλά εκεί που αναφέρει τα ονόματα των δικτύων θα συνεχίσει να τα ονομάζει ως έχουν.

• The title was changed to Moto G (έκδοση 2014)