dimitris99 Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 για 166 ευρωπουλα ειναι σουπερ! Που το βρήκες τόσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos25 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Που το βρήκες τόσο; Απο το amazon ισπανιας. Το ειχαν προσφορα καποιες μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Good deal :) Θα πέσει τόσο και εδώ σε λίγους μήνες πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Airway Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 (edited) ... Motorola Moto G (2nd Gen., XT1068, September 2014) ... Οδηγίες: Unlock Bootloader, Root, Custom Recovery (TWRP) Πριν δυό μέρες βρέθηκε στα χέρια μου ένα από τα πιό “τίμια & επώνυμα” κινητά τηλεφωνα που μπορεί κανείς να βρει σήμερα στην ελληνική αγορά· ένα από τα κορυφαία “value for money” (€ 199, 5" Dual SIM Android 4.4.4 Smartphone) Το παρέδωσα στον φίλο-ιδιοκτήτη του root-αρισμένο, με Nova Launcher και με το Link2SD να διαχειρίζεται σχεδόν το πλήθος των εφαρμογών που εγκαταστάθηκαν σε ένα δεύτερο partition της εξωτερικής κάρτας microsDHC UHS-I 32GB της SanDisk (€ 26) Εφαρμογές που εγκατέστησα ή/και που ρύθμισα: AdAway, Adobe Flash Player, Boat Browser, BusyBox, Camera FV-5, Easy Voice Recorder, ES File Explorer, Facebook, Gmail, Google Chrome, Google Drive, Google Translate, Greek WPA Finder, Hangouts, iTrackPro, Link2SD, LoquendoTTS, Memory Booster, Messenger, MoboPlayer, Music Folder Player, My APKs, NetWork Info II, Nova Launcher, OfficeSuite, OfficeSuite Font Package, Quickoffice, Radio FM, Root Checker, Root Explorer, Skype, SMS Backup & Restore και το Add-On, SMS Backup+, SuperSU, Sygic, TechCalc+, TeslaUnread Plugin, UC Browser, Wifi Analyzer, Wireless File Transfer, YouTube Επιπλέον: 85 Notifications .ogg, 98 Ringtones .ogg, 22 Wallpapers .jpg, 12 μουσικά .mp3, 1 ταινία .mp4 και 1 e-Book .pdf Δείτε τι απόμεινε από τους αποθηκευτικούς χώρους του μετά από όλα αυτά: Internal (5,51 GB) : 79% Free 4,40 GB Ext.SD (26,73 GB) : 97% Free 26,00 GB SD Card 2nd Part. (2,82 GB) : 79% Free 2,24 GB System (1,06 GB) : 21% Free 232 MB Cache: (526 MB) : 98% Free 517 MB Πρέπει να το πιάσετε στα χέρια σας για να καταλάβετε πόσο “στρωτό και γρήγορο” είναι, παρά το 1GΒ μνήμης που διαθέτει μόνο (H ελεύθερη μνήμη μετά όλα τα παραπάνω, χωρίς σύνδεση σε τηλεφωνικό πάροχο αλλά συνδεδεμένο κανονικά σε WiFi δίκτυο, κυμαίνεται από 340 έως 400 ΜΒ) Μιάς και θεωρώ αδιανόητο, για χίλους δύο λόγους, να έχεις στα χέρια σου ένα “εργαλείο” που να μην σου “δίνει” αυτά που μπορεί -επειδή έτσι το θέλουν οι κατασκευαστές για την πλειοψηφία των “κυρα-Κατίνων” και των άσχετων αγοραστών- σας παρουσιάζω παρακάτω τα βήματα για να “στρωθεί” αυτό το μικρό διαμαντάκι. --- Root Guide and Custom Recovery for Motorola Moto G 2nd Gen. 2014 --- (Αρχική πηγή: http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014/development/guide-root-moto-g-2nd-gen-2014-t2874245) ▶ Requirements: 1. Unlocked Bootloader 2. Motorola Drivers installed (MotorolaDeviceManager_2.4.5.exe < https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/prod_answer_detail/a_id/97326/p/30,6720,9050 3. fastboot drivers (adb+fastboot = adb+fastboot.rar < http://d-h.st/IIA) ▶ Instructions: 1. Unlock your Bootloader (Follow Motorola's instuctions in order to GET YOUR DEVICE ID & UNLOCK CODE > https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/standalone/bootloader/unlock-your-device-a) 2. Download SuperSU Updater (UPDATE-SuperSU-v2.02.zip < http://download.chainfire.eu/452/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v2.02.zip) and copy it into INTERNAL SDCARD 3. Power Off 4. Boot into Bootloader mode (Hold power+Vol down and release) 5. Connect to your PC 6. Flash Recovery (TWRP2801-titan-motog-2014.img or recovery.img < http://d-h.st/agK) through fastboot mode/bootloader mode. Go into your adb+fastboot folder and Type in CMD prompt the Command : fastboot flash recovery TWRP2801-titan-motog-2014.img or fastboot flash recovery recovery.img 7. Flash SuperSU (UPDATE-SuperSU-v2.02.zip) from Recovery 8. Reboot. Done ▶ Useful commands (Run as administrator) C:\adb+fastboot>fastboot devices C:\adb+fastboot>fastboot oem get_unlock_data C:\adb+fastboot>fastboot oem unlock [uNIQUE_KEY = UNLOCK CODE] C:\adb+fastboot>fastboot flash recovery recovery.img C:\adb+fastboot>adb reboot recovery (Το αναδημοσιεύω έτσι όπως ακριβώς το ανέβασα στο FB > https://www.facebook.com/photo.php?fbid=824677064243642&l=f7bf633ff0) Edited October 11, 2014 by Airway Παράθεση Good Force! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 ... Motorola Moto G (2nd Gen., XT1068, September 2014) ... Οδηγίες: Unlock Bootloader, Root, Custom Recovery (TWRP) Πριν δυό μέρες βρέθηκε στα χέρια μου ένα από τα πιό “τίμια & επώνυμα” κινητά τηλεφωνα που μπορεί κανείς να βρει σήμερα στην ελληνική αγορά· ένα από τα κορυφαία “value for money” (€ 199, 5" Dual SIM Android 4.4.4 Smartphone) Το παρέδωσα στον φίλο-ιδιοκτήτη του root-αρισμένο, με Nova Launcher και με το Link2SD να διαχειρίζεται σχεδόν το πλήθος των εφαρμογών που εγκαταστάθηκαν σε ένα δεύτερο partition της εξωτερικής κάρτας microsDHC UHS-I 32GB της SanDisk (€ 26) Εφαρμογές που εγκατέστησα ή/και που ρύθμισα: AdAway, Adobe Flash Player, Boat Browser, BusyBox, Camera FV-5, Easy Voice Recorder, ES File Explorer, Facebook, Gmail, Google Chrome, Google Drive, Google Translate, Greek WPA Finder, Hangouts, iTrackPro, Link2SD, LoquendoTTS, Memory Booster, Messenger, MoboPlayer, Music Folder Player, My APKs, NetWork Info II, Nova Launcher, OfficeSuite, OfficeSuite Font Package, Quickoffice, Radio FM, Root Checker, Root Explorer, Skype, SMS Backup & Restore και το Add-On, SMS Backup+, SuperSU, Sygic, TechCalc+, TeslaUnread Plugin, UC Browser, Wifi Analyzer, Wireless File Transfer, YouTube Επιπλέον: 85 Notifications .ogg, 98 Ringtones .ogg, 22 Wallpapers .jpg, 12 μουσικά .mp3, 1 ταινία .mp4 και 1 e-Book .pdf Δείτε τι απόμεινε από τους αποθηκευτικούς χώρους του μετά από όλα αυτά: Internal (5,51 GB) : 79% Free 4,40 GB Ext.SD (26,73 GB) : 97% Free 26,00 GB SD Card 2nd Part. (2,82 GB) : 79% Free 2,24 GB System (1,06 GB) : 21% Free 232 MB Cache: (526 MB) : 98% Free 517 MB Πρέπει να το πιάσετε στα χέρια σας για να καταλάβετε πόσο “στρωτό και γρήγορο” είναι, παρά το 1GΒ μνήμης που διαθέτει μόνο (H ελεύθερη μνήμη μετά όλα τα παραπάνω, χωρίς σύνδεση σε τηλεφωνικό πάροχο αλλά συνδεδεμένο κανονικά σε WiFi δίκτυο, κυμαίνεται από 340 έως 400 ΜΒ) Μιάς και θεωρώ αδιανόητο, για χίλους δύο λόγους, να έχεις στα χέρια σου ένα “εργαλείο” που να μην σου “δίνει” αυτά που μπορεί -επειδή έτσι το θέλουν οι κατασκευαστές για την πλειοψηφία των “κυρα-Κατίνων” και των άσχετων αγοραστών- σας παρουσιάζω παρακάτω τα βήματα για να “στρωθεί” αυτό το μικρό διαμαντάκι. --- Root Guide and Custom Recovery for Motorola Moto G 2nd Gen. 2014 --- (Αρχική πηγή: http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014/development/guide-root-moto-g-2nd-gen-2014-t2874245) ▶ Requirements: 1. Unlocked Bootloader 2. Motorola Drivers installed (MotorolaDeviceManager_2.4.5.exe < https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/prod_answer_detail/a_id/97326/p/30,6720,9050 3. fastboot drivers (adb+fastboot = adb+fastboot.rar < http://d-h.st/IIA) ▶ Instructions: 1. Unlock your Bootloader (Follow Motorola's instuctions in oreder to GET YOUR DEVICE ID & UNLOCK CODE > https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/standalone/bootloader/unlock-your-device-a) 2. Download SuperSU Updater (UPDATE-SuperSU-v2.02.zip < http://download.chainfire.eu/452/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v2.02.zip) and copy it into INTERNAL SDCARD 3. Power Off 4. Boot into Bootloader mode (Hold power+Vol down and release) 5. Connect to your PC 6. Flash Recovery (TWRP2801-titan-motog-2014.img or recovery.img < http://d-h.st/agK) through fastboot mode/bootloader mode. Go into your adb+fastboot folder and Type in CMD prompt the Command : fastboot flash recovery TWRP2801-titan-motog-2014.img or fastboot flash recovery recovery.img 7. Flash SuperSU (UPDATE-SuperSU-v2.02.zip) from Recovery 8. Reboot. Done ▶ Usefull commands C:\adb+fastboot>fastboot devices C:\adb+fastboot>fastboot oem get_unlock_data C:\adb+fastboot>fastboot oem unlock [uNIQUE_KEY = UNLOCK CODE] C:\adb+fastboot>fastboot flash recovery recovery.img C:\adb+fastboot>adb reboot recovery (Το αναδημοσιεύω έτσι όπως ακριβώς το ανέβασα στο FB > https://www.facebook.com/photo.php?fbid=824677064243642&l=f7bf633ff0) Μπράβο φίλε μου για τον κόπο που έγραψες ένα τόσο λεπτομερες ποστ! Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTza89 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Λοιπόν, το τίμησα και εγώ... Είχα το προηγούμενο αλλά ήθελα λίγο μεγαλύτερο... Έχει κάποιος να προτείνει κάποια θήκη (από ελληνικό μαγαζί)? Επίσεις έχει βρει κάποιος λύση στο πρόβλημα του ήχου που δυναμώνει σιγά σιγά? Στης κλίσεις καλό είναι αλλά στο facebook messenger αν πατήσει κάποιος like καταλαβαίνει αυτό που θέλω να πω(http://forum.xda-developers.com/moto-g-2014/help/moto-g-2nd-ascending-sound-problem-t2887723)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 ... Πολύ καλά όλα αυτά φίλε Airway, και συγχαρητήρια που μπήκες στον κόπο να καταγράψεις όλα τα βήματα και να τα μοιραστείς. Αν θέλεις όμως τη γνώμη μου, από τον οδηγό σου λείπει κάτι πολύ σημαντικό που καλό θα ήταν να προστεθεί. Η αναγραφή "Με τα παρακάτω αποχαιρετάτε την εγγύηση του κατασκευαστή, και το κάνετε με δική σας ευθύνη. Αν κάτι πάει στραβά και το τηλέφωνό σας γίνει τούβλο εγώ δεν φέρω ουδεμία ευθύνη". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos25 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 επειδη βλεπω οτι ρωτουν καποιοι για το sar, οριστε μια φωτο με τις πληροφοριες απο το φυλλαδιο που υπηρχε μεσα στο κουτι http://s14.postimg.org/9jdxt69g0/IMG_20141010_213231724.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Samps Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Ευχαριστω και τους δυο για τις απαντησεις :) Η μπαταρία με μέτρια προς χαλαρή χρήση κρατά μέχρι και 2 μέρες . Το Λεντ φαίνεται αλλά με τέτοια οθοναρα δίπλα, χάνεται Έχει ελληνικά. Τι εννοεις? Στα αρνητικά μπορείς να βάλεις το πίσω καπάκι που λογικό γιατί αφαιρείται και οτι δεν αλλάζει μπαταρία .είναι πολύ γρήγορο για τα χαρακτηριστικά του Input language εννοω το πληκτρολογιο ;) .. Ειχε παρει ενας φιλος απ εξω ενα κινητο και μετα εψαχνε για εφαρμογη. Οταν λες το πισω καπακι; "Ξεκουμπωνει" ευκολα ; -Με μία ώρα κλήσεων και μία ώρα browsing θα βγάλει άνετα 2 μέρες. Εγώ έχω μόνιμα ανοικτό το wi-fi μέσα στο σπίτι αλλά κάνω αρκετή χρήση. Μέχρι στιγμής βρίσκεται στο 28% μετά από μία ημέρα και τρεις ώρες από τη στιγμή που το έβαλα στη φόρτιση, με 4 ώρες οθόνη(browsing κατά το μεγαλύτερο ποσοστό) και μισή ώρα κλήσεων. -Μια χαρά φαίνεται το notification led. -Ελληνικά έχει κανονικά. Και σαν γλώσσα συστήματος, και σε επιλογή στο πληκτρολόγιο για να γράφει από τη μάνα του. Φυσικά αν θέλει κανείς μπορεί να εγκαταστήσει και άλλο πληκτρολόγιο. Εγώ έχω βάλει το swype γιατί το έχω αγορασμένο και έχω αποθηκεύσει και λεξιλόγιο που το ανακτά σε κάθε συσκευή που το εγκαθιστώ. -Προβήματα δεν έχει ιδιαίτερα. Το μοναδικό "αρνητικό" είναι η συμπεριφορά στις μεγάλες εφαρμογές λόγω σχετικά μικρής μνήμης. Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί ενδεχομένως και να μην ενοχλεί. Όταν βγεις από μια εφαρμογή και ανοίξεις άλλη, κλείνει την προηγούμενη. Για παράδειγμα αν έχεις ανοιχτό το fb και έχεις σκρολλάρει μέχρι ένα σημείο και μετά ανοίξεις μια σελίδα, αν θελήσεις να ξαναπάς πίσω στο fb θα στο ανοίξει από την αρχή γιατί το ξαναφορτώνει. Προσωπικά το έχω συνηθίσει. -Για το σέρβις δεν γνωρίζω μιας και είναι το πρώτο Motorola που αγοράζω μετά το V3 που είχα πάρει το 2005. Ελπίζω να μη χρειαστεί. -Για την μπαταρια ειχα διαβασει για κατι 7-ωρα και ειχα τρομαξει :P -Αυτο με το κλεισιμο των εφαρμογων, το κανει μονο οταν εχει θεμα μνημης ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Η κατανάλωση έχει να κάνει καθαρά με τη χρήση. Το άλλο που περιγράφω συμβαίνει όταν τρέχεις βαριές εφαρμογές. Όπως το facebook. Ακόμα και μέσα στην ίδια την εφαρμογή αν δεις ένα link και το ανοίξεις στον chrome, αν πατήσεις το πλήκτρο back θα φορτώσει το facebook από την αρχή και δεν θα σε πάει στο σημείο που ήσουν. btw, το καπάκι μια χαρά μου φαίνεται εμένα. Και ειδικά το γεγονός ότι μπορείς να το αλλάξεις με ότι χρώμα σ'αρέσει αλλάζοντας την εμφάνιση πανεύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Η κατανάλωση έχει να κάνει καθαρά με τη χρήση. Το άλλο που περιγράφω συμβαίνει όταν τρέχεις βαριές εφαρμογές. Όπως το facebook. Ακόμα και μέσα στην ίδια την εφαρμογή αν δεις ένα link και το ανοίξεις στον chrome, αν πατήσεις το πλήκτρο back θα φορτώσει το facebook από την αρχή και δεν θα σε πάει στο σημείο που ήσουν. btw, το καπάκι μια χαρά μου φαίνεται εμένα. Και ειδικά το γεγονός ότι μπορείς να το αλλάξεις με ότι χρώμα σ'αρέσει αλλάζοντας την εμφάνιση πανεύκολα. Εγώ πάλι έχω παρατηρήσει πως αυτό που περιγραφείς με το facebook, δε το κάνει πάντα παρά μόνο όταν κατά την επιστροφή έχουν προστεθεί καινούριες ενημερώσεις. Τότε μόνο με γυρίζει από την αρχή. Όταν δεν έχουν προστεθεί καινούριες ενημερώσεις τότε κατά την επιστροφή με γυρίζει ακριβώς εκεί που το είχα αφήσει. Τελικά νομίζω πως μάλλον είναι θέμα facebook αυτό παρά θέμα του τηλεφώνου. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Αν είχα διαβάσει καλά έχει να κάνει με τη μνήμη και ανάλογα με την περίπτωση. Αν πέσει κάτω από τα 300ΜΒ τα κλείνει για να εξοικονομήσει μνήμη ώστε να τρέχουν γρήγορα τα πάντα. Π.χ. τώρα το είχα φορτήσει και είχα κάνει restart. Χωρίς να τρέξω τίποτα κοιτάω και είχε γύρω στα 360ΜΒ ελεύθερη RAM. Το δοκιμάζω αυτό με το fb, σκρολλάρω αρκετά χαμηλά και ανοίγω ένα link στον chrome. Μετά πάω πίσω στο fb, είτε με το back button είτε με το άλλο που σου βγάζει τις εφαρμογές που τρέχουν, και όλα καλά βρίσκεται στο ίδιο σημείο. Στη συνέχεια ανοίγω 3 προγράμματα (marine traffic, speedtest και το πρόγραμμα του what's up για το υπόλοιπο). Βγαίνω στην αρχική οθόνη, πάω στο fb, και φορτώνει από την αρχή. Πατάω το δεξί πλήκτρο να δω τις ανοιχτές εφαρμογές, σκρολλάρω ψηλά στον chrome και τον επιλέγω και πάλι αυτός φορτώνει την σελίδα(περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα). Είναι πως θα το πετύχεις, και τι τρέχει από πίσω καθαρά. Προσωπικά όπως είπα δεν με ενοχλεί και τόσο. Και κάπου εδώ σκέφτομαι μήπως έχει νόημα καμια εφαρμογή τύπου task killer. Δηλαδή όταν θες να δουλέψεις συγκεκριμένα πράγματα και να μην σε καθυστερεί να ξέρεις ότι μπορείς να κλείσεις τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klasompanieras Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Πήγα και εγώ σήμερα να το ζαχαρώσω από κοντά, και δεν ξέρω κάτι με χάλασε, δεν ψάρωσα όσο περίμενα, λίγο η φωτεινότητα της οθόνης που μου φάνηκε κάπως χαμηλή παρότι ήταν στο τέρμα, λίγο το design που δεν μπορείς να πεις στα σίγουρα ότι σου αρέσει, (δυστυχώς ήταν δίπλα το nexus 5 και ήταν αναπόφευκτη η σύγκριση, το μάτι μου έπεφτε όλο εκεί), λίγο οι γκρι λεπτομέρειες πάνω κάτω, δεν ξέρω δεν τρελάθηκα.. τουλάχιστον βγάζει καλές φώτο; τι ποιότητα είναι η κάμερα του; τι να πω μπερδεμένος είμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ctzellos Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Παντως θα ηταν ωραιο να του βγαζανε και κανενα wood καπακι. Σαν του Moto X. Νομιζω οτι θα του ταιριαζει πολυ, και θα του δωσει και διαχρονικη αξια. Παντως το Android L που θα ερθει θα ειναι ιδανικο νομιζω αφου λενε οτι θα ειναι πιο ελαφρω απο την Kit Kat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Αν είχα διαβάσει καλά έχει να κάνει με τη μνήμη και ανάλογα με την περίπτωση. Αν πέσει κάτω από τα 300ΜΒ τα κλείνει για να εξοικονομήσει μνήμη ώστε να τρέχουν γρήγορα τα πάντα. Π.χ. τώρα το είχα φορτήσει και είχα κάνει restart. Χωρίς να τρέξω τίποτα κοιτάω και είχε γύρω στα 360ΜΒ ελεύθερη RAM. Το δοκιμάζω αυτό με το fb, σκρολλάρω αρκετά χαμηλά και ανοίγω ένα link στον chrome. Μετά πάω πίσω στο fb, είτε με το back button είτε με το άλλο που σου βγάζει τις εφαρμογές που τρέχουν, και όλα καλά βρίσκεται στο ίδιο σημείο. Στη συνέχεια ανοίγω 3 προγράμματα (marine traffic, speedtest και το πρόγραμμα του what's up για το υπόλοιπο). Βγαίνω στην αρχική οθόνη, πάω στο fb, και φορτώνει από την αρχή. Πατάω το δεξί πλήκτρο να δω τις ανοιχτές εφαρμογές, σκρολλάρω ψηλά στον chrome και τον επιλέγω και πάλι αυτός φορτώνει την σελίδα(περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα). Είναι πως θα το πετύχεις, και τι τρέχει από πίσω καθαρά. Προσωπικά όπως είπα δεν με ενοχλεί και τόσο. Και κάπου εδώ σκέφτομαι μήπως έχει νόημα καμια εφαρμογή τύπου task killer. Δηλαδή όταν θες να δουλέψεις συγκεκριμένα πράγματα και να μην σε καθυστερεί να ξέρεις ότι μπορείς να κλείσεις τα υπόλοιπα. Η μόνη λύση είναι root και greenify. Η μόνη εφαρμογή που μου έχει λείψει απο τις πολλές που είχα στη προηγούμενη συσκευή μου. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 To root δεν είναι επιλογή για μένα. Αν ήταν όπως σε άλλα τηλέφωνα που μετά το root γίνονται εργοστασιακά για πλάκα στην περίπτωση που χρειαστείς εγγύηση, ίσως το σκεφτόμουν. Τώρα όχι, και ειδικά από τη στιγμή που δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με το κινητό. Οι συσκευές που περάσανε από τα χέρια μου και "απαιτούσαν" greenify δεν είχαν καμία σχέση με το Moto G στην ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Παιδιά να ρωτησω και εγώ κατι το οποίο μάλλον δεν εχει σχέση με το τηλέφωνο. Γιατί παντού στο τηλέφωνο οπου υπάρχουν κεφαλαία γραμματα σε λέξεις είναι τονισμένα; πχ ΤΡ'ΙΤΗ αντι για ΤΡΙΤΗ. Ειναι θέμα τοπικών ρυθμίσεων η του λειτουργικου; καλά εκεί στη γοογλε δεν μπορούν να το διορθώσουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Παιδιά ο ήχος του ακουστικού σας είναι καλός; Γιατί μου φαίνεται οτι έχει ενα φυσημα όταν μου μιλαει ο αλλος. Επισης έχετε προσεξει ανεβοκατέβασμα στο 3g; Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Παιδιά ο ήχος του ακουστικού σας είναι καλός; Γιατί μου φαίνεται οτι έχει ενα φυσημα όταν μου μιλαει ο αλλος. Και σε μένα το κάνει... Τα ηχεία του γενικά είναι γτπ καβάλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 παιδια επειγον. θελω να βγαλω φωτο και βιντεο, αλλα οταν μπαινω στην καμερα δε βρισκω επιλογη για ρυθμισεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Για ρυθμίσεις κάνεις swipe στην οθόνη από το αριστερό άκρο και σου εμφανίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianisv Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Για ρυθμίσεις κάνεις swipe στην οθόνη από το αριστερό άκρο και σου εμφανίζονται. σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos25 Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Συμφωνω με την ποιοτητα των κλησεων, ουτε εμενα μου αρεσει ετσι οπως ακουγεται στο ακουστικο. Ειναι κριμα ενα τοσο καλο μηχανημα να μην του βαλουν ενα normal ακουστικο να γινεται το τηλεφωνημα μας ευχαριστα. Με βλεπω να επιστρεφω σε touchwiz εδαφη χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Eγώ ρε παιδιά δεν βλέπω να διαφέρει η ποιότητα των κλήσεων συγκριτικά με τα άλλα τηλέφωνα που είχα. Ειδικά δε σε σχέση με το Nexus 5 που μου είχαν κάνει πάρα πολλές παράπονο ότι δεν με ακούνε. Απλά αν είναι στο φουλ η ένταση ακούγεται αρκετά δυνατά και συνήθως είμαι οκ αν το έχω 3-4 κλικ χαμηλότερα. Δοκιμάζοντας να καλέσω το ίδιο νούμερο, το ίδιο καλά ακούγεται είτε από Cosmote είτε από Vodafone που είναι η 2η κάρτα μου. Δεν έχω δοκιμάσει με Wind. Με την Cosmote έχουμε φυσικά και το "bonus" των HD κλήσεων όταν έχει και ο άλλος συμβατή συσκευή και 3G δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Καλησπέρα τα καπάκια για πίσω που μπορούμε να τα βρούμε εδώ Ελλάδα και επίσης καμία θήκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts