antreasa18 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Τι φάκελο θέλεις να δημιουργήσεις; Για εφαρμογές στην επιφάνεια εργασίας; ή νέο φάκελο μες το χώρο αποθήκευσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Τι φάκελο θέλεις να δημιουργήσεις; Για εφαρμογές στην επιφάνεια εργασίας; ή νέο φάκελο μες το χώρο αποθήκευσης; Πως έχει φάκελο παιχνιδιών, κοινωνικά δίκτυά, εργαλεία, εκεί που είναι κ αυτοί οι φάκελοι, ώστε να μαζεύω καλώς τις εφαρμογές! Στην ατζέντα του κιν. Δε κατέχει που σε ένα όνομά δεν μπορείς να βάλεις παραπάνω από 1 τηλ., δλδ αν έχει κ σταθερό πρέπει να ανοίξεις επαφή κ έχει επιλογή στα τηλ μόνο κινητό, δεν έχει πχ σπιτιου, εργασίας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 καλησπέρα, θα αγοράσω το κινητό αυτό σε 2 μέρες, είναι καλό; γρήγορο; η μπαταρία κρατάει; εγώ θέλω να βλέπω ταινίες, να μπαίνω facebook, να παίζω παιχνίδια, και να μπαίνω λίγο στο internet. από τον κοτσοβολο θα το αγοράσω ξέρει κανείς εάν έχει ακουστικά μέσα; έχει μήπως θήκη και μεμβρανη; κολλάει; και πως να το κάνω root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλησπερα! Το εχω εδω κ 3 μερες το πηρα 129€ απο προσφορα lenovo exclusive! Δεν την προλαβες τη προσφορα! Μεχρι στιγμης βλεπω οτι ειναι γρηγορο, για παιχνιδι μια χαρα που δοκιμασα καποια! Με την πρωτη φορτιση η μπαταρια μου κρατησε 1 μερα κ οθονη 6 ωρες, βεβαια ακομα στο στρωσιμο ειναι! Περιεχει ακουστικα, θηκη σιλικονης, μεμβρανη εχει μια στην οθονη του κιν. Κ μια ακομα εξτρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλησπερα! Το εχω εδω κ 3 μερες το πηρα 129€ απο προσφορα lenovo exclusive! Δεν την προλαβες τη προσφορα! Μεχρι στιγμης βλεπω οτι ειναι γρηγορο, για παιχνιδι μια χαρα που δοκιμασα καποια! Με την πρωτη φορτιση η μπαταρια μου κρατησε 1 μερα κ οθονη 6 ωρες, βεβαια ακομα στο στρωσιμο ειναι! Περιεχει ακουστικα, θηκη σιλικονης, μεμβρανη εχει μια στην οθονη του κιν. Κ μια ακομα εξτρα! από που το πήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Απο lenovo exclusive, http://www.e-lenovo.gr, μονο για την κυριακη που περασε το ειχε προσφορα. Βαλε το κ στο σκρουτζ να δεις ξεκιναει απο 139€. Σε τι χρωμα σκεφτεσαι να το παρεις; Εγω απο κοντα ειχα δει μονο το μαυρο κ δε μαρεσε κ πηρα το ασπρο κ ειναι πολυ ωραιο! Απο αυτο γραφω τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasa18 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 (edited) Πως έχει φάκελο παιχνιδιών, κοινωνικά δίκτυά, εργαλεία, εκεί που είναι κ αυτοί οι φάκελοι, ώστε να μαζεύω καλώς τις εφαρμογές! Στην ατζέντα του κιν. Δε κατέχει που σε ένα όνομά δεν μπορείς να βάλεις παραπάνω από 1 τηλ., δλδ αν έχει κ σταθερό πρέπει να ανοίξεις επαφή κ έχει επιλογή στα τηλ μόνο κινητό, δεν έχει πχ σπιτιου, εργασίας! Τραβάς ένα εικονίδιο το τοποθετείς πάνω σ'ένα άλλο και δημιουργείται αυτόματα ο φάκελος. Αν τραβηξεις όλα τα εικονίδια έξω από το φάκελο ο φάκελος διαγράφεται. Επίσης τραβώντας μπορείς να μετακινήσεις τα εικονίδια απ΄τον ένα φάκελο στον άλλο. Αν πατήσεις πάνω στο όνομα του φακέλου μπορείς να τον μετονομάσεις Edited November 29, 2014 by antreasa18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
feik Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Απο lenovo exclusive, http://www.e-lenovo.gr, μονο για την κυριακη που περασε το ειχε προσφορα. Βαλε το κ στο σκρουτζ να δεις ξεκιναει απο 139€. Σε τι χρωμα σκεφτεσαι να το παρεις; Εγω απο κοντα ειχα δει μονο το μαυρο κ δε μαρεσε κ πηρα το ασπρο κ ειναι πολυ ωραιο! Απο αυτο γραφω τωρα! από τον κοτσοβολο θα το πάρω με 149.90 το θέμα είναι θα έχει ακουστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Εχει ακουστηκα, ολα αυτα που σου ειπα τα περιεχει η συσκευασια δε μου τα εδωσε δωρο το μαγαζι! ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τραβάς ένα εικονίδιο το τοποθετείς πάνω σ'ένα άλλο και δημιουργείται αυτόματα ο φάκελος. Αν τραβηξεις όλα τα εικονίδια έξω από το φάκελο ο φάκελος διαγράφεται. Επίσης τραβώντας μπορείς να μετακινήσεις τα εικονίδια απ΄τον ένα φάκελο στον άλλο. Αν πατήσεις πάνω στο όνομα του φακέλου μπορείς να τον μετονομάσεις Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Τραβάς ένα εικονίδιο το τοποθετείς πάνω σ'ένα άλλο και δημιουργείται αυτόματα ο φάκελος. Αν τραβηξεις όλα τα εικονίδια έξω από το φάκελο ο φάκελος διαγράφεται. Επίσης τραβώντας μπορείς να μετακινήσεις τα εικονίδια απ΄τον ένα φάκελο στον άλλο. Αν πατήσεις πάνω στο όνομα του φακέλου μπορείς να τον μετονομάσεις Εσυρα ενα εικονιδιο πανω σε αλλο αλλα δεν δημιουργηθηκε φακελος, ανταλλασουν θεσεις! Με τα συγκεκριμενα εικονιδια δεν γινοταν, δοκιμασα αλλα κ οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. November 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Έχει κάνει κανείς την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού, που έχει βγει εδώ και κάτι μέρες, να μου πει τις εντυπώσεις του;Ρωτάω να δω αν αξίζει να την κάνω, επειδή το έχω rootαρει και έχει διαδικασία για να το αναβαθμίσω.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Έχει κάνει κανείς την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού, που έχει βγει εδώ και κάτι μέρες, να μου πει τις εντυπώσεις του;Ρωτάω να δω αν αξίζει να την κάνω, επειδή το έχω rootαρει και έχει διαδικασία για να το αναβαθμίσω.Ευχαριστώ.εδωσε αναβαθμιση ?εμεις με A859 ακομα τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. November 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 εδωσε αναβαθμιση ?εμεις με A859 ακομα τπτ Nαι εδώ και καμιά εβδομάδα, αλλά δεν την κάνω ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Οταν αγορασα το κιν κ το ανοιξα μου εβγαλε την αναβαθμιση αλλα κολλαω να την κανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 εγω παρακαλαω να παρω αναβαθμιση γιατι το A859 εχει πολλα bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 εγω παρακαλαω να παρω αναβαθμιση γιατι το A859 εχει πολλα bug Εγώ φοβάμαι μήπως γίνει χειρότερο με την αναβάθμιση, έτσι μια χαρά ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. December 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Εγώ φοβάμαι μήπως γίνει χειρότερο με την αναβάθμιση, έτσι μια χαρά ειναι. Aν δεν ήταν rootαρισμένο θα το αναβάθμιζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Οταν κανουμε αναβαθμιση πρεπει να κανουμε κ reset, να τα σβηνουμε ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. December 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Οταν κανουμε αναβαθμιση πρεπει να κανουμε κ reset, να τα σβηνουμε ολα? Δεν χρειάζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimger Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Root η τελευταία γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Δεν χρειάζεται Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 (edited) Κατι αλλο που θυμηθηκα, το κιν παιρνει otg καλωδιο για συνδεση usb, σκληρου δισκου! Edited December 1, 2014 by tzotol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. December 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Κατι αλλο που θυμηθηκα, το κιν παιρνει otg καλωδιο για συνδεση usb, σκληρου δισκου! Αν ρωτάς η απάντηση είναι ότι δεν παίρνει otg.Αν το επισημαίνεις με θαυμασμό:confused:, εξήγησε πως γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eco074 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) Μήπως παίρνει και στυλό(touch pen)?να αγοράσω επιπλέον βέβαια...:rolleyes: Edited December 2, 2014 by eco074 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Αν ρωτάς η απάντηση είναι ότι δεν παίρνει otg.Αν το επισημαίνεις με θαυμασμό:confused:, εξήγησε πως γίνεται. Sorry ερωτηματικο ηθελα να βαλω, καταλαθος το θαυμαστικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts