zerokill Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Bασικα βλακεια που πλεον η χρεωση γινεται καθε μηνα νομιζω θα επρεπε να υπαρχει επιλογη για τριμηνη-εξαμηνη-ετησια συνδρομη για ολους και για ολα τα πακετα χωρου. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Καλησπέρα παιδια Προχθές το βράδυ έκανα άθελα μου drop test το iPhone 6.Μου έπεσε απο τα χέρια σε ενα μπαράκι και αφού κοπάνησε σε πάγκους καθίσματα κλπ έσκασε με την οθόνη κάτω σε πέτρα απο γρανίτη απο 1.5 μέτρα περίπου με συνοδεία απαίσιου ήχου κοπανηματος .Η καρδιά μου έφτασε τους 800 σφυγμούς Παιδιά δεν έπαθε Απολύτως τίποτα ούτε ενα σημαδάκι και με μόνο μια απλή θήκη πλάτης Ούτε ζελατίνες ούτε τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Τυχερός!!!!!! Βέβαια,η θήκη απορρόφησε ένα μέρος του κραδασμού αλλά πιστεύω η τύχη έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Τυχερός!!!!!! Βέβαια,η θήκη απορρόφησε ένα μέρος του κραδασμού αλλά πιστεύω η τύχη έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο. Μόνο τυχερός ; Μιλάμε οτι έσκασε φάτσα με την οθόνη ....ούτε ένα σημαδάκι πουθενά Gorilla glass μάλλον Edited September 2, 2015 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Καλησπέρα παιδια Προχθές το βράδυ έκανα άθελα μου drop test το iPhone 6.Μου έπεσε απο τα χέρια σε ενα μπαράκι και αφού κοπάνησε σε πάγκους καθίσματα κλπ έσκασε με την οθόνη κάτω σε πέτρα απο γρανίτη απο 1.5 μέτρα περίπου με συνοδεία απαίσιου ήχου κοπανηματος .Η καρδιά μου έφτασε τους 800 σφυγμούς Παιδιά δεν έπαθε Απολύτως τίποτα ούτε ενα σημαδάκι και με μόνο μια απλή θήκη πλάτης Ούτε ζελατίνες ούτε τίποτα Joker έπαιξες έχει και jack pot :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Μόνο τυχερός ; Μιλάμε οτι έσκασε φάτσα με την οθόνη ....ούτε ένα σημαδάκι πουθενά Gorilla glass μάλλον Ναι φιλε μου τυχερος εισαι. Και μενα μου επεσε δυο φορες αλλα την τριτη εσπασε. Τα iphone δεν φορανε gorilla glass Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Ναι φιλε μου τυχερος εισαι. Και μενα μου επεσε δυο φορες αλλα την τριτη εσπασε. Τα iphone δεν φορανε gorilla glass Μιλάς συγκεκριμένα για το 6 για το 5ς ξέρω ότι έχει gorilla glass Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Μιλάς συγκεκριμένα για το 6 για το 5ς ξέρω ότι έχει gorilla glass Κανενα iphone δεν εχει gorilla Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Κανενα iphone δεν εχει gorilla Σωστά. Γι αυτό και κάνουν πολύ πιο εύκολα αυτές τις μικρές γραμμουλες από την χρήση. Το έχω παρατηρήσει σε όλα τα iPhone και ipad που αγόρασα τα τελευταία 5 χρόνια. Δεν είμαι υπέρ της Samsung αλλά τα Καλά να τα λέμε. Galaxy S3, Note 2, Note 8 tablet, S4, S4 zoom, Και τώρα Note edge για 5 μήνες, όλα τα είχα χωρίς protector και η οθόνη τους παρέμεινε σαν καινούργια πάντα με προσεκτική χρήση. Στο σπάσιμο είναι θέμα τύχης αλλά τελευταία παρόλο που τα iPhone είναι πιο ελαφριά στα drop test σπάνε πιο εύκολα από τα Samsung. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Κανενα iphone δεν εχει gorilla Σωστά. Γι αυτό και κάνουν πολύ πιο εύκολα αυτές τις μικρές γραμμουλες από την χρήση. Το έχω παρατηρήσει σε όλα τα iPhone και ipad που αγόρασα τα τελευταία 5 χρόνια. Φυσικά και έχει χρησιμοποιηθεί γυαλί από την Corning στα iPhones. Τουλάχιστον μέχρι και το iPhone 4S, το γυαλί ήταν Gorilla Glass, ακόμη και αν η Apple δεν το έχει διαφημίσει ποτέ. Ορίστε και ένα άρθρο που αποδεικνύει τον ισχυρισμό αυτό, έμμεσα από την ίδια την Apple. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Φυσικά και έχει χρησιμοποιηθεί γυαλί από την Corning στα iPhones. Τουλάχιστον μέχρι και το iPhone 4S, το γυαλί ήταν Gorilla Glass, ακόμη και αν η Apple δεν το έχει διαφημίσει ποτέ. Ορίστε και ένα άρθρο που αποδεικνύει τον ισχυρισμό αυτό, έμμεσα από την ίδια την Apple. Μέχρι το 5ς που κοίταξα είναι gorilla glass http://m.gsmarena.com/apple_iphone_5s-5685.php Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Καληςπερα παίδες. Έχω μια ερώτηση. Προσπαθώ να ανεβάσω την βιβλιοθήκη φωτογραφιών στο iCloud. Και κολλάει στη μέση και δεν κανει κάτι. Έχω και κάποια βίντεο μεσα λέτε να προσπαθεί να ανεβάσει αυτά να να αργεί; Αλλα ποσό πολυ πια; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Καληςπερα παίδες. Έχω μια ερώτηση. Προσπαθώ να ανεβάσω την βιβλιοθήκη φωτογραφιών στο iCloud. Και κολλάει στη μέση και δεν κανει κάτι. Έχω και κάποια βίντεο μεσα λέτε να προσπαθεί να ανεβάσει αυτά να να αργεί; Αλλα ποσό πολυ πια; Υπάρχει διαθέσιμος χώρος στο iCloud, ανάλογος των φωτογραφιών και των video που προσπαθείς να εισάγεις στο iCloud photo Library; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Υπάρχει διαθέσιμος χώρος στο iCloud, ανάλογος των φωτογραφιών και των video που προσπαθείς να εισάγεις στο iCloud photo Library; Ναι 4.8 GB και οι φωτο ειναι κοντά 2.5 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Ναι 4.8 GB και οι φωτο ειναι κοντά 2.5 Τότε ανοίξτε το iCloud Photo Library κι αφήστε την εφαρμογή να κάνει συγχρονισμό. Όταν ολοκληρωθεί θα το καταλάβετε. Χρειάζεται αρκετός χρόνος για τον συγχρονισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosros Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 μπορω απο την σύνδεση του κινητού μου I phone 6 να συνδεθώ με το I pad μου με δεδομένα ;Με ποιο τροπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 μπορω απο την σύνδεση του κινητού μου I phone 6 να συνδεθώ με το I pad μου με δεδομένα ;Με ποιο τροπο; Εννοείς αν εχεις data να τα μεταφέρεις στο iPad? αν εννοείς αυτό θα το κανεις με το hotspot από τις ρυθμίσεις Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 μπορω απο την σύνδεση του κινητού μου I phone 6 να συνδεθώ με το I pad μου με δεδομένα ;Με ποιο τροπο; Μπορεις ενεργοποιωντας στο iphone το hotspot με επιλογη wi-fi & bluetooth, και μετα κανεις αναζητηση wifi απο το ipad το οποιο θα δει το iphone σα router, και συνδεεσαι πανω του οπως συνδεεσαι σε οποιοδηποτε wifi router Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosros Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Το hotspot σαν επιλογή από τις ρυθμίσεις δεν μπορώ να το επιλέξω είναι (αχνό το χρώμα) δεν μου δίνει δυνατότητα επιλογής .Μηπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Πρέπει πρώτα να ανοίξεις τα "Δεδομένα" στην συσκευη σου και μετα θα έχεις επιλογή για το Hotspot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Το hotspot σαν επιλογή από τις ρυθμίσεις δεν μπορώ να το επιλέξω είναι (αχνό το χρώμα) δεν μου δίνει δυνατότητα επιλογής .Μηπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα ; Ανοίγεις τα δεδομένα και μετά κάνεις δίκτυο Hotspot. Μετά από οποιαδήποτε άλλη συσκευή μπορείς να μπεις ψάχνοντας το δικτυο από τις ρυθμίσεις του wifi και θα βρεις το δικτυο που είχες κάνει. Μπορείς να αλλάξεις και τον κωδικό αν θέλεις εκεί που άνοιξες το Hotspot έχει επιλογή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosros Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Μπορω με κάποιο τροπο να δω ποτε ενεργοποιήθηκε πρώτη φορά το τηλέφωνο μου με το s/n;:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Μπορω με κάποιο τροπο να δω ποτε ενεργοποιήθηκε πρώτη φορά το τηλέφωνο μου με το s/n;:rolleyes: Ναι φυσικά και μπορείς με τη χρήση του serial number https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 (edited) Καλησπερα...ηθελα να ρωτησω εχει δοκιμασει κανενας να κανει jailbreak στο 6αρι???αν ναι με ποιον τροπο/μπορειτε να μου υποδειξετε καποιον οδηγο???και κατι ακομα...μπορω να αλλαξω το ιμει του κινητου/αν ναι πως και ισχυει για ολες τις εκδοσεις ios???τα κινητο δεν ειναι κλεμμενο και για ολα αυτα ρωταει ενας φιλος που ειναι ασχετος οπως και εγω στα iphone...(μονο note:lol:)εχω παραθεσει και θεματα σε σχεση με τα note απο πολυ παλια... Edited September 7, 2015 by Evoliasmenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Jelybreak γίνεται στην 8.4 σε ποια έκδοση εισαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts