vasim Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 έχει κανείς θέμα με το click του home button?? μου κάνει θόρυβο κατά το πάτημα, σαν κάπου να σκαλώνει.... Ναι κάνει σαν κριτσ κρίτσ. Τα παιδιά λένε εδώ ότι δεν είναι πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Ναι κάνει σαν κριτσ κρίτσ. Τα παιδιά λένε εδώ ότι δεν είναι πρόβλημα. Το ιδιο γινεται και στο 5s. Σιγουρα δεν υπαρχει λειτουργικο θεμα, καθως το 5s ειναι ηδη αρκετα παλιο και δουλευρι τελεια. Μαλλον προκαλειται απο τη σκονη που μαζευεται στο κουμπι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Ετσι απο περιεργεια, εχει παρατηρησει κανεις γρατζουνιες στον δακτυλιο γυρω απο την καμερα? ειναι γενικα ανθεκτικος σε γρατζουνιες? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam911 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Ετσι απο περιεργεια, εχει παρατηρησει κανεις γρατζουνιες στον δακτυλιο γυρω απο την καμερα? ειναι γενικα ανθεκτικος σε γρατζουνιες? το σωστο ειναι να ειναι ανθεκτικο ποσο μαλλον οταν προεξεχει κιολας..για καλο και για κακο θηκη :D Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Ετσι απο περιεργεια, εχει παρατηρησει κανεις γρατζουνιες στον δακτυλιο γυρω απο την καμερα? ειναι γενικα ανθεκτικος σε γρατζουνιες? το περίεργο θα ήταν να μήν είχε... και το κακό κανεις δεν αναλαμβάνει ακόμη αλλαγή μονο την, camera glass και πρέπει να τα σκασεις για όλο το bc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Το ιδιο γινεται και στο 5s. Σιγουρα δεν υπαρχει λειτουργικο θεμα, καθως το 5s ειναι ηδη αρκετα παλιο και δουλευρι τελεια. Μαλλον προκαλειται απο τη σκονη που μαζευεται στο κουμπι. Εγώ που προσέχω πως το ακουμπάω και σε τι τσέπες το βάζω δεν έχει κανένα σημάδι, σε άλλα 6/6+ που τα ακουμπάνε όπου να ναι και όπως να ναι έχει κάνει σημάδι στο δαχτυλίδι της κάμερας. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Εγώ που προσέχω πως το ακουμπάω και σε τι τσέπες το βάζω δεν έχει κανένα σημάδι, σε άλλα 6/6+ που τα ακουμπάνε όπου να ναι και όπως να ναι έχει κάνει σημάδι στο δαχτυλίδι της κάμερας. Άρα, δεν έχει κάποια αυξημένη αντοχή, είναι στα φυσιολογικά πλαίσια. Ευχαριστώ! :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Άρα, δεν έχει κάποια αυξημένη αντοχή, είναι στα φυσιολογικά πλαίσια. Ευχαριστώ! :) Όχι είναι καθαρό πλαστικό :lol::lol::lol: 100% pure plastic Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Όχι είναι καθαρό πλαστικό :lol::lol::lol: 100% pure plastic Πλαστικό είναι?:confused: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Πλαστικό είναι?:confused: Ε ναι τι να είναι; Αλουμίνιο σαν το υπόλοιπο σώμα; Δεν νομίζω. Αν ήταν θα ήταν πιο ανθεκτικό στις γρατσουνιές. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Εγω παντως δε βλεπω καμια γρατζουνια πανω στην καμερα και δεν ειμαι και ιδιαιτερα προσεκτικος με τις συσκευες μου :D Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Εγω παντως δε βλεπω καμια γρατζουνια πανω στην καμερα και δεν ειμαι και ιδιαιτερα προσεκτικος με τις συσκευες μου :D Πάνω στην κάμερα λογικό να μην βλέπεις γρατσουνιές γιατί είναι από ζαφείρι και δεν χαράζεται εύκολα. Πρέπει να το προσπαθήσεις. Εγώ έλεγα για το δαχτυλίδι γύρω από τον φακό ότι είναι εύκολο στις γρατσουνιές. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Εγώ έλεγα για το δαχτυλίδι γύρω από τον φακό ότι είναι εύκολο στις γρατσουνιές. Και εγώ για αυτό έλεγα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Πάνω στην κάμερα λογικό να μην βλέπεις γρατσουνιές γιατί είναι από ζαφείρι και δεν χαράζεται εύκολα. Πρέπει να το προσπαθήσεις. Εγώ έλεγα για το δαχτυλίδι γύρω από τον φακό ότι είναι εύκολο στις γρατσουνιές. Και εγώ για αυτό έλεγα. Ουτε εκει εχει τιποτα περα απο πολυ σκονη :lol: Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Καλησπερα! Χρονια χρηστης wp θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.. Διαβασα οτι με το ios 8 πλεον μπορεις να επεμβεις στις ρυθμισεις καμερας οπως iso, κλειστρο καμερας ,ισορροπία λευκου κτλ.... Εχει δοκιμασει καποιον απο εσας καποια εφαρμογη που τα προσφερει ολα αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Καλησπερα! Χρονια χρηστης wp θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.. Διαβασα οτι με το ios 8 πλεον μπορεις να επεμβεις στις ρυθμισεις καμερας οπως iso, κλειστρο καμερας ,ισορροπία λευκου κτλ.... Εχει δοκιμασει καποιον απο εσας καποια εφαρμογη που τα προσφερει ολα αυτα? έχει πάρα πολλές εφαρμογές με τέτοιες ρυθμίσεις, π.χ. camera+, manual, procamera, vscocam είναι οι πιο γνωστές και πιο καλές εφαρμογές για φωτογραφίες. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 (edited) Καλημέρα. Δοκίμασα την camera+ και έπαθα πλάκα με το πόσο καλύτερες φωτογραφίες βγάζει το κινητό. Τόσο μεγάλη διαφορά; Μπράβο...Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού εννοώ... Edited July 29, 2015 by eklipsi Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Τί διαφορά παρατήρησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Αρχικά μου φάνηκε πολύ μεγάλη διαφορά σε χαμηλό φωτισμό.Δεν ξέρω μήπως παραενθουσιάστηκα Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Πρέπει να έχει πολλές manual ρυθμίσεις αυτό το camera +. Δείξει μας καμια νυχτερινή φοτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Καλημέρα στην παρέα. Μετά απο πάρα πολλά χρόνια σε android σκέφτομαι πάρω το iphone 6 απο σκρουτζομάγαζο. Η απορία μου είναι αν πρέπει να προσέξω κάτι, δηλαδή αν είναι κλειδωμένο ή όχι. Φυσικά θα είναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας κ όχι ελληνικό κ δεν ξέρω αν παίζει κάτι πάνω σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Χθες το μεσημέρι που το χάζευα,με τη μαμά φωτο δεν έβλεπα σχεδόν τίποτα και με την εφαρμογή, σχεδόν πεντακάθαρα.Σήμερα δεν βλέπω διαφορές...Ή οι συνθήκες ήταν πολύ ιδιαίτερες ή κάτι άλλο.Πάντως αν δω κάτι αξιόλογο θα επανέλθω.Αν θέλετε δοκιμάστε να μου πείτε κι εσείς.Ευχαριστώ. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Καλημέρα στην παρέα. Μετά απο πάρα πολλά χρόνια σε android σκέφτομαι πάρω το iphone 6 απο σκρουτζομάγαζο. Η απορία μου είναι αν πρέπει να προσέξω κάτι, δηλαδή αν είναι κλειδωμένο ή όχι. Φυσικά θα είναι ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας κ όχι ελληνικό κ δεν ξέρω αν παίζει κάτι πάνω σε αυτό. Tα περισσοτερα σκρουτζομαγαζα εχουν κριτικες φυσικα τα τηλεφωνα ειτε ειναι εισαγωγη απο ΗΠΑ η Ευρωπαικης χωρας (Αγγλια-Γερμανια) ειναι ξεκλειδωτα.Εγω πχ ηταν Αμερικανικο.Φυσικα μου εδωσαν δωρο εναν ευρωπαικο τυπου ανταπτορα φορτιστη γιατι ο αμερικανος δεν παιζει στην ευρωπη εκτος αν αγορασεις ανταπτορα μετατροπης απο καποιο καταστημα ηλεκτρολογικου υλικου με κοστος 1-2 ευρω.Γενικα συμφερει φυσικα απο σκρουτζομαγαζο η τιμη.Θεμα εγγυησης παλι δεν θα εχεις καλυπτεσαι κανονικοτατα. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Καλησπέρα ενδέχεται να έχω στην κατοχή μου ένα μεταχειρισμενο iphone 6 και θέλω να ρωτήσω το εξής. Για να λειτουργήσει σαν τηλέφωνο πρώτο από όλα θα πρέπει να μπει σε iTunes και να γίνει set up as new? Ρωτώ γιατί αν γίνει η αλλαγή δεν θα είμαι κοντά σε pc. Λείπω χρόνια από την Apple και δεν ξέρω τι ισχύει πλέον. Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Όχι, δεν είναι απαραίτητο να συνδέσεις τη συσκευή με Η/Υ για να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή. Μόνο πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο (WiFi) χρειάζεσαι. Τοποθέτησε τη κάρτα SIM σου και απλά εκκίνησε τη. Θα ακολουθήσεις τις οδηγίες ενεργοποίησης και σε δύο λεπτά θα είσαι έτοιμος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts