kapet Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλησπέρα σε όλους σας.υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σβήνει άχρηστα αρχεία και γενικά να κάνει κάτι σαν το clean master του αντρόιντ; ευχαριστώ https://itunes.apple.com/us/app/battery-doctor-must-have-battery/id615987910?mt=8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 https://itunes.apple.com/us/app/battery-doctor-must-have-battery/id615987910?mt=8 Σε Ευχαριστώ παρα πολυ!!! Έκανε δουλειά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 https://itunes.apple.com/us/app/battery-doctor-must-have-battery/id615987910?mt=8 Καλησπέρα σε όλους σας.υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σβήνει άχρηστα αρχεία και γενικά να κάνει κάτι σαν το clean master του αντρόιντ; ευχαριστώ Σε Ευχαριστώ παρα πολυ!!! Έκανε δουλειά!!! "Σβήνει αρχεία" το Battery Doctor; Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 "Σβήνει αρχεία" το Battery Doctor; Την cache των εφαρμογών καθαρίζει. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Την cache των εφαρμογών καθαρίζει. Η γυναικα μου ειχε συνδέσει το τηλέφωνο στον υπολογιστή που στο iTunes είχε το iPhone 3gs συνδεμένο το προηγούμενο τηλ της.Και μάλλον επειδή πήγε να περάσει από το παλιό στο καινούριο τα πάντα.αυτό έχει περάσει δεν ξέρουμε τι και με την εφαρμογή αυτή μέχρι τώρα της έχει σβήσει πάνω από 4,5 GB.ξέρω Είναι παρα πολλά άλλα δεν έχει σβήσει κάτι από το κινητό της και να της λείπει κάποιο αρχείο ας πούμε.με λίγα λόγια έκανε δουλειά και με το παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Να και το IOS 9.2.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 ...και τι καλό μας φέρνει εκτός από το να μας ετοιμάσει για την 9.3; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Να και το IOS 9.2.1 Εγώ δοκιμάζω την 9,3 beta. Φαίνεται πιο σταθερή και "οικονομική" (σε μπαταρία) απο την 9.2. Θα δούμε Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλησπέρα παιδιά Το iphon άκι μου τελείωσε....μετά απο ενα χρόνο αψογης λειτουργίας μου επεσε απο τον πρώτο οροφο στο πεζοδρόμιο..το ειχα στη τσέπη στο πουκάμισο και οπως εσκυψα να δω κάτι μου επεσε Το κακόμοιρο μετά απο τέτοιο χτύπημα δούλευε αλλά στράβωσε..πήγα να το ισιώσω στον πανικό μου και τα εκανα χειότερα ολα...ανάβει η οθόνη αλλά δεν λειτουργεί το touch δεν μπορώ ουτε καν να βάλω τους κωδικούς για την οθόνη...κρίμα...το πήγα αντιπροσωπεία και είπαν αντικατάσταση με ανασκευασμένο με κανένα 330 αρι ευρω..εχω σκάσει απο το κακό μου..για να τα δώσω και να πάρω επισκευασμένο που κατα 50% με τη κατεμιά που εχω θα εχει προβλήματα και να ξανατρέχω δεν το βλέπω Να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλησπέρα παιδιά Το iphon άκι μου τελείωσε....μετά απο ενα χρόνο αψογης λειτουργίας μου επεσε απο τον πρώτο οροφο στο πεζοδρόμιο..το ειχα στη τσέπη στο πουκάμισο και οπως εσκυψα να δω κάτι μου επεσε Το κακόμοιρο μετά απο τέτοιο χτύπημα δούλευε αλλά στράβωσε..πήγα να το ισιώσω στον πανικό μου και τα εκανα χειότερα ολα...ανάβει η οθόνη αλλά δεν λειτουργεί το touch δεν μπορώ ουτε καν να βάλω τους κωδικούς για την οθόνη...κρίμα...το πήγα αντιπροσωπεία και είπαν αντικατάσταση με ανασκευασμένο με κανένα 330 αρι ευρω..εχω σκάσει απο το κακό μου..για να τα δώσω και να πάρω επισκευασμένο που κατα 50% με τη κατεμιά που εχω θα εχει προβλήματα και να ξανατρέχω δεν το βλέπω Να δούμε Νομίζω ειναι καλη τιμή και αξίζει να το κανεις. Ανακατασκευασμένο θα ειναι που σημαίνει καινούργια μπαταρία και γενικά συσκευή που έχει περάσει από τα τεστ της εταιρείας και έχει αλλαγμένα ότι χρειάζεται. Εχω πάρει ανακατασκευασμένο και ήταν σαν καινούργιο γι αυτό ξερω. Με 330 ούτε μεταχειρισμένο δεν παίρνεις. Τρέχα κιόλας εγω θα έλεγα με 330€ αβλεπει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Νομίζω ειναι καλη τιμή και αξίζει να το κανεις. Ανακατασκευασμένο θα ειναι που σημαίνει καινούργια μπαταρία και γενικά συσκευή που έχει περάσει από τα τεστ της εταιρείας και έχει αλλαγμένα ότι χρειάζεται. Εχω πάρει ανακατασκευασμένο και ήταν σαν καινούργιο γι αυτό ξερω. Με 330 ούτε μεταχειρισμένο δεν παίρνεις. Τρέχα κιόλας εγω θα έλεγα με 330€ αβλεπει Να δουμε φίλε μου Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 330€ Πιστευω και γω ειναι πολυ καλα... εκτος και αν θες να παρεις το 6s ή κατι αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 καλησπερα στην παρεα.αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την εφαρμογη instagram και μονο στο iphone 6 (χρησιμοποιω και αλλες συσκευες παραλληλα).ενω ανεβαζω μια φωτογραφια και βαζω τα αντιστοιχα (#) hastag η φωτογραφια αναβαινει κανονικα αλλα τα (#) δεν εμφανιζονται. τι μπορει να φταιει?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλησπέρα μια ερώτηση..εχω βρει σε προσφορά ένα φορτιστή της Samsung ο οποίος είναι 5v-2A μπορώ να τον χρησιμοποιήσω στο iPhone ή θα δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα στην μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλησπέρα μια ερώτηση..εχω βρει σε προσφορά ένα φορτιστή της Samsung ο οποίος είναι 5v-2A μπορώ να τον χρησιμοποιήσω στο iPhone ή θα δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα στην μπαταρία; Μπορείς... αλλά τι θα κερδίσεις; (Προφανώς μιλάς για τον fast charger που δίνει το e-shop.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καλησπέρα μια ερώτηση..εχω βρει σε προσφορά ένα φορτιστή της Samsung ο οποίος είναι 5v-2A μπορώ να τον χρησιμοποιήσω στο iPhone ή θα δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα στην μπαταρία; Μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις ναι. Θα κερδίσεις λίγο ταχύτητα παραπανω στην φόρτιση αλλα μην φανταστείς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ναι για την προσφορά του eshop αναφέρομαι..δεν με ενδιαφέρει η γρήγορη φόρτιση απλά ήθελα να πάρω ένα για την δουλειά και το θεώρησα καλή τιμη αρκεί βέβαια να μην χαλάσουμε την μπαταρία με τα παραπάνω ampere..Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ναι για την προσφορά του eshop αναφέρομαι..δεν με ενδιαφέρει η γρήγορη φόρτιση απλά ήθελα να πάρω ένα για την δουλειά και το θεώρησα καλή τιμη αρκεί βέβαια να μην χαλάσουμε την μπαταρία με τα παραπάνω ampere..Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας Πάρε έναν αυθεντικό Apple και τελείωσες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Παίδες καλησπέρα... Έκανα έναν έλεγχο στο 6άρι μου με το ibackbot και μου έβγαλε τα εξής αποτελέσματα: CycleCount: 201 DesignCapacity: 1751 FullChargeCapacity: 1800 Status: Success Είναι σωστά; Το FullChargeCapacity δεν θα έπρεπε να είναι μικρότερο από το DesignCapacity με 201 κύκλους φόρτισης; Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Παίδες καλησπέρα... Έκανα έναν έλεγχο στο 6άρι μου με το ibackbot και μου έβγαλε τα εξής αποτελέσματα: CycleCount: 201 DesignCapacity: 1751 FullChargeCapacity: 1800 Status: Success Είναι σωστά; Το FullChargeCapacity δεν θα έπρεπε να είναι μικρότερο από το DesignCapacity με 201 κύκλους φόρτισης; Για δοκίμασε ξανά δεν γίνεται αυτό που σου γράφει. Όπως λες έπρεπε να ειναι πιο μικρό το νούμερο από το design capacity Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 (edited) Για δοκίμασε ξανά δεν γίνεται αυτό που σου γράφει. Όπως λες έπρεπε να ειναι πιο μικρό το νούμερο από το design capacity Εντάξει, μετά από επανεκκίνηση υπολογιστή και κινητού άλλαξαν τα νούμερα τα οποία είναι τα κάτωθι: CycleCount: 201 DesignCapacity: 1751 FullChargeCapacity: 1700 Status: Success Πως σας φαίνονται για 201 κύκλους φόρτισης; Υπ' όψιν το κινητό το έχω περίπου 1 χρόνο και είναι ανακατασκευασμένο αφού το πρώτο είχε καμμένο πίξελ και το επέστρεψα... Edited March 5, 2016 by Homer_GR Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Εντάξει, μετά από επανεκκίνηση υπολογιστή και κινητού άλλαξαν τα νούμερα τα οποία είναι τα κάτωθι: CycleCount: 201 DesignCapacity: 1751 FullChargeCapacity: 1700 Status: Success Πως σας φαίνονται για 201 κύκλους φόρτισης; Υπ' όψιν το κινητό το έχω περίπου 1 χρόνο και είναι ανακατασκευασμένο αφού το πρώτο είχε καμμένο πίξελ και το επέστρεψα... Μια χαρά ειναι ακόμα καινούργια η μπαταρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Μια χαρά ειναι ακόμα καινούργια η μπαταρία Ok, Ευχαριστώ.... Το κοίταξα γιατί χθες πήγα να του κάνω την μηνιαία πλήρη αποφόρτιση και για πρώτη φορά μου έσβησε στο 2%... Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Ok, Ευχαριστώ.... Το κοίταξα γιατί χθες πήγα να του κάνω την μηνιαία πλήρη αποφόρτιση και για πρώτη φορά μου έσβησε στο 2%... Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό. Αλήθεια; Είχα μείνει ότι καλό είναι μα το αφήνω να αδειάζει πλήρως η μπαταρία του αραιά και που... Αν είναι να το σταματήσω! Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts