Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά θα μ στείλουν ένα iPhone 6 από Αγγλία είναι unlocked αλλά έχει ξεχάσει τον κωδικό στο icloud ο άλλος. Ξέρετε αν γίνεται να ανοίξει η να του πω να μην το στείλει τσάμπα ?

Ευχαριστώ

Καλησπέρα φίλε μου, μπορείς να κανείς ανάκτηση κωδικού iCloud κάνοντας χρήση του email που έχει ορίσει ο χρήστης. Τώρα εάν δεν γνωρίζεις ούτε τον κωδικό του email , εκεί είσαι άξιος της μοίρας σου. (Δεν αναφέρομαι προσωπικά). :)

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δικό του είναι απλά τυχαίνει να τα χει και να αλλάζει κάθε μήνα τηλ.

Και μ λέει άμα θες να σ δώσω ένα iPhone 6 που έχω παρατημενο.

Μ λέει απλά έχω ξεχάσει τον κωδικό στο icloud.

Ξάδερφος μ είναι το παιδί.

Ε τοτε κανει πολυ απλα αυτο που λεει ο dinfun

Αυτό είχα διαβάσει και το άλλαξα τότε εγώ

https://support.apple.com/kb/PH2617?locale=el_GR

Edited by tpal
Θοδωρής

Το να αλλάζει συσκευές δεν σημαίνει πως κάθε φορά δημιουργεί και νέο Apple ID, δεν έχει λογική. Εγώ έχω αλλάξει 8 iPhones κι έχω το ίδιο Apple ID. Μήπως θέλει να σου σπρώξει κλειδωμένο και να του χρωστάς και χάρη; :p

Αγοράζει μια iPhone μια galaxy τέλος πάντων.

Δεν θα το αγοράσω τσάμπα θα μ το στείλει.

Απλά αν δεν μπορώ να το ανοίξω τι να το κάνω.

Είμαι και λίγο άσχετος από αυτά . Και ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια γενικά εδώ πέρα.

Αγοράζει μια iPhone μια galaxy τέλος πάντων.

Δεν θα το αγοράσω τσάμπα θα μ το στείλει.

Απλά αν δεν μπορώ να το ανοίξω τι να το κάνω.

Είμαι και λίγο άσχετος από αυτά . Και ευχαριστώ παιδιά για τη βοήθεια γενικά εδώ πέρα.

Ρε παιδί καλα κανεις και το ψάχνεις αλλα και πάλι δεν πες του να κάνει αυτό που σου λέμε. Να επαναφέρει τον κωδικό. Απλα βήματα ειναι και θα έχεις εσύ καινούργιο τηλέφωνο.

Θοδωρής

Παίδες μια βοήθεια. Επειδή δεν το κατέχω και πολύ το ios. Στο iPhone της γυναίκας μου όταν είναι στο Facebook και θέλει να ανοίξει μια σελίδα στο ίντερνετ της πετάει κάτι διαφημίσεις του στυλ συγχαρητήρια κερδισες κτλ... Τι μπορώ να κάνω;

Παίδες μια βοήθεια. Επειδή δεν το κατέχω και πολύ το ios. Στο iPhone της γυναίκας μου όταν είναι στο Facebook και θέλει να ανοίξει μια σελίδα στο ίντερνετ της πετάει κάτι διαφημίσεις του στυλ συγχαρητήρια κερδισες κτλ... Τι μπορώ να κάνω;

Βάλε κάποιο ad blocker όπως είναι το purify, crystal, 1blocker, ad bolcker, κτλ όπως επίσης μπορείς να πας ρυθμίσεις > safari και να ενεργοποιήσεις την επιλογή do not track.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Έχω @icloud λογαριασμό και από τα ψες δεν συγχρονίζονται τα απεσταλμένα ενώ προωθουνται κανονικά. Χρησιμοποιώ το Boxer για τα email μου. Έχει παρατηρήσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα; Δεν τα βρίσκω ούτε στη "μαμά". Στο PC δεν έχω μπει να δω.

Ευχαριστώ!

3>4

Καλησπέρα. Σε αυτή την περίπτωση τι μπορώ να κάνω; Θέλω να κρατήσω ενεργό το backup στο iCloud αλλά μπορώ να επιλέξω τι θα κάνω εγώ backup για να μην πιάνει τόσο χώρο;

http://i68.tinypic.com/2cy4121.png

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Καλησπέρα. Σε αυτή την περίπτωση τι μπορώ να κάνω; Θέλω να κρατήσω ενεργό το backup στο iCloud αλλά μπορώ να επιλέξω τι θα κάνω εγώ backup για να μην πιάνει τόσο χώρο;

http://i68.tinypic.com/2cy4121.png

Φυσικά και μπορείς Ρυθμίσεις > iCloud > χώρος > Διαχείριση χώρου αποθήκευσης > συσκευή και επέλεξε τι θα διατηρείς στο αντίγραφο ασφαλείας.

Φυσικά και μπορείς Ρυθμίσεις > iCloud > χώρος > Διαχείριση χώρου αποθήκευσης > συσκευή και επέλεξε τι θα διατηρείς στο αντίγραφο ασφαλείας.

OK έγινε. Σε ευχαριστώ. Μου έτυχε πρώτη φορά (και το έδειξε στο PC) και ψάρωσα. Το "πρόβλημα" ήταν οι φωτογραφίες!

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Καλημέρα παιδιά

Εχθές ενεργοποίησα την Κλειδοθήκη στο 6αρι, υπάρχει τρόπος να δω τι περιέχει ; Δεν έχω Mac αλλά Windows pic , αν έχει απαντηθεί σε άλλο τοπικ συγγνώμη

Ευχαριστώ

Καλημέρα παιδιά

Εχθές ενεργοποίησα την Κλειδοθήκη στο 6αρι, υπάρχει τρόπος να δω τι περιέχει ; Δεν έχω Mac αλλά Windows pic , αν έχει απαντηθεί σε άλλο τοπικ συγγνώμη

Ευχαριστώ

Καλησπέρα φίλε μου, η κλειδοθήκη εμπεριέχει συνθηματικά τα οποία μπορείς να τα βρεις στην τοποθεσία Ρυθμίσεις > Safari > Συνθηματικά.

Καλησπέρα φίλε μου, η κλειδοθήκη εμπεριέχει συνθηματικά τα οποία μπορείς να τα βρεις στην τοποθεσία Ρυθμίσεις > Safari > Συνθηματικά.

Σε ευχαριστώ πολύ , αν δεν κάνω λάθος αποθηκεύονται και διάφοροι κωδικοί WIFI ? και αν ναι υπάρχει τρόπος να τους δω ?

Καλημέρα παιδιά

Για τη κακιά στιγμή ( Μακρυά απο εμάς ) δοκίμασα την ευρεση iphone μέσω του I Cloud και είδα οτι

1) Με απενεργοποιμένο το απόρρητο αντε γειά , δεν βρίσκει τίποτα, σωστό είναι αυτό? λογικά θα επρεπε να είχε εντοπίσει τη συσκευή εντος των προηγούμενων 24 αρων ωρών οταν ειχα τη συσκευή στο απόρρητο και στο ιντερνετ

2) με ενεργοποιημένο το απορρητο και το wifi βρίσκει τη συσκευή και τις επιλογές για σβήσιμο κλπ αλλά ο χάρτης είναι τελείως ασαφές και τεράστια ασπρα σημεία χωρίς οδούς κλπ..μάλιστα εκεί που μού το δείχνει φαίνεται μονο το στίγμα μου της συσκευής αλλά δεν φαίνονται ούτε δρόμος ούτε τίποτα.....ενα ασπρο πράγμα μόνο.Μήπως θέλει και καμμιά αλλη ρυθμιση ?

Καλημέρα παιδιά

Για τη κακιά στιγμή ( Μακρυά απο εμάς ) δοκίμασα την ευρεση iphone μέσω του I Cloud και είδα οτι

1) Με απενεργοποιμένο το απόρρητο αντε γειά , δεν βρίσκει τίποτα, σωστό είναι αυτό? λογικά θα επρεπε να είχε εντοπίσει τη συσκευή εντος των προηγούμενων 24 αρων ωρών οταν ειχα τη συσκευή στο απόρρητο και στο ιντερνετ

2) με ενεργοποιημένο το απορρητο και το wifi βρίσκει τη συσκευή και τις επιλογές για σβήσιμο κλπ αλλά ο χάρτης είναι τελείως ασαφές και τεράστια ασπρα σημεία χωρίς οδούς κλπ..μάλιστα εκεί που μού το δείχνει φαίνεται μονο το στίγμα μου της συσκευής αλλά δεν φαίνονται ούτε δρόμος ούτε τίποτα.....ενα ασπρο πράγμα μόνο.Μήπως θέλει και καμμιά αλλη ρυθμιση ?

Πρέπει να έχεις ενεργοποιημένη την εύρεση iPhone μέσα από ρυθμίσεις απόρρητο υπηρεσίες τοποθεσίας υπηρεσίας συστήματος.

Nokia 8800 Scirocco

Παίδες παρατηρώ τις τελευταίες μέρες ότι έχω πρόβλημα με τα δεδομένα. Δεν μπαίνει ίντερνετ. Τι μπορεί να φταίει;

Παίδες παρατηρώ τις τελευταίες μέρες ότι έχω πρόβλημα με τα δεδομένα. Δεν μπαίνει ίντερνετ. Τι μπορεί να φταίει;

καλησπέρα φίλε μου, κλείσε και άνοιξε τα δεδομένα. Εάν δεν διορθωθεί, προχώρησε σε επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. Ρυθμίσεις > Γενικά > Επαναφορά > Ρυθμίσεις δικτύου.

αν δεν κάνω λάθος αποθηκεύονται και διάφοροι κωδικοί WIFI ? και αν ναι υπάρχει τρόπος να τους δω ?

Μια απάντηση εφω γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα...

Που μπορούμε να δούμε τους αποθηκευμενους κωδικούς των wifi?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν αποθηκεύονται από όσο ξέρω

Nokia 8800 Scirocco

Εννοείται πως αποθηκεύονται. Το θέμα μου είναι αν μπορώ να δω κάπου αυτούς τους αποθηκεμένους κωδικούς. Edited by stendor
Αφαίρεση διεγραμμένου μηνύματος.

Εννοείται πως αποθηκεύονται. Το θέμα μου είναι αν μπορώ να δω κάπου αυτούς τους αποθηκεμένους κωδικούς.

Συγνώμη εννοώ ότι δεν γίνεται να τους δεις

Φυσικά και αποθηκεύονται αφού μπαίνει αυτόματα σε κάθε γνωστό δίκτυο μετά την πρώτη φορά που θα μπεις

Nokia 8800 Scirocco

Δεν αποθηκεύονται από όσο ξέρω

Σαφως και αποθηκευονται! Και φυσικα μπορεις να τους δεις απο την "κλειδοθηκη" του MacOS!

κ @ τ @ ν τ ι @

Σαφως και αποθηκευονται! Και φυσικα μπορεις να τους δεις απο την "κλειδοθηκη" του MacOS!

Κι όσοι δεν έχουμε MacOS?

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned