Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα μια βοήθεια αν ξέρετε να μου απαντήσετε τελευταία το τηλέφωνο μου έχει παρουσιάσει το εξής πρόβλημα ξαφνικά κολλάει τελείως και δεν ανταποκρίνεται καθόλου το τηλέφωνο και για να ξεκολλήσει πρέπει να κάνω επανεκκίνηση ξέρετε περίπου εμπειρικά τι ακριβώς είναι πρόβλημα πλακέτας; φταίει η τελευταία ενημέρωση;οποία βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Πολλά μπορούν να συμβαίνουν. Η πλακέτα σημαίνει συνήθως ότι κάποια κυκλώματα έχουν σπάσει εξ αιτίας των θερμοκρασιών που αναπτύσσονται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οπότε αν συνέβαινε θα νεκρωνε.

Νομίζω ότι συμβαίνει το γνωστό ότι δηλαδή η μπαταρία είναι πεσμένη αρκετά και ρίχνει τις επιδόσεις οπότε αν τρέχουν πολλές η βαριές εφαρμογές κολλάει.

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σου πάρεις πρώτα back up.

Μετά βάζεις τους λογαριασμούς σου και τις βασικές αναγκαίες εφαρμογές και δοκιμάζεις για 2-3 μέρες. Αν λειτουργεί φυσιολογικά προσθέτεις τις υπόλοιπες εφαρμογές σου.

Αν παραμένει αργό αλλά δεν κολλάει κοιτάς για νέα μπαταρία. Αν η συσκευή είναι παλιά και δεν έχει αλλαχτεί ποτέ η μπαταρία, χρειάζεσαι οπωσδήποτε καινούργια.

Απλά εξασφάλισε ότι δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα ώστε να μην δώσεις τσάμπα λεφτά για μπαταρία.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μάλλον μπαταρία λογικά πρέπει να είναι γιατί ότι με συμβουλεύεις να κάνω ακριβώς αυτό έκανα.του κάνω επαναφορά του βάζω το λογαριασμό, διαγράφω όλες τις εφαρμογές συστήματος που δεν χρησιμοποιώ,

Και κάνω εγκατάσταση τρεις εφαρμογές το πολύ που μου είναι απαραίτητες.

λειτουργεί απροβλημάτιστα για τρείς το πολύ μέρες Και μετά αρχίζει πάλι τα ίδια, δεν ανταποκρίνεται η οθόνη αφής καθόλου, και για να ξεκολλήσει χρειάζεται επανεκκίνηση αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Τέλος πάντως σε ευχαριστώ για την βοήθεια.

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Edited by splus

Samsung Galaxy S/GT-I9000

Rom-Slim-i9000-3.1.0-OFFICIAL

Kernel-3.0.52-Semaphore-JB-2.6.0s

Παιδιά στις ρυθμίσεις-δεδομένα-επιλογές. Βγάζει το 4g ή μόνο φωνή. Εάν διαλέξω το μόνο φωνή. Τι κάνει; Ευχαριστώ

Παιδιά στις ρυθμίσεις-δεδομένα-επιλογές. Βγάζει το 4g ή μόνο φωνή. Εάν διαλέξω το μόνο φωνή. Τι κάνει; Ευχαριστώ

Εάν ανοίξεις τα δεδομένα και το 4g σου δίνει κάποιες επιλογές

Εγώ το έχω στο δεδομένα και φωνή

Υπάρχει και επιλογή δεδομένα μόνο

Είναι λίγο μπερδεμένα αυτά αλλά παίζει ρόλο και το σήμα που έχεις στην περιοχή για το ποια επιλογή είναι καλύτερο να έχεις

Nokia 8800 Scirocco

Είναι το λεγόμενο volte, δηλαδή είτε έχεις ενεργοποιημένα είτε απενεργοποιημένα τα data, επιλέγοντας τη φωνή και εφόσον υπάρχει 4G σήμα εκεί που είσαι, θα περνάει την κλήση μέσω 4G και δε θα κατεβαίνει σε 3G

Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν COSMOTE νούμερο και να έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by dgeorge4

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ ωραία επιλογή θα το φτιάξω γιατί έχω πρόβλημα με το σήμα στην περιοχή που μένω

Παιδιά πριν μια εβδομάδα άρχισε να πέφτει η μπαταρία του τηλεφώνου της γυναίκας μου σαν τρελή! Το κοιτούσες και έβλεπες το ποσοστό της μπαταρίας να πέφτει σχεδόν σαν τα δευτερόλεπτα! Μετά από 2 μέρες της ήρθε μήνυμα από την Apple πως κάποιος από το Τουρκμενιστάν προσπαθούσε να μπει στον λογαριασμό της. Το τηλ σήμερα ξανακάνει το ίδιο πράγμα με την μπαταρία. Να σημειώσω ότι η μπαταρία είναι αλλαγμένη πριν κανένα 2μηνο. Ξέρεις κάνεις τι πρέπει να κάνω ή τι μπορεί να φταίει; Σας ευχαριστώ.

Παιδιά πριν μια εβδομάδα άρχισε να πέφτει η μπαταρία του τηλεφώνου της γυναίκας μου σαν τρελή! Το κοιτούσες και έβλεπες το ποσοστό της μπαταρίας να πέφτει σχεδόν σαν τα δευτερόλεπτα! Μετά από 2 μέρες της ήρθε μήνυμα από την Apple πως κάποιος από το Τουρκμενιστάν προσπαθούσε να μπει στον λογαριασμό της. Το τηλ σήμερα ξανακάνει το ίδιο πράγμα με την μπαταρία. Να σημειώσω ότι η μπαταρία είναι αλλαγμένη πριν κανένα 2μηνο. Ξέρεις κάνεις τι πρέπει να κάνω ή τι μπορεί να φταίει; Σας ευχαριστώ.

Παράξενο

Και να προσπαθεί κάποιος να μπει στον λογαριασμό όλο αυτό δεν έχει σχέση με την συσκευή και την αυτονομία της

Κάτι άλλο ύποπτο μου μυρίζει

Αρχικά εγώ θα έμπαινα από τον υπολογιστή στο iCloud.com να δω ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες με τον λογαριασμό μου

Ίσως έχει ήδη βρει τρόπο να μπει αυτός και παρακολουθεί την συσκευή σας

Επίσης μια επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένου θα έκανα άμεσα στην συσκευή

Nokia 8800 Scirocco

Παράξενο

Και να προσπαθεί κάποιος να μπει στον λογαριασμό όλο αυτό δεν έχει σχέση με την συσκευή και την αυτονομία της

Κάτι άλλο ύποπτο μου μυρίζει

Αρχικά εγώ θα έμπαινα από τον υπολογιστή στο iCloud.com να δω ποιες συσκευές είναι συνδεδεμένες με τον λογαριασμό μου

Ίσως έχει ήδη βρει τρόπο να μπει αυτός και παρακολουθεί την συσκευή σας

Επίσης μια επαναφορά ρυθμίσεων και περιεχομένου θα έκανα άμεσα στην συσκευή

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα το ελέγξω και θα επανέλθω αν είναι!

• 2 weeks later...
Πώς αλλάζω γλώσσα στο App Store; Έχω προσπαθήσει αυτό με την αλλαγή της περιοχής αλλά τίποτα είναι στα αγγλικά πάλι.

Εβαλε κανείς την 11.3;

διαβάζω πολυ καλά σχόλια.

Σκέφτομαι να την περασω στο 6αρι της γυναίκας μου.

Δεν εχει καποιο πρόβλημα εως τωρα με την 10.3.2 που τρέχει, αλλα σκέφτομαι οτι αν βγει καποια νεωτερη εκδοση ισως θα είναι πολυ "βαριά" για το 6.

Οποτε αν βαλει την 11.3 θα την έχει μεχρι να το πετάξει

Εβαλε κανείς την 11.3;

διαβάζω πολυ καλά σχόλια.

Σκέφτομαι να την περασω στο 6αρι της γυναίκας μου.

Δεν εχει καποιο πρόβλημα εως τωρα με την 10.3.2 που τρέχει, αλλα σκέφτομαι οτι αν βγει καποια νεωτερη εκδοση ισως θα είναι πολυ "βαριά" για το 6.

Οποτε αν βαλει την 11.3 θα την έχει μεχρι να το πετάξει

Εγώ δεν θα την έβαζα

Δουλεύει άψογα το 6αρι με ios 10

Όσο και καλή να είναι η 11.3 πιστεύω θα είναι ένα κλικ χειρότερη από την έκδοση που έχει η συσκευή σας

Μπορείς να δεις και κανένα βίντεο στο youtube στα οποία συγκρίνουν εκδόσεις

Nokia 8800 Scirocco

Εγώ δεν θα την έβαζα

Δουλεύει άψογα το 6αρι με ios 10

Όσο και καλή να είναι η 11.3 πιστεύω θα είναι ένα κλικ χειρότερη από την έκδοση που έχει η συσκευή σας

Μπορείς να δεις και κανένα βίντεο στο youtube στα οποία συγκρίνουν εκδόσεις

δεν εχω κανενα προβλημα να την κρατησω, απεναντίας.

Απλα φοβάμαι μηπως με το που βγει η 12 δεν θα ειναι (η 10) συμβατη με καποιες εφαρμογες απο το appstore, αυτο μόνο

δεν εχω κανενα προβλημα να την κρατησω, απεναντίας.

Απλα φοβάμαι μηπως με το που βγει η 12 δεν θα ειναι (η 10) συμβατη με καποιες εφαρμογες απο το appstore, αυτο μόνο

Σίγουρα οι εφαρμογές είναι ένα θέμα αλλά ψάξε καλά πριν πας σε νεότερη έκδοση γιατί πίσω δεν μπορείς μέρα να γυρίσεις και καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό

Nokia 8800 Scirocco

• 4 weeks later...
Ήλθε η 11.3.1 και από εδώ και πέρα να περιμένω λίγο πριν κάνω τις αναβαθμίσεις, μην ξεχνάμε και την ηλικία του.
M. K.

Ήλθε η 11.3.1 και από εδώ και πέρα να περιμένω λίγο πριν κάνω τις αναβαθμίσεις, μην ξεχνάμε και την ηλικία του.

Μια χαρά ειναι .Ο ...Κολοκοτρώνης μας είναι αστέρι

• 2 weeks later...

ρε παιδία τι προτείνετε. Το κόστος είιναι το ίδιο.

Να αλλάξω τη μπαταρία στα γνωστά κόκκινα μαγαζιά επισκευών ή να το πάω στην επίσημη document?

Το πρόβλημά μου είναι ο χρόνος και αν αξίζει το κόπο. Στη document το ελέγχουν και αν βρουν ότι έχεις πρόβλημα του αλλάζουν μπαταρία οοοοταν έρθει ενώ στην άλλη εταιρεία λέει ότι σε 15 λεπτά είσαι κύριος και με εγγύηση 1 έτος.

Σκέφτομαι να το κρατήσω μέχρι το επερχόμενο (υποθετικά ακόμαα 6.1 που θα ανακοινωθεί το Σεπτέμβριο)

Εγώ πήγα Νέα Σμύρνη στη document και μου άλλαξαν κατευθείαν. 10 λεπτά πήρε και το κινητό έγινε καινούργιο σχεδόν!

Θα έλεγα να τους πάρεις και να πας κατευθείαν.

Πόσο γράφει στο health? Πάντως μη το πας έξω, υπάρχει πιθανότητα να σου βάλουν μουφα μπαταρία, χωρίς να το γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι

Εγώ πήγα Νέα Σμύρνη στη document και μου άλλαξαν κατευθείαν. 10 λεπτά πήρε και το κινητό έγινε καινούργιο σχεδόν!

Θα έλεγα να τους πάρεις και να πας κατευθείαν.

Και εμένα γιατί μου είπαν ΘΑ την παραγγείλουν και όταν έρθει; Τηλέφωνο τους είχα πάρει.

Και εμένα γιατί μου είπαν ΘΑ την παραγγείλουν και όταν έρθει; Τηλέφωνο τους είχα πάρει.

Τους πήρα τηλ πριν καμμία βδομάδα .Εχουν απόθεμα με μπαταρίες ,πας κάνεις ένα τσιγάρο και το παίρνεις

Τους πήρα τηλ πριν καμμία βδομάδα .Εχουν απόθεμα με μπαταρίες ,πας κάνεις ένα τσιγάρο και το παίρνεις

Όλα καλά. Μου έκλεισαν ραντεβού σε 10 μέρες να πάω να το αλλάξω. Επί τη ευκαιρία, λέτε τελικά να βγει αυτό το iphone των 6.1 με την LCD ή να πάω να πάρω το iPhone 8 plus να τελειώνουμε;

Παιδιά, άλλαξα τη μπαταρία και είναι σαν να πήρα καινούριο τηλέφωνο.

Ελπίζω να πάρουμε το iOS 12 και να το κρατήσω ένα χρόνο και κάτι ακόμα...

Ωραίος, δείξε μας όταν αποφορτιστει το τηλέφωνο και τη χρήση της μπαταρίας αν θέλεις. iOS 12 θα πάρει σίγουρα

Καλα σαν καινουργιο δεν ειναι, αλλα οκ με την αλλαγη δεν εχει το παλιο drain στη μπαταρια.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned