Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες το κινητό δεν μπορώ να το συνδέσω με κανένα pc για να τραβήξω τις φωτογραφίες και ούτε δέχεται μήνυμα. Τι συμβαίνει;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα πρέπει να πας απο πίνακα ελέγχου και να αφαιρέσεις ο,τι σχετικό δεις με Apple.

Reboot και εγκατάσταση το iTunes ξανά μετά.

Sent from my Ericsson T28s using Tapafone Ultimate Edition

| JailBreak Means System Customization |

Παίδες το κινητό δεν μπορώ να το συνδέσω με κανένα pc για να τραβήξω τις φωτογραφίες και ούτε δέχεται μήνυμα. Τι συμβαίνει;

Το καλώδιο που χρησιμοποιείς είναι MFi (Made for iPhone);

Ναι το καλώδιο του iPhone χρησιμοποιώ

Sos sos sos

Ξαφνικά σταμάτησε να συνδέεται στο ρουτερ ενώ δεν είχε πρόβλημα μέχρι τώρα. Με άλλο κινητό συνδέομαι κανονικά. Το παράξενο είναι πως μπαίνει στο fb αλλά πουθενά αλλού......!!! Μάλιστα έκλεισα τα δεδομένα μήπως και συνδεόταν με αυτά το fb αλλά αυτό συνέχιζε κανονικά να συνδέεται χωρίς όμως να συνδέεται άλλη εφαρμογή (πχ store, safari κλπ)

Έχω 10.1

Εχω κάνει επανεκκίνηση του ρουτερ, του μήλου αλλά τίποτα. Επαναλαμβάνω πως η άλλη μου συσκευή συνδέεται κανονικά.

Κάποια ιδέα?

Ευχαριστώ

Υ. Γ. Έχω κάνει και επαναφορά συνδεσιμοτητας

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Sos sos sos

Ξαφνικά σταμάτησε να συνδέεται στο ρουτερ ενώ δεν είχε πρόβλημα μέχρι τώρα. Με άλλο κινητό συνδέομαι κανονικά. Το παράξενο είναι πως μπαίνει στο fb αλλά πουθενά αλλού......!!! Μάλιστα έκλεισα τα δεδομένα μήπως και συνδεόταν με αυτά το fb αλλά αυτό συνέχιζε κανονικά να συνδέεται χωρίς όμως να συνδέεται άλλη εφαρμογή (πχ store, safari κλπ)

Έχω 10.1

Εχω κάνει επανεκκίνηση του ρουτερ, του μήλου αλλά τίποτα. Επαναλαμβάνω πως η άλλη μου συσκευή συνδέεται κανονικά.

Κάποια ιδέα?

Ευχαριστώ

Υ. Γ. Έχω κάνει και επαναφορά συνδεσιμοτητας

Εάν έχεις vodafone (hol) υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο, είναι καθολικό.

Εάν έχεις vodafone (hol) υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο, είναι καθολικό.

Ναι, Vodafone (πρώην hol) έχω αλλά το s7 και η TV μου δεν έχουν πρόβλημα. Επίσης πως συνδέεται στο fb με κλειστά δεδομένα και την ίδια ώρα δεν μπαίνει στο store?

Το έβαλα να εγκαταστήσει την 10.2 νομίζοντας ότι είναι θέμα έκδοσης..... Γκάφα?

Ναι, Vodafone (πρώην hol) έχω αλλά το s7 και η TV μου δεν έχουν πρόβλημα. Επίσης πως συνδέεται στο fb με κλειστά δεδομένα και την ίδια ώρα δεν μπαίνει στο store?

Το έβαλα να εγκαταστήσει την 10.2 νομίζοντας ότι είναι θέμα έκδοσης..... Γκάφα?

Τώρα δεν πειράζει, όλα έχουν επανέλθει φυσιολογικά :)

Τώρα δεν πειράζει, όλα έχουν επανέλθει φυσιολογικά :)

Μόλις πέρασα την 10.2 δούλεψε σωστά. Δεν ξέρω αν έστρωσε από το update ή από την Vodafone. Όλα αυτά χθες το βράδυ.

Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστω

Μόλις πέρασα την 10.2 δούλεψε σωστά. Δεν ξέρω αν έστρωσε από το update ή από την Vodafone. Όλα αυτά χθες το βράδυ.

Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστω

Είχα κι εγώ πρόβλημα εχθές το βράδυ με την hol παιδιά. Ήταν γενικό το κακό

Δεν χρειάζεται να φέρνουμε αμέσως την καταστροφή συνήθως τα προβλήματα αυτά οφείλονται στο δίκτυο και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι

Nokia 8800 Scirocco

Είχα κι εγώ πρόβλημα εχθές το βράδυ με την hol παιδιά. Ήταν γενικό το κακό

Δεν χρειάζεται να φέρνουμε αμέσως την καταστροφή συνήθως τα προβλήματα αυτά οφείλονται στο δίκτυο και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι

Δεν φέρνω την καταστροφή. Όπως είπα την ιδια στιγμή δεν είχε πρόβλημα το S7 ούτε η smart TV. Αλλα και το στο ίδιο iPhone 6 το fb δούλευε κανονικά αλλα τίποτα αλλο.......

Όλα αυτά εμένα δεν μου κανουν για πρόβλημα της hol....

Δεν φέρνω την καταστροφή. Όπως είπα την ιδια στιγμή δεν είχε πρόβλημα το S7 ούτε η smart TV. Αλλα και το στο ίδιο iPhone 6 το fb δούλευε κανονικά αλλα τίποτα αλλο.......

Όλα αυτά εμένα δεν μου κανουν για πρόβλημα της hol....

Έχω παρατηρήσει ότι το iPhone πολύ εύκολα χάνει την πρόσβαση σε δίκτυα με προβλήματα και λοιπά ενώ κάποιες android συσκευές εκεί επιμένουν να είναι συνδεδεμένες σαν σκυλιά

Σε καφετεριες πχ με πολύ κόσμο το iPhone μου και όλα τα iPhone που είχα στα ξαφνικά με πετούσαν. Αν το κλειδωνα μετά από λίγα λεπτά το άνοιγα και είχε σίγουρα χάσει την πρόσβαση

Παρ όλα αυτά πολλά android που είχα στα ίδια μαγαζιά αν συνδέονταν μετά δύσκολα από συνδέονταν

Nokia 8800 Scirocco

Έχω παρατηρήσει ότι το iPhone πολύ εύκολα χάνει την πρόσβαση σε δίκτυα με προβλήματα και λοιπά ενώ κάποιες android συσκευές εκεί επιμένουν να είναι συνδεδεμένες σαν σκυλιά

Σε καφετεριες πχ με πολύ κόσμο το iPhone μου και όλα τα iPhone που είχα στα ξαφνικά με πετούσαν. Αν το κλειδωνα μετά από λίγα λεπτά το άνοιγα και είχε σίγουρα χάσει την πρόσβαση

Παρ όλα αυτά πολλά android που είχα στα ίδια μαγαζιά αν συνδέονταν μετά δύσκολα από συνδέονταν

Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι πως έμπαινε στο fb και την ίδια στιγμή δεν έμπαινε πουθενά αλλού.

Στα υπόλοιπα κι εγώ παρατηρώ συχνές αποσυνδέσεις την στιγμή που το 950 δεν έχανε την σύνδεση.

Η 10.2 που πέρασα τώρα τι λέει? Είχα διαβάσει για θέματα μπαταρίας. Ισχύει?

Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι πως έμπαινε στο fb και την ίδια στιγμή δεν έμπαινε πουθενά αλλού.

Στα υπόλοιπα κι εγώ παρατηρώ συχνές αποσυνδέσεις την στιγμή που το 950 δεν έχανε την σύνδεση.

Η 10.2 που πέρασα τώρα τι λέει? Είχα διαβάσει για θέματα μπαταρίας. Ισχύει?

Μια χαρά είμαι με 10.2

2 μέρες αυτονομία βγάζω με μέτρια χρήση

Στην 10.1.1 σίγουρα ήμουν χειρότερα

Nokia 8800 Scirocco

• 2 weeks later...
Καλησπερα στην παρεα. Σημερα το κινητο της αδερφης μου κολλησε. Ασπρη οθονη και το touch δεν αποκρινεται καθολου. Προσπθησε να κανει υποχρεωτικη επαννεκινηση πατωντας τα 2 πληκτρα,αλλα και παλι δεν καταφερε κατι. Το κινητο εχει εγγυηση και ειναι σε ισχυει ο 2 χρονος και εχω επιπλεον αγορασμενη εγγυηση απο τα public 150euro αν θυμαμαι καλα για οτι και αν γινει. Να το παει στην apple η νατο παω στα public ξαι να ζητησω νεα συσκευη. Μηπως ξερετε σε ποια καταστηματα συγκεκριμενα να παει στην αθηνα γιατι ο χρονος ειναι περιορισμενος.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα στην παρεα. Σημερα το κινητο της αδερφης μου κολλησε. Ασπρη οθονη και το touch δεν αποκρινεται καθολου. Προσπθησε να κανει υποχρεωτικη επαννεκινηση πατωντας τα 2 πληκτρα,αλλα και παλι δεν καταφερε κατι. Το κινητο εχει εγγυηση και ειναι σε ισχυει ο 2 χρονος και εχω επιπλεον αγορασμενη εγγυηση απο τα public 150euro αν θυμαμαι καλα για οτι και αν γινει. Να το παει στην apple η νατο παω στα public ξαι να ζητησω νεα συσκευη. Μηπως ξερετε σε ποια καταστηματα συγκεκριμενα να παει στην αθηνα γιατι ο χρονος ειναι περιορισμενος.

Προσπάθησε με τα κουμπιά και δεν έκλεισε?

Ύποπτο αυτό πάντως.

Νομίζω πρέπει να πάει η συσκευή στο κατάστημα που αγοράστηκε η επέκταση εγγύησης

Nokia 8800 Scirocco

Προσπάθησε με τα κουμπιά και δεν έκλεισε?

Ύποπτο αυτό πάντως.

Νομίζω πρέπει να πάει η συσκευή στο κατάστημα που αγοράστηκε η επέκταση εγγύησης

δεν κανει τιποτα.εχει παγωσει η οθονη.δοκιμασαμε ολους τους τροπους.

λες ειναι καλυτερο να το παει στο public αντι σε κανα apple store...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εφόσον εχεις την επέκταση του public πήγαινέ το εκει! Επειδη την εχω χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη επέκταση σε mac δεν ασχολήθηκα καθόλου με τη διαδικασία, τα έκαναν ολα στο public μόνοι τους!

κ @ τ @ ν τ ι @

Δεν γνωρίζω ακριβώς αλλά πιο σωστό να πάει στο public νομίζω.

Εγώ εκεί θα πήγαινα άμεσα για να βρω λύση

Στο Apple store δεν έχεις εγγύηση. Έχει λήξει. Η επέκταση αφορά το public πιστεύω.

Έχω επιφύλαξη γιατί δεν μου έχει τύχει και δεν γνωρίζω

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπέρα! Ήρθε η ώρα αλλαγής της μπαταρίας. Υπάρχουν γνήσιες μπαταρίες για το μηλαράκι μας ή είναι όλες oem; Σκέφτομαι να πάω σε i-red για αλλαγή. Θα είναι οκ το κινητό ή θα έχω θέματα με τη μπαταρία; Ευχαριστώ!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις....

Καλησπερα.εχω iphone 6 φιλης και η οθονη εχει ξεκολλησει.με τι κολλα να την κολλησω;πως την ζηταω και σε τι καταστημα;ευχαριστώ

Δεν γνωρίζω ακριβώς αλλά πιο σωστό να πάει στο public νομίζω.

Εγώ εκεί θα πήγαινα άμεσα για να βρω λύση

Στο Apple store δεν έχεις εγγύηση. Έχει λήξει. Η επέκταση αφορά το public πιστεύω.

Έχω επιφύλαξη γιατί δεν μου έχει τύχει και δεν γνωρίζω

φιλε ειμαι καλλυμενος και απο τις 2 εγγυησεις.δεν εχουν 2 χρονια το κινητο αγορασμενο.οπως και να χει θα το παει στο mall που τυγχανει να ειναι και τα 2 καταστηματα εκει,απλα θελω να ρωτησω αν μπορουν να μου δωσουν μια συσκευη να κανω την δουλεια μου.(αναφερομαι στο public)

στο θεμα μας τωρα...μετα απο 10αρια αποτυγχημενες επανεκκινησεις καταφερα να το κανω..ανοιξε..εκανα και update και μετα κολλησε.η οθονη δεν δουλευε.επισης ουτε ο υπολογιστης το βλεπει το κινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε ειμαι καλλυμενος και απο τις 2 εγγυησεις.δεν εχουν 2 χρονια το κινητο αγορασμενο.οπως και να χει θα το παει στο mall που τυγχανει να ειναι και τα 2 καταστηματα εκει,απλα θελω να ρωτησω αν μπορουν να μου δωσουν μια συσκευη να κανω την δουλεια μου.(αναφερομαι στο public)

στο θεμα μας τωρα...μετα απο 10αρια αποτυγχημενες επανεκκινησεις καταφερα να το κανω..ανοιξε..εκανα και update και μετα κολλησε.η οθονη δεν δουλευε.επισης ουτε ο υπολογιστης το βλεπει το κινητο.

Έχει πρόβλημα ή μητρική. Για συσκευή αντικατάστασης πιστεύω δύσκολα να πάρεις.

Πήγαινε το και ελπίζουμε να πάρεις άλλο σε 5-6 μέρες

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned