PARGINOS Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Παίδες το κινητό δεν μπορώ να το συνδέσω με κανένα pc για να τραβήξω τις φωτογραφίες και ούτε δέχεται μήνυμα. Τι συμβαίνει; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgnr Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Θα πρέπει να πας απο πίνακα ελέγχου και να αφαιρέσεις ο,τι σχετικό δεις με Apple. Reboot και εγκατάσταση το iTunes ξανά μετά. Sent from my Ericsson T28s using Tapafone Ultimate Edition Παράθεση | JailBreak Means System Customization | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Παίδες το κινητό δεν μπορώ να το συνδέσω με κανένα pc για να τραβήξω τις φωτογραφίες και ούτε δέχεται μήνυμα. Τι συμβαίνει; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το καλώδιο που χρησιμοποιείς είναι MFi (Made for iPhone); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Ναι το καλώδιο του iPhone χρησιμοποιώ Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 (edited) Sos sos sos Ξαφνικά σταμάτησε να συνδέεται στο ρουτερ ενώ δεν είχε πρόβλημα μέχρι τώρα. Με άλλο κινητό συνδέομαι κανονικά. Το παράξενο είναι πως μπαίνει στο fb αλλά πουθενά αλλού......!!! Μάλιστα έκλεισα τα δεδομένα μήπως και συνδεόταν με αυτά το fb αλλά αυτό συνέχιζε κανονικά να συνδέεται χωρίς όμως να συνδέεται άλλη εφαρμογή (πχ store, safari κλπ) Έχω 10.1 Εχω κάνει επανεκκίνηση του ρουτερ, του μήλου αλλά τίποτα. Επαναλαμβάνω πως η άλλη μου συσκευή συνδέεται κανονικά. Κάποια ιδέα? Ευχαριστώ Υ. Γ. Έχω κάνει και επαναφορά συνδεσιμοτητας Edited January 9, 2017 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Sos sos sos Ξαφνικά σταμάτησε να συνδέεται στο ρουτερ ενώ δεν είχε πρόβλημα μέχρι τώρα. Με άλλο κινητό συνδέομαι κανονικά. Το παράξενο είναι πως μπαίνει στο fb αλλά πουθενά αλλού......!!! Μάλιστα έκλεισα τα δεδομένα μήπως και συνδεόταν με αυτά το fb αλλά αυτό συνέχιζε κανονικά να συνδέεται χωρίς όμως να συνδέεται άλλη εφαρμογή (πχ store, safari κλπ) Έχω 10.1 Εχω κάνει επανεκκίνηση του ρουτερ, του μήλου αλλά τίποτα. Επαναλαμβάνω πως η άλλη μου συσκευή συνδέεται κανονικά. Κάποια ιδέα? Ευχαριστώ Υ. Γ. Έχω κάνει και επαναφορά συνδεσιμοτητας Εάν έχεις vodafone (hol) υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο, είναι καθολικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Εάν έχεις vodafone (hol) υπάρχει πρόβλημα στο δίκτυο, είναι καθολικό. Ναι, Vodafone (πρώην hol) έχω αλλά το s7 και η TV μου δεν έχουν πρόβλημα. Επίσης πως συνδέεται στο fb με κλειστά δεδομένα και την ίδια ώρα δεν μπαίνει στο store? Το έβαλα να εγκαταστήσει την 10.2 νομίζοντας ότι είναι θέμα έκδοσης..... Γκάφα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Ναι, Vodafone (πρώην hol) έχω αλλά το s7 και η TV μου δεν έχουν πρόβλημα. Επίσης πως συνδέεται στο fb με κλειστά δεδομένα και την ίδια ώρα δεν μπαίνει στο store? Το έβαλα να εγκαταστήσει την 10.2 νομίζοντας ότι είναι θέμα έκδοσης..... Γκάφα? Τώρα δεν πειράζει, όλα έχουν επανέλθει φυσιολογικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Τώρα δεν πειράζει, όλα έχουν επανέλθει φυσιολογικά :) Μόλις πέρασα την 10.2 δούλεψε σωστά. Δεν ξέρω αν έστρωσε από το update ή από την Vodafone. Όλα αυτά χθες το βράδυ. Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστω Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Μόλις πέρασα την 10.2 δούλεψε σωστά. Δεν ξέρω αν έστρωσε από το update ή από την Vodafone. Όλα αυτά χθες το βράδυ. Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστω Είχα κι εγώ πρόβλημα εχθές το βράδυ με την hol παιδιά. Ήταν γενικό το κακό Δεν χρειάζεται να φέρνουμε αμέσως την καταστροφή συνήθως τα προβλήματα αυτά οφείλονται στο δίκτυο και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Είχα κι εγώ πρόβλημα εχθές το βράδυ με την hol παιδιά. Ήταν γενικό το κακό Δεν χρειάζεται να φέρνουμε αμέσως την καταστροφή συνήθως τα προβλήματα αυτά οφείλονται στο δίκτυο και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι Δεν φέρνω την καταστροφή. Όπως είπα την ιδια στιγμή δεν είχε πρόβλημα το S7 ούτε η smart TV. Αλλα και το στο ίδιο iPhone 6 το fb δούλευε κανονικά αλλα τίποτα αλλο....... Όλα αυτά εμένα δεν μου κανουν για πρόβλημα της hol.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Δεν φέρνω την καταστροφή. Όπως είπα την ιδια στιγμή δεν είχε πρόβλημα το S7 ούτε η smart TV. Αλλα και το στο ίδιο iPhone 6 το fb δούλευε κανονικά αλλα τίποτα αλλο....... Όλα αυτά εμένα δεν μου κανουν για πρόβλημα της hol.... Έχω παρατηρήσει ότι το iPhone πολύ εύκολα χάνει την πρόσβαση σε δίκτυα με προβλήματα και λοιπά ενώ κάποιες android συσκευές εκεί επιμένουν να είναι συνδεδεμένες σαν σκυλιά Σε καφετεριες πχ με πολύ κόσμο το iPhone μου και όλα τα iPhone που είχα στα ξαφνικά με πετούσαν. Αν το κλειδωνα μετά από λίγα λεπτά το άνοιγα και είχε σίγουρα χάσει την πρόσβαση Παρ όλα αυτά πολλά android που είχα στα ίδια μαγαζιά αν συνδέονταν μετά δύσκολα από συνδέονταν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Έχω παρατηρήσει ότι το iPhone πολύ εύκολα χάνει την πρόσβαση σε δίκτυα με προβλήματα και λοιπά ενώ κάποιες android συσκευές εκεί επιμένουν να είναι συνδεδεμένες σαν σκυλιά Σε καφετεριες πχ με πολύ κόσμο το iPhone μου και όλα τα iPhone που είχα στα ξαφνικά με πετούσαν. Αν το κλειδωνα μετά από λίγα λεπτά το άνοιγα και είχε σίγουρα χάσει την πρόσβαση Παρ όλα αυτά πολλά android που είχα στα ίδια μαγαζιά αν συνδέονταν μετά δύσκολα από συνδέονταν Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι πως έμπαινε στο fb και την ίδια στιγμή δεν έμπαινε πουθενά αλλού. Στα υπόλοιπα κι εγώ παρατηρώ συχνές αποσυνδέσεις την στιγμή που το 950 δεν έχανε την σύνδεση. Η 10.2 που πέρασα τώρα τι λέει? Είχα διαβάσει για θέματα μπαταρίας. Ισχύει? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Πάντως και εγώ χτες είχα θέμα με την πρόσβαση στο ιντερνετ σε γραμμή HOL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι πως έμπαινε στο fb και την ίδια στιγμή δεν έμπαινε πουθενά αλλού. Στα υπόλοιπα κι εγώ παρατηρώ συχνές αποσυνδέσεις την στιγμή που το 950 δεν έχανε την σύνδεση. Η 10.2 που πέρασα τώρα τι λέει? Είχα διαβάσει για θέματα μπαταρίας. Ισχύει? Μια χαρά είμαι με 10.2 2 μέρες αυτονομία βγάζω με μέτρια χρήση Στην 10.1.1 σίγουρα ήμουν χειρότερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Καλησπερα στην παρεα. Σημερα το κινητο της αδερφης μου κολλησε. Ασπρη οθονη και το touch δεν αποκρινεται καθολου. Προσπθησε να κανει υποχρεωτικη επαννεκινηση πατωντας τα 2 πληκτρα,αλλα και παλι δεν καταφερε κατι. Το κινητο εχει εγγυηση και ειναι σε ισχυει ο 2 χρονος και εχω επιπλεον αγορασμενη εγγυηση απο τα public 150euro αν θυμαμαι καλα για οτι και αν γινει. Να το παει στην apple η νατο παω στα public ξαι να ζητησω νεα συσκευη. Μηπως ξερετε σε ποια καταστηματα συγκεκριμενα να παει στην αθηνα γιατι ο χρονος ειναι περιορισμενος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Καλησπερα στην παρεα. Σημερα το κινητο της αδερφης μου κολλησε. Ασπρη οθονη και το touch δεν αποκρινεται καθολου. Προσπθησε να κανει υποχρεωτικη επαννεκινηση πατωντας τα 2 πληκτρα,αλλα και παλι δεν καταφερε κατι. Το κινητο εχει εγγυηση και ειναι σε ισχυει ο 2 χρονος και εχω επιπλεον αγορασμενη εγγυηση απο τα public 150euro αν θυμαμαι καλα για οτι και αν γινει. Να το παει στην apple η νατο παω στα public ξαι να ζητησω νεα συσκευη. Μηπως ξερετε σε ποια καταστηματα συγκεκριμενα να παει στην αθηνα γιατι ο χρονος ειναι περιορισμενος. Προσπάθησε με τα κουμπιά και δεν έκλεισε? Ύποπτο αυτό πάντως. Νομίζω πρέπει να πάει η συσκευή στο κατάστημα που αγοράστηκε η επέκταση εγγύησης Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 Προσπάθησε με τα κουμπιά και δεν έκλεισε? Ύποπτο αυτό πάντως. Νομίζω πρέπει να πάει η συσκευή στο κατάστημα που αγοράστηκε η επέκταση εγγύησης δεν κανει τιποτα.εχει παγωσει η οθονη.δοκιμασαμε ολους τους τροπους. λες ειναι καλυτερο να το παει στο public αντι σε κανα apple store... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 δεν κανει τιποτα.εχει παγωσει η οθονη.δοκιμασαμε ολους τους τροπους. λες ειναι καλυτερο να το παει στο public αντι σε κανα apple store... Εφόσον εχεις την επέκταση του public πήγαινέ το εκει! Επειδη την εχω χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη επέκταση σε mac δεν ασχολήθηκα καθόλου με τη διαδικασία, τα έκαναν ολα στο public μόνοι τους! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2017 δεν κανει τιποτα.εχει παγωσει η οθονη.δοκιμασαμε ολους τους τροπους. λες ειναι καλυτερο να το παει στο public αντι σε κανα apple store... Δεν γνωρίζω ακριβώς αλλά πιο σωστό να πάει στο public νομίζω. Εγώ εκεί θα πήγαινα άμεσα για να βρω λύση Στο Apple store δεν έχεις εγγύηση. Έχει λήξει. Η επέκταση αφορά το public πιστεύω. Έχω επιφύλαξη γιατί δεν μου έχει τύχει και δεν γνωρίζω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Καλησπέρα! Ήρθε η ώρα αλλαγής της μπαταρίας. Υπάρχουν γνήσιες μπαταρίες για το μηλαράκι μας ή είναι όλες oem; Σκέφτομαι να πάω σε i-red για αλλαγή. Θα είναι οκ το κινητό ή θα έχω θέματα με τη μπαταρία; Ευχαριστώ! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Καλησπερα.εχω iphone 6 φιλης και η οθονη εχει ξεκολλησει.με τι κολλα να την κολλησω;πως την ζηταω και σε τι καταστημα;ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Δεν γνωρίζω ακριβώς αλλά πιο σωστό να πάει στο public νομίζω. Εγώ εκεί θα πήγαινα άμεσα για να βρω λύση Στο Apple store δεν έχεις εγγύηση. Έχει λήξει. Η επέκταση αφορά το public πιστεύω. Έχω επιφύλαξη γιατί δεν μου έχει τύχει και δεν γνωρίζω φιλε ειμαι καλλυμενος και απο τις 2 εγγυησεις.δεν εχουν 2 χρονια το κινητο αγορασμενο.οπως και να χει θα το παει στο mall που τυγχανει να ειναι και τα 2 καταστηματα εκει,απλα θελω να ρωτησω αν μπορουν να μου δωσουν μια συσκευη να κανω την δουλεια μου.(αναφερομαι στο public) στο θεμα μας τωρα...μετα απο 10αρια αποτυγχημενες επανεκκινησεις καταφερα να το κανω..ανοιξε..εκανα και update και μετα κολλησε.η οθονη δεν δουλευε.επισης ουτε ο υπολογιστης το βλεπει το κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 φιλε ειμαι καλλυμενος και απο τις 2 εγγυησεις.δεν εχουν 2 χρονια το κινητο αγορασμενο.οπως και να χει θα το παει στο mall που τυγχανει να ειναι και τα 2 καταστηματα εκει,απλα θελω να ρωτησω αν μπορουν να μου δωσουν μια συσκευη να κανω την δουλεια μου.(αναφερομαι στο public) στο θεμα μας τωρα...μετα απο 10αρια αποτυγχημενες επανεκκινησεις καταφερα να το κανω..ανοιξε..εκανα και update και μετα κολλησε.η οθονη δεν δουλευε.επισης ουτε ο υπολογιστης το βλεπει το κινητο. Έχει πρόβλημα ή μητρική. Για συσκευή αντικατάστασης πιστεύω δύσκολα να πάρεις. Πήγαινε το και ελπίζουμε να πάρεις άλλο σε 5-6 μέρες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zizu21 Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Μπορει να μου απαντησει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts