Tasos19s Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 το βράδυ σε κατάσταση αναμονής χάνει 8-12% ενώ πριν ήταν στο 0 (ναι στο 0, ποτέ δεν έβλεπα τη μπαταρία να πέφτει 99% ούτε στο iphone ούτε στο ipad.) Τώρα βλέπω μεγάλο ποσοστό. Με αποτελέσμα τώρα χωρίς πολύ χρήση στο τηλέφωνο να είμαι στο 80%. Εποχές android χαχα Τα ίδια και σε εμένα με το 6s Σε όλους τους τομείς έχει χάσει. Και την νύχτα. Και με δεδομένα. Και με wifi Παντού υπάρχει θέμα Ελπίζω να το λύσουν σύντομα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 το βράδυ σε κατάσταση αναμονής χάνει 8-12% ενώ πριν ήταν στο 0 (ναι στο 0, ποτέ δεν έβλεπα τη μπαταρία να πέφτει 99% ούτε στο iphone ούτε στο ipad.) Τώρα βλέπω μεγάλο ποσοστό. Με αποτελέσμα τώρα χωρίς πολύ χρήση στο τηλέφωνο να είμαι στο 80%. Εποχές android χαχα Ακριβώς αυτό που λές συμβαίνει και σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Στο δικό μου πάντως το βράδυ φεύγει μόνο 1% άντε 2 αμα κρατήσει πολυ η βραδιά :lol: Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Εγώ δεν έχω κανένα θέμα στην 10.1.1 6+ ώρες οθόνη με μεικτή χρήση wifi-4G Τη νύχτα σε flight χάνει 0-1% Γενικά πολύ ευχαριστημένος. Να σημειώσω ότι από την 9 στη 10 έκανα reset και set up as new. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Εγώ δεν έχω κανένα θέμα στην 10.1.1 6+ ώρες οθόνη με μεικτή χρήση wifi-4G Τη νύχτα σε flight χάνει 0-1% Γενικά πολύ ευχαριστημένος. Να σημειώσω ότι από την 9 στη 10 έκανα reset και set up as new. ΝΑ πω την αλήθεια δεν το έκανα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Καλησπέρα παιδιά Σας έχει τύχει ποτέ την ώρα που μιλάτε στο viber να σας πάρουν εκείνη τη στιγμή τηλ ; Έχασα τη μπάλα γιατί ανάβανε δυο τρία κόκκινα και πράσινα κουμπιά και δυο ονόματα στην οθόνη που με καλούσαν .Δεν ήξερα ποιν να κλείσω και σε ποιον να απαντήσω .Εβαλα τα γέλια στο τέλος και ησύχασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Καλησπέρα !!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος άλλος εδώ έχει θέματα με την 10 γενικά (σε κάθε έκδοσή της) όσο αφορά τις κλήσεις. Αρκετές φορές όταν ανοίγω το dailer για να κάνω κλήση και πατάω πάνω στην επαφή κολάει και επανέρχεται μετά από 1 λεπτό περίπου ή αν κλείσω την εφαρμογή και την ξανανοίξω... αυτά δεν τα είχα με τιν 9.... Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο??? Υπάρχει λύση???:O:O:O:O:O Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Καλησπέρα !!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος άλλος εδώ έχει θέματα με την 10 γενικά (σε κάθε έκδοσή της) όσο αφορά τις κλήσεις. Αρκετές φορές όταν ανοίγω το dailer για να κάνω κλήση και πατάω πάνω στην επαφή κολάει και επανέρχεται μετά από 1 λεπτό περίπου ή αν κλείσω την εφαρμογή και την ξανανοίξω... αυτά δεν τα είχα με τιν 9.... Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο??? Υπάρχει λύση???:O:O:O:O:O Θα έλεγα να στήσεις το τηλέφωνο από την αρχή. Περίμενε όμως να σου πουν και οι υπόλοιποι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Θα έλεγα να στήσεις το τηλέφωνο από την αρχή. Περίμενε όμως να σου πουν και οι υπόλοιποι. Δηλαδή να ξαναπεράσω την 10.1.1??????????? Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Καλησπέρα !!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος άλλος εδώ έχει θέματα με την 10 γενικά (σε κάθε έκδοσή της) όσο αφορά τις κλήσεις. Αρκετές φορές όταν ανοίγω το dailer για να κάνω κλήση και πατάω πάνω στην επαφή κολάει και επανέρχεται μετά από 1 λεπτό περίπου ή αν κλείσω την εφαρμογή και την ξανανοίξω... αυτά δεν τα είχα με τιν 9.... Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο??? Υπάρχει λύση???:O:O:O:O:O Κάνε ενα reset πατώντας ταυτόχρονα home & power button μέχρι να κλείσει Μετα αν δεν διορθωθεί βλέπουμε και κάνουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaterle Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Κάνε ενα reset πατώντας ταυτόχρονα home & power button μέχρι να κλείσει Μετα αν δεν διορθωθεί βλέπουμε και κάνουμε Σε πρώτη φάση φαίνεται να έστρωσε...:) αναμένω να το δω σε κανα 2 μέρες ευχαριστω πολυ!!!!:):) Παράθεση Samsung WAVE - SGS2 - SGS3 - LG G2- Iphone 5s - I phone6-iphone 7plus- OnePlus 8Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Σε πρώτη φάση φαίνεται να έστρωσε...:) αναμένω να το δω σε κανα 2 μέρες ευχαριστω πολυ!!!!:):) Πάλι καλά. Αναμένουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Παίδες έχασε τις επαφές το κινητό της γυναίκας μου... Πως θα τις βρω πάλι; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Παίδες έχασε τις επαφές το κινητό της γυναίκας μου... Πως θα τις βρω πάλι; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γνωρίζεις πως τις έχασε; Για παράδειγμα μήπως αφαίρεσε κάποιον λογαριασμό Mail με τον οποίο τις συγχρόνιζε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Δεν νομίζω. Δεν ξέρω βασικά για να πω την αλήθεια. Κοίταξα στις ομάδες είναι συγχρονισμενα με το icloud με το Yahoo Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Δεν νομίζω. Δεν ξέρω βασικά για να πω την αλήθεια. Κοίταξα στις ομάδες είναι συγχρονισμενα με το icloud με το Yahoo Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επέλεξε μόνο επαφές iCloud να δεις θα εμφανιστούν πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Οκ θα το δοκιμάσω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Οκ θα το δοκιμάσω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τίποτα πάλι.... Τι γίνεται ρε παίδες; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Τίποτα πάλι.... Τι γίνεται ρε παίδες; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για να αφαιρεθούν μαζικά επαφές σημαίνει πως είτε έπαψαν να συγχρονίζονται από κάποιο λογαριασμό ή ο λογαριασμός που συγχρονίζονται έχει αφαιρεθεί εντελώς. Έλεγξε στις Ρυθμίσεις > Mail του λογαριασμούς εάν οι εναλλαγές των επαφών είναι ανοιχτές. Αν είναι τότε θα πρέπει να αναζητήσει παλαιότερο αντίγραφο ασφαλείας για να τις επαναφέρει από αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Για να αφαιρεθούν μαζικά επαφές σημαίνει πως είτε έπαψαν να συγχρονίζονται από κάποιο λογαριασμό ή ο λογαριασμός που συγχρονίζονται έχει αφαιρεθεί εντελώς. Έλεγξε στις Ρυθμίσεις > Mail του λογαριασμούς εάν οι εναλλαγές των επαφών είναι ανοιχτές. Αν είναι τότε θα πρέπει να αναζητήσει παλαιότερο αντίγραφο ασφαλείας για να τις επαναφέρει από αυτό. Οκ θα το δοκιμάσω Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Για να αφαιρεθούν μαζικά επαφές σημαίνει πως είτε έπαψαν να συγχρονίζονται από κάποιο λογαριασμό ή ο λογαριασμός που συγχρονίζονται έχει αφαιρεθεί εντελώς. Έλεγξε στις Ρυθμίσεις > Mail του λογαριασμούς εάν οι εναλλαγές των επαφών είναι ανοιχτές. Αν είναι τότε θα πρέπει να αναζητήσει παλαιότερο αντίγραφο ασφαλείας για να τις επαναφέρει από αυτό. Η υπάρχει και άλλη περίπτωση. Το ιδιο email να υπάρχει και σε άλλη συσκευή. Πχ του παιδιού η της γυναίκας η γενικά κάποιου κοντινού προσώπου. Στην δεύτερη συσκευή κάποιος σβήνει όλες τις επαφές για τον Α,β λόγο και έτσι σβήνονται από παντού χωρίς να πειράξει ο φίλος τίποτα από την συσκευή του. Το έχω συναντήσει πάνω από 5-6 φορές το συγκεκριμένο. Δίνουν την παλιά συσκευή στον μπαμπά πχ αφού πήραν το νέο iPhone πχ Έχει αφήσει μέσα το gmail στην παλιά συσκευή και ο μπαμπάς σβήνει όλες τις επαφές. Η λέει σε κάποιον που υποτίθεται ξέρει να σβήσει τις επαφές της κόρης για να έχει μόνο από την sim τις δικές του Έτσι άθελα χάνει κάποιος όλες τις επαφές Στο iCloud.com υπάρχει κάτω κάτω επιλογή για restore contacts. Ίσως μπορεί να τις βρει κάποιος μετα από μερικές μέρες δεν το έχω δοκιμάσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Η υπάρχει και άλλη περίπτωση. Το ιδιο email να υπάρχει και σε άλλη συσκευή. Πχ του παιδιού η της γυναίκας η γενικά κάποιου κοντινού προσώπου. Στην δεύτερη συσκευή κάποιος σβήνει όλες τις επαφές για τον Α,β λόγο και έτσι σβήνονται από παντού χωρίς να πειράξει ο φίλος τίποτα από την συσκευή του. Το έχω συναντήσει πάνω από 5-6 φορές το συγκεκριμένο. Δίνουν την παλιά συσκευή στον μπαμπά πχ αφού πήραν το νέο iPhone πχ Έχει αφήσει μέσα το gmail στην παλιά συσκευή και ο μπαμπάς σβήνει όλες τις επαφές. Η λέει σε κάποιον που υποτίθεται ξέρει να σβήσει τις επαφές της κόρης για να έχει μόνο από την sim τις δικές του Έτσι άθελα χάνει κάποιος όλες τις επαφές Στο iCloud.com υπάρχει κάτω κάτω επιλογή για restore contacts. Ίσως μπορεί να τις βρει κάποιος μετα από μερικές μέρες δεν το έχω δοκιμάσει Σωστή, σκέψη, θα μας το ξεκαθαρίσει ο ενδιαφερόμενος. Σχετικά με το restore το iCloud σας Time Machine διατηρεί κάποιες ημερομηνίες στο παρελθόν για επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Το έχω πάθει και εγώ αυτό. Έσβησα ΟΛΕΣ τις επαφές κατά λάθος (δεν ξέρω τι είχα κάνει) και μετά έκανα ο βλάκας συγχρονισμό με το icloud και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει - τις συγχρόνισε με τίποτα και μετά έτσι χάθηκαν και εκεί! Ευτυχώς που τα είχα γράψει σε αρχείο παλιότερα γιατί θα είχα τρελαθεί. Αλλά καλό θα ήταν να έλεγχε και το icloud / apple ότι στο ένας μέρος είναι μηδενικές οι επαφές και εσύ θέλεις να κάνεις συγχρονισμό και άρα να σε ρωτάει για επιβεβαίωση. Όπως και στα παιχνίδια που ανεβάζεις καμιά φορά save στο icloud και το ελέγχει με ημερομηνία και σε ρωτάει για επιβεβαίωση ναι ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanpapanik Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Είχα μια παλιότερη περιπέτεια με τις επαφές. Πατούσα συγχρονισμό στο icloud. Έδειχνε ότι συγχρονίζονται αλλά όταν έμπαινα μέσω Ίντερνετ στο iCloud τπτα. Κατόπιν έρευνας έμαθα ότι δε γίνεται να συγχρονίζονται και στο google και στο iCloud μαζί. Διαλέγεις και παιρνεις. Αφότου έβγαλα τον συγχρονισμό με την google, εμφανίστηκαν κανονικά στο iCloud. Μετά ομως στα SMS, μόνο αριθμοί- ονόματα πουθενά- και έτσι επέστρεψα ξανά στη google. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά από την αναβάθμιση σε iOS 10 η μπαταρία επιεικώς χαρακτηρίζεται τραγική. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω να χάνει μέσα στη νύχτα 10-18%. Να μου κλείνει το κιν στο 10%, να το βάζω να φορτίσει και να ανοίγει στο 11%. Να φτάνει στο 25%, να το βάζω να φορτίσει και να δείχνει 31%. Λολαθηκε το κινητό λέω. Στέλνω μνμα στο ired (εξυπηρετικοτατοι) , μου λένε διαμόρφωση ως νέα , μάλιστα λέω.τα σκαμπανευασματα της μπαταρίας διορθώθηκαν λίγο αλλά κάτι ο safari να κολλάει, κάτι η μπαταρία να αδειάζει λες και τραβάω ρεύμα για σπίτι μου τη βιδωσε. Στέλνω ξανά στο ired. Ρωτάω πως μπορώ να κάνω υποβάθμιση λογισμικού, μου λένε δεν υποστηρίζεται. Περιμένετε για αναβάθμιση και διόρθωση. Εν αναμονή λοιπόν της apple να φιλοτιμηθεί και καινούργιας μπαταρίας από eBay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Είχα μια παλιότερη περιπέτεια με τις επαφές. Πατούσα συγχρονισμό στο icloud. Έδειχνε ότι συγχρονίζονται αλλά όταν έμπαινα μέσω Ίντερνετ στο iCloud τπτα. Κατόπιν έρευνας έμαθα ότι δε γίνεται να συγχρονίζονται και στο google και στο iCloud μαζί. Διαλέγεις και παιρνεις. Αφότου έβγαλα τον συγχρονισμό με την google, εμφανίστηκαν κανονικά στο iCloud. Μετά ομως στα SMS, μόνο αριθμοί- ονόματα πουθενά- και έτσι επέστρεψα ξανά στη google. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά από την αναβάθμιση σε iOS 10 η μπαταρία επιεικώς χαρακτηρίζεται τραγική. Όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω να χάνει μέσα στη νύχτα 10-18%. Να μου κλείνει το κιν στο 10%, να το βάζω να φορτίσει και να ανοίγει στο 11%. Να φτάνει στο 25%, να το βάζω να φορτίσει και να δείχνει 31%. Λολαθηκε το κινητό λέω. Στέλνω μνμα στο ired (εξυπηρετικοτατοι) , μου λένε διαμόρφωση ως νέα , μάλιστα λέω.τα σκαμπανευασματα της μπαταρίας διορθώθηκαν λίγο αλλά κάτι ο safari να κολλάει, κάτι η μπαταρία να αδειάζει λες και τραβάω ρεύμα για σπίτι μου τη βιδωσε. Στέλνω ξανά στο ired. Ρωτάω πως μπορώ να κάνω υποβάθμιση λογισμικού, μου λένε δεν υποστηρίζεται. Περιμένετε για αναβάθμιση και διόρθωση. Εν αναμονή λοιπόν της apple να φιλοτιμηθεί και καινούργιας μπαταρίας από eBay. Μήπως πρέπει να αλλαξεις μπαταρία και δεν φταίει τίποτα από το ios 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts