Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το ξερω, απλα ειναι ο μοναδικος τροπος να δεις αν φταιει αυτο η οχι!

Ναι ξέρω. Απλά πρώτη φορά μου έτυχε. Είχα κι άλλες φορές τζαμι αλλά δεν παρατήρησα ποτέ αυτό το φαινόμενο.

Θα το πετάξω μάλλον γιατί μου χαλάει και την αίσθηση μερικές φορές χρειάζεται πιο πολύ πίεση η οθόνη για να ανταποκριθει.

Τελικά το πέταξα αλλά πάλι τα ίδια μου κάνει

Τι να φταίει;

Edited by Tasos19s
Nokia 8800 Scirocco

Έχω μια συσκευή που πήρα εχθές από ανταλλαγή. Φοράει επάνω tempered glass.

Κατα την ώρα της κλήσης μου κάνει νούμερα ο αισθητήρας. Μια κλεινει η οθόνη μια όχι. Το απομακρύνω από το αυτί και μένει ακόμα κλειστή η οθόνη.

Έχετε παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα που να φταίει το tempered glass?

Κάτι παρόμοιο μου κάνει και εμένα εξαιρετικά σπάνια (1 φορά στις 300+ κλήσεις για να καταλάβεις την συχνότητα στο περίπου).

Το βάζω στο αυτί και κλείνει κανονικά η οθόνη. Τα βγάζω για να δω κάτι και όταν το ξαναβάζω δεν σβήνει η οθόνη.

Αλλά το κάνει τόσο σπάνια που δεν με αγχώνει...

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Κάτι παρόμοιο μου κάνει και εμένα εξαιρετικά σπάνια (1 φορά στις 300+ κλήσεις για να καταλάβεις την συχνότητα στο περίπου).

Το βάζω στο αυτί και κλείνει κανονικά η οθόνη. Τα βγάζω για να δω κάτι και όταν το ξαναβάζω δεν σβήνει η οθόνη.

Αλλά το κάνει τόσο σπάνια που δεν με αγχώνει...

Εμένα συνέχεια το κάνει όμως αυτό με ανησυχεί

Nokia 8800 Scirocco

Εμένα συνέχεια το κάνει όμως αυτό με ανησυχεί

Αν κάνεις μια κλήση και πλησιάζεις/απομακρύνσεις το δάχτυλο σου στον σένσορα, σβήνει/ανοίγει αντίστοιχα η οθόνη;

Αν κάνεις μια κλήση και πλησιάζεις/απομακρύνσεις το δάχτυλο σου στον σένσορα, σβήνει/ανοίγει αντίστοιχα η οθόνη;

Δεν το δοκίμασα με το δάχτυλο

Αύριο θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω

Nokia 8800 Scirocco

Τελικά στο πρόβλημα μου με τον proximity sensor δεν βρίσκω λύση.

Με το δάχτυλο πάλι δεν δουλεύει. Κάνει όλο χαζά.

Εν ώρα κλήσης πατάω το home button για να ανοίξει η οθόνη γιατί μόλις κανεις κλήση αμέσως σβήνει και μετά αναβοσβήνει μόνη της.

Στο viber έχω την εντύπωση ότι δουλεύει κανονικά ο sensor γιατί έκανα μια κλήση προχθές και δεν είχε θέμα.

Λέτε να θέλει κανένα restore? Η θέλει αλλαγή proximity sensor?

Nokia 8800 Scirocco

• Administrators
Τελικά στο πρόβλημα μου με τον proximity sensor δεν βρίσκω λύση.

Με το δάχτυλο πάλι δεν δουλεύει. Κάνει όλο χαζά.

Εν ώρα κλήσης πατάω το home button για να ανοίξει η οθόνη γιατί μόλις κανεις κλήση αμέσως σβήνει και μετά αναβοσβήνει μόνη της.

Στο viber έχω την εντύπωση ότι δουλεύει κανονικά ο sensor γιατί έκανα μια κλήση προχθές και δεν είχε θέμα.

Λέτε να θέλει κανένα restore? Η θέλει αλλαγή proximity sensor?

Για να δεις αν μιλάμε για hardware πρόβλημα δεν το γλιτώνεις το restore και στήσιμο από την αρχή.

Modpic.gif

Για να δεις αν μιλάμε για hardware πρόβλημα δεν το γλιτώνεις το restore και στήσιμο από την αρχή.

Μου εμφανισε μια αναβαθμιση τωρα στο viber. Πατησα να γινει και την ωρα που εκανε αναβαθμιση το viber με πηρε καποιος τηλεφωνο.

Μιλησα κανονικα και φανηκε να δουλευει κανονικα ο αισθητηρας 2 φορες που απομακρυνα την συσκευη απο το αυτι. Θα κανω καποιες δοκιμες ακομα. Υποψιαζομαι οτι φταιει το viber για την ολη δυσλειτουργια

Μαλλον απο το viber ηταν παιδια. Δειχνει να ειναι ενταξει τωρα σε 2 κλησεις που εκανα

Κανονικες κλησεις οχι κλησεις viber.

Ημουν ετοιμος να κανω restore με dfu

Το λεω γιατι καποιοι αμεσως κανουν restore και καποιοι αλλοι τους προτεινουμε αμεσως restore σε οποιοδηποτε προβλημα.

Θα λυνοταν το προβλημα μου με restore αλλα το θεμα ειναι ποιος στηνει την συσκευη απο την αρχη

Edited by Tasos19s
Nokia 8800 Scirocco

• Administrators
Το λεω γιατι καποιοι αμεσως κανουν restore και καποιοι αλλοι τους προτεινουμε αμεσως restore σε οποιοδηποτε προβλημα.

Δεν έχεις άδικο αλλά και εμείς εδώ δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι setup έχει κάνει ο καθένας στη συσκευή του, πόσο μάλλον να αναλύουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Πάντως αυτές οι εφαρμογές τύπου viber είναι εντυπωσιακό πόσα θέματα μπορούν να βγάλουν σε συσκευές ανεξαρτήτου λειτουργικού.

Modpic.gif

Πάντως αυτές οι εφαρμογές τύπου viber είναι εντυπωσιακό πόσα θέματα μπορούν να βγάλουν σε συσκευές ανεξαρτήτου λειτουργικού.

+10000000! Έτσι ακριβώς!

Τόσες εφαρμογές έχω στο apple watch μου, η μόνη που δημιουργεί θέματα είναι το viber...

Κολλάει όταν προσπαθώ να στείλω ένα μήνυμα από αυτό και το στέλνει μόνο όταν ανοίξω την εφαρμογή και από το κινητό μου!:mad:

Δεν έχεις άδικο αλλά και εμείς εδώ δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι setup έχει κάνει ο καθένας στη συσκευή του, πόσο μάλλον να αναλύουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Δεν αμφιβάλλω αλλά πάντα προτείνω να κάνουμε κάποιες ενέργειες πριν το restore

Ειναι βέβαια η καλύτερη λύση αλλά είναι και χρονοβόρα από αυτήν την άποψη το λέω

Nokia 8800 Scirocco

το viber πραγματικα ειναι οτι χειροτερο και απο αποψη μπαταριας που την ρουφαει αλλα και απο ποιοτητας εφαρμογης...σπανια την χρησιμοποιω... ειμαι περισσοτερο fan whatsappa και Imsg οποιος εχεις φυσικα.

το viber πραγματικα ειναι οτι χειροτερο και απο αποψη μπαταριας που την ρουφαει αλλα και απο ποιοτητας εφαρμογης...σπανια την χρησιμοποιω... ειμαι περισσοτερο fan whatsappa και Imsg οποιος εχεις φυσικα.

Ετσι ηταν παντα το viber δεν αλλαξε καθολου δυστυχως :lol: Αυτο μου μου εκανε τρομερη εντυπωση στην τελευταια του "υποβαθμιση" αυτες τις μερες η εκδοση για "desktop" ειναι οτι κυριολεκτικα ρουφαει τη μπαταρια στο macbook μου!

1000 iSMS και 1000 μηνυματα vibersms ειναι 10% μπαταρια το ενα 100% μπαταρια το αλλο!!!

κ @ τ @ ν τ ι @

Ετσι ηταν παντα το viber δεν αλλαξε καθολου δυστυχως :lol: Αυτο μου μου εκανε τρομερη εντυπωση στην τελευταια του "υποβαθμιση" αυτες τις μερες η εκδοση για "desktop" ειναι οτι κυριολεκτικα ρουφαει τη μπαταρια στο macbook μου!

1000 iSMS και 1000 μηνυματα vibersms ειναι 10% μπαταρια το ενα 100% μπαταρια το αλλο!!!

Δυστυχώς έτσι κάπως είναι πολλές δημοφιλείς εφαρμογές.

Γιατί άραγε;

Nokia 8800 Scirocco

• Administrators
Ενημερώνω οτι ολόκληρη η συζήτηση που εχει να κάνει με την εγγύηση της Apple μεταφέρθηκε στο σχετικό θέμα για να μπορεί κάποιος να την ανατρέξει σε περίπτωση που χρειαστεί γιατί αν έμενε εδω εκτος του οτι θα ήταν εκτος θέματος, θα χανόταν και μέσα στα υπόλοιπα post για τη συσκευή.

Modpic.gif

Παρατηρεί κανένας απροβλημάτιστη και ταχύτατη λειτουργία της συσκευής με iOS 9.3.1; Εγώ βλέπω ότι πάει πολύ μπάλα η συσκευή εδώ και μέρες
Nokia 8800 Scirocco

Συμφωνώ και επαυξάνω! Έχει κάτσει πάααρα πολύ καλά στο 6άρι...:D

Πολύ δύσκολα θα το πείραξε τώρα. Και να βγει η νέα αναβάθμιση δεν την περνάω με τίποτα. Δεν περίμενα ότι θα έχει γίνει τόσο καλη δουλειά απο την 9.2 στην 9.3 και πάει λέγοντας

Μου φαίνεται και ο Άγιος φοβερά θέλει

Είδαν τον ανταγωνισμό να τους χτυπάει την πόρτα και άρχισαν ξανά να δουλεύουν όπως παλιά

Nokia 8800 Scirocco

Παίδες καλημερα και χρόνια πολλά! Έχω ένα θέμα με το κινητό. Με πετάει από το wifi. Χάνει το σήμα δηλαδή. Τι μπορεί να φταίει;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Administrators
Παίδες καλημερα και χρόνια πολλά! Έχω ένα θέμα με το κινητό. Με πετάει από το wifi. Χάνει το σήμα δηλαδή. Τι μπορεί να φταίει;

Εχεις το ίδιο πρόβλημα και σε αλλα router;

Modpic.gif

Και σε εμένα το κάνει αλλα δεν φταίει η συσκευή αλλά το router μου

Πιθανόν είναι απο το router η απο τις ρυθμίσεις του router. Ψάξε εκεί την λύση

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned