Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ειπα ότι κανει 24 ώρες. Λέω αν ειναι να κανει τόσο τι να το κάνω.

Ρώτησα για να δω αντιδράσεις.

Τωρα το σταμάτησα ενώ είχε φτάσει στις 268 φωτογραφίες. Το ξανάνοιξα και ξεκίνησε πάλι από τις 370. Οχι τίποτα αλλο τους έδωσα και 1 ευρώ για storage χαχαχαχα. Ότι να ναι πάντως.

Αν το σταματησεις παντα ξεκιναει απ οπου να ναι! Το κανει κ σε μενα αυτο! Ουδεμια λογικη! :worry:

Καλά τα είχα κάνει τι το ήθελα το restore (για τις φωτό το ήθελα είχα ξεχάσει να τις αντιγράψω στο pc)! Τώρα έχει σκαλώσει το κινητό. Την μια στην άσπρη οθόνη με το μήνυμα σύρετε για αναβάθμιση - αλλά δεν κάνει κάτι και τώρα μου βγάζει μήνυμα το iTunes για την SIM ενώ έβαλα κανονικά το pin. και όλα αυτά για τις φωτό :P

Αν παρει χρονο να σου ξεκινησει το restore ή να ολοκληρωσει το download το κινητο ανοιγει κανονικα κ πρεπει να το ξανακανεις :confused:

κ @ τ @ ν τ ι @

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομίζω ότι έχουν φορτώσει οι servers. Κάποιες χοντρές αναβαθμίσεις τις παιδεύει ώρες τώρα.....

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Μπα δεν προχωράει το restore! Θα το κάνω πάλι setup as new. Δεν με πειράζει για το restore πέρα απο το γεγονός πως ήθελα τις φωτό. Και είναι ο μόνος λόγος που θέλω να το κάνω. Υπόψιν οι φωτό (μάλλον) έγιναν backup μόνο στο itunes/PC και όχι στο iCloud μια και την είχα απενεργοποιημένη την δυνατότητα αυτή!!!

Αν έχετε καμία ιδέα θα το εκτιμούσα.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Καλησπέρα σας παιδιά, σχετικά καινούριος στον χώρο. Η απορία μου είναι η εξής: Έχω αυτην την στιγμη ενα xperia Z, 2 χρονια και λιγο παραπανω, το κινητο ειναι πραγματικο κτηνος και είμαι αρκετα ευχαριστημένος μαζι του. Όμως στενος μου φιλος μου προτεινει να μου δωσει το iphone6 του επειδη θα του κανουν επιδοτηση και θα παρει δωρεαν το iphone6s. Ο φίλος μου μου το δινει στα 250, χωρίς να έχει καποια γρατζουνια το κινητο ή οτιδηποτε, σε πολυ καλη κατάσταση! Η τιμη ομολογουμενως είναι αρκετα καλη για αυτο το κινητο. Αξίζει η μετάβαση ή θα το μετανιωσω; Το λεω γιατι σπαζομαι που δεν έχει πχ ενα shortcut για δεδομένα κινητης όπως το Ζ μου! ή πχ θελει ολοκληρη διαδικασία για να περασεις τραγουδια και δεν μπορεις να τα κατεβασεις απο πχ bittorent απευθείας. Τι λετε, κάποιος που να έχει κανει παρόμοια μετάβαση και είναι ευχαριστημένος; Απο ενα σχετικά καλο android εννοω σε iphone6?

Να πας άφοβα στο iphone. Εγώ είχα χρόνια android αλλά όταν αγόρασα το 6 ομολογώ ότι ξετρελάθηκα. Όλα πιο γρήγορα και πιο απλά. Δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Πιστέυω ότι θα το συνηθίσεις αμέσως και δύσκολα θα ξαναγυρίσεις σε android. Προσωπική μου άποψη βέβαια...

Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις....

Να πας άφοβα στο iphone. Εγώ είχα χρόνια android αλλά όταν αγόρασα το 6 ομολογώ ότι ξετρελάθηκα. Όλα πιο γρήγορα και πιο απλά. Δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Πιστέυω ότι θα το συνηθίσεις αμέσως και δύσκολα θα ξαναγυρίσεις σε android. Προσωπική μου άποψη βέβαια...

Μια από τα ίδια και εγω. Ήμουν στο iOS παλιότερα και το άφησα για το android. Όταν σταμάτησα να παίζω με τα τηλέφωνα πήρα το 6αρι από τις καλύτερες επιλογές που έκανα.

Θοδωρής

Πήρε ένας φίλος το 6αρι από ίντερνετ και τώρα που του ήρθε το άνοιξε και βγάζει icloud locked (κάτι τέτοιο) και δεν προχωράει από αυτή την οθόνη... :wacko:

Πως το ξεκλειδώνουμε αυτό? :worry:

Πήρε ένας φίλος το 6αρι από ίντερνετ και τώρα που του ήρθε το άνοιξε και βγάζει icloud locked (κάτι τέτοιο) και δεν προχωράει από αυτή την οθόνη... :wacko:

Μονο απ τον ιδιοκτητη του icloud. Αλλιως ξεχνα το

κ @ τ @ ν τ ι @

Δεν ξεκλειδώνει. Σε τ ποια τιμή αγόρασε τη συσκευη; Μήπως αναφερόταν στη περιγραφή πως ήταν κλειδωμένο;

Η συσκευη μονο για ανταλλακτικα σας ειναι χρήσιμη. Αν υπαρχει τρόπος ας το γυρίσει πίσω να πάρει τα χρηματα του.

Αλλιώς η από λάθος το αγορασατε ενώ έλεγε ότι ειναι κλειδωμένο ή απο εκεί που το αγοράσατε ήταν κλεμμένο και ο πωλητής είναι απατεώνας

Nokia 8800 Scirocco

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις...150 το πήρε,δε θυμάται αν έγραφε κάπου αν ήταν κλειδωμένο ή όχι, επίσης ο πωλητής δεν έχει απαντήσει στα e-mail μέχρι στιγμής...δεν πειράζει τα λάθη πληρώνονται,ας πάθει να μάθει!!Για ανταλλακτικά το παίρνουν τα καταστήματα ή να του πω να το βάλει αγγελία?

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις...150 το πήρε,δε θυμάται αν έγραφε κάπου αν ήταν κλειδωμένο ή όχι, επίσης ο πωλητής δεν έχει απαντήσει στα e-mail μέχρι στιγμής...δεν πειράζει τα λάθη πληρώνονται,ας πάθει να μάθει!!Για ανταλλακτικά το παίρνουν τα καταστήματα ή να του πω να το βάλει αγγελία?

150 € για iPhone 6 είναι πολύ λίγα, μάλλον δεν διάβασε σωστά την αγγελία. :(

Δηλαδή μια συσκευή 700€ την βλέπεις σ σε αγγελία 150€ δεν σε κάνει να πεις ωπα τι συμβαίνει?

Δεν ξέρω λίγο ας προσέχουμε περισσότερο

Αν είναι από ebay σίγουρα θα έλεγε κάπου ότι είναι icloud locked οπότε δεν φταίει ο πωλητής.

Και πάλι για ανταλλακτικά δεν μου φαίνεται λογική η τιμή. Μια οθόνη μόνο κάνει 160€ και ολόκληρη συσκευή πήρε 150€?

Δεν μπορώ να το πιστέψω.

Ας το δώσει σε κάποιον με σπασμένη οθόνη

Nokia 8800 Scirocco

Έβαλα την 9 λοιπόν με πολύ επιφύλαξη με ότι διαβάζω.

Shift+restore και επαναφορά backup. Δεν έχασα τίποτα ακόμα και τα μηνύματα εκει είναι δεν ξέρω γιατί. Το τηλέφωνο πάει τρένο όσο και αν σας φαίνεται περίεργο. Ούτε ένα σημάδι lag. Οποίος θέλει με πιστεύει. Ακολουθήστε σωστά τα βήματα με restore. Εγώ αυτό έκανα και τελικά όλα καλά.

Δεν το περίμενα.

Θοδωρής

Shift+restore και επαναφορά backup. Δεν έχασα τίποτα ακόμα και τα μηνύματα εκει είναι δεν ξέρω γιατί. Το τηλέφωνο πάει τρένο όσο και αν σας φαίνεται περίεργο. Ούτε ένα σημάδι lag. Οποίος θέλει με πιστεύει. Ακολουθήστε σωστά τα βήματα με restore. Εγώ αυτό έκανα και τελικά όλα καλά.

Δεν το περίμενα.

Εάν έκανες επαναφορά και μετά επαναφορά από backup γι αυτό είναι όλα στην θέση τους αυτή την έννοια έχει το backup.

Nokia 8800 Scirocco

Δεν το περίμενα.

Αφου εκανες επαναφορα απο backup και τα μηνυματα στη θεση τους ειναι, γιατι να μην ειναι;! ;)

Αν lagαρει το 6 τοτε καηκαμε/καηκανε :lol:

κ @ τ @ ν τ ι @

Πόσες έχω διαβάσει τα πάντα όλα γιατρό και περίμενα να έχει λαγκ όπως έλεγαν πι περισσότεροι.

Δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό. Για το backup το ξέρω και πραγματικά σε ένα τέταρτο είχαν γίνει όλα.

Θοδωρής

https://support.apple.com/en-us/HT205239

https://www.reddit.com/r/ios9/comments/3lfh3l/slide_to_upgrade_fix_is_here/

εδώ αναφέρεται το πρόβλημα μου. Τώρα δοκιμάζω ξανά να κάνω επαναφορά...

"Έλυσα" το πρόβλημα μου κάνοντας συγχρονισμό όσο βλέπω την άσπρη οθόνη του "σύρετε για αναβάθμιση" και έτσι έσωσα τις φωτογραφίες μου.

Οι περισσότεροι λένε για downgrade...!

ΥΓ. Δεν έβγαλα άκρη. Αφού έσωσα τις φωτογραφίες δεν με νοιάζει τίποτα τώρα! Πάω για set up as new ξανά!! :P

Edited by aliengoa

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

https://support.apple.com/en-us/HT205239

https://www.reddit.com/r/ios9/comments/3lfh3l/slide_to_upgrade_fix_is_here/

εδώ αναφέρεται το πρόβλημα μου. Τώρα δοκιμάζω ξανά να κάνω επαναφορά...

"Έλυσα" το πρόβλημα μου κάνοντας συγχρονισμό όσο βλέπω την άσπρη οθόνη του "σύρετε για αναβάθμιση" και έτσι έσωσα τις φωτογραφίες μου.

Οι περισσότεροι λένε για downgrade...!

ΥΓ. Δεν έβγαλα άκρη. Αφού έσωσα τις φωτογραφίες δεν με νοιάζει τίποτα τώρα! Πάω για set up as new ξανά!! :P

Νομίζω είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις :)

Επιτέλους με το iOS 9 εξαφανίστηκε αυτό που έβγαζες το κινητό απο την φόρτιση και άνοιγε μόνο του. (Εφόσον το είχες κλειστό)

Επιτέλους με το iOS 9 εξαφανίστηκε αυτό που έβγαζες το κινητό απο την φόρτιση και άνοιγε μόνο του. (Εφόσον το είχες κλειστό)

Δεν υπάρχει λόγος να κλείνει το κινητό ούτε κατα τη φόρτιση ούτε όταν κοιμόμαστε .

Δημήτρης

Λόγοι ακτινοβολίας....

myphone.gr Legal Advisor

Λόγοι ακτινοβολίας....

Απο το control center το βάζεις σε πτήση και δεν έχεις πρόβλημα κερδίσεις και χρόνο από το άνοιξε κλείσε της συσκευής και επίσης λειτουργεί και το ξυπνητήρι η κάποια ειδοποίηση ενώ κλειστό δεν τα έχεις αυτά.

Nokia 8800 Scirocco

Προφανώς και αυτο... Εγώ αυτο κάνω ... Αλλα και το ανοιγοκλεισιμο που και που ειναι και ένας καλός τρόπος να καθαρίζει και η μνήμη....

myphone.gr Legal Advisor

Καλησπέρα στη παρέα... Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, εχθές πέρασα στο iPhone 6 το ios9 μέσω ota, μπορώ να κάνω clean install από την αρχή μέσω iTunes ή θα παρουσιαστή κάποιο πρόβλημα κατα την διάρκεια της εγκαταστάσεις εφόσον την έχω περάσει τώρα ;;;

Καλησπέρα στη παρέα... Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, εχθές πέρασα στο iPhone 6 το ios9 μέσω ota, μπορώ να κάνω clean install από την αρχή μέσω iTunes ή θα παρουσιαστή κάποιο πρόβλημα κατα την διάρκεια της εγκαταστάσεις εφόσον την έχω περάσει τώρα ;;;

Κανένα πρόβλημα δεν θα δημιουργηθεί.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned