Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κλασικη ΒΛΑΚΕΙΑ της απλ....

Θα σου προτεινα, αν δεν εχεις αλλο παραπονο απο τη συςκευη σου, να μην κανεις τιποτα.

Δεν έχω μια χαρά είναι. Αλλά δεν έχει φόβο να πάρει σκόνες υγρά κλπ εκει;

Κάνει ένα μικρό ανεπαίσθητο "κλικ"

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν έχω μια χαρά είναι. Αλλά δεν έχει φόβο να πάρει σκόνες υγρά κλπ εκει;

Κάνει ένα μικρό ανεπαίσθητο "κλικ"

Πρακτικά, δεν νομίζω να έχει κανένα φόβο. Επειδή έχω δει και άλλα με το θέμα αυτό, είναι ελάχιστος ο τζόγος που έχει και πρέπει να το πας ψαχτά για να το βρεις. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα έπρεπε να υπάρχει βέβαια.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Πρακτικά, δεν νομίζω να έχει κανένα φόβο. Επειδή έχω δει και άλλα με το θέμα αυτό, είναι ελάχιστος ο τζόγος που έχει και πρέπει να το πας ψαχτά για να το βρεις. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα έπρεπε να υπάρχει βέβαια.

Εντάξει τζόγο να έχει αλλά μόνο από τη μία πλευρά; οι άλλες 3 είναι καρφωμένες. Έχω εγγύηση ακόμα. Θα το αλλάξουν αν το πάω;

Εντάξει τζόγο να έχει αλλά μόνο από τη μία πλευρά; οι άλλες 3 είναι καρφωμένες. Έχω εγγύηση ακόμα. Θα το αλλάξουν αν το πάω;

Το πας infoquest και γίνεται αντικατάσταση με ανακατασκευασμένο

Θοδωρής

Θα στο αλλάξουν, αλλά....στη θέση σου, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία.

Θα στο αλλάξουν, αλλά....στη θέση σου, δεν θα έμπαινα στη διαδικασία.

Μπορείς να εξηγήσεις γιατί; Το κινητό μου είναι ολοκαίνουριο και άθικτο εδώ και 4 μήνες και είναι προφανές ότι δε θέλω να το αλλάξω με refurbished.

Μπορείς να εξηγήσεις γιατί; Το κινητό μου είναι ολοκαίνουριο και άθικτο εδώ και 4 μήνες και είναι προφανές ότι δε θέλω να το αλλάξω με refurbished.

Γιατί το refurbished μπορεί να έχει το ίδιο ή άλλο σοβαρότερο πρόβλημα.

Ενώ το δικό σου είναι τώρα ελεγμένο και εκτός από αυτό που αναφέρεις, δεν έχει τίποτα άλλο.

Για εμένα, το ανακατασκευασμένο (ή και το καινούριο) είναι σα να ξαναρίχνεις τα ζάρια. Δεν ξέρεις τι θα βγει.

(προσωπική άποψη τα παραπάνω βέβαια).

Δυστυχώς, από ποιοτικό έλεγχο.... δεν τα πάμε καλά....

Δηλαδή δεν επιδεινώνεται το πρόβλημα που εχει;

Ε, τι να σου πω? δεν είμαι και ειδικός, αλλά αν το δεις να επιδεινώνεται, τότε πήγαινέ το.

Αν θες , εναλλακτικά, πήγαινέ το λίγο πριν λήξει η εγγύηση.

Το "προβλημα" ειναι πως αυτη την "αποψη" την ενστερνίζονται και οι άλλες εταιρίες. Πχ δείτε "αποψη" της σαμμυ στα νέα S6 και note 5. Το πιο διάσημο και σωστό UI στο android ειναι το MIUI που αποδεδειγμένα λειτουργεί - αντιγράφει το iOS (πχ δεν εχει app drawer κλπ που πολλοί κορόιδευαν την apple). Γενικά, όταν αυτη η "αποψη" υιοθετητε απο άλλους τοτε δύσκολα αλλάζει. Για τις διαστάσεις της οθόνης ηταν κατι που θα γίνοτανε αργά ή γρηγορα. Ίσως μάλιστα να γίνοτανε και πιο νωρίς αν δεν την "φρέναρε" ο jobs.

Όταν κατι υιοθετούν οι "αλλοι" ειναι αναγκαίο (πχ μη αποσπώμενη μπαταρία, έλλειψη ραδιοφώνου, χωρίς υποδοχή SD κλπ), αν το κανει η apple ειναι κωλοτουμπα... Χμ...

Καλησπέρα στο forum,

Έχω την γνωμη , ότι καλά κάνει και έχει η apple ‘’άποψη΄΄. Αν δεν είχε την ΄΄άποψη ΄΄ποιότητας ( κατασκευαστικά εννοώ σε όλα της τα προϊόντα βλ. Mac , iphone κτλ λόγω του S.Jobs ) , ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Σωστά , πολλές εταιρίες ( έτσι δείχνει να είναι πλέον η τάση ..) , προσπαθούν να αναβαθμίσουν ποιοτικά τις συσκευες τους , ίσως (για να μην αρχίσουν εδώ μέσα οι αντιπαραθέσεις από fan άλλων εταιριών..) λόγω apple.

Το ζητούμενο είναι , οι όποιες ελείψεις που υπάρχουν στο ios ( κάποιες είναι υποκειμενικές αλλά σίγουρα και κάποιες είναι σαφώς αντικειμενικές) , να προσπαθήσει ώστε να μην υπάρχουν.

Θανάσης

Ε, τι να σου πω? δεν είμαι και ειδικός, αλλά αν το δεις να επιδεινώνεται, τότε πήγαινέ το.

Αν θες , εναλλακτικά, πήγαινέ το λίγο πριν λήξει η εγγύηση.

Δε καταλάβει ρε συ.. Εννοώ αν υπάρχουν αναφορές ότι το πρόβλημα μεγαλώνει

Δε καταλάβει ρε συ.. Εννοώ αν υπάρχουν αναφορές ότι το πρόβλημα μεγαλώνει

Δεν εχω ακουσει κατι. Δεν ξερω δηλαδη να σου πω.

Καπου ειχα διαβασει οτι το προβλημα οφειλετσι σε καποια ελαττωματικα ελασματα των οθονων και γι αυτο δεν κουμπωνει ακριβως.

Επισης, ειχα πετυχει ενα βιντεακι στο youtube, που καποιος ελυσε το θεμα με τον εξης απλο τροπο: ξεσφιξε λιγο τις 2 βιδες που ειναι στο κατω μερος, πιεσε καλα την οθονη προς τα μεσα (στο κατω μερος, οπου του εκανε το ιδιο με το δικο σου) και οπως ειχε πιεσμενη την οθονη προς τς μεσα, βιδωσε καλα τις βιδιτσες. Κσι λεει οτι το προβλημα λυθηκε.

Κωλοτουμπες δεν υπάρχουν. Υπάρχουν όμως αλλαγές πλεύσης ανάλογα με τις απαιτήσεις της αγοράς.

Για μένα έχει έλθει η ώρα να προχωρήσει η Apple σε αλλαγές που θα κάνουν το ios πιο ευέλικτο και χρηστικό.

Από την στιγμή που μπήκε στην αγορά των famplets θα πρέπει και το λειτουργικό να καλύπτει μεγαλύτερες ανάγκες. Το ίδιο φυσικά και στα iPad.

Δεν είναι δυνατόν να μην μπορείς να επισυνάψεις ένα αρχείο απευθείας στο mail και να πρέπει να πας στην εφαρμογή που το έχεις αποθηκεύσει και από εκεί να το στείλεις με καινούργιο mail αφού δεν γίνεται επισύναψη σε απαντητικό mail.

Δεν μπορώ να σπάω την αλυσίδα μηνυμάτων και να στέλνω ξεκάρφωτο mail με το αρχείο, συν το χρόνο που χρειάζεται αυτή η διαδικασία.

Υπάρχουν πολλά παρόμοια προβλήματα στο ios που δυσκολεύουν την χρήση στην δουλειά μας.

Με JB υπάρχει λύση βέβαια.

Κώστα καλησπέρα

Συμφωνώ απόλυτα :) και για να μην παρεξηγηθώ , είμαι fan της apple.

Χρησιμοποιώ την συσκευή ( κατά κύριο λόγο ) για επικοινωνία (πιο πολύ επαγγελματική ) και για ανταλλαγή επαγγελματικών emails..Οκ με το θέμα μπαταρίας ( με φορτιστές παντού κτλ ) ας πούμε ότι λύνεται το θέμα. Αυτό , στο email , να μην μπορείς να επισυνάψεις ένα αρχείο ( σε reply ) δεν γίνεται να λυθεί από την apple ?? Μόνο εμείς στο my phone το ζητάμε ??

Για τους ανωτέρω λόγους , για λίγο καιρό πέρυσι ( Δεκέμβριο - Φεβρουάριο ) , αγόρασα το Blackberry Z30 . Όσο αφορά λοιπόν την επικοινωνία ( αυτονομία αλλά και emails ..) πιστεψέ με , είναι έτη φωτός μπροστά ...

Βέβαια όπως το κάθε λειτουργικό έχει τα θετικά και αρνητικά του , έτσι και το Z30 έχει άλλες αδυναμίες ( βλ. έλλειψη σημαντικών applications για τα επαγγελματικά μου ταξίδια , κ.ά ) που με κούρασαν και επέστρεψα στο ios ,γνωρίζοντας τις ελείψεις του αλλά γνωρίζοντας επίσης και τα θετικά του ( smooth / αλαγκάριστο/ λειτουργικό , καλογραμμένες εφαρμογές, άψογη συνεργασία με τον εταιρικό server κτλ. )

Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν εφαρμογές τρίτων ( ή το JB ) , αλλά αυτό δεν είναι λύση . Η λύση θα πρέπει να δωθεί officially..

Η γνώμη μου είναι πως μια εταιρία όπως η apple , θα πρέπει να αντιλαμβάνεται τις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού . Iphone , δεν χρησιμοποιούν μόνο όσοι ασχολούνται με social media και παιχνίδια ή μουσική .

Καταλήγω λοιπόν στο εξής :Ο καθένας , βάση των αναγκών - προτεραιοτήτων του , αποφασίζει ποια συσκευή θα χρησιμοποιεί και πότε (κάτι αντίστοιχο με αυτό που κάνεις και εσύ με το note )

Ελπίζω να διορθωθούν οι ανωτέρω ( για μενα αδυναμίες ) ,ώστε μετά την κυκλοφορία του ios 9 να μην λέμε πάλι τα ίδια..

Edited by Montoya_f1
Θανάσης

Δεν εχω ακουσει κατι. Δεν ξερω δηλαδη να σου πω.

Καπου ειχα διαβασει οτι το προβλημα οφειλετσι σε καποια ελαττωματικα ελασματα των οθονων και γι αυτο δεν κουμπωνει ακριβως.

Επισης, ειχα πετυχει ενα βιντεακι στο youtube, που καποιος ελυσε το θεμα με τον εξης απλο τροπο: ξεσφιξε λιγο τις 2 βιδες που ειναι στο κατω μερος, πιεσε καλα την οθονη προς τα μεσα (στο κατω μερος, οπου του εκανε το ιδιο με το δικο σου) και οπως ειχε πιεσμενη την οθονη προς τς μεσα, βιδωσε καλα τις βιδιτσες. Κσι λεει οτι το προβλημα λυθηκε.

Πάντως πρίν είχες δίκιο. Είδα και άλλα 2 6αρια και έχουν το ίδιο πρόβλημα. Διαβάζοντας και το forum tis apple βλέπω ότι το πρόβλημα το εχει σχεδόν όλος ο πλανήτης.

Το αντικαθστούν μέν αλλά είναι αδύνατο να εγγυηθούν ότι θα πάρεις κάποιο που δε θα το κάνει.

Οπότε το αφήνω και το ξεχνάω.

Πάντως πρίν είχες δίκιο. Είδα και άλλα 2 6αρια και έχουν το ίδιο πρόβλημα. Διαβάζοντας και το forum tis apple βλέπω ότι το πρόβλημα το εχει σχεδόν όλος ο πλανήτης.

Το αντικαθστούν μέν αλλά είναι αδύνατο να εγγυηθούν ότι θα πάρεις κάποιο που δε θα το κάνει.

Οπότε το αφήνω και το ξεχνάω.

Ειναι ας πουμε ...κλασικο.

Αλλα δεν θα επρεπε να υπαρχει!!

Εγώ πάντως πήρα το iPhone 6 τον Νοέμβριο χωρίς το θέμα με την οθόνη… Το έδωσα για σέρβις λόγω καμμένου πίκελ, πήρα ανακαταςκευαςμένο και αυτό χωρίς πρόβλημα στην οθόνη…
Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Εγώ πάντως πήρα το iPhone 6 τον Νοέμβριο χωρίς το θέμα με την οθόνη… Το έδωσα για σέρβις λόγω καμμένου πίκελ, πήρα ανακαταςκευαςμένο και αυτό χωρίς πρόβλημα στην οθόνη…

Tzoker παίζεις ??? Αν όχι παίξε ένα δελτίο ..:)

Θανάσης

@montoya f1

Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα. Αυτά φωνάζω από το 2011 και νομίζουν ότι είμαι hater, ενώ στην ουσία γκρινιάζω γιατί θέλω ένα ios που να με καλύπτει.

Κι όλα αυτά παρόλο που υπήρξα βασικός υποστηρικτής των iphone όταν όλοι τα έκραζαν επί εποχής 3g και αργότερα σαν moderator εδώ στα θέματα της Apple.

Έχω καταφέρει να προσαρμοσω στο κινητό μου πολύ εύκολα όσα χρειάζομαι στην δουλειά μου. Πληροφορίες που χρειάζομαι πολλές φορές στην διάρκεια της μέρας.

Στο ios δεν μου επιτρέπεται η ακόμα και αν βρω λύσεις είναι τόσο αργές και ελειπεις που δεν αξίζει.

Γι αυτό αισθάνομαι σαν κάποιον που γουστάρει πολύ μια γυναίκα κι αυτή τον αγνοεί :p:D

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@montoya f1

Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα. Αυτά φωνάζω από το 2011 και νομίζουν ότι είμαι hater, ενώ στην ουσία γκρινιάζω γιατί θέλω ένα ios που να με καλύπτει.

Κι όλα αυτά παρόλο που υπήρξα βασικός υποστηρικτής των iphone όταν όλοι τα έκραζαν επί εποχής 3g και αργότερα σαν moderator εδώ στα θέματα της Apple.

Έχω καταφέρει να προσαρμοσω στο κινητό μου πολύ εύκολα όσα χρειάζομαι στην δουλειά μου. Πληροφορίες που χρειάζομαι πολλές φορές στην διάρκεια της μέρας.

Στο ios δεν μου επιτρέπεται η ακόμα και αν βρω λύσεις είναι τόσο αργές και ελειπεις που δεν αξίζει.

Γι αυτό αισθάνομαι σαν κάποιον που γουστάρει πολύ μια γυναίκα κι αυτή τον αγνοεί :p:D

@Te_ salat , αυτό με την γυναίκα είναι πραγματικά κορυφαίο , respect :lol:

Ο καιρός περνάει γρήγορα , έρχεται επίσημα το ios 9 και θα περιμένω να δω τις αλλαγές του νέου λειτουργικού. Ελπίζω να με καλύψει ( δεν θέλω να φύγω από apple ). Αν με καλύψει θα προχωρήσω σε 6s , εάν όχι θα πάω σε άλλο λειτουργικό.

Δεδομένου ότι ( για τους δικούς μου λόγους ) δεν θέλω Samsung και TouchWiz ( όσο και εάν διορθώθηκε στα s6 & note ), σκέπτομαι τις εξής εναλλακτικές : α) HTC ( Aero , A9 , Μ10 ή όπως αλλιώς θα λέγεται.. ) και β) Blackberry (υπάρχουν φήμες για υποστήριξη google play πλέον - δεν θα τρέχει απλά κάποιες .apk εφαρμογές )

Θανάσης

@montoya f1

Ετσι ειναι σε αυτο το φορουμ! "Φωνάζεις" για κατι καλύτερο ή κατι που σου κόψανε και αμέσως σε βαφτίζουν hater!

Btw εγώ έπαιξα τζόκερ αλλα δεν κέρδισα κατι. Τουλάχιστον απο το 2010 που έχω iPhone δεν έμαθα τι θα πει service. Και οποίος εχει παρει απο μενα συσκευή γνωρίζει σε τι κατάσταση ειναι...

Η ποιότητα πάντως ειναι θέμα γιατί πλεον ακούμε όλο και περισσότερα παράπονα για όλο και περισσότερες εταιρίες για όλο και πιο πολυ κινητά.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Ετσι ειναι σε αυτο το φορουμ! "Φωνάζεις" για κατι καλύτερο ή κατι που σου κόψανε και αμέσως σε βαφτίζουν hater!

O καθένας, ανάλογα με τη χρήση που κάνει, έχει τις προτιμήσεις του.

Εγώ με το android , έχω ξενερώσει. ο λόγος? επειδή χρησιμοποιώ ακουστικό bt, όταν απαντώ σε μια κλήση, ανοίγει η οθόνη. Για να μην ξεκλειδώσει τελείως, πρέπει να έχω είτε κωδικό, είτε pattern ή κάτι τέτοιο. Τρελό ξενέρωμα να θέλω τόσες κινήσεις για να ανοίξω το κινητό, επειδή κανείς δεν έχει σκεφτεί ότι , όταν απαντάς από το bt δεν πρέπει να ξεκλειδώνει η συσκευή....

Ο καθένας με τον πόνο του λοιπόν...

Btw εγώ έπαιξα τζόκερ αλλα δεν κέρδισα κατι. Τουλάχιστον απο το 2010 που έχω iPhone δεν έμαθα τι θα πει service.

Η ποιότητα πάντως ειναι θέμα γιατί πλεον ακούμε όλο και περισσότερα παράπονα για όλο και περισσότερες εταιρίες για όλο και πιο πολυ κινητά.

@aliengoa

Για να μην παρεξηγηθώ , humor κάνω για το τζόκερ ..

Σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα ποιότητας στην apple .. Κάθε άλλο.

Και ναι , συμφωνώ ότι η ποιότητα είναι βασικό και όλο και περισσότεροι κατασκευαστές προσπαθούν να την βελτιώσουν ( υπάρχουν βέβαια πάντα και αστοχίες ή εξαιρέσεις )..

Θανάσης

@aliengoa

Για να μην παρεξηγηθώ , humor κάνω για το τζόκερ ..

Σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα ποιότητας στην apple .. Κάθε άλλο.

Και ναι , συμφωνώ ότι η ποιότητα είναι βασικό και όλο και περισσότεροι κατασκευαστές προσπαθούν να την βελτιώσουν ( υπάρχουν βέβαια πάντα και αστοχίες ή εξαιρέσεις )..

Χιούμορ κάνω και εγώ αλλα μαύρο! :)

Φυσικά και ο καθένας θα χρησιμοποιεί ότι τον βολεύει. Κάποιοι βολεύονται και με λιγότερα χώρος αυτο να σημαίνει πως δεν κανουν την δουλεια τους και κάποιοι αλλοι καλύπτουν τις ελλείψεις με άλλη ή άλλες συσκευές.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned