Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειναι ο καθε ενας οπως το βλεπει...παντως γενικα αν το κανεις jailbreak και ασχοληθεις λιγακι...γινεται ακομα πιο γρηγορο και το κανεις ακριβως οπως θες.

εμενα προσωπικα η μπαταρια του με χαλαει λιγακι αλλα τι να κανεις :P

Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ειναι ο καθε ενας οπως το βλεπει...παντως γενικα αν το κανεις jailbreak και ασχοληθεις λιγακι...γινεται ακομα πιο γρηγορο και το κανεις ακριβως οπως θες.

Η μπαταρια ειναι ενά τομεας που θελει βελτιωση.

Ειναι το μοναδικο προιον της εταιριας που πασχει σε αυτονομια.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Φίλε Θοδωρή , το Iphone 6 που έχεις εσύ ( αν έχω καταλάβει σωστά) δεν θεωρώ ότι θα έχει θέμα με την 9

Οι beta δεν είναι για ασφαλή συμπεράσματα θεωρώ , έχουν τα θέματά τους και σίγουρα θα βελτιωθεί η official 9

Αυτό που φοβάμαι είναι μην επαναληφθεί η ιστορία της 8 ( όπου έστρωσε η συσκευή στην 8.4 ..) και περάσουμε όλο το χειμώνα με προβλήματα..

Όσο αφορά το force touch δεν γνωρίζω πολλά και εγώ , σε γενικές γραμμές , ασκώντας μικρή πίεση στην οθόνη αποκτάς πρόσβαση σε συγκεκριμένες λειτουργίες ( όπως συμβαίνει τώρα δηλαδή ) αλλά όταν θα πατάς πιο δυνατά θα μπορείς να αποκτάς πρόσβαση σε διαφορετικές λειτουργίες ( αντιλαμβάνεται η οθόνη την πίεση που της ασκείται δηλαδή ). Υπάρχει ήδη η λειτουργία νομίζω στα applewatch.

Κάποιος κάτοχος apple watch θα μπορέσει να μας εξηγήσει περισσότερα ..

Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση. Ελπίζω και εγω ότι θα μείνει ζωντανό μέχρι το iPhone 7 και να τρέχει με αξιοπρέπεια το νέο λειτουργικό.

Εγω ειμαι ευχαριστημένος με τη μια ημέρα. Θα ήθελα λίγο παραπάνω ώστε να φτάνει από το πρωί μέχρι τις 3 το πρωί όπως ειχα συνηθίσει. Τώρα κατα τις 10 με 11 ειμαι για πρίζα.

Ελπίζω να φτιάξει λίγο με το 9 όπου θα μπει και το power saving mode και θα κερδίζουμε και από εκεί.

Πάντως μετα από 20 ημέρες κοντά χρήσης καθημερινής και λιώσιμο φορτώνοντας τα πάντα επάνω έχω μείνει άφωνος και γενικά με την άψογη λειτουργία του τηλεφώνου αλλα και με το AppStore. Καλογραμμένες φαρμογες επιτέλους. Εφαρμογές που ζόριζαν την μνήμη πριν εδω πάνε νεράκι.

Επίσης έκανα αναφορά για μια εφαρμογή επι πληρωμή και μου γύρισαν κατευθείαν τα χρήματα χωρίς πολλά πολλά.

Θοδωρής

Καλησπέρα παιδιά.Ψάχνω να αγοράσω ένα Iphone 6 μεταχειρισμένο και σκέφτομαι αρκετά την ασφάλεια της ανταλλαγής.Μπορώ να έχω κατ'ιδίαν έλεγχο μόλις το φέρει o courier? Ή έστω να πάω από το μαγαζί να το παραλάβω και να το ελέγξω? Μπορώ να έχω αυτή την δυνατότητα από την υπηρεσία courier ή πρέπει να έχει συμφωνήσει και ο κάτοχος του και να έχουμε έρθει σε συμφωνία και με την courier? Κάποιος τρόπος άμα δεν ισχύει το παραπάνω να είμαι σίγουρος ότι το κουτί μέσα θα έχει το Iphone που θα έχω αγοράσει ακι δεν θα με εξαπατήσει? Ευχαριστώ πολύ!

Από όσο ξερω τα δέματα δεν ανοίγουν πλέον.

η acs μονο! ο αποστολεας λεει οτι το δεμα μπορει να ανοιχτει και να ελεγχθει απο τον παραληπτη!

Θα μπορούσες ν περιμένεις για τ 6s σε ένα μήνα βγαίνει κ θα έχει ίδια τιμή

στην ιδια τιμη μπορει να βγει μιας και θα ειναι η αναβαθμιση του 6, αλλα σε 1 μηνα εδω αποκλειεται να ερθει!

κ @ τ @ ν τ ι @

παιδιά ότι και να λέμε μέχρι να έρθει το 6s και να πιάσει το 600αρι και αν το πιασει, θα είναι γύρω στο Πάσχα.

Είναι άλλος με Hotmail που να αντιμετωπίζει πρόβλημα κατά τη διαφραφή mail. μου πετάει ότι δεν μπορεί να γίνει μετακίνηση του mail στο κάδο. Δοκίμασα διάφορα, το έκανα εισαγωγή το account και σαν outlook και σαν exchange αλλα το ίδιο. Μόνο με την εφαρμογή της MS δουλεύει σωστά. Προτιμώ όμως τον μαμά mail client

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Πάντα κάνω JB τα iphone μου. Στο 5s όμως είχα παρατηρήσει ότι δημιουργούσε καθυστερήσεις ειδικά στο ξεκλείδωμα με fingerprint και δεν θυμάμαι που αλλού.

Γενικά πάντως στο cydia υπάρχουν λύσεις για όλα σε σημείο που δεν σου λείπουν πολλά πράγματα σε σχέση με Android.

To 6 πάντως είναι πολύ ταχύτερο από το 5s τουλάχιστον τώρα. Δεν ξέρω πως ήταν με τις πρώτες εκδόσεις του ios 8.

Το βλέπω σε εφαρμογές που μου την έσπαγαν.

Μακάρι να δώσει η Apple όσα διαβάζουμε στα leaks και να υπάρξει γρήγορα JB για το ios 9.

Επίσης είναι σημαντικό να γίνει κάτι με την γρήγορη φόρτιση.

Το Plus με 2 γιγα και γρήγορη φόρτιση θα ήταν καλή λύση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κι όμως τα iPhone πουλάνε κατα πολύ περισσότερο αναλογικά με iPad η Mac υπολογιστές.

Άρα η αυτονομία δεν αποτελεί κριτήριο για τους πολλούς αλλα για τους πολύ λίγους.

Εξ ού όλοι συναγωνίζονται στην λεπτότητα και σου πετάνε την ασύρματη φόρτιση η την γρήγορη φόρτιση ετσι ώστε να κάμψουν τις οποίες αντιστάσεις και καθαρίσαμε :p

Και αφού οι άλλοι OEM βλέπουν ότι πουλάει πολύ αυτο το στυλ και οι ίδιοι προσπαθούν να αντιγράψουν την Apple.

Τα g2/z2/z3 ήταν απλά τα παράδοξα και ετσι θα μείνουν στην ιστορία(ήδη η lg εγκατέλειψε και τελευταία η Sony που και αυτή απο φετος θα δωσει την ταφόπλακα μιας και παραφωνία μπροστά στον ωκεανό ήταν εως σήμερα)

Το μυστικό της επιτυχίας ειναι δώσε ποιότητα,δώσε λεπτότητα δώσε κάμερα,δώσε οθονη και βέβαια βαρβάτο brand που να πουλάει και πάρε την ψυχή των χρηστών.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση. Ελπίζω και εγω ότι θα μείνει ζωντανό μέχρι το iPhone 7 και να τρέχει με αξιοπρέπεια το νέο λειτουργικό.

Εγω ειμαι ευχαριστημένος με τη μια ημέρα. Θα ήθελα λίγο παραπάνω ώστε να φτάνει από το πρωί μέχρι τις 3 το πρωί όπως ειχα συνηθίσει. Τώρα κατα τις 10 με 11 ειμαι για πρίζα.

Ελπίζω να φτιάξει λίγο με το 9 όπου θα μπει και το power saving mode και θα κερδίζουμε και από εκεί.

Πάντως μετα από 20 ημέρες κοντά χρήσης καθημερινής και λιώσιμο φορτώνοντας τα πάντα επάνω έχω μείνει άφωνος και γενικά με την άψογη λειτουργία του τηλεφώνου αλλα και με το AppStore. Καλογραμμένες φαρμογες επιτέλους. Εφαρμογές που ζόριζαν την μνήμη πριν εδω πάνε νεράκι.

Να σαι καλά θοδωρή ,

Όντως η αυτονομία στα iphone 5 , 5s , 6 ( εκτός του plus ) είναι τραγική , βάση της αξίας της συσκευής .Εξαρτάται βέβαια από τη χρήση που κάνει ο καθένας , αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι τηλέφωνο προτίστως .. Αν δεν έχεις αυτονομία για να μιλήσεις , να το βράσω..

Εγώ που μιλάω πολλές ώρες ( λόγω επαγγέλματος ) ,στις 17:00 είμαι στο 30% , έχω δώσει μια περιουσία για φορτιστές ( σπίτι , γραφείο , αυτοκίνητο και γνήσιοι για να είμαστε σίγουροι ότι θα φορτίζουν και δεν θα έχουν μπλοκαριστεί μετά από update του ios ..)

Ας ελπίσουμε ότι θα έιναι καλύτερη στο ios 9 και επίσης , έχεις δίκιο για το power saving , θα βοηθήσει θεωρώ.

Σε όλα τα υπόλοιπα , όντως είναι είναι άψογες συσκευές , χωρίς lag / καλογραμμένες εφαρμογές ,φοβερή συνεργασία μέσω του server της εταιρίας και συγχρονισμός με pc - outlook για τα επαγγελματικά emails..

Θανάσης

Δεν μιλώ για refreshing στον browser. Αυτό είναι αποδεκτό από ένα σημείο και μετά.

Αναφέρομαι σε εφαρμογές όπως το Evernote που το χρησιμοποιώ πολλές φορές την μέρα για δημιουργία υπενθυμίσω και το έβρισκα να φορτώνει από την αρχή.

Στις συσκευές που χρησιμοποιώ και υποτίθεται δεν έχουν το καλύτερο multitasking, δεν βρισκω εφαρμογές εντελώς κλειστές. Μπορεί να υπάρχει μια καθυστέρηση του ενός δευτερολεπτου όταν γυρνώ μετά από ώρα σε κάποιες εφαρμογές όχι σε όλες.

Εκεί βέβαια αν μιλαμε για Samsung υπάρχουν άλλες βλακειες.

Όπως και να χει, είναι τι ενοχλεί καθένα περισσότερο. Εμένα με την χρήση που κάνω το 5s μου φάνηκε πολύ λίγο για συσκευή τέτοιας χρηματικής αξίας.

Έχεις που έχεις τις έλειψες του ios από χέρι, βάλε την ανύπαρκτη αυτονομία και τους περιορισμούς λόγο μεγέθους οθόνης συν αυτά που είπα προηγουμένως, και καταλαβαίνεις γιατί το κράτησα μόνο 6 μήνες και πάντα σαν δεύτερη συσκευή.

Ειναι και θέμα των εφαρμογών. Για αυτο για ίδιες συσκευές αναφέρονται διαφορετικές εμπειρίες. Και ταλλα βλεπω ολοι πάνω κατω έχουμε την ιδια εμπειρία και σιγουρα πλεον έχουμε περισσότερες απαιτήσεις απο το νέο iPhone. Καλώς η κακώς πρέπει να δώσει η apple περισσότερα.

Και νομιζω πως θα συμφωνήσω πως η 8 έστρωσε στην 8.3 αν κι η 8.1 ειδικά όταν την είχα στο 5S κατι εκανε.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Κι όμως τα iPhone πουλάνε κατα πολύ περισσότερο αναλογικά με iPad η Mac υπολογιστές.

Άρα η αυτονομία δεν αποτελεί κριτήριο για τους πολλούς αλλα για τους πολύ λίγους.

Εξ ού όλοι συναγωνίζονται στην λεπτότητα και σου πετάνε την ασύρματη φόρτιση η την γρήγορη φόρτιση ετσι ώστε να κάμψουν τις οποίες αντιστάσεις και καθαρίσαμε :p

Και αφού οι άλλοι OEM βλέπουν ότι πουλάει πολύ αυτο το στυλ και οι ίδιοι προσπαθούν να αντιγράψουν την Apple.

Τα g2/z2/z3 ήταν απλά τα παράδοξα και ετσι θα μείνουν στην ιστορία(ήδη η lg εγκατέλειψε και τελευταία η Sony που και αυτή απο φετος θα δωσει την ταφόπλακα μιας και παραφωνία μπροστά στον ωκεανό ήταν εως σήμερα)

Το μυστικό της επιτυχίας ειναι δώσε ποιότητα,δώσε λεπτότητα δώσε κάμερα,δώσε οθονη και βέβαια βαρβάτο brand που να πουλάει και πάρε την ψυχή των χρηστών.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ..

Το θέμα έιναι όμως ότι η apple π.χ στο 5s του οποίου είμαι κάτοχος , θεωρώ ότι θα μπορούσε να έχει ( στις ίδιες διαστάσεις συσκευής ) μεγαλύτερη μπαταρία . 1700 -1800 είναι δυστυχώς πολύ λίγα ...

Επίσης θυμίζω ότι τα iphone δεν υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση ( όπως π.χ το S6 ή το Note )

Αυτό αν φτιάξουν θα έιμαστε κομπλέ...

Επίσης , ένα notification led , είναι δυνατόν να μην βάζουν ?? Τόσο δύσκολο είναι ??

Θανάσης

Ελειψεις υπάρχουν ακόμα πολλές.

Το βασικότερο για μένα είναι να πάψει επιτέλους η ανάγκη να βγαίνεις από μια εφαρμογή για να συνεχίσεις αυτί που κάνεις σε μια αλλά.

Όπως είναι τώρα δουλεύει για ελάχιστες εφαρμογές.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ελειψεις υπάρχουν ακόμα πολλές.

Το βασικότερο για μένα είναι να πάψει επιτέλους η ανάγκη να βγαίνεις από μια εφαρμογή για να συνεχίσεις αυτί που κάνεις σε μια αλλά.

Όπως είναι τώρα δουλεύει για ελάχιστες εφαρμογές.

Συμφωνώ φίλε Te_Salat αλλά αυτή η μη ύπαρξη Notification led στο iphone , μου έχει κάτσει στο στομάχι ...

Θανάσης

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ..

Το θέμα έιναι όμως ότι η apple π.χ στο 5s του οποίου είμαι κάτοχος , θεωρώ ότι θα μπορούσε να έχει ( στις ίδιες διαστάσεις συσκευής ) μεγαλύτερη μπαταρία . 1700 -1800 είναι δυστυχώς πολύ λίγα ...

Επίσης θυμίζω ότι τα iphone δεν υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση ( όπως π.χ το S6 ή το Note )

Αυτό αν φτιάξουν θα έιμαστε κομπλέ...

Επίσης , ένα notification led , είναι δυνατόν να μην βάζουν ?? Τόσο δύσκολο είναι ??

Μόνο αυτή η λύση θα μπορούσε να ειναι μια όαση στο θέμα αυτονομία όλων των συσκευών.

http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news/samsung-unveils-tech-that-can-double-lithium-ion-battery-capacity-709221?site=classic

Η αυτο σε πιο extreme κατάσταση.:p

http://www.pocket-lint.com/news/130380-future-batteries-coming-soon-charge-in-seconds-last-months-and-power-over-the-air

Να συνδυάζεται η λεπτότητα με 2 ημέρες βάρβαρη αυτονομία η 3 ημέρες πιο νορμαλ χρήση.

Το led ειναι ενα χαρακτηριστικό που δεν απαντάται σε πολλές συσκευές! Χρήσιμο μεν και θα πρότεινα την apple να το βάλει να φαίνεται περιμετρικ του home button. Θα ηταν τέλειο ετσι.

Για την αυτονομία ειναι στον μέσο όρο των συσκευών. Επίσης μπορεί μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί παίζει τόσο ρολο η χωρητικότητα όταν κάποια κινητά ξεφτιλίζουν (λόγω specs) μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας;

Τέλος κάνετε λαθος για την γρήγορη φόρτιση. Απλά δεν ειναι τόσο γρήγορη όπως στο quick charge 2 της Qualcomm. Στο 6αρι διορθώθηκε κάπως το θέμα της αυτονομίας του 5S αλλα το 6 + εκανε την διαφορά και απέδειξε πως αν θέλει η εταιρία μπορεί να δώσει αυτο που ζητάμε. Η αυτονομία του ειναι απο τις καλύτερες όλων των κινητών.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Το led ειναι ενα χαρακτηριστικό που δεν απαντάται σε πολλές συσκευές! Χρήσιμο μεν και θα πρότεινα την apple να το βάλει να φαίνεται περιμετρικ του home button. Θα ηταν τέλειο ετσι.

Για την αυτονομία ειναι στον μέσο όρο των συσκευών. Επίσης μπορεί μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί παίζει τόσο ρολο η χωρητικότητα όταν κάποια κινητά ξεφτιλίζουν (λόγω specs) μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας;

Τέλος κάνετε λαθος για την γρήγορη φόρτιση. Απλά δεν ειναι τόσο γρήγορη όπως στο quick charge 2 της Qualcomm. Στο 6αρι διορθώθηκε κάπως το θέμα της αυτονομίας του 5S αλλα το 6 + εκανε την διαφορά και απέδειξε πως αν θέλει η εταιρία μπορεί να δώσει αυτο που ζητάμε. Η αυτονομία του ειναι απο τις καλύτερες όλων των κινητών.

Θα μπορούσε το μήλο πίσω να παίξει το ρόλο του led.

Άσε που πιο trendy και πιασάρικο θα ήταν.:p

Η να βάλει glance όπως η MS στα Lumia.

Εμένα πάντως η αυτονομία στο 6αρι 64gb jelly break 8.4 που εχω τωρα ειναι καλύτερη απο την αυτονομία που είχα με το s6 root με custom rom.

Καλώς σας βρήκα στο νήμα του iPhone 6 πρώτη φορά με συσκευή της Apple μετα μια σύντομη γνωριμία με το 5s(για μια βδομάδα πριν απο μήνες)που ηταν απογοήτευση στην αυτονομία και στο μέγεθος της οθόνης για μένα

Για το led συμφωνώ περιμετρικά του home button θα ήταν καλό .

Το δικό μου 5s φορτίζει σχετικά γρήγορα αλλά δεν το λες και γρήγορη φόρτιση ( βλ. note ή s6 )

Τέλος , σωστά , το 6 plus εχει τρομερή αυτονομία , αλλά η μπαταρια είναι κοντά 3.000 mAh ( 2915mAh νομίζω ..)

Θανάσης

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την αυτονομία.

Πλέον το 2600mAh που έχουν τα Android δεν απέχει πολύ από την μπαταρία του iphone αν σκεφτούμε την ανάλυση οθόνης που έχει πχ το S6.

Επίσης είναι η δομή κάθε λειτουργικού.

Στο Android για παράδειγμα επιτρέπουν στον κάθε developer να ρυθμίζει έτσι την εφαρμογή του ώστε να μην κλείνει ποτέ.

Εκεί γίνεται η καταστροφή. Αν έχεις 15 τέτοιες εφαρμογές εκτός ότι κρατούν άσκοπα κάποια ram, μειώνουν την αυτονομία.

Η Apple θεωρούσε ως τώρα, ότι το iphone λόγο μεγέθους οθόνης δεν είναι για μεγάλη χρηση.

Όμως πλέον με τόσες social εφαρμογές να τρέχουν συνεχώς και να χρησιμοποιούνται όλη μέρα, δεν αρκεί η μπαταρία χωρίς ενδιάμεση φόρτιση.

Βλέπω όλες τις μαθήτριες της γυναίκας μου να έχουν στην τσάντα κάποιο power bank.

Με το 5s έπρεπε να το φορτίζω ενδιάμεσα στο γραφείο αλλά και στο αυτοκίνητο.

Αν θυμάσαι και τότε πάλι τα ίδια λέγαμε. Και του χρόνου που θα βγει το 7 πάλι θα λέμε ότι το 6 δεν είχε καλή αυτονομία.

Γι αυτό είμαι σε σκέψη να κρατήσω το Note μαζί με 6s η να πάω στο 6s Plus μαζί μ ένα μικρό Android.

Τον συνδιασμος Note - iPhone τον είχα δοκιμάσει παλιότερα με Note 2 - i4s και είχε καταλήξει να χρησιμοποιώ ελάχιστα το iphone.

Όπως και να χει δεν θα δώσω το Note Edge άμεσα. Ότι και να πάρω θα τα έχω παράλληλα για κάποιο διάστημα.

Δυστυχώς η Apple δεν μ έχει ικανοποιήσει μετά το iphone 4.

Και υπ όψη ότι είχα iphone από το 2008 και τον συνδιασμος iphone, iPad, Mac.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την αυτονομία.

Πλέον το 2600mAh που έχουν τα Android δεν απέχει πολύ από την μπαταρία του iphone αν σκεφτούμε την ανάλυση οθόνης που έχει πχ το S6.

Επίσης είναι η δομή κάθε λειτουργικού.

Στο Android για παράδειγμα επιτρέπουν στον κάθε developer να ρυθμίζει έτσι την εφαρμογή του ώστε να μην κλείνει ποτέ.

Εκεί γίνεται η καταστροφή. Αν έχεις 15 τέτοιες εφαρμογές εκτός ότι κρατούν άσκοπα κάποια ram, μειώνουν την αυτονομία.

Η Apple θεωρούσε ως τώρα, ότι το iphone λόγο μεγέθους οθόνης δεν είναι για μεγάλη χρηση.

Όμως πλέον με τόσες social εφαρμογές να τρέχουν συνεχώς και να χρησιμοποιούνται όλη μέρα, δεν αρκεί η μπαταρία χωρίς ενδιάμεση φόρτιση.

Βλέπω όλες τις μαθήτριες της γυναίκας μου να έχουν στην τσάντα κάποιο power bank.

Με το 5s έπρεπε να το φορτίζω ενδιάμεσα στο γραφείο αλλά και στο αυτοκίνητο.

Αν θυμάσαι και τότε πάλι τα ίδια λέγαμε. Και του χρόνου που θα βγει το 7 πάλι θα λέμε ότι το 6 δεν είχε καλή αυτονομία.

Γι αυτό είμαι σε σκέψη να κρατήσω το Note μαζί με 6s η να πάω στο 6s Plus μαζί μ ένα μικρό Android.

Τον συνδιασμος Note - iPhone τον είχα δοκιμάσει παλιότερα με Note 2 - i4s και είχε καταλήξει να χρησιμοποιώ ελάχιστα το iphone.

Όπως και να χει δεν θα δώσω το Note Edge άμεσα. Ότι και να πάρω θα τα έχω παράλληλα για κάποιο διάστημα.

Δυστυχώς η Apple δεν μ έχει ικανοποιήσει μετά το iphone 4.

Και υπ όψη ότι είχα iphone από το 2008 και τον συνδιασμος iphone, iPad, Mac.

Εντάξει εσυ με το note καλύπτεις και αλλα πραγματα και έχοντας το iPhone σαν δεύτερη (μικρή) συσκευή να βολεύει. Σιγουρα ομως εγώ θα ήθελα αυτονομία 6+ στο 6αρι μου. Πιστεύω πως αν το νέο εχει μια μπαταρία 2300 θα ειναι παρά πολυ καλο αλλα δεν νομιζω να το κανουν.

Σκεφτομουνα να παω σε plus παρόλο που δεν θέλω αυτο το μέγεθος μόνο και μόνο λόγω μπαταρίας - αυτονομίας!!

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Σκεφτομουνα να παω σε plus παρόλο που δεν θέλω αυτο το μέγεθος μόνο και μόνο λόγω μπαταρίας - αυτονομίας!!

Από προσωπική εμπειρία , αν δεν χρειάζεσαι τέτοιο μέγεθος συσκευής , μην προχωρήσεις σε αγορά λόγω της καλύτερης αυτονομίας.

Όσες φορές πήγα σε μεγαλύτερη οθόνη , το κράτησα ελάχιστα γιατί δεν με βόλεψε..

Το plus είναι μεγάλο και ταυτόχρονα λεπτό , μη βολικό στην χρήση του ( γνώμη μου πάντα)..

Ας δούμε πως θα είναι και το 6s από αυτονομία , ακούγεται ότι το ios 9 θα είναι πολύ καλύτερο στην διαχείρηση , επίσης μην ξεχνάμε και το power saving option που θα υπάρχει πλέον ..

Θανάσης

Από προσωπική εμπειρία , αν δεν χρειάζεσαι τέτοιο μέγεθος συσκευής , μην προχωρήσεις σε αγορά λόγω της καλύτερης αυτονομίας.

Όσες φορές πήγα σε μεγαλύτερη οθόνη , το κράτησα ελάχιστα γιατί δεν με βόλεψε..

Το plus είναι μεγάλο και ταυτόχρονα λεπτό , μη βολικό στην χρήση του ( γνώμη μου πάντα)..

Ας δούμε πως θα είναι και το 6s από αυτονομία , ακούγεται ότι το ios 9 θα είναι πολύ καλύτερο στην διαχείρηση , επίσης μην ξεχνάμε και το power saving option που θα υπάρχει πλέον ..

Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Είχα για λίγο καιρό το note 3 και δεν με βόλεψε καθόλου. Ακούγεται τρομερό να λες σε κάποιον πως δεν βολεύει το 5,7" κινητό αλλά εγώ πραγματικά βολεύτηκα αφάνταστα με το νέο "μικρό" iPhone (το 6αρι). To βάζω και στην τσέπη χωρίς κανέναν φόβο και φοράει μια μόνο θήκη άσπρη της Apple.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Είχα για λίγο καιρό το note 3 και δεν με βόλεψε καθόλου. Ακούγεται τρομερό να λες σε κάποιον πως δεν βολεύει το 5,7" κινητό αλλά εγώ πραγματικά βολεύτηκα αφάνταστα με το νέο "μικρό" iPhone (το 6αρι). To βάζω και στην τσέπη χωρίς κανέναν φόβο και φοράει μια μόνο θήκη άσπρη της Apple.

Για μένα το max είναι 4,7'' οθόνη ( iphone 6 ) , αν και προτιμώ το νέο μου 5s και χωρίς θήκη - δεν μου αρέσουν στις συσκευές ( μόνο με screen protectors full body) με όποιο ρίσκο έχει αυτό.

Αν δώσει καλή αυτονομία το ios 9 και δεν με καλύψει το 5s , θα πάω στο 6άρι . Το plus είναι πολύ μεγάλο και μη βολικό για τη χρήση που κάνω .

Θανάσης

Για μένα το max είναι 4,7'' οθόνη ( iphone 6 ) , αν και προτιμώ το νέο μου 5s και χωρίς θήκη - δεν μου αρέσουν στις συσκευές ( μόνο με screen protectors full body) με όποιο ρίσκο έχει αυτό.

Αν δώσει καλή αυτονομία το ios 9 και δεν με καλύψει το 5s , θα πάω στο 6άρι . Το plus είναι πολύ μεγάλο και μη βολικό για τη χρήση που κάνω .

Το προτιμώ και εγώ χωρίς θήκη, Το 5S το είχα έτσι. Αλλά το 6αρι μου φαίνεται πολύ ευαίσθητο. Λερώνεται εύκολα και επειδή δεν θέλω να το σκέφτομαι που το αφήνω και πως το παρατάω του έβαλα την μαμα. Το κάνει πιο χοντρό αλλά πιο άνετο στο χέρι.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Το προτιμώ και εγώ χωρίς θήκη, Το 5S το είχα έτσι. Αλλά το 6αρι μου φαίνεται πολύ ευαίσθητο. Λερώνεται εύκολα και επειδή δεν θέλω να το σκέφτομαι που το αφήνω και πως το παρατάω του έβαλα την μαμα. Το κάνει πιο χοντρό αλλά πιο άνετο στο χέρι.

Πόσο καλύτερη μπαταρία έχει το 6άρι , σε σχέση με το 5s που είχες πριν ?

Θανάσης

Αν και είναι νωρίς ακόμα το 6αρι έχει ένα 15-20% καλύτερη αυτονομία από το 5s

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned