hgemwn Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Ναι κατέβασα την 8,3.. Ειναι το μονο με το οποιο δεν εχω μπει στη διαδικασια να κανω αν κ θαθελα ρε γμτ. Αν υπηρχε ευκολος οδηγος ευπροσδεκτος. Αν κ νομιζω οτι ειναι μονο για developers...:O Όχι ειναι πλέον public!!! https://appleseed.apple.com/sp/betaprogram/ Μπαίνεις στο site κανείς log in με το Apple ID και θα σου εχει 2 επιλογές (Mac OS x - iOS)διαλέγεις iOS και ακολουθείς τα βήματα ... Προσοχή :Οπωσδηποτε back up μέσω iTunes Δεν ξέρω αλλά σε πολλούς δεν εμφανίζεται η επιλογή για iOS αλλά μόνο για Mac OS.. Σε εμένα προσωπικά μου ήρθε email πρώτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Παίδες σκέφτομαι να βγάλω την θήκη και να το κυκλοφορώ "γυμνό" αλλά με προβληματίζει η αντοχή της κάμερας στις γρατσουνιές.. Φυσικά δεν θα το πετάω όπου βρω! Αλλά πάνω στο τραπέζι θα το αφήνω.. Να το τολμήσω; Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Όχι ειναι πλέον public!!! https://appleseed.apple.com/sp/betaprogram/ Μπαίνεις στο site κανείς log in με το Apple ID και θα σου εχει 2 επιλογές (Mac OS x - iOS)διαλέγεις iOS και ακολουθείς τα βήματα ... Προσοχή :Οπωσδηποτε back up μέσω iTunes Δεν ξέρω αλλά σε πολλούς δεν εμφανίζεται η επιλογή για iOS αλλά μόνο για Mac OS.. Σε εμένα προσωπικά μου ήρθε email πρώτα... Δυστυχώς σε μένα που δοκίμασα εχτές μου είχε μόνο την επιλογή του Mac OS x :( Και ήθελα να την περάσω μόνο και μόνο για τους διακόπτες!!! χαχαχα Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Καλησπέρα !! Έγραφα wold και excel δεν ανοίγει η συσκευή ; :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Όχι ειναι πλέον public!!! https://appleseed.apple.com/sp/betaprogram/ Μπαίνεις στο site κανείς log in με το Apple ID και θα σου εχει 2 επιλογές (Mac OS x - iOS)διαλέγεις iOS και ακολουθείς τα βήματα ... Προσοχή :Οπωσδηποτε back up μέσω iTunes Δεν ξέρω αλλά σε πολλούς δεν εμφανίζεται η επιλογή για iOS αλλά μόνο για Mac OS.. Σε εμένα προσωπικά μου ήρθε email πρώτα... Δεν μπορω ρε γμτ να βρω την επιλογη για ios:( :( :( Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Δεν μπορω ρε γμτ να βρω την επιλογη για ios:( :( :( Ίσως να θέλει invite από Apple (το mail που μου έστειλαν ) Βέβαια εχει και άλλον τροπο να την περάσεις αλλά ειναι με πληρωμή (νομίζω 7,99€)κάνοντας registered το udid ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα !! Έγραφα wold και excel δεν ανοίγει η συσκευή ; :o Κατέβασε το iWork (Pages,keynote numbers) από το store... Διαφορετικά εχει και Microsoft πλέον ή Google docsκτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Ίσως να θέλει invite από Apple (το mail που μου έστειλαν ) Βέβαια εχει και άλλον τροπο να την περάσεις αλλά ειναι με πληρωμή (νομίζω 7,99€)κάνοντας registered το udid Το καλύτερο νέο θα είναι οι διακόπτες για 2g Σκέφτομαι να φύγω στο Android μόνο γι αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Το καλύτερο νέο θα είναι οι διακόπτες για 2g Σκέφτομαι να φύγω στο Android μόνο γι αυτό Γιατί εχει διακόπτη στο android??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Γιατί εχει διακόπτη στο android??? Εννοείται. Επιλογή για 2g, 3G & 4g Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Εννοείται. Επιλογή για 2g, 3G & 4g Σε εμένα στο htc m8 δείχνει 3G/4g 2g/3g ή4g Αλλά πάλι γιατί τέτοιο κόλλημα με τα κουμπιά ;;αν δεν θες 4g το ξετικαρεις όποτε έχεις 3G/2g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Σε εμένα στο htc m8 δείχνει 3G/4g 2g/3g ή4g Αλλά πάλι γιατί τέτοιο κόλλημα με τα κουμπιά ;;αν δεν θες 4g το ξετικαρεις όποτε έχεις 3G/2g Το ίδιο λέτε. Στο iPhone νομίζω δεν μπορείς να διαχωρίσεις το 4G από το 3G έχεις μόνο 4G ή 2G διορθώστε με αν κάνω λάθος. Στο M8, από όπου και προέρχομαι έχεις τις επιλογές μέχρι 3G (εννοείται από 2G), μέχρι 4G, μόνο 2G και μόνο 4G το τελευταίο δεν νομίζω να το χρησιμοποιεί κανένας. Στη Ελλάδα τουλάχιστον. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Το ίδιο λέτε. Στο iPhone νομίζω δεν μπορείς να διαχωρίσεις το 4G από το 3G έχεις μόνο 4G ή 2G διορθώστε με αν κάνω λάθος. Στο M8, από όπου και προέρχομαι έχεις τις επιλογές μέχρι 3G (εννοείται από 2G), μέχρι 4G, μόνο 2G και μόνο 4G το τελευταίο δεν νομίζω να το χρησιμοποιεί κανένας. Στη Ελλάδα τουλάχιστον. Στο iPhone σου έχει μόνο έναν διακόπτη, αυτό του 4G! Όταν είναι απενεργοποιημένος τότε η συσκευή λειτουργεί σε 3G/2G mode. Πάντα. Δηλαδή όταν έχει 3G θα πιάνει 3G αλλιώς θα έχει μικρότερης κατηγορίας σήμα και θα ψάχνει συνέχεια για 3G (πράγμα που καταναλώνει ενέργεια) Όταν ενεργοποιείται ο 4G διακόπτης τότε έχουμε την επιλογή 4G/3G/2G δηλαδή θα ψάχνει συνέχεια η συσκευή για το καλύτερο σήμα με αποτέλεσμα η μπαταρία να τελειώνει απίστευτα γρήγορα. Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι πως κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες η χρήση του 4G και του 3G δεν είναι επιθυμητή και θέλουμε ως χρήστες την απενεργοποίηση του 3G για εξοικονόμηση ενέργειας. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Επειδή εγώ Τρίτη παραλαμβάνω και σαν πρόην κάτοχος του m8 και λόγω του ότι δεν έχω ιδέα από μήλα νόμισα πως δεν έχεις καθόλου επιλογή για 3g. Μικρό το κακό δηλαδή, τουλάχιστον για κατοίκους δυνατών πόλεων και χωριών σε 3G σήμα. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Επειδή εγώ Τρίτη παραλαμβάνω και σαν πρόην κάτοχος του m8 και λόγω του ότι δεν έχω ιδέα από μήλα νόμισα πως δεν έχεις καθόλου επιλογή για 3g. Μικρό το κακό δηλαδή, τουλάχιστον για κατοίκους δυνατών πόλεων και χωριών σε 3G σήμα. Όπως τα λέει ο Αντώνης είναι. Εγώ έχω 1 γραμμή σήμα σπίτι. Γενικά εδώ δεν έχει καλο 3G όλο κάνει εναλλαγές. Αυτό το πράγμα ξεσκίζει την μπαταρία. Για μένα είναι πολύ σημαντικός ο διακόπτης. Έχω 500mb δωρεάν δηλαδή μέσα στην ημέρα το χρησιμοποιώ λίγο πες 10 λεπτά. Τις υπόλοιπες ώρες θα μπορούσα να το έχω σε 2g. Δίνω ένα παράδειγμα. Θέλω να μιλάω με την κοπέλα μου με iMessage. Λόγο κάποιου κολλήματος για 2 εβδομάδες χρησιμοποιούσα iPhone 3GS. Άφηνα ανοιχτά τα δεδομένα αλλά το 3G διακόπτη κλειστό. Όποτε είχα συνέχεια ειδοποιήσεις από iMessage, Viber και email και ενώ είναι 6 χρόνων συσκευή και η μπαταρία όχι τόσο καλή έβγαζα την ημέρα με ανοιχτά δεδομένα. Τώρα με το 5s και δεδομένα δεν αγοριών ανοιχτά για πάνω από 5-10 λεπτά και την ημέρα δεν βγάζω. Να μην τα πολύ κουράζω στην περιοχή μου θα κερδίσω τουλάχιστον 40% μπαταρία αν το έχω σε 2g για όσο δεν χρειάζομαι την ταχύτητα του 3G για να μπω σε σελίδες πχ Δεν είναι και λίγο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Όπως τα λέει ο Αντώνης είναι. Εγώ έχω 1 γραμμή σήμα σπίτι. Γενικά εδώ δεν έχει καλο 3G όλο κάνει εναλλαγές. Αυτό το πράγμα ξεσκίζει την μπαταρία. Για μένα είναι πολύ σημαντικός ο διακόπτης. Έχω 500mb δωρεάν δηλαδή μέσα στην ημέρα το χρησιμοποιώ λίγο πες 10 λεπτά. Τις υπόλοιπες ώρες θα μπορούσα να το έχω σε 2g. Δίνω ένα παράδειγμα. Θέλω να μιλάω με την κοπέλα μου με iMessage. Λόγο κάποιου κολλήματος για 2 εβδομάδες χρησιμοποιούσα iPhone 3GS. Άφηνα ανοιχτά τα δεδομένα αλλά το 3G διακόπτη κλειστό. Όποτε είχα συνέχεια ειδοποιήσεις από iMessage, Viber και email και ενώ είναι 6 χρόνων συσκευή και η μπαταρία όχι τόσο καλή έβγαζα την ημέρα με ανοιχτά δεδομένα. Τώρα με το 5s και δεδομένα δεν αγοριών ανοιχτά για πάνω από 5-10 λεπτά και την ημέρα δεν βγάζω. Να μην τα πολύ κουράζω στην περιοχή μου θα κερδίσω τουλάχιστον 40% μπαταρία αν το έχω σε 2g για όσο δεν χρειάζομαι την ταχύτητα του 3G για να μπω σε σελίδες πχ Δεν είναι και λίγο Λάθος δικό μου !!για μπαταρία το λες και συμφωνώ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Το 3G εχει και ένα καλό (όπου υπάρχει) έχει την μικρότερη ακτινοβολία σε σχέση με το 2G και το 4G! ;) Στην Θεσσαλονίκη το 3G (Cosmote) είναι οκ οπότε και να μπει ο διακόπτης ελάχιστα θα τον χρησιμοποιήσω. Το 4G το έχω κλειστό και το ανοίγω μόνο για σερφάρισμα για τους λόγους που έχουν αναφέρει και οι φίλοι πιο πάνω. Γενικότερα όμως νομίζω ότι iPhone και αυτονομία δεν πάνε μαζί οπότε έχω προσαρμοστεί ανάλογα και είμαι οκ! Φορτιστής αυτοκινήτου, σπιτιού, power bank (2) και δεν μένω από μπαταρία ποτέ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Το 3G εχει και ένα καλό (όπου υπάρχει) έχει την μικρότερη ακτινοβολία σε σχέση με το 2G και το 4G! ;) Στην Θεσσαλονίκη το 3G (Cosmote) είναι οκ οπότε και να μπει ο διακόπτης ελάχιστα θα τον χρησιμοποιήσω. Το 4G το έχω κλειστό και το ανοίγω μόνο για σερφάρισμα για τους λόγους που έχουν αναφέρει και οι φίλοι πιο πάνω. Γενικότερα όμως νομίζω ότι iPhone και αυτονομία δεν πάνε μαζί οπότε έχω προσαρμοστεί ανάλογα και είμαι οκ! Φορτιστής αυτοκινήτου, σπιτιού, power bank (2) και δεν μένω από μπαταρία ποτέ! ;) Χαχαχα όλα αυτά; Παλιά όμως ήταν κυρίαρχο στον τομέα της αυτονομίας. Τελευταία ξέφυγε η κατάσταση. Ευτυχώς το 6-6plus από ότι ακούω έχουν καλή αυτονομία αλλά πάλι δεν φτάνει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Χαχαχα όλα αυτά; Παλιά όμως ήταν κυρίαρχο στον τομέα της αυτονομίας. Τελευταία ξέφυγε η κατάσταση. Ευτυχώς το 6-6plus από ότι ακούω έχουν καλή αυτονομία αλλά πάλι δεν φτάνει Το plus εχει, το 6 όχι τόσο. Το λειτουργικό μέσω της άψογης συνεργασίας με το hardware όντως αποδίδουν τα μέγιστα αλλα όλα είναι ανάλογα με το μέγεθος. Η Apple επιλέγει την αισθητική σε βάρος της αυτονομίας δυστυχώς για εμάς που θα θυσιάζαμε 2 πόντους πάχος για καλύτερη αυτονομία. ;) Αν στο μέλλον εξελιχθεί η τεχνολογία των μπαταριών και στο μέγεθος αυτής που εχει σήμερα το 6 χωράνε τα διπλάσια mah, είμαι σίγουρος ότι η Apple θα επιλέξει να βγάλει ένα iPhone τσιγαρόχαρτο που θα το διπλώνεις και θα το κανεις αεροπλανάκι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Στο ios 8.3 θα εχει και διακοπτη 2g οποτε υπομονη Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Στο ios 8.3 θα εχει και διακοπτη 2g οποτε υπομονη Μακάρι αναμένουμε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Στο ios 8.3 θα εχει και διακοπτη 2g οποτε υπομονη Και σε άλλες beta το είχανε (όπως είχε αναφερθεί) και στην τελική έκδοση δεν υπήρχε, για αυτό don't get your hopes up. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Και σε άλλες beta το είχανε (όπως είχε αναφερθεί) και στην τελική έκδοση δεν υπήρχε, για αυτό don't get your hopes up. ;) Κι εγώ έτσι πιστεύω. Το βάζουν για τους devs και μετά το βγάζουν στο κοινό όταν βγει επίσημα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Στο note 3 που έχω αυτό τον καιρό οι επιλογές είναι 3 με 1) αποκλειστικά 2g 2) 2g/3g auto και 2g/3g/4g auto. Άρα εγώ που το έχω μόνιμα στην 2η επιλογή είναι ακριβώς Όπως στο iphone και δεν έχω δει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα. Είτε το βάλω στο 2g είτε στο 2g/3g στην δουλειά μου είναι μόνιμα κόκκινο το σήμα στην ένδειξη της μπαταρίας. Το ίδιο γινότανε και με το 5S μου με αποτέλεσμα να πέφτει πιο πολύ η μπαταρία. Κοινώς είναι χάλια ή κάλυψη σε εκείνο το σημείο. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Στο note 3 που έχω αυτό τον καιρό οι επιλογές είναι 3 με 1) αποκλειστικά 2g 2) 2g/3g auto και 2g/3g/4g auto. Άρα εγώ που το έχω μόνιμα στην 2η επιλογή είναι ακριβώς Όπως στο iphone και δεν έχω δει μεγάλη διαφορά στην ποιότητα. Είτε το βάλω στο 2g είτε στο 2g/3g στην δουλειά μου είναι μόνιμα κόκκινο το σήμα στην ένδειξη της μπαταρίας. Το ίδιο γινότανε και με το 5S μου με αποτέλεσμα να πέφτει πιο πολύ η μπαταρία. Κοινώς είναι χάλια ή κάλυψη σε εκείνο το σημείο. Προφανώς εκεί έχει ακόμα και χάλια 2g Τουλάχιστον να γλυτωναμε λίγο από τις περιοχές με χάλια 3G γιατί με χάλια 2g μετά κλεινεις το τηλέφωνο δεν υπάρχει κάτι ΑΛΛΟ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 :confused: Hmm.. Γιατί αυτό; Εννοώ την αναντιστοιχία Current charge, Maximum charge και Design capacity. Το κινητό είναι συνδεδεμένο στο laptop και στο 100% η φόρτιση (όπως λέει το ίδιο). Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts