Jump to content

iPhone 6

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι,ρε φίλε.πως λυγισε δηλαδή;τι αυτά που μας λες;

Ρωτας εναν ανθρωπο το πως λυγισε λες και ειναι μεντιουμ! Πως να λυγισε δηλαδη? Μαλλον καποια αλλη στιγμη θα το ειχε σε καμια κωλοτσεπη και θα εκατσε πανω του για τα καλα και μετα την πτωση ισως το πηρε τοτε χαμπαρι. Απο πτωση σχεδον ακατορθωτο να λυγισει

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά, σας είπα δεν είναι δικό μου το κινητό, αλλά ενός φίλου μου. Απλά ήμουν μπροστά όταν έπεσε στο πεζοδρόμιο και μου το έδειξε. Τώρα, αν είχε στραβώσει νωρίτερα και δεν το είχε πάρει χαμπάρι δεν ξέρω, ούτε κι αυτός δηλαδή!

αμα στραβωνει και το 6 καληνυχτα μας.παντως το πλας μου,φαινεται αρκετα στιβαρη κατασκευη..
Vamos Aris

ποση μπαταρια εχετε με το 6αρι στην τελευταια εκδοση;

usage ειμαστε πανω απο 6 ωρες;

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Καλημέρα παιδιά γιατί δεν μου βγάζει ειδοποίηση ότι έχω ενημέρωση εφαρμογής στο εικονίδιο του Apple Store ? αυτό που βγαίνει με κόκκινο νούμερο Ευχαριστώ

Καλημέρα παιδιά γιατί δεν μου βγάζει ειδοποίηση ότι έχω ενημέρωση εφαρμογής στο εικονίδιο του Apple Store ? αυτό που βγαίνει με κόκκινο νούμερο Ευχαριστώ

Ενδεχομένως να έχεις επιλέξει αυτόματες λήψεις. Ρυθμίσεις > iTunes & App Store > αυτόματες λήψεις. Αν οχι. Διέγραψε τον λογαριασμό σου στην ίδια τοποθεσία πάνω πάνω και πέρασέ τον ξανά.

Δεν έχω τίποτα στο αυτόματο , το είδα , επίσης αποσυνδέθηκα από το iTunes Apple Store και επανασυνδέθηκα αλλά και πάλι τίποτα θα δοκιμάσω hard reset

Δεν έχω τίποτα στο αυτόματο , το είδα , επίσης αποσυνδέθηκα από το iTunes Apple Store και επανασυνδέθηκα αλλά και πάλι τίποτα θα δοκιμάσω hard reset

Μηπως δεν εχεις στις ειδοποιησεις ενεργες αυτες του Store?

κ @ τ @ ν τ ι @

Εννοείς γνωστοποιήσεις ; Και στο 5 αρι που έχουμε δεν είναι ενεργοποιημένος αλλά δείχνει κανονικά

Εννοείς γνωστοποιήσεις ; Και στο 5 αρι που έχουμε δεν είναι ενεργοποιημένος αλλά δείχνει κανονικά

Εδω με την 8 ομως δεν δειχνει τιποτα αν δεν τις ενεργοποιησεις τις γνωστοποιησεις!

κ @ τ @ ν τ ι @

Τα 16gb επαρκούν γενικά; Πολλοί λένε ότι γεμίζουν για πλάκα, είναι ρεαλιστικό αυτό ή υπερβολή;

Γενικά δεν βάζω στο κινητο άπειρη μουσική πολλά παιχνίδια ή εφαρμογές. Από θέμα λήψης video & φωτογραφιών θα με καλύψει το 16gb;

To 16αρι έρχεται με 12gb ελεύθερα! Απο κει και πέρα πραγματικά είναι υποκειμενικό αν σου φτάνουν ή όχι. Αν το κρατήσεις καιρό μάλλον όχι, όσο και να μην το φορτώνεις, και απο κει και πέρα θα έχεις συνέχεια στο μυαλό σου: "μην τραβήξω πολύ βίντεο, όχι πολλές φωτογραφίες, μην...μην...".

Θεωρώ ότι η apple θα έπρεπε να καταργήσει την έκδοση των 16gb και όχι αυτή των 32gb...

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Εμενα που περισσευουν για την δουλεια που το χρησιμοποιω! Σε καποιους δε φτανουν! Ειναι τελειως υποκειμενικο!
κ @ τ @ ν τ ι @

Εμενα που περισσευουν για την δουλεια που το χρησιμοποιω! Σε καποιους δε φτανουν! Ειναι τελειως υποκειμενικο!
Σε ένα nokia n8 (16άρι) που χρησιμοποιώ τωρα μου περισσεύουν και 3gb (χωρίς να έχω βάλει κάρτα μνήμης) και φουλαρισμένο με φωτογραφίες.

Εσύ περίπου τη χρήση κάνεις αν επιτρέπεται; Sorry που ρωτάω αλλά θέλω να βγάλω ένα συμπέρασμα...

Επειδή n8 έχουν περάσει...πολλά από τα χέρια μου επέτρεψε μου να πω ότι η σύγκριση είναι λίγο ανόμοια.

Κατ' αρχήν το n8 σου αφήνει αν θυμάμαι καλά 14, κάτι gb ελεύθερα και όχι 12 και επίσης άλλο όγκο καταλαμβάνουν οι εφαρμογές του iphone και άλλο του symbian του 2010.

Τέλος ο αριθμός των εφαρμογών που θα έχει κάποιος στο iphone είναι πολύ μεγαλύτερος από του n8 που επιπροσθέτως έχουν παύσει να αναβαθμίζονται εδώ και καιρό!

ΥΓ Στο ν8, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, έχεις και την καβάτζα της κάρτας μνήμης. Εγώ που το χρησιμοποιούσα για βασικό τηλέφωνο πάνω από 2 χρόνια την είχα χρειαστεί την κάρτα μνήμης.

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

Μηπως δεν εχεις στις ειδοποιησεις ενεργες αυτες του Store?

Tώρα κατάλαβα τη βλακεία που εκανα βλεποντας πως εχω ρυθμίσει το 5 αρι της γυναίκας μου....δεν είχα βάλει τις γνωστοποιήσεις στο apple store γιατί μπερδεύτηκα σε αυτο πού λέει ..συμπερίληψη.....ποτέ δεν κατάλαβα τι σημαίνει αυτό αλλα οκ...............ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια

Καλημερα.Θα ηθελα να σας ρωτησω παιδια οπως ρωταει και ο φιλος πιο πανω αφου υπαρχει και ο Η/Υ και μπορεις να μεταφερεις τις φωτογραφιες,βιντεο και οποιαδηποτε αλλα αρχεια ή το icloud σαν χωρος αποθηκευσης δεν νομιζετε πως τα 16 φτανουν;ξερω πως ειναι αναλιγα με την χρηση αλλα με ποσες εφαρμογες γεμιζει το 16αρι;τοσο ευκολα πια...γιατι για το 64αρι ειναι αρκετα χρηματα διαφορα...
Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Καλημερα.Θα ηθελα να σας ρωτησω παιδια οπως ρωταει και ο φιλος πιο πανω αφου υπαρχει και ο Η/Υ και μπορεις να μεταφερεις τις φωτογραφιες,βιντεο και οποιαδηποτε αλλα αρχεια ή το icloud σαν χωρος αποθηκευσης δεν νομιζετε πως τα 16 φτανουν;ξερω πως ειναι αναλιγα με την χρηση αλλα με ποσες εφαρμογες γεμιζει το 16αρι;τοσο ευκολα πια...γιατι για το 64αρι ειναι αρκετα χρηματα διαφορα...

Όχι φίλε δεν φτάνουν και στην πράξη φαίνεται. Έχω έναν φίλο που πήρε το 16 με αυτό το σκεπτικό και το μετάνιωσε 100 φορές. Παίρνεις το 64 (αναγκαστικά αφού δεν εχει 32) και εχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Για αυτήν την διαφορά χρημάτων δεν αξίζει να μην χαίρεσαι το iPhone σου.

ποση μπαταρια εχετε με το 6αρι στην τελευταια εκδοση;

usage ειμαστε πανω απο 6 ωρες;

καλημερα σας.

αν γινεται καποιος να απαντησει παρακαλω.

Εκτος αν ειστε ολη μερα στην μπριζα :lol:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

καλημερα σας.

Αυτο ειναι αναλογα την χρηση που κανεο ο καθενας. Απο τη χρηση θελεις μεσω ορο?

http://s18.postimg.org/jmfbkbus5/10994926_723599177758548_2908763045475223248_o.jpg

Edited by morgan21
iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Σε ένα nokia n8 (16άρι) που χρησιμοποιώ τωρα μου περισσεύουν και 3gb (χωρίς να έχω βάλει κάρτα μνήμης) και φουλαρισμένο με φωτογραφίες.

Εσύ περίπου τη χρήση κάνεις αν επιτρέπεται; Sorry που ρωτάω αλλά θέλω να βγάλω ένα συμπέρασμα...

Αν σου περισευουν στο Ν8 3, στο i6 δε θα σου φτανουν με την προυποθεση οτι βαλεις τα ιδια πραγματα!

Και οι φωτος ειναι μεγαλυτερες ισως και καποιες εφαρμογες!

Εγω που το εχω 5 μηνες περιπου, εχω βγαλει καμια 200ρια φωτογραφιες ολες κ ολες, εχω βαλει ηχους κλησης, αρκετες εφαρμογες αλλα τιποτε αλλο! Οποτε μου περισσευει πολυς χωρος! Και δε μετανιωσα καθολου το 16ρι! Ουτε νιωθω οτι με περιοριζει γιατι για παιχνιδια προτιμω το iPad για φωτογραφιες εχω μηχανη, για μουσικη αλλη συσκευη κλπ! Γι αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο η χρηση του καθ' ενος μας!

καλημερα σας.

19 ωρες λεει το δικο μου :p viber/imessages/κλησεις/whatsup/σερφαρισμα χωρις gaming παντως! (και με 4g αλλα πολυ περισσοτερο σε wifi)

κ @ τ @ ν τ ι @

Καλησπέρα σε όλους. Ένας φίλος μου είχε χθες ένα ατύχημα με το Iphone 6 του. Έπεσε στο πεζοδρόμιο και λύγισε (το γνωστό πρόβλημα, για το οποίο έγινε χαμός όταν βγήκε). Θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό; Καλύπτεται από την εγγύηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεσε στο πεζοδρομιο και λυγισε? Το γνωστο προβλημα ειναι να καθεσαι πανω του και να λυγιζει .... να πεφτει και να λυγιζει ειναι καινουργιο "προβλημα" Φυσικα και δεν καλυπτεται απο την Εγγυηση αν εχει στραβωσει τελειως θελει καλιμπρα οπως τα αυτοκινητα.

:lol: :PPP

Καλη τυχη στον φιλο σου.

Μια ερωτησούλα:πώς βάζω ένα συγκεκριμένο ringtone σε μια ομάδα επαφών? Γίνεται?

ή πρέπει να το βάλω σε κάθε επαφή της ομάδας ξεχωριστά?

Ευχαριστώ

Μια ερωτησούλα:πώς βάζω ένα συγκεκριμένο ringtone σε μια ομάδα επαφών? Γίνεται?

ή πρέπει να το βάλω σε κάθε επαφή της ομάδας ξεχωριστά?

Ευχαριστώ

Θα πρέπει να το ορίσεις ξεχωριστά σε κάθε μέλος της ομάδας, δεν γίνεται μαζικός ορισμός.

• The title was changed to iPhone 6
  • The topic was unpinned