morgan21 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Απο 4% μια ωρα και σαραντα λεπτα Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misosantouits Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Απο 4% μια ωρα και σαραντα λεπτα Με φορτιστή από iPad ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Με φορτιστή από iPad ?? Οχι με τον δικο του φορτιστη Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Εμένα από το 15 τα εκατό κάνει 2 ώρες και 44 λεπτά Μήπως εσύ έχεις το iPhone 6 Plus? Ή μήπως φορτίζεις το κινητό σου μέσω του υπολογιστή; Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misosantouits Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Μήπως εσύ έχεις το iPhone 6 Plus? Ή μήπως φορτίζεις το κινητό σου μέσω του υπολογιστή; Όχι απλά το αφήνω και ένα μισάωρο που λέει το battery doctor ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με την κάτω δεξιά γωνία ??? γιατί εμένα ψηλο κουνιέται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 [/color]Μήπως αντιμετωπίζει κανένας πρόβλημα με την κάτω δεξιά γωνία ??? γιατί εμένα ψηλο κουνιέται Στις προηγούμενες σελίδες εγινε αναφορά στην πανω αριστερα γωνία. Λόγω των κουμπιων της αυξομειωςης ειναι οπως διαπιστώθηκε!!! Εμένα παντως προσωπικά δεν εχει θεμα η κάτω δεξιά!!! Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misosantouits Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Τι λέτε να είναι ?? λέτε να το στείλω πίσω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telcontar Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά... Μετά απο πολλά χρόνια σε android σκεφτομαι την αγορά iphone6...γνωρίζουμε αν τώρα με τις εκπτώσεις θα πέσει η τιμή του και αν ειναι καλυτερη επιλογη το 64 η το 16?αξίζει η να περιμενω να ανακοινωθει το 6s/7...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά... Μετά απο πολλά χρόνια σε android σκεφτομαι την αγορά iphone6...γνωρίζουμε αν τώρα με τις εκπτώσεις θα πέσει η τιμή του και αν ειναι καλυτερη επιλογη το 64 η το 16?αξίζει η να περιμενω να ανακοινωθει το 6s/7...??? Οι εκπτώσεις αποκλείεται να επηρεάσουν την τιμή του, πιο φθηνό θα το βρεις κλασικά σε σκρουτζομάγαζα. Το 16 δε φθάνει, αν εχεις αρκετα αρχεία (φωτο, βίντεο, μουσική, παιχνίδια, εφαρμογές) ο χώρος ειναι λίγος, οποτε στο 64αρι!!! Το κινητο αξίζει, μεγάλη κορυφαία οθονη, φοβερή κατασκευή, γρήγορο!!! Τωρα επειδή εισαι απο Android ανάλογα και την συσκευή που εχεις. Το επόμενο iphone λογικά θα εχει πιο αυξημένα specs, αλλα και το 6αρι αξίζει πολυ!!! Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macmin Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 καλησπερα και χρονια πολλα εμενα μου το εκανε ενα 5c που ειχα το εστειλα στην info quest και το κουμωσαν κια ολα οκ μαλλον κατι τετοιο εχεισ παθει και εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά... Μετά απο πολλά χρόνια σε android σκεφτομαι την αγορά iphone6...γνωρίζουμε αν τώρα με τις εκπτώσεις θα πέσει η τιμή του και αν ειναι καλυτερη επιλογη το 64 η το 16?αξίζει η να περιμενω να ανακοινωθει το 6s/7...??? Αν αντέχεις οικονομικά πας σε 64αρι και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Αν το αγοράσεις από σκρουτζομάγαζο δεν θα δεις μεγάλη διαφορά στην τιμή, μη σου πω πως μπορεί να ανέβει λόγω ημερών. Από μεγάλο κατάστημα πάντως δεν θα δεις διαφορά στην τιμή του. Οι εκπτώσεις αποκλείεται να επηρεάσουν την τιμή του, πιο φθηνό θα το βρεις κλασικά σε σκρουτζομάγαζα. Το 16 δε φθάνει, αν εχεις αρκετα αρχεία (φωτο, βίντεο, μουσική, παιχνίδια, εφαρμογές) ο χώρος ειναι λίγος, οποτε στο 64αρι!!! Το κινητο αξίζει, μεγάλη κορυφαία οθονη, φοβερή κατασκευή, γρήγορο!!! Τωρα επειδή εισαι απο Android ανάλογα και την συσκευή που εχεις. Το επόμενο iphone λογικά θα εχει πιο αυξημένα specs, αλλα και το 6αρι αξίζει πολυ!!! Πάντα το επόμενο μοντέλο έχει καλύτερα χαρακτηριστικά, το συγκεκριμένο μοντέλο όπως και το 5s δεν έχει να φοβηθεί τίποτα σε απαιτήσεις. Ο διπύρηνος με 1 GB RAM δεν τα βρίσκει σκούρα απέναντι σε 8πύρηνα με 3 GB. Αν πάλι θέλεις να έχεις πυρήνες και Ram πας σε android. Ανάλογα με την χρήση που θες, ψάξε λίγο πως είναι το iOS και αν σε καλύπτει αυτά που θέλεις και μετά κάνε την αγορά! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telcontar Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις. Μαλλον για το 64 θα παω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και λογω δοσεων δεν με νοιαζει η διαφορα τοσο. Θελω απλα για το επομενα 2χρονια (και ακομα παραπανω δηλαδη) να εχω το κεφαλι μου ησυχο γιατι με το xperia sp στους 18μηνες θελω να το πεταξω στο τζακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις. Μαλλον για το 64 θα παω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και λογω δοσεων δεν με νοιαζει η διαφορα τοσο. Θελω απλα για το επομενα 2χρονια (και ακομα παραπανω δηλαδη) να εχω το κεφαλι μου ησυχο γιατι με το xperia sp στους 18μηνες θελω να το πεταξω στο τζακι! Γενικά τα iPhone μπορεις να τα κρατάς για αρκετά χρόνια, σε σχεση με αλλα που σου παρουσιάζουν βραχυχρόνια πρόβλημα. Το sp αν και με σχεδόν ιδια specs θα δεις φοβερή διαφορα στα παντα και λόγο λειτουργικού και απο τα χαρακτηριστικά, η μπαταρία μπορει να σου κακοφανεί λιγο αλλα πιςτευω ξερεις για τη μπαταρία τους!!! Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misosantouits Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 καλησπερα και χρονια πολλα εμενα μου το εκανε ενα 5c που ειχα το εστειλα στην info quest και το κουμωσαν κια ολα οκ μαλλον κατι τετοιο εχεισ παθει και εσυ. Σε ευχαριστώ φίλε μου για την πληροφορία να σε καλά και καλές γιορτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Απο 4% μια ωρα και σαραντα λεπτα Όχι ρε παιδιά. Δε παίζει αυτό. Κοντά στο 3ωρο κάνει εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Misosantouits Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Όχι ρε παιδιά. Δε παίζει αυτό. Κοντά στο 3ωρο κάνει εμένα. Ναι και εμένα κοντά στο 3ωρο κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Απο 4% μια ωρα και σαραντα λεπτα Όντως είναι πολύ λίγος ο χρόνος φόρτισης από το 4%. Το κανονικό είναι ο διπλάσιος χρόνος φόρτισης!!! Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Είναι δυνατόν να κανει τοση ωρα να φορτίσει; ;; Το galaxy alpha που εχει τα ιδια mAh φορτιζει σε 1 ωρα και 30 λεπτα. Το 6αρι γιατί τοσο πολυ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ίσως το Galaxy να έχει μεγαλύτερο φορτιστή πχ 1,5ma ενώ το 6 παραδόξως έχει 1ma. Επίσης παίζει ρόλο το αν το φορτίζεις ανοικτό η κλειστό όχι βέβαια ότι θα κάνει τον μισό χρόνο αλλά θα είναι σίγουρα πιο γρήγορα! Επίσης νομίζω ότι είναι καλύτερη φόρτιση με το τηλέφωνο απενεργοποιημένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ρε παιδιά μην τρελαθούμε τώρα, τόση ώρα κάνει να φορτίσει το Plus με τον ίδιο φορτιστή! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ίσως το Galaxy να έχει μεγαλύτερο φορτιστή πχ 1,5ma ενώ το 6 παραδόξως έχει 1ma. Επίσης παίζει ρόλο το αν το φορτίζεις ανοικτό η κλειστό όχι βέβαια ότι θα κάνει τον μισό χρόνο αλλά θα είναι σίγουρα πιο γρήγορα! Επίσης νομίζω ότι είναι καλύτερη φόρτιση με το τηλέφωνο απενεργοποιημένο. Ναι 1,55A δινει ο φορτιστής του alpha. Παντα με ανοιχτό το τηλ φορτιζω. Μονο 1Amber του 6;;; Έπρεπε να δίνει λιγο παραπάνω, δε νομιζω να παθαινε κατι η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Όχι ρε παιδιά. Δε παίζει αυτό. Κοντά στο 3ωρο κάνει εμένα. 2 ωρες απο 0% παραπανω με τιποτα δεν ξερω τι γινετε με εσας ισως και να εχει προβλημα η μπαταρια μου:confused: Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Όταν τελειώνει η φόρτιση και το φορτίζεις κλειστό το 6 ανοίγει αυτόματα; Γιατι στο 5 δεν συμβαίνει αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Έχει μπαταρία 1800mah. Ο φορτιστής δίνει 1000mah άρα θέλει περίπου 2 ώρες για να φορτίσει. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Έχει μπαταρία 1800mah. Ο φορτιστής δίνει 1000mah άρα θέλει περίπου 2 ώρες για να φορτίσει. Σωστά! Απλά αν καταναλώνει κάτι κατα την φόρτιση την μπαταρία (wifi-push-viber) κλπ τότε αυξάνεται λίγο ο χρόνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts