Jump to content

Apple iPhone 6 Plus

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυο ερωτήσεις μόνο.

Αποφάσισα να κάνω την μετάβαση περισσότερο επειδή νιώθω πως το Android το τερμάτισα. :)

Δεν είχα ποτέ μου iPhone και πραγματικά δεν έχω ιδέα. Ειμαι ανάμεσα σε nexus6 και iPhone 6+

α) Η μπαταρία του πως τα πάει σε βαριά χρήση; 07:00 - 23:00

β) Υπάρχει κάποιο θεματάκι που θα πρέπει να προσέξω κατά την αγορά του. Εννοώ τις πρώτες ημέρες που υπάρχει η doa.

γ) Πρέπει να δημιουργήσω κάποιο νέο λογαριασμό ή ο Gmail μου αρκεί;

Τώρα ξεκινάω το διάβασμα.:)

α) Η μπαταρία του plus ειναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή.

β) Όχι δεν πρέπει να προσέξεις κατι.

γ) Με το gmail σου κανείς κανείς εγγραφή κανονικά.

GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD...

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυο ερωτήσεις μόνο.

Αποφάσισα να κάνω την μετάβαση περισσότερο επειδή νιώθω πως το Android το τερμάτισα. :)

Δεν είχα ποτέ μου iPhone και πραγματικά δεν έχω ιδέα. Ειμαι ανάμεσα σε nexus6 και iPhone 6+

β) Υπάρχει κάποιο θεματάκι που θα πρέπει να προσέξω κατά την αγορά του. Εννοώ τις πρώτες ημέρες που υπάρχει η doa.

α) Τα πάει πολύ καλά. Δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα.

β) Όχι δεν έχω κάτι υπόψιν μου.

γ) Για το iCloud account αρκεί το Gmail account για να εγγραφείς.

Και τα δύο τηλέφωνα που προτείνεις είναι πολύ καλά. Αλλά το plus είναι ένα κλικ παραπάνω (προσωπική άποψη).

Καλό διάβασμα.

Δυο ερωτήσεις μόνο.

Εισαι σε forum που ειναι για τα μηλαρακια, οποτε σιγουρα δεν θα ακουσεις κατι ασχημο (οχι οτι υπαρχει και ολας). Προσωπικα εχω δοκιμασει android με τελευταιο το S5. Welllll απορω γιατι προσπαθησα το android..... Το οικοσυστημα των μηλων ειναι πολυ μακρυα σε δυνανοτητες φτανει να εχεις και αλλο ενα μηλο :-) , γιατι ενα δεν ειναι ποτε αρκετο

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Σας ευχαριστώ πολύ!

Νομίζω πως σιγά σιγά τείνω προς το μήλο. Με εξιτάρει λίγο το άγνωστο.

Αυτό πάντως που με έλκει περισσότερο είναι το πόσο καλά κρατάει τις τιμές στα μεταχειρισμένα ψηλά. Και τα μούτρα σου που λέει ο λόγος να φας το πουλάς και χάνεις λίγα σχετικά αν είσαι λίγο προσεκτικός.

3>4

Σας ευχαριστώ πολύ!

Νομίζω πως σιγά σιγά τείνω προς το μήλο. Με εξιτάρει λίγο το άγνωστο.

Αυτό πάντως που με έλκει περισσότερο είναι το πόσο καλά κρατάει τις τιμές στα μεταχειρισμένα ψηλά. Και τα μούτρα σου που λέει ο λόγος να φας το πουλάς και χάνεις λίγα σχετικά αν είσαι λίγο προσεκτικός.

Τι κινητό είχες πριν αδερφέ;

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Τι κινητό είχες πριν αδερφέ;

HTC One m8

Δεν είχα κάποιο πρόβλημα, αλλά όπως είπα, μου αρέσουν οι αλλαγές.

3>4

HTC One m8

Δεν είχα κάποιο πρόβλημα, αλλά όπως είπα, μου αρέσουν οι αλλαγές.

Το m8 είναι μια κατηγορία μόνο του.

Εχει τα καλα του ενός και τα καλα του αλλου σε ένα.

Μην αλλάξεις συσκευή

Nokia 8800 Scirocco

Μην αλλάξεις συσκευή

Πάει το m8 τώρα. Να ήταν κι άλλο.

3>4

Μην αλλάξεις συσκευή

Off topic. Μπράβο Τάσο, είπες την αλήθεια.

Είναι όντως η μοναδική συσκευή που κάνει για όσους ενώ τους αρέσει το IOS δεν ταιριάζει στην χρήση τους.

Από την άλλη όποιος βολευεται με iPhone δεν έχει λόγο να πάει σε κάτι άλλο όταν υπάρχει το plus.

Μοναδική ένσταση η αντοχή των νεότερων συσκευών της Apple στην μεταχείριση χωρίς θήκη και κυρίως στις πτώσεις.

Χθες το Μ8 μου έπεσε εντελως γυμνό σε ξύλινο πάτωμα από ύψος 1.6 Μ έσκασε με την γωνιά, μετά με την οθόνη για να καταλήξει να χτυπήσει με δύναμη στην κόγχη της ντουλάπας. Δεν έπαθε τίποτα απολύτως.

6 μήνες χωρίς θήκη έχει 2 σημάδια σε μέγεθος τελείας από πτώση. Τίποτα άλλο.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Συμφορουμιτες είστε τελείως off topic. Υπάρχουν και τα αντίστοιχα τοπικό για αγορά νέας συσκευής και προτάσεις αντιπαραθεσεις

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Καλησπέρα,

Από το μεσημέρι (σήμερα) μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ΑΔΥΝΑΤΩ τόσο να κατεβάσω νέες, όσο και να ενημερώσω ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές! Μάλιστα, το πρόβλημα συμβαίνει και στο iPhone αλλά και στο iPad, δηλαδή και στις 2 συσκευές που έχω αυτή τη στιγμή σεταρισμένες με το iCloud ID μου! Έβγαλα και ξαναπέρασα το ID, έκανα αλλεπάλληλα reboot, όλα εν ματαίω. Διαβάζοντας στο web, είδα ότι είναι πλέον σύνηθες πρόβλημα, ειδικά με το iOS8, αλλά παράλληλα συνειδητοποίησα μετά λύπης, ότι ουσιαστική λύση δεν υπάρχει... και σίγουρα θα ήθελα να απόφυγω το full wipe και στήσιμο εξ αρχής...

Ξέρει κάποιος συνάδελφος κάτι περισσότερο... έχετε καμία άλλη πρόταση;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Edit: μόλις διάβασα ότι είναι σε πολλές χώρες "κάτω" το App Store και το iTunes Store επίσης. Υπομονή λοιπόν...

Edited by costasp

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Καλησπέρα,

Από το μεσημέρι (σήμερα) μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ΑΔΥΝΑΤΩ τόσο να κατεβάσω νέες, όσο και να ενημερώσω ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές! Μάλιστα, το πρόβλημα συμβαίνει και στο iPhone αλλά και στο iPad, δηλαδή και στις 2 συσκευές που έχω αυτή τη στιγμή σεταρισμένες με το iCloud ID μου! Έβγαλα και ξαναπέρασα το ID, έκανα αλλεπάλληλα reboot, όλα εν ματαίω. Διαβάζοντας στο web, είδα ότι είναι πλέον σύνηθες πρόβλημα, ειδικά με το iOS8, αλλά παράλληλα συνειδητοποίησα μετά λύπης, ότι ουσιαστική λύση δεν υπάρχει... και σίγουρα θα ήθελα να απόφυγω το full wipe και στήσιμο εξ αρχής...

Ξέρει κάποιος συνάδελφος κάτι περισσότερο... έχετε καμία άλλη πρόταση;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Υπάρχει γενικό πρόβλημα σήμερα

http://techblog.gr/internet/problem-itunes-and-app-store-greece-0912/

Υπάρχει γενικό πρόβλημα σήμερα

http://techblog.gr/internet/problem-itunes-and-app-store-greece-0912/

...σε ευχαριστώ!!! ;)

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Πέρασε κανεις 8.2; Βλέπετε τίποτα περίεργο ή άξιο αναφοράς;

Την έχω περάσει απο την 1 μέρα χωρίς να δω κατι αρνητικό. Έχω την εντύπωση πως κάνει ακόμα καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία.

GATE 13...TILL THE END OF THE WORLD...

Την έχω περάσει απο την 1 μέρα χωρίς να δω κατι αρνητικό. Έχω την εντύπωση πως κάνει ακόμα καλύτερη διαχείριση στην μπαταρία.

Ακόμα καλύτερη διαχείρηση??!!! Τώρα με έβαλες στην πρίζα αλλα ποσο καλύτερη πλέον;; Ευχαριστω

Την πέρασα χθες το βράδυ και όντως δείχνει να εχει βελτιωθεί η μπαταρία περαιτέρω.. Σε 2-3 μέρες μπορώ να πω σίγουρα (προς το παρων δείχνει να εχει sw bug αφού εχει μείνει στο 100% ασυνήθιστα πολύ)

Edited by efthimis31

Παιδιά καλημέρα πρόσφατά αγόρασα ένα iPhone έξι plus ενώ είναι κινητάρα δεν μπορώ με τίποτα να Περάσω καποιές σειρές που έχω κατεβασμένες προκειμένου να της ευχαριστιέμαι στην Όθωναρά του. Δεν ξέρω ούτε πως να τις περάσω στην συσκευή αλλά ούτε και πώς να τις αναπαράγω. Αν υπάρχει κάποιος απλός τρόπος παρακαλώ βοηθήστε αααα!!! Και κάτι ακόμα να μπορεί να προβάλει και εξωτερικούς υπότιτλους ευχαριστώ

Παιδιά καλημέρα πρόσφατά αγόρασα ένα iPhone έξι plus ενώ είναι κινητάρα δεν μπορώ με τίποτα να Περάσω καποιές σειρές που έχω κατεβασμένες προκειμένου να της ευχαριστιέμαι στην Όθωναρά του. Δεν ξέρω ούτε πως να τις περάσω στην συσκευή αλλά ούτε και πώς να τις αναπαράγω. Αν υπάρχει κάποιος απλός τρόπος παρακαλώ βοηθήστε αααα!!! Και κάτι ακόμα να μπορεί να προβάλει και εξωτερικούς υπότιτλους ευχαριστώ

Δοκίμασε το PlayerExtreme αν θες από το Appstore. Αφού το εγκαταστήσεις πρέπει να συνδέσεις την συσκευή και να περάσεις τα αρχεία μέσω iTunes και συγχρονίζοντας από το application... Δεν είναι δύσκολο απλά πρέπει να το κάνεις ή να το δεις μια φορά να το καταλάβεις, καλύτερα δες ένα βιντεο στο youtube

Εισαι σε forum που ειναι για τα μηλαρακια, οποτε σιγουρα δεν θα ακουσεις κατι ασχημο (οχι οτι υπαρχει και ολας). Προσωπικα εχω δοκιμασει android με τελευταιο το S5. Welllll απορω γιατι προσπαθησα το android..... Το οικοσυστημα των μηλων ειναι πολυ μακρυα σε δυνανοτητες φτανει να εχεις και αλλο ενα μηλο :-) , γιατι ενα δεν ειναι ποτε αρκετο

Βρε Μπαμπη κι εσυ το S5 δοκιμασες για να κρινεις και να καταληξεις στο μηλο?

Υπαρχουν αρκετες συσκευες που σου δινουν σιγουρα περισσοτερα πραγματα απο το μηλο (ειτε αυτο ειναι το απλο, ειτε το plus) σε ολους τους τομεις.

Στο θεμα μας τωρα. Αλλες εμπειριες απο την 8.2? Υπαρχει ενα στο σπιτι και θελω να δω αν εχει νοημα να αναβαθμισω η οχι...

Βαγγέλη δεν έχω δει κατι περίεργο έως τώρα και η μπαταρία όπως είπα ήδη δείχνει όντως να εχει πάρει κι αλλο στο δικό μου τουλάχιστον..

Βαγγέλη δεν έχω δει κατι περίεργο έως τώρα και η μπαταρία όπως είπα ήδη δείχνει όντως να εχει πάρει κι αλλο στο δικό μου τουλάχιστον..

Ωραια, θα το αναβαθμισω και μαζι και το μινι ρετινα μου. Ευχαριστω Ευθυμη...

• 3 weeks later...

παίδες μια βοήθεια, ξεκλειδώνω το κινητό και πάω να στείλω μήνυμα (sms) και ξαφνικά μου βγάζει να περάσω τον κωδικό του gmail λογαριασμού που έχω στα mail (όχι τον κωδικό του apple id π.χ. στο app store αλλά του gmail). Λέω κανένα κόλλημα του gmail και δεν δίνω σημασία, έλα όμως που μόλις τον περνάω μου ζητάει και του δεύτερου gmail μου και του hotmail !! και σαν να μην έφτανε αυτό χάνει και τον κωδικό του wifi του σπιτιού μου!!!

το κερασάκι της τούρτας ήταν ότι η εφαρμογή alpha safe access της Alpha Bank (αυτή που βγάζει κωδικούς αντί να έχω ξεχωριστή συσκευή dongle) έβγαλε διαφορετικό credential ID (σαν να είναι εγκατεστημένη σε διαφορετική συσκευή). Επίσης μου ήρθε και mail ότι το όνομα_του_μήλου_μου (το όνομα της συσκευής μου) was automatically removed as a trusted device from two-step verification for your Apple ID (t•••••@gmail.com)

το μόνο που μου δεν έφαγε κόλλημα είναι ότι όλες οι εφαρμογές είναι ακόμα εδώ, και κανα δυο με αποθηκευμένους κωδικούς δουλεύουν (π.χ. taptalk). Να πω ότι είναι 6 plus (ελπίζω ότι δεν είμαι off topic) με την 8.2 και back up στο icloud. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το σκάλωμα;;;

παίδες μια βοήθεια, ξεκλειδώνω το κινητό και πάω να στείλω μήνυμα (sms) και ξαφνικά μου βγάζει να περάσω τον κωδικό του gmail λογαριασμού που έχω στα mail (όχι τον κωδικό του apple id π.χ. στο app store αλλά του gmail). Λέω κανένα κόλλημα του gmail και δεν δίνω σημασία, έλα όμως που μόλις τον περνάω μου ζητάει και του δεύτερου gmail μου και του hotmail !! και σαν να μην έφτανε αυτό χάνει και τον κωδικό του wifi του σπιτιού μου!!!

το κερασάκι της τούρτας ήταν ότι η εφαρμογή alpha safe access της Alpha Bank (αυτή που βγάζει κωδικούς αντί να έχω ξεχωριστή συσκευή dongle) έβγαλε διαφορετικό credential ID (σαν να είναι εγκατεστημένη σε διαφορετική συσκευή). Επίσης μου ήρθε και mail ότι το όνομα_του_μήλου_μου (το όνομα της συσκευής μου) was automatically removed as a trusted device from two-step verification for your Apple ID (t•••••@gmail.com)

το μόνο που μου δεν έφαγε κόλλημα είναι ότι όλες οι εφαρμογές είναι ακόμα εδώ, και κανα δυο με αποθηκευμένους κωδικούς δουλεύουν (π.χ. taptalk). Να πω ότι είναι 6 plus (ελπίζω ότι δεν είμαι off topic) με την 8.2 και back up στο icloud. Έχει κανείς καμιά ιδέα για το σκάλωμα;;;

H συσκευή είναι jailbroken;

H συσκευή είναι jailbroken;

Όχι, δεν έχω πειράξει τίποτα. Αν κάνω επαναφορά το back up το προχθεσινό παίζει να στρώσει ( απο iCloud) ;;

Και μόλις ανακάλυψα ότι έχασε και τις αποθηκευμένες Bluetooth συσκευές!!!

Edited by triadaffy

Όχι, δεν έχω πειράξει τίποτα. Αν κάνω επαναφορά το back up το προχθεσινό παίζει να στρώσει ( απο iCloud) ;;

Και μόλις ανακάλυψα ότι έχασε και τις αποθηκευμένες Bluetooth συσκευές!!!

Αν έχεις κρατημένο backup και δεν σε ενοχλεί αν χαθεί οτιδήποτε μεταγενέστερο, κάνε επαναφορά μέσα από τη συσκευή και επαναφορά από backup.

• The topic was unpinned