Efthimis13 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Εδώ και δύο μέρες έχω το ίδιο θέμα αλλά με cosmote στην 4.2.8.2Ι. Αν τύχει το κινητό και βρεθεί σε πολύ καλό σημείο σήματος τότε χάνει το σήμα τελείως.. Μηδέν όλα... Κι επανέρχεται με επανεκκίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Παιδιά για πείτε μου μία καλή εκδοσή από θέμα αυτονομίας της μπαταρίας και σταθερότητας???φοράω την τελευταία beta τώρα και μου φαίνεται πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapnos Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Έκανα αρκετές δοκιμές σε διάφορα σημεία εκτός σπιτιού, με υποτίθεται καλό σήμα, και στην καλύτερη περίπτωση συνδέται μόνο για μερικά δευτερόλεπτα. Το ίδιο ακριβώς κάνει και μετά από επανεκκίνηση. Από το minideal μου πρότειναν να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Όπως αποτέλεσμα δεν είχε και το hard reset που δοκίμασα αργότερα. Σε ένα φόρουμ βρήκα και έκανα κάποιες ρυθμίσεις στο κρυφό μενού του τηλεφώνου αλλά και πάλι τα ίδιο. Σαν τελευταία λύση σκέφτομαι να αλλάξω τη sim μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας. Λογικά πρέπει να είναι θέμα hardware, έπεσα στην περίπτωση δυστυχώς. Η έκδοση που έχουν εγκαταστήσει είναι η 4.1.1.3C. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esentis13 Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Εδώ και δύο μέρες έχω το ίδιο θέμα αλλά με cosmote στην 4.2.8.2Ι. Αν τύχει το κινητό και βρεθεί σε πολύ καλό σημείο σήματος τότε χάνει το σήμα τελείως.. Μηδέν όλα... Κι επανέρχεται με επανεκκίνηση Μου το έχει κάνει και μένα, όσο είμαι Μύκονο δεν μου έχει συμβεί, όταν ανέβηκα στην Αθήνα πριν περίπου 1,5 μήνα, είχα αυτό το θέμα, ήμουν με 4.2.8.2Α και Vodafone. Δεν ξέρω τί φταίει, σε λίγες μέρες που θα ανέβω πάλι θα το τσεκάρω ξανά, μιας και έχω πλέον 5.6 (ίσως 5.7 σε λίγες μέρες). Έκανα αρκετές δοκιμές σε διάφορα σημεία εκτός σπιτιού, με υποτίθεται καλό σήμα, και στην καλύτερη περίπτωση συνδέται μόνο για μερικά δευτερόλεπτα. Το ίδιο ακριβώς κάνει και μετά από επανεκκίνηση. Από το minideal μου πρότειναν να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Όπως αποτέλεσμα δεν είχε και το hard reset που δοκίμασα αργότερα. Σε ένα φόρουμ βρήκα και έκανα κάποιες ρυθμίσεις στο κρυφό μενού του τηλεφώνου αλλά και πάλι τα ίδιο. Σαν τελευταία λύση σκέφτομαι να αλλάξω τη sim μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας. Λογικά πρέπει να είναι θέμα hardware, έπεσα στην περίπτωση δυστυχώς. Η έκδοση που έχουν εγκαταστήσει είναι η 4.1.1.3C. Κάτι παρόμοιο είχα κι εγώ, όχι σε τέτοιο βαθμό. Θα το ξαναδώ όταν πάω Αθήνα. Παιδιά για πείτε μου μία καλή εκδοσή από θέμα αυτονομίας της μπαταρίας και σταθερότητας???φοράω την τελευταία beta τώρα και μου φαίνεται πολύ καλή. Αυτονομία και σταθερότητα με βαθμό 10/10, θα έλεγα 4.2.8.2... Αν και πλέον με 9.5/10 (για να μην πω 10/10) θα έλεγα την 5.6.x, σε λίγες μέρες θα έχουμε την πρώτη Stable Lollipop 5.1, λογικά θα είναι η 5.7 έκδοση. ΜΑΚΡΙΑ από Lollipop 5.0 Flyme ROMS, ή πας στην 4.2.8.2, ή πας σε 5άρα Flyme αυτή τη στιγμή (η 5άρα είναι βασισμένη σε Lollipop 5.1). Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Μου το έχει κάνει και μένα, όσο είμαι Μύκονο δεν μου έχει συμβεί, όταν ανέβηκα στην Αθήνα πριν περίπου 1,5 μήνα, είχα αυτό το θέμα, ήμουν με 4.2.8.2Α και Vodafone. Δεν ξέρω τί φταίει, σε λίγες μέρες που θα ανέβω πάλι θα το τσεκάρω ξανά, μιας και έχω πλέον 5.6 (ίσως 5.7 σε λίγες μέρες). Κάτι παρόμοιο είχα κι εγώ, όχι σε τέτοιο βαθμό. Θα το ξαναδώ όταν πάω Αθήνα. Αυτονομία και σταθερότητα με βαθμό 10/10, θα έλεγα 4.2.8.2... Αν και πλέον με 9.5/10 (για να μην πω 10/10) θα έλεγα την 5.6.x, σε λίγες μέρες θα έχουμε την πρώτη Stable Lollipop 5.1, λογικά θα είναι η 5.7 έκδοση. ΜΑΚΡΙΑ από Lollipop 5.0 Flyme ROMS, ή πας στην 4.2.8.2, ή πας σε 5άρα Flyme αυτή τη στιγμή (η 5άρα είναι βασισμένη σε Lollipop 5.1). Όταν λες μακρυά από lollipop 5 τι εννοείς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 (edited) Ακυρο..... Edited January 30, 2016 by Harbinger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Όταν λες μακρυά από lollipop 5 τι εννοείς;; 5.0 εννοεί,όχι γενικά λολλιποπ. Και η έκδοση 5.1 λολλιποπ αλλά έχει πολλά πράγματα διορθωμενα και καλύτερη λειτουργία γενικώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapnos Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Εκτός του προβλήματος με το σήμα, ξαφνικά εμφανισε και ένα μήνυμα που γράφει ότι εξαντλήθηκε ο χώρος αποθήκευσης! Εννοείται ότι δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου. Προφανώς η συσκευή είναι προβληματική και θα τους τη στείλω πίσω, αν και έχω την περιεργεία να δω αν θα αλλάξει κάτι αν βάλω άλλη rom. Η εγγύηση και η δυνατότητα επιστροφής χάνονται σε τέτοια περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Εκτός του προβλήματος με το σήμα, ξαφνικά εμφανισε και ένα μήνυμα που γράφει ότι εξαντλήθηκε ο χώρος αποθήκευσης! Εννοείται ότι δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου. Προφανώς η συσκευή είναι προβληματική και θα τους τη στείλω πίσω, αν και έχω την περιεργεία να δω αν θα αλλάξει κάτι αν βάλω άλλη rom. Η εγγύηση και η δυνατότητα επιστροφής χάνονται σε τέτοια περίπτωση; Έχεις αργήσει ήδη, στειλε το πίσω αμεσως Το έχω από τον Μάιο και δεν έχω συναντήσει να θέματα που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esentis13 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Εκτός του προβλήματος με το σήμα, ξαφνικά εμφανισε και ένα μήνυμα που γράφει ότι εξαντλήθηκε ο χώρος αποθήκευσης! Εννοείται ότι δεν το έχω χρησιμοποιήσει καθόλου. Προφανώς η συσκευή είναι προβληματική και θα τους τη στείλω πίσω, αν και έχω την περιεργεία να δω αν θα αλλάξει κάτι αν βάλω άλλη rom. Η εγγύηση και η δυνατότητα επιστροφής χάνονται σε τέτοια περίπτωση; Στείλε το πίσω. Αν θες μόνο πες μας από ποιο κατάστημα το αγόρασες κλπ, να ξέρουμε και εμείς να προσέχουμε. Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapnos Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Από το minideal το αγόρασα με την προσφορά των 164€. Τους έστειλα email ήδη με ενα video που να δείχνει το πρόβλημα όπως μου ζήτησαν και τους έγραψα να μου δώσουν οδηγίες επιστροφής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 καλημερα! και εγω απο minideal το εχω παραγγειλει..ας ελπισουμε να ειναι ολα ενταξει :/ . Σε ποσες μερες σου ηρθε φιλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 http://flyme.cn/firmwarelist-7.html 5.1.3.0A stable. Δεν μπορω να καταλαβω βεβαια πως απο 5.6.x.x test παει σε 5.1.x.x stable.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Παιδιά θέλω να αγοράσω το mx4 pro. Απο που είναι καλύτερα να το παρω; Απο vickmall είναι out of stock στο ΕU warehouse . Υπαρχει κάποιο άλλο απο τα κινέζο μαγαζιά που να δέχονται κατευθείαν την κάρτα χωρίς να κανω την διαδικασία request money απο PayPal ? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1974 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 http://flyme.cn/firmwarelist-7.html 5.1.3.0A stable. Δεν μπορω να καταλαβω βεβαια πως απο 5.6.x.x test παει σε 5.1.x.x stable.. Εχω την 4.2.8.2u μπορω να παω αμεσως στην 5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Εχω την 4.2.8.2u μπορω να παω αμεσως στην 5; Ναι. Εγω ακριβως αυτο εκανα, απο 4.2.8.2U σε 5.1.3.0Α. Κανενα προβλημα. Προφανως ομως με clear data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 http://flyme.cn/firmwarelist-7.html 5.1.3.0A stable. Δεν μπορω να καταλαβω βεβαια πως απο 5.6.x.x test παει σε 5.1.x.x stable.. Έχουν τα ιδία στοιχειά ???αξίζει να κατέβω από 5.6.χχ σε 5.1??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Η ονοματολογία είναι διαφορετική στις stable από τις beta. Οι beta είχαν ημερομηνία, πχ 5.12.29, 6.1.12 , 6.1.26 από τη χρόνια, μήνα, ημερα Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Η ονοματολογία είναι διαφορετική στις stable από τις beta. Οι beta είχαν ημερομηνία, πχ 5.12.29, 6.1.12 , 6.1.26 από τη χρόνια, μήνα, ημερακαλυτερα να παω σε μια stable απο μια beta???εχω την 5.6.1.26 ,αξιζει να παω στην 5.1.3.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Παιδιά θέλω να αγοράσω το mx4 pro. Απο που είναι καλύτερα να το παρω; Απο vickmall είναι out of stock στο ΕU warehouse . Υπαρχει κάποιο άλλο απο τα κινέζο μαγαζιά που να δέχονται κατευθείαν την κάρτα χωρίς να κανω την διαδικασία request money απο PayPal ? Κάποια βοήθεια; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapnos Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) καλημερα! και εγω απο minideal το εχω παραγγειλει..ας ελπισουμε να ειναι ολα ενταξει :/ . Σε ποσες μερες σου ηρθε φιλε? Πολύ γρήγορα, ούτε 2 εβδομάδες. Από ταχύτητα καλά πάνε. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποια βοήθεια; Από banggood πριν 1 μηνα είχα αγοράσει κατευθείαν με κάρτα. Edited February 1, 2016 by kapnos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Το banggood το εχει στα $195 Να προτιμήσω το EMS express με +20 $ , η δεν αξίζει τον κόπο; Στέλνουν αυτοί σαν gift και με μειωμένη τιμή για το τελωνείο; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Εβαλα λοιπον τη Stable η οποια προφανως ειναι Α κι εχει πολλες κινεζιες!!! Οταν ημουν U και διεγραψα ΟΛΑ τα κινεζικα,μου δημιουργηθηκε,και σε αλλους,θεμα με το ξυπνητηρι διαγραφοντας αυτην την εφαρμογη με τον καιρο! Μπορουμε να προχωρησουμε σε διαγραφη ΟΛΩΝ των κινεζιων ή πρεπει καποια να τα αφήσουμε? EDIT: Eπισης δε βρισκω πουθενα πως να το ρουταρω!στη προηγουμενη εκδοση γινοταν μεσω Flyme Account!τωρα δεν το βρισκω! ΕDIT2: Tο βρηκα το ροοτ!βρισκεται εκει που ρυθμιζεις και το δαχτυλικο αποτυπωμα! Edited February 1, 2016 by Efthimis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Το banggood το εχει στα $195 Να προτιμήσω το EMS express με +20 $ , η δεν αξίζει τον κόπο; Στέλνουν αυτοί σαν gift και με μειωμένη τιμή για το τελωνείο; vickmall στα 182 και με sgpost σφαιρα, σημερα παρελαβα το δευτερο....αψογο, και τα επομενα 2 που περιμενω θα ειναι με την Ι rom πλεον!!!!! και περναει και paypal απευθειας!!!! Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) vickmall στα 182 και με sgpost σφαιρα, σημερα παρελαβα το δευτερο....αψογο, και τα επομενα 2 που περιμενω θα ειναι με την Ι rom πλεον!!!!! και περναει και paypal απευθειας!!!! Ευχαριστω για την απάντηση. Για να μου το στείλουν απο vickmall με sg post πρέπει να τους το γράψω εγώ στα σχολεία της παραγγελίας η είναι ο Στάνταρντ δωρεάν τρόπος αποστολής που έχουν; Edited February 1, 2016 by ababapanos Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts