bebinio Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Καλησπερα παιδια..πριν 2 μερες πηρα ενα meizu mx4 pro International εκδοση απο ενα γειτονικο φορουμ..χθες το βραδυ ενω ειχα 30% μπαταρια εκλεισε και απο τοτε δεν ανοιγει καθολου..δεν εκανα κανενα Update τιποτα..δεν μπορω να μπω recovery,δοκιμασα να βγαλω μπαταρια κ να την ξαναβαλω αλλα δεν βοηθησε..το μονο που κανει ειναι μετα απο ωρα που θα εχω πατημενο το Power button να κανει μια δονηση αλλα παραμενει η μαυρη οθονη. Όταν το βάζεις να φορτώσει σου βγάζει με ένδειξη πόση μπαταριά έχεις..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Όχι..δεν δείχνει τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Καλησπερα παιδια..πριν 2 μερες πηρα ενα meizu mx4 pro International εκδοση απο ενα γειτονικο φορουμ..χθες το βραδυ ενω ειχα 30% μπαταρια εκλεισε και απο τοτε δεν ανοιγει καθολου..δεν εκανα κανενα Update τιποτα..δεν μπορω να μπω recovery,δοκιμασα να βγαλω μπαταρια κ να την ξαναβαλω αλλα δεν βοηθησε..το μονο που κανει ειναι μετα απο ωρα που θα εχω πατημενο το Power button να κανει μια δονηση αλλα παραμενει η μαυρη οθονη. την μπαταρια πως την εβγαλες? το ανοιξες? μαλλον γτ αλλιως δεν βγαινει..... οταν βγαλεις την μπαταρια συνδεσε το με πηγη ρευματος (usb) αν δειξει εστω και κατι, τοτε εχεις θεμα με την μπαταρια. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 την μπαταρια πως την εβγαλες? το ανοιξες? μαλλον γτ αλλιως δεν βγαινει..... οταν βγαλεις την μπαταρια συνδεσε το με πηγη ρευματος (usb) αν δειξει εστω και κατι, τοτε εχεις θεμα με την μπαταρια. Το ανοιξα ναι..το συνδεσα κιολας αλλα συνεχιζε να μην δειχνει κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Το ανοιξα ναι..το συνδεσα κιολας αλλα συνεχιζε να μην δειχνει κατι.. Σύνδεσε το στο φορτιστη χωρίς να είναι ή μπαταρία επάνω. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ναι αυτό εννοώ..το έκανα και δεν έδειξε κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agantho Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Καλημερα περασα πριν 2-3 μερες την 5.1.5.0 G ολα πολυ ωραια,αλλαξε το interface και γενικα απο αποψη γραφικων κτλ. ειναι πολυ καλυτερη απο την 4.5.7 Ι που ειχα. το μονο αρνητικο ειναι η μπαταρια που κραταει περιπου 1 μερα με νορμαλ χρηση. Καποιος αλλος που να την περασε και να διαπιστωσε κατι παρομοιο υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ναι αυτό εννοώ..το έκανα και δεν έδειξε κάτι. νομιζω οτι η μητρικη του αποδημησε εις Κυριον. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Και τώρα;; Πως το φτιάχνω; Ανταλλακτικά υπάρχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Averof Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Φαντάζομαι το έχεις ήδη κάνει, αλλά αν όχι, δοκίμασες να να το αφήσεις 30' να φορτίσει χωρίς να προσπαθήσεις να το ανοίξεις; Αλλα καλώδια φορτισές κλπ δοκίμασες. Απο την στιγμή που δονείται όταν δοκίμαζεις να το ανοίξεις..ισως να είναι ΟΚ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Και τώρα;; Πως το φτιάχνω; Ανταλλακτικά υπάρχουν; εαν κατα την συνδεση σε η/υ ακους τον ηχο των windows, μια φορα ομως, τοτε εχεις ελπιδες, και ναι αφησε το κανα μισαωρο στην πριζα, δοκιμασε και αλλους φορτιστες....εγω ενα letv χ500 που ειχα ετσι ειχε μουλαρωσει, λοιπον μετα απο 4 μηνες με εναν ξεκαρφωτο φορτιστη....πηρε μπρος.... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebinio Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Καλησπέρα Έχω δοκιμάσει διάφορες εκδόσεις 4.5.7.i , 5.1.5 g και διάφορες τεστ rom σε καμιά η μπαταριά δεν μου έχει αντέξει πάνω από 12 ώρες. Αυτή την στιγμή έχω την 5,6,5,17 beta και έκλεισα το κινητό και είχα drain μπαταρίας γύρο στο 17 % με κλειστό κινητό. Ξέρει κάνεις γιατί μπορεί να γίνεται αυτό..? και τι πρέπει να κάνω..? Η είναι καθαρά θέμα της μπαταρίας..? Και ένα άλλο θέμα που έχω είναι το σήμα του κινητού μου χάνετε πάρα πολύ συχνά ,και έτσι μένω πολλές ώρες χωρίς τηλέφωνο αυτό γιατί γίνετε..?( Και αυτό σε όλες τις εκδόσεις που έχω δοκιμάσει). Με γκρι χρώμα είναι όταν το τηλέφωνο ήταν κλειστό. http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/KHITXs0.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Averof Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Σε σχέση με την κατανάλωση με κλειστό κινητό, κάποιος ανέφερε πιο πάνω ότι το ξυπνητήρι του δουλεψε και με σβηστό το κινητό, κατα συνέπεια φαίνεται να έχουν κάνει ένα διαφορετικό set up σε σχέση με άλλα android κινητά με διεργασίες να συντελούνται με φαινομενικά σβηστό κινητό. Αυτό βέβαια είναι κάπως ανησυχητικό αν δεν περιορίζεται στο ξυπνητήρι. Η κατανάλωσή σου ειναι πολύ υψηλή - έιχα 4.5.7Ι και τωρα 5.6.5.24Α (dirty install) και βγάζω άνετα μια μέρα και στα 2 (σε performance mode!) . Οπότε ..αν εχεις χρονο κλπ, κανε κανα clean install μπας και φταιει καμια app ή βαλε 5.6.5.24Α που λενε απο 5.6.5.19Α + βελτιώνεται η μπαταρία (κινεζικη, εγκατασταση google ξανα κλπ). Το σήμα εμενα διορθωθηκε με αυτό: Try disabling your sim card pin if you have sim pin. After that restart your device. Then go to phone and dial *#*#4636#*#* go to phone information and try wcdma preferred or gsm auto prl If any of this doesn’t help try changing your sim card,maybe your sim card is older generation uSIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 εμενα με κλειστο το βραδυ (χθες για παραδειγμα) 9 ωρες κλειστο "εφαγε" 1% με την τελευταια G και δουλεψε και το ξυπνητηρι, το οποιο παλιοτερα ηταν ο μονος λογος να εχω ανοιχτο το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebinio Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Έβαλα την 5.6.5.24Α και η μπαταρία διορθώθηκε.. αισθητά. Τώρα όσο αφορά το σήμα έκανα αυτό που μου είπες και μόνο σε 2G το κινητό δουλεύει, σε 3G και 4G το σήμα χάνετε και δεν έχω ίντερνετ ,ούτε τηλέφωνο μπορώ να πάρω ούτε μηνύματα ενώ σε 2G δουλεύει κανονικά. Τι να κάνω ώστε να έχω 3g και 4 g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Averof Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δηλαδή πας εδώ *#*#4636#*#* και στο network type βάζεις gsm auto prl και δεν εχεις 3G/4G ? Ούτε μετά απο reboot? Μήπως φταίει η sim σου; Πόσο παλιά είναι; Γενικά, η καλύτερη λύση αντί για sim να πάρεις κανα moto g - γιατι κοντεύουμε να πάρουμε phd απο την μελέτη προσπαθώντας να λύσουμε όλα τα προβλήματα που βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Η τελευταία Stable g ούτε root κάνει ούτε δουλεύει ο συγχρονισμός Ότι να ναι αυτή η εταιρεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebinio Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Η τελευταία Stable g ούτε root κάνει ούτε δουλεύει ο συγχρονισμός Ότι να ναι αυτή η εταιρεία Σακη ροοτ αν δεν κανω λαθος κανει αν πας στο security . Για συχρονισμο δεν γνωριζω...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Σακη ροοτ αν δεν κανω λαθος κανει αν πας στο security . Για συχρονισμο δεν γνωριζω...! Σε μένα και σε πολλούς χρήστες γράφει Server error Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlik Δημ. June 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2016 Καλημέρα ρε παιδιά ! Πέρασα την 5.1.6.0G και έχω την εντύπωση ότι μου τελειώνει πολύ γρήγορα η μπαταρία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlik Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Ξαναπέρασα την 4.5.7.Ι και τώρα έχει κολλήσει..... Μου δείχνει μόνο το εικονίδιο του flyme (να περιστρέφεται) εδώ και κανένα μισάωρο !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypatios Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 για root ή βαζεις το Mzaccount.apk ή βαζεις το kingroot απο το play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Η τελευταία Stable g ούτε root κάνει ούτε δουλεύει ο συγχρονισμός Ότι να ναι αυτή η εταιρεία αν η meizu φιλε μου ειναι "οτι να ναι" τοτε οι υπολοιπες τι ειναι? Ειδα και το s4 της "κορυφαιας" samsung οταν βαλαμε το android 5.0 τι εγινε......οι μισοι πεταξαν τα κινητα τους στα σκουπιδια και τα ειχαν αγορασει 700 ευρω, οχι 180 που εκανε το mx4pro. Στο κατω κατω με την 4.5.7.i το κινητο ειναι μια χαρα. Αναθεωρησε. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 (edited) αν η meizu φιλε μου ειναι "οτι να ναι" τοτε οι υπολοιπες τι ειναι? Ειδα και το s4 της "κορυφαιας" samsung οταν βαλαμε το android 5.0 τι εγινε......οι μισοι πεταξαν τα κινητα τους στα σκουπιδια και τα ειχαν αγορασει 700 ευρω, οχι 180 που εκανε το mx4pro. Στο κατω κατω με την 4.5.7.i το κινητο ειναι μια χαρα. Αναθεωρησε. Έχει το πιο προβληματικό λειτουργικό που έχω συναντήσει, έχουν περάσει άπειρα από τα χέρια μου, το συγκεκριμένο το χω πάνω από χρόνο και η τιμή που λες είναι η τωρινή, όταν κάνουμε συγκρίσεις καλό είναι να βάζουμε την αρχική η οποία ήταν πάνω από 400 ευρώ εγώ το πηρα 390 τότε, οπότε ναι έχω απαιτήσεις. Τα ίδια βέβαια λένε οι περισσότεροι στο meizufans.eu Και γιατί να πάω στη 4.5.7 εφόσον η ίδια η εταιρεία έχει βγάλει και άλλες "Stable"? Αν ήταν; ν στο χέρι μου θα το είχα παρατήσει καιρό αλλά ούτε αξία μεταπωλησης έχει σε αντίθεση με την εταιρεία που ανέφερες ;) Edited June 10, 2016 by sakis88888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros654 Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Καλησπέρα, εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα. :p Έστειλα το Meizu mx4pro μου στην Κίνα για επισκευή γιατί ξαφνικά δεν άνοιγε....... και τώρα που μου το "έφτιαξαν" και το γύρισαν πίσω, βάζω την κάρτα σιμ, την αναγνωρίζει κανονικά αλλά δεν βλέπει κανένα δίκτυο. Βλέπω ότι η ρομ μου από 16 gb πήγε στα 32 gb, άρα κάτι πρέπει να μου άλλαξαν :p Το θέμα είναι ότι χωρίς να βλέπει τα δίκτυα, δεν μπορώ να το δουλέψω φυσικά. Μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω, εκτός του να το γυρίσω πίσω στη Κίνα. Ευχαριστώ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts