FIREBLADE1 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 καλησπερα στη παρεα.κατοχος εδω κ μια βδομαδα του mx4 pro.θα αθελα να ρωτησω αν καπιος απο σας εκανε αντυοτου τεστ,κ τι του εβγαλε στους πυρηνες.εγω που το εκανα μου εβγαλε 8 πυρηνες ολοι ομως στο 1.5,δεν ειχε 4 στα 2 κ 4στο 1.5το εχει κανεις αλλος κατι τετοιο? βαλε το cpu-z , το antutu δεν ειναι καθολου αξιοπιστο ουτε στα αποτελεσματα που βγαζει, οχι οτι το cpu-z ειναι κορυφη, προσωπικα μονο το geekbench 3 εμπιστευομαι. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Παιδιά καλήμερα μήπως χρησιμοποιεί κανένας,κανέναν άλλον launcher πέραν του μαμά???μπορούμε να "πειράξουμε"καθόλου το status bar??(με εικονίδια και τέτοια??) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 βαλε το cpu-z , το antutu δεν ειναι καθολου αξιοπιστο ουτε στα αποτελεσματα που βγαζει, οχι οτι το cpu-z ειναι κορυφη, προσωπικα μονο το geekbench 3 εμπιστευομαι. και να μην το χει σε εξοικονομηση γιατι το cpuz θα το βλεπει σαν 6-πυρηνο Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Παιδιά καλήμερα μήπως χρησιμοποιεί κανένας,κανέναν άλλον launcher πέραν του μαμά???μπορούμε να "πειράξουμε"καθόλου το status bar??(με εικονίδια και τέτοια??) Το rootαρεις και βάζεις nova. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Το rootαρεις και βάζεις nova. Κάτσε και να το ροοταρω τι θα αλλάξει? Νονα βάζω και έτσι δεν χρειάζεται να το ροοταρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Κάτσε και να το ροοταρω τι θα αλλάξει? Νονα βάζω και έτσι δεν χρειάζεται να το ροοταρω. για lock screen και αποκρυψη ρολογιου θελει ρουτ Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 για lock screen και αποκρυψη ρολογιου θελει ρουτ Και πως κάνω ροοταρω? Έχω ιντερνατιοναλ 4.5.7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2016 Και πως κάνω ροοταρω? Έχω ιντερνατιοναλ 4.5.7. Δημιουργεις ενα λογαριασμο flyme , τον καταχωρεις στο κινητο σου οπως εκανες και με τον λογαριασμο google, επειτα επιλεγεις να δωσεις advanced system privildges , επανεκκινηση και εισαι root. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Και πως κάνω ροοταρω? Έχω ιντερνατιοναλ 4.5.7. Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 (edited) Ωραία μετά μπορώ να το γυρίσω unroot???και τώρα πού είμαι root πως μπορώ να κάνω παραμετροποιήσεις???κατέβασα το meizu tool αλλά δεν μπαίνουν οι ρυθμίσεις πού θέλω να κάνω λογικά γιατί πρέπει να κάνω εγκατάστασή το xposed.γνωρίζει κάποιος πως γίνεται?? Edited March 16, 2016 by babbis87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonzacha Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Καλησπερα παιδια! Εχω το κινητο περιπου 20 μερες. Ξαφνικα σημερα δεν λειτουργει το power button. Τι να κανω? Ουτε ξεκλειδωνει ουτε κλειδωνει δεν λειτουργει καθολου! Να μιλησω με vickmall ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonzacha Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Μπορει καποιος να βοηθησει? Προκειται για hardware προβλημα ή μπορει να ειναι και software ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Μπορει καποιος να βοηθησει? Προκειται για hardware προβλημα ή μπορει να ειναι και software ? Να μιλησεις με vickmall, μπορει να ειναι ειτε το ενα ειτε το αλλο..... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 http://forum.xda-developers.com/android/development/twrp-meizu-mx4-pro-t3172573 Παιδιά ακολουθώ αυτή την εγκατάστασή για να βάλω το recovery στο κινητό αλλά έχω θέμα στις εντολές χρειάζονται κενό μεταξύ των γραμμάτων???μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonzacha Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Να μιλησεις με vickmall, μπορει να ειναι ειτε το ενα ειτε το αλλο..... Να ζητησω refund? Υπαρχει περιπτωση να μου επιστρεψουν τα χρηματα? Μεσω paypal εχω αγορασει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Ρε παιδια εχω χαζεψει :lol: μου φαινεται και δεν μπορω να κανω factory reset. Που στο διατανο το εχουν κρυψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 πια εκδοση εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Σας έχει τύχει μετά από αναβάθμιση να μην εμφανίζει τα βίντεο ενώ υπάρχουν κανονικά στη συσκευή? Μιλάω για το mx player και οποιαδήποτε τέτοια εφαρμογή.!περίεργο Επίσης πηγαίνοντας από flyme 5 σε 4 δεν εμφανίζει ούτε τις εικόνες :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 πρωτη φορα το ακουω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakos1 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Καλησπερα και συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα δεν εχω χρονο για ψαξιμο μεσα στο forum θελω να παραγκειλω το συγκεκριμενο κινητο.. Διαβασα για την μπαταρια οτι δεν κραταει παραπανω απο μια ημερα και το πιο σημαντικο η συσκευη εχει προβλημα με το σημα θελω αν μπορει καποιος κατοχος να με διαφωτισει επιδη δεν θελω να εχω προβλημα με την συσκευη.. επισης απο καμερα πως τα παει? ο cpu ειναι καλος? το λογισμικο ειναι καλο?? ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και συγνωμη αν γινομαι κουραστικος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Καλησπερα και συγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα δεν εχω χρονο για ψαξιμο μεσα στο forum θελω να παραγκειλω το συγκεκριμενο κινητο.. Διαβασα για την μπαταρια οτι δεν κραταει παραπανω απο μια ημερα και το πιο σημαντικο η συσκευη εχει προβλημα με το σημα θελω αν μπορει καποιος κατοχος να με διαφωτισει επιδη δεν θελω να εχω προβλημα με την συσκευη.. επισης απο καμερα πως τα παει? ο cpu ειναι καλος? το λογισμικο ειναι καλο?? ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και συγνωμη αν γινομαι κουραστικος! Kαμια σχεση....με greenify,ανοιχτο μονιμα wi-fi,μιαμιση μερα....σημα μονο σε blackberry εχω δει τοσο δυνατο. Καμερα 20,7 εχει οποτε καταλαβαινεις οτι θεριζει,cpu ηθελα να ειναι λιιιγο πιο δυνατος αλλα παιχνιδια δεν παιζω,το flyme η το αγαπας η το μισεις...αλλα ειναι απολυτα σταθερο...ακομα και η miui των xiaomi μου εκαναν κατι νερα,το flyme ποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakos1 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 αυτο το προβλημα με το σημα διορθωνετε? ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε περιπτωση που εχει προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llakis Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Η κάμερα λέει 20.7 αλλά σε καμία περίπτωση δεν ανταπόκρινεται σε αυτά τα πιξελ, η δε μπροστινή χάλια. Προερχόμενος από Huawei ascend p7 με 13 κ 8 πιξελ η φωτογραφίες του ήταν απείρως καλύτερες από το mx4 Pro. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλύτερο πλην από κάποιες φορές με πετάει έξω από διάφορες εφαρμογές έτσι ξαφνικά. Το κινητό το έχω ένα μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Η κάμερα λέει 20.7 αλλά σε καμία περίπτωση δεν ανταπόκρινεται σε αυτά τα πιξελ, η δε μπροστινή χάλια. Προερχόμενος από Huawei ascend p7 με 13 κ 8 πιξελ η φωτογραφίες του ήταν απείρως καλύτερες από το mx4 Pro. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλύτερο πλην από κάποιες φορές με πετάει έξω από διάφορες εφαρμογές έτσι ξαφνικά. Το κινητό το έχω ένα μήνα Πια εκδοση flyme εχεις? Για την καμερα δεν συμφωνω,ειναι φοβερη....ειχα letv x600,xiaomi mi3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
llakis Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Πια εκδοση flyme εχεις? Για την καμερα δεν συμφωνω,ειναι φοβερη....ειχα letv x600,xiaomi mi3... Flyme os 4.5.7I Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts