esentis13 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Flyme OS 5.6.1.26 Changelog Sweep Added: Increase scan business cards functionality, you can add contacts directly after scanning. Optimization: Modify the Home interface and operation logic, support slide switch mode. Optimization: Modify judgment no recognition results logic. Optimization: Optimization touch focus. Music Optimization: Optimization of high-quality music listening rate decision logic, to prevent the problem has been the buffer can not be played. Optimization: Optimization checked when the song text display. FIX: After the success of non-members to buy “buy success” tips. Lock screen Fixed: Switching to limit the power saving mode, the lock screen to unlock the screen if there is a password, the lower right corner of the cancel key invalid. Browser Fix: entering plus.google.com browser flash back. Camera FIX: After setting your camera to take pictures in close tone still sounds. FIX: manual mode click on the screen after focusing camera preview screen displays blur. Πριν καν εμφανιστεί το Thread στο MeizuFans, μου είχε έρθει ΟΤΑ. Καμία αλλαγή με γυμνό μάτι. μολις πριν λιγες ωρες παρελαβα το τηλεφωνο.Παρα πολυ καλη πρωτη εντυπωση αρκετα γρηγορο . Το μονο θεμα που ειχα arxika ητανε με το usb host. αφου το ροοταρα κατεβασα το Usb host check το οποιο μου υπεδειξε οτι το android.hardware.usb.host.xml δεν μπορουσε να διαβαστει. αλλαζοντας τα permissions σε rrr λυθηκε το θεμα και το usb otg πλεον δουλευει περιφημα. αναγνωριζει εξωτερικα dac πχ fiio e17(μεσω usb audio player pro) και οτι δισκο του εβαλα επανω ακομα και ntfs!! Οσον αφορα για τον ηχο που πιο πολυ για αυτο το αγορασα παρα πολυ καλος για τηλεφωνο. Μου ηρθε με 4.1.1.3U . Να μεινω εκει τι προτεινετε? οι επομενες εκδοσεις ειναι καλυτερες στον τομεα του ηχου? αν ναι πειτε μου ποια να βαλω. Επισης κατι βιντεακια china Unicom και ενα αλλο μου εμφανιζονται οταν ανοιγω το κινητο Σου εμφανίζει China Unicom γιατί η U ROM είναι αυτού του παρόχου. Μπορείς πολύ εύκολα με ένα απλό Flashάρισμα να πας σε Α, εγώ έτσι πήγα σε 4.5.x όταν πήρα το κινητό τον Οκτώβρη. Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Απο Ι σε Α παμε κανονικα χωρις προβληματα? κι απο Α σε Ι το ιδιο?? Αξιζει να παω στο Φλαιμ 5 τεστ Α απο 4.2.8.2 Ι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panorifi Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Για σας και από μένα . θέλω και εγώ να πάρω το κινητό, πολύ καλό και σε καλή τιμή. Αν μπορεί κάποιος να βοηθεισει. Έχω διαβάσει όλες της σελίδες και δεν βρήκα την απάντηση --- gyroscope έχει ?? , γιατί το χρειάζομαι οπωσδήποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Για σας και από μένα . θέλω και εγώ να πάρω το κινητό, πολύ καλό και σε καλή τιμή. Αν μπορεί κάποιος να βοηθεισει. Έχω διαβάσει όλες της σελίδες και δεν βρήκα την απάντηση --- gyroscope έχει ?? , γιατί το χρειάζομαι οπωσδήποτε. Ναι. Έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babbis87 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Παιδιά όταν μου έρχεται μήνυμα στο messenger δεν μου πετάει το Κυκλάκι με την φώτο αυτού πού μου στέλνει για να το δω αλλά μου το βγάζει μονό στο notification bar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Παιδιά όταν μου έρχεται μήνυμα στο messenger δεν μου πετάει το Κυκλάκι με την φώτο αυτού πού μου στέλνει για να το δω αλλά μου το βγάζει μονό στο notification bar. Security permission και ενεργοποίησε το alert.. Εκεί πρέπει να ειναι Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esentis13 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Απο Ι σε Α παμε κανονικα χωρις προβληματα? κι απο Α σε Ι το ιδιο?? Αξιζει να παω στο Φλαιμ 5 τεστ Α απο 4.2.8.2 Ι ? Απ'όσο γνωρίζω, αν ακολουθήσεις τους οδηγούς κατά γράμμα, δε θα έχεις θέμα. Για την τελευταία ερώτηση, μετά και την 5.6.1.26, θα σου πω ΝΑΙ. Αν θες, περίμενε μέχρι 1η Φλεβάρη, που θα βγει η Stable. Όταν βγει η Stable, λογικά μετά πάμε για Beta της 6αρας Μ.Μ.; Η θα παραμείνουν οι επερχόμενες Beta σε Lollipop; Η Meizu λέει ότι το ΜΧ6 θα έρθει με προεγκατεστημένη την 6.0 Marshmallow, η συσκευή θα ανακοινωθεί το Μάρτη, άρα λογικά οι επόμενες Beta θα είναι 6άρες. Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Απ'όσο γνωρίζω, αν ακολουθήσεις τους οδηγούς κατά γράμμα, δε θα έχεις θέμα. Για την τελευταία ερώτηση, μετά και την 5.6.1.26, θα σου πω ΝΑΙ. Αν θες, περίμενε μέχρι 1η Φλεβάρη, που θα βγει η Stable. Tην εχω χασει τη μπαλα με τοσους οδηγους...απο Α σε Ι κι αντιστροφα δεν εχω δει πουθενα! Αν βγαινει stable σε 3 μερες τοτε stable μια και καλη! Τον οδηγο μονο να βρω απο Ι σε Α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Tην εχω χασει τη μπαλα με τοσους οδηγους...απο Α σε Ι κι αντιστροφα δεν εχω δει πουθενα! Αν βγαινει stable σε 3 μερες τοτε stable μια και καλη! Τον οδηγο μονο να βρω απο Ι σε Α Δεν υπάρχει τέτοιος οδηγός. Σε Ι συσκευή μπορείς να βάλεις όποιο firmware θέλεις με τη γνωστή διαδικασία του update,ρίχνοντας το update.zip στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Efthimis13 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Δεν υπάρχει τέτοιος οδηγός. Σε Ι συσκευή μπορείς να βάλεις όποιο firmware θέλεις με τη γνωστή διαδικασία του update,ρίχνοντας το update.zip στη συσκευή. αααααα....κομπλε τοτε...εγω νομιζα θα επρεπε να κανω κολπα σαν αυτα που εκανα για να παω απο U σε Ι... αρα οταν βγει η stable,το zip μεσα στο κινητο κι απο εκει παταω πανω του και γινεται η δουλεια μονη της.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 αααααα....κομπλε τοτε...εγω νομιζα θα επρεπε να κανω κολπα σαν αυτα που εκανα για να παω απο U σε Ι... αρα οταν βγει η stable,το zip μεσα στο κινητο κι απο εκει παταω πανω του και γινεται η δουλεια μονη της.... ακριβώς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 από κάμερα και gps τη λεει το κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esentis13 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 από κάμερα και gps τη λεει το κινητό? Ως προς την κάμερα, δεν είμαι πολύ απαιτητικός, άρα αν δεν έχεις απαιτήσεις από την κάμερα σε επίπεδα τύπου Note 4/iPhone 6 κλπ, τότε είναι άψογη. Το GPS, όσο το δούλεψα στην Αθήνα με Here Maps ήταν γρήγορο. Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Παιδιά ειμαι κάτοχος του Meizu MX4. Είμαι ευχαριστημενος με το κινητο αλλα ΟΧΙ με την μπαταρία... Κράταει λιγοτερο απο ημέρα... Δοκιμασα όλες τα διαφορετικα firmware (stable and tests) both flyme 4 and flyme 5 from https://meizufans.eu/forum/category/36/meizu-mx4-firmware αλλα πολύ χαλιά.. η μπαταρία πέφτει γρηγορα... εβαλα και το greenify αλλα δεν ειδα τεραστια βελτιωση... είχα πριν το ZTE V967S και ηταν "τερας" στην μπαταρία τι μπορώ; ΣΩΣΤΕ με... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Παιδιά ειμαι κάτοχος του Meizu MX4. Είμαι ευχαριστημενος με το κινητο αλλα ΟΧΙ με την μπαταρία... Κράταει λιγοτερο απο ημέρα... Δοκιμασα όλες τα διαφορετικα firmware (stable and tests) both flyme 4 and flyme 5 from https://meizufans.eu/forum/category/36/meizu-mx4-firmware αλλα πολύ χαλιά.. η μπαταρία πέφτει γρηγορα... εβαλα και το greenify αλλα δεν ειδα τεραστια βελτιωση... είχα πριν το ZTE V967S και ηταν "τερας" στην μπαταρία τι μπορώ; ΣΩΣΤΕ με... Καταρχήν εδώ μιλάμε για το pro. Αν έχεις όντως τo pro, Αυτό οφείλεται στην οθόνη 2κ. Λένε η καλύτερη σε μπαταρία είναι η 4.2.8,αλλα εμένα εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο η flume 5 Μια μέρα μου βγάζει εμένα, πάντα ανάλογα τη χρήση βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1974 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Εχω ακομα την 4.2.8.2u και θελω να ρωτησω αν μπορω να παω σε 5 μολις βγει η stable η πρεπει να το κανω I ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 https://www.17track.net/en/track?nums=RF372572947SG Η Singapore Post ξερει οτι το δεμα ειναι Ελλαδα και τα ΕΛΤΑ λενε οτι το δεμα ειναι ακομα Σιγγαπουρη. Ζητω τα ΕΛΤΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 https://www.17track.net/en/track?nums=RF372572947SG Η Singapore Post ξερει οτι το δεμα ειναι Ελλαδα και τα ΕΛΤΑ λενε οτι το δεμα ειναι ακομα Σιγγαπουρη. Ζητω τα ΕΛΤΑ... Και αυτό τι σχέση έχει με το θέμα μας? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Εχει γιατι το δεμα εχει μεσα ενα mx4 pro και δεν μπορω να περιμενω αλλο! :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Hahaha Ε ναι! Αντε να σου ρθει με το καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Εχει γιατι το δεμα εχει μεσα ενα mx4 pro και δεν μπορω να περιμενω αλλο! :lol::p Υπαρχει και αντίστοιχο θέμα όπως θα ξέρεις... μάλλον ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapnos Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Καλησπέρα, γνωρίζετε αν η συσκευη έχει γενικά προβλημα με το σήμα; Και αν ναι, υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί η κατάσταση, με αλλαγή rom πχ; Παρέλαβα σήμερα απο το minideal και έχω απογοητευθεί τελείως από το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν μπορεί με τίποτα να συνδεθεί στο δίκτυο (vodafone) και όταν το κάνει, αποσυνδέεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Οκ το σήμα της vodafone ειναι γενικά ασθενές στην περιοχή μου, το συγκεκριμένο πρόβλημα όμως δεν το είχα αντιμετωπίσει ποτέ με τις προηγούμενες συσκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Ποιο ειναι το ΙΜΕΙ σου? Αν ξεκινα απο 0016 η κατι τετοιο δες εδω. https://meizufans.eu/forum/topic/3713/for-all-those-with-a-weird-imei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapnos Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 ξεκινάει από 86, σε ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esentis13 Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Καλησπέρα, γνωρίζετε αν η συσκευη έχει γενικά προβλημα με το σήμα; Και αν ναι, υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί η κατάσταση, με αλλαγή rom πχ; Παρέλαβα σήμερα απο το minideal και έχω απογοητευθεί τελείως από το γεγονός ότι ουσιαστικά δεν μπορεί με τίποτα να συνδεθεί στο δίκτυο (vodafone) και όταν το κάνει, αποσυνδέεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Οκ το σήμα της vodafone ειναι γενικά ασθενές στην περιοχή μου, το συγκεκριμένο πρόβλημα όμως δεν το είχα αντιμετωπίσει ποτέ με τις προηγούμενες συσκευες. Όταν το κάνεις επανεκκίνηση, επανέρχεται; Κάνει όντωε ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ για να αποσυνδεθεί, ή μπορεί να κάνει ένα Χ/Ψ χρόνο; Σε ρωτάω γιατί το έπαθα κι εγώ όσο ήμουν στην Αθήνα, σε περιοχή με άθλιο σήμα της Vodafone. Παράθεση MY ANDROID DEVICES HISTORY HTC Desire HD > HTC Evo 3D > Samsung Galaxy Nexus > Samsung Galaxy Note II > LG G2 > LG G Flex 2 > Samsung Galaxy Note Edge > Meizu MX4 Pro > LG G4 > Xiaomi Mi 5 > Samsung Galaxy S8+ > Huawei P20 Pro > Huawei Mate 20 Pro > Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts