donkixoths Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) Για του λόγου το αληθές έκανα 2 checkout ένα για το 16άρι ένα για το 32άρι....express option μόνο DHL δεν είδα πουθενά τις άλλες επιλογές [ATTACH]57952[/ATTACH][ATTACH]57953[/ATTACH] Edited March 10, 2015 by donkixoths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Και μετά από επικοινωνία μέσω mail μαζί τους αν μπορούν να στείλουν με EMS και να η απάντηση....[ATTACH]57968[/ATTACH] Το ρισκάρεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 καλη ερωτηση, αν εχει μικρη τιμη πχ 50 δολλαρια και ειναι μαρκαρισμενο ως δωρο μαλλον δεν πληρωνεις.. εξαλλου τι τους νοιάζει στοτ ελωενιο ποσο κανει το κινητο Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Βγάζουν από τη μύγα ξύγκι τα courier αυτό φοβάμαι....ειδικά όταν βλέπουν αποστολές έκτος ΕΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Στην DHL δεν είναι βλάκες πληρώνεις εκτως και αν το κατάστημα στέλνει από Ευρώπη. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 [ATTACH]57988[/ATTACH]Αυτό ακριβώς φοβάμαι.....Το βρήκα τώρα από Allieexpress αποστολή με Singapore post το 32άρι σε silver σε αυτή την τιμή νομίζω καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam28 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Δες εδώ χώμα τιμή που πήγε το silver κιόλας... 32αρι silver απλό mx4 το είχα βρει 400 και έκανα και πάρτι πριν 3 μήνες στο αλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 η τιμη πεταει αλλα ειναι καλος ο πωλητης? επισης φοβαμαι οτι δεν ειναι το PRO (mtk)? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) 255 orders έχει και 175 πεντάστερα στο feedback τώρα όσο για τον mtk pro δεν ξέρω από πού συμπέρανες ότι ίσως δεν είναι? [ATTACH]57993[/ATTACH] Τα specs του...Exynos? Edited March 11, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Ναι επειδη στο screenshot που ανεβασες η πληροφορία ηταν συγκεχυμενη και οχι ξεκάθαρη προσωπικα δεν εχω πάρει ποτε από alibaba / aliexpress εαν το πάρεις ενεμερωσε :p Edited March 11, 2015 by charlie_GR Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 [ATTACH]57988[/ATTACH]Αυτό ακριβώς φοβάμαι.....Το βρήκα τώρα από Allieexpress αποστολή με Singapore post το 32άρι σε silver σε αυτή την τιμή νομίζω καλή Το συγκεκριμένο είναι το MX4 (το απλό). Είναι ξεκάθαρο και από τη φωτογραφία αλλά και από την περιγραφή. Απλά έχουν βάλει και ένα Pro μέσα στα πολλά του τίτλου. Το δεύτερο screenshot είναι από την ίδια αγγελία; Εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά και είναι όντως του Pro. Ότι να' ναι δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Ναι ρε φιλαράκι από την ίδια όπως το λες ότι να νε μακριαααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 αποψη μου.....οταν δινεται 380 ευρω για κινητο δωστε 20 ευρω παραπανω να εχετε το κεφαλι σας ησυχο! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ο πωλητής πουλαει και τα δυο μοντελα και το mx4 και το pro.. Εγω για ενα φιλο μου που το πηρα απο alliexpres ειχε επιλογη να διαλέξω ποιο θελω, εσένα δεν εχει επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ναι δεν είναι να το περνώ από εκεί....υπάρχει κάποια πρόταση για αγορά από αξιόπιστο πωλητή ρε παιδιά για το 32άρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 το έχει αγοράσει κανείς το κινητό? αν ναι απο μπαταρία και κάμερα πως τα πάει? γτ παρότι κινέζικο κινητό, δεν το λές φθηνό. Επίσης στο χέρι πως είναι? μήπως είναι πολυ μεγάλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ναι δεν είναι να το περνώ από εκεί....υπάρχει κάποια πρόταση για αγορά από αξιόπιστο πωλητή ρε παιδιά για το 32άρι? Κοίταξε τη διαθεσιμότητα στα καταστήματα που εκπροσωπούνται επίσημα εδώ στο forum, αυτά είναι δοκιμασμένα και μπορείς να τα εμπιστευτείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Σε συνομιλια που ειχα ειπε οτι θα βαλει αποδειξη 90 usd για oppomart Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 http://www.oppomart.com/phones/meizu-mx4-pro.html Παιδιά είναι όντως το προ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Σε συνομιλια που ειχα ειπε οτι θα βαλει αποδειξη 90 usd για oppomart Και τι με 90usd δεν θα υπάρχει πρόβλημα με TNT? ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.oppomart.com/phones/meizu-mx4-pro.html Παιδιά είναι όντως το προ? Έτσι φαίνεται φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) Και τι με 90usd δεν θα υπάρχει πρόβλημα με TNT? ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι φαίνεται φίλε μου Το βρήκα στο gearbest με έκπτωση... Είναι αξιόπιστο έτσι? Τους ζήτησα κάτι ως δώρο, μια θήκη, αλλά μου είπαν πως δεν έχουν και δεν ξέρουν ποτέ θα έχουν, αλλά βλέπω ότι έχουν πολλές! Δεν καταλαβαίνω.. Επειδή είναι σε έκπτωση δεν κάνει ούτε δώρο... Edited March 13, 2015 by sakis88888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 13, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Το βρήκα στο gearbest με έκπτωση... Είναι αξιόπιστο έτσι? Ναι, εκτός του ότι είναι δοκιμασμένο από πολλούς, εκπροσωπείται και επίσημα στο forum μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Gearbest βγαινει 390 με κουπονι αν δε κανω λαθος σωστα??? Καλη ερωτηση δηλαδη με 90usd τι φορος να προκυψει ρε παιδια??ο φορος ειναι παντα αναλογος της αξιας του πακέτου Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 εγω αγορασα απο gearbest το 32αρι και μπηκε ελλαδα χθες...οποτε ελπιζω τελος της επομενης εβδομαδας να παραλαβω! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts