Jump to content

Meizu MX4 Pro

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για του λόγου το αληθές έκανα 2 checkout ένα για το 16άρι ένα για το 32άρι....express option μόνο DHL δεν είδα πουθενά τις άλλες επιλογές [ATTACH]57952[/ATTACH][ATTACH]57953[/ATTACH] Edited by donkixoths

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και μετά από επικοινωνία μέσω mail μαζί τους αν μπορούν να στείλουν με EMS και να η απάντηση....[ATTACH]57968[/ATTACH] Το ρισκάρεις?

καλη ερωτηση, αν εχει μικρη τιμη πχ 50 δολλαρια και ειναι μαρκαρισμενο ως δωρο μαλλον δεν πληρωνεις..

εξαλλου τι τους νοιάζει στοτ ελωενιο ποσο κανει το κινητο

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Στην DHL δεν είναι βλάκες πληρώνεις εκτως και αν το κατάστημα στέλνει από Ευρώπη.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

[ATTACH]57988[/ATTACH]Αυτό ακριβώς φοβάμαι.....Το βρήκα τώρα από Allieexpress αποστολή με Singapore post το 32άρι σε silver σε αυτή την τιμή νομίζω καλή

Δες εδώ χώμα τιμή που πήγε το silver κιόλας... 32αρι silver απλό mx4 το είχα βρει 400 και έκανα και πάρτι πριν 3 μήνες στο αλι...

255 orders έχει και 175 πεντάστερα στο feedback τώρα όσο για τον mtk pro δεν ξέρω από πού συμπέρανες ότι ίσως δεν είναι?

[ATTACH]57993[/ATTACH] Τα specs του...Exynos?

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Ναι επειδη στο screenshot που ανεβασες η πληροφορία ηταν συγκεχυμενη και οχι ξεκάθαρη προσωπικα δεν εχω πάρει ποτε από alibaba / aliexpress εαν το πάρεις ενεμερωσε :p Edited by charlie_GR

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

• Administrators
[ATTACH]57988[/ATTACH]Αυτό ακριβώς φοβάμαι.....Το βρήκα τώρα από Allieexpress αποστολή με Singapore post το 32άρι σε silver σε αυτή την τιμή νομίζω καλή

Το συγκεκριμένο είναι το MX4 (το απλό). Είναι ξεκάθαρο και από τη φωτογραφία αλλά και από την περιγραφή. Απλά έχουν βάλει και ένα Pro μέσα στα πολλά του τίτλου.

Το δεύτερο screenshot είναι από την ίδια αγγελία; Εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά και είναι όντως του Pro.

Ότι να' ναι δηλαδή...

Modpic.gif

αποψη μου.....οταν δινεται 380 ευρω για κινητο δωστε 20 ευρω παραπανω να εχετε το κεφαλι σας ησυχο!

Ο πωλητής πουλαει και τα δυο μοντελα και το mx4 και το pro.. Εγω για ενα φιλο μου που το πηρα απο alliexpres ειχε επιλογη να διαλέξω ποιο θελω, εσένα δεν εχει επιλογη

Ναι δεν είναι να το περνώ από εκεί....υπάρχει κάποια πρόταση για αγορά από αξιόπιστο πωλητή ρε παιδιά για το 32άρι?

το έχει αγοράσει κανείς το κινητό? αν ναι απο μπαταρία και κάμερα πως τα πάει? γτ παρότι κινέζικο κινητό, δεν το λές φθηνό. Επίσης στο χέρι πως είναι? μήπως είναι πολυ μεγάλο?

• Administrators
Ναι δεν είναι να το περνώ από εκεί....υπάρχει κάποια πρόταση για αγορά από αξιόπιστο πωλητή ρε παιδιά για το 32άρι?

Κοίταξε τη διαθεσιμότητα στα καταστήματα που εκπροσωπούνται επίσημα εδώ στο forum, αυτά είναι δοκιμασμένα και μπορείς να τα εμπιστευτείς.

Modpic.gif

Σε συνομιλια που ειχα ειπε οτι θα βαλει αποδειξη 90 usd για oppomart

Και τι με 90usd δεν θα υπάρχει πρόβλημα με TNT?

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.oppomart.com/phones/meizu-mx4-pro.html

Παιδιά είναι όντως το προ?

Έτσι φαίνεται φίλε μου

Και τι με 90usd δεν θα υπάρχει πρόβλημα με TNT?

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έτσι φαίνεται φίλε μου

Το βρήκα στο gearbest με έκπτωση... Είναι αξιόπιστο έτσι?

Τους ζήτησα κάτι ως δώρο, μια θήκη, αλλά μου είπαν πως δεν έχουν και δεν ξέρουν ποτέ θα έχουν, αλλά βλέπω ότι έχουν πολλές!

Δεν καταλαβαίνω.. Επειδή είναι σε έκπτωση δεν κάνει ούτε δώρο...

Edited by sakis88888

• Administrators
Το βρήκα στο gearbest με έκπτωση... Είναι αξιόπιστο έτσι?

Ναι, εκτός του ότι είναι δοκιμασμένο από πολλούς, εκπροσωπείται και επίσημα στο forum μας.

Modpic.gif

Gearbest βγαινει 390 με κουπονι αν δε κανω λαθος σωστα???

Καλη ερωτηση δηλαδη με 90usd τι φορος να προκυψει ρε παιδια??ο φορος ειναι παντα αναλογος της αξιας του πακέτου

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

εγω αγορασα απο gearbest το 32αρι και μπηκε ελλαδα χθες...οποτε ελπιζω τελος της επομενης εβδομαδας να παραλαβω!