Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όντως πανέμορφο το Silver Green..

Unboxing Sony Xperia Z3 ”Silver Green” with MDR-1…:

Κι ένα συγκριτικό με το copper, προσωπικά μου ταιριάζει το χάλκινο αλλά και το πράσινο είναι πολύ όμορφο

Sony Xperia Z3 Silver Green va Copper - Hands On: http://youtu.be/BM_avobq_SE

Δεν έχω αποκλείσει το Ζ3 αλλά θα ήθελα λιγάκι να περιμένω μήπως πάρει κάποιο update σχετικά με το λογισμικό της κάμερας.. Κρίμα με τέτοιο αισθητήρα να μην βγάζει αυτόματα πολύ καλές φωτογραφίες, διαβάζω όσο μπορώ στο xda και κάποιες φωτογραφίες σε καλές συνθήκες πραγματικά δεν μου αρέσουν.. Να δούμε

Edited by efthimis31

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδη είμαι αρκετο καιρο εκτός αντροιντ, πως μπορω πρωτον να εμφανιζονται οταν κτυπάει το τηλεφωνο μου οι φωτο των επαφων μου και δευτερων να ειναι σε καλη ποιοτητα γιατι οι επαφες απο το Facebook ειναι ψιλοχαλια οι φωτογραφίες οταν τις βλεπω στην επεξεργασια της επαφης. Ψαχνω στο τηλεφωνο αλλα δεν εχω βρει πως..... Edited by chocbhed_6630

Άραγε αν βρούμε απ' έξω το πράσινο και το φέρουμε θα έχει εγγύηση ή θα έχουμε κόλπα Όπως με την lg και τα συγκεκριμένα χρώματα εγγύησης στο nexus ?

Επειδη είμαι αρκετο καιρο εκτός αντροιντ, πως μπορω πρωτον να εμφανιζονται οταν κτυπάει το τηλεφωνο μου οι φωτο των επαφων μου και δευτερων να ειναι σε καλη ποιοτητα γιατι οι επαφες απο το Facebook ειναι ψιλοχαλια οι φωτογραφίες οταν τις βλεπω στην επεξεργασια της επαφης. Ψαχνω στο τηλεφωνο αλλα δεν εχω βρει πως.....

Υπάρχει αυτη η εφαρμογή

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.syncme.syncmeapp

Διάβασε και εδώ

http://www.makeuseof.com/tag/3-best-free-apps-syncing-android-contact-photos-facebook/

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Σε ευχαριστω αλεξ!!! Την εχω ηδη εγκαταστήσει και κανει μια χαρα αυτο που λέει στην περιγραφή ;-)

Τελικά η φωτογραφικη μηχανη δεν παλεύεται με τιποτα. Οσο και αν "επαιξα" με τις ρυθμίσεις η ποιοτητα ειναι κατω του μετριου.... Όλα τα υπολοιπα ειναι αψογα αλλα σε αυτό το κομματι η σονυ τα εχει κανει μανταρα

Τόσο πολύ ρε γμτ, εγώ προερχόμενος από Ζ τι έχω να ελπίζω ??

Καλό θα είναι να εμπιστεύεσαι την κρίση σου και μετά την κρίση των άλλων, πήγαινε δες το από κοντά και κρίνε.;)

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Τελικά η φωτογραφικη μηχανη δεν παλεύεται με τιποτα. Οσο και αν "επαιξα" με τις ρυθμίσεις η ποιοτητα ειναι κατω του μετριου.... Όλα τα υπολοιπα ειναι αψογα αλλα σε αυτό το κομματι η σονυ τα εχει κανει μανταρα

Έχεις δοκιμάσει με κάποια άλλη εφαρμογή μήπως πετύχεις πιο καλό αποτέλεσμα;

Πχ Google camera.

Πάντως αν το προηγούμενο κινητό σου ειναι το 1020 που ειναι top,λογικό να προσγειώθειςμε το z3.

Και γενικά όσοι τους ενδιαφέρει πολυ η ποιότητα της κάμερας στο αυτόματο κυρίως καλύτερα να στραφούν είτε Samsung είτε LG είτε Oppo σε android,είτε iPhone που βέβαια εκεί εχουν αλλα μειονεκτήματα σε σχεςη με τα Sony.

Εδώ πάντως άριστες εντυπώσεις εχει αφήσει στον reviewer.

http://www.engadget.com/2014/10/06/sony-xperia-z3-review/

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδιά στο πλαίσιο πείραξα τα z1,z2,z3,z3c, το z1c δεν το είχε. Το z1 ωραίο αλλά λίγο παλιό με την ταχύτητα που βγαίνουν.Τα z2,z3 δεν είδα καμμιά διαφορά .Εβαλα το 4κ στα 2,3 και στα z2,z3 έβγαλε μήνυμα υπερθέρμανσης και εκαιγαν ενώ το c το σταμάτησα στα 14 λεπτά απο μόνος μου και το μονο αρνητικό τα 2gb ram.Τυχαιο;

Εγώ εχω το Z3 compact και αμα εχω τον ηλιο μπροστά βγαίνουν λιγο θολές αλλα αμα τον εχω πισω βγαίνουν τελειες. Επισης οσο zoomαρεις χαλάνε λιγο τα pixel αλλα αυτο ειναι φυσιολογικό. Στις νυχτερινές λήψεις αμα εισαι κοντα στο θεμα βγαίνουν αρκετά καλες αλλα αμα εισαι μακριά, έ τοτε δεν εχει και το καλυτερο flash. Ασε που μερικές φορες εχεις καλύτερα αποτελέσματα χωρις flash σε λιγο σκοτεινές λήψεις.

Η γνώμη μου ειναι οτι για κάμερα κινητού ειναι αρκετα ικανοποιητική αρκει να μαθεις που και πως να χρησιμοποιήσεις τις ρυθμίσεις αλλα αμα θελεις τελειότητα πας και αγοράζεις κάμερα.

Εγώ εχω το Z3 compact και αμα εχω τον ηλιο μπροστά βγαίνουν λιγο θολές αλλα αμα τον εχω πισω βγαίνουν τελειες. Επισης οσο zoomαρεις χαλάνε λιγο τα pixel αλλα αυτο ειναι φυσιολογικό. Στις νυχτερινές λήψεις αμα εισαι κοντα στο θεμα βγαίνουν αρκετά καλες αλλα αμα εισαι μακριά, έ τοτε δεν εχει και το καλυτερο flash. Ασε που μερικές φορες εχεις καλύτερα αποτελέσματα χωρις flash σε λιγο σκοτεινές λήψεις.

Η γνώμη μου ειναι οτι για κάμερα κινητού ειναι αρκετα ικανοποιητική αρκει να μαθεις που και πως να χρησιμοποιήσεις τις ρυθμίσεις αλλα αμα θελεις τελειότητα πας και αγοράζεις κάμερα.

φιλε μου δεν ειναι θεμα αναζητηση της τελειοτητας και απαντησεις του στυλ αγορασε καλυτερα μια καμερα νομιζω οτι ειναι υπερβολικες.

Αυτο που λεω και θελω ειναι να ειναι τουλαχιστον στα επιπεδα των συσκευων των αλλων κατασκευαστων (εκτος lumia pureview οπου εκει οι περισοτεροι ειναι πισω) και να βγαζουν (για κινητο παντα) φωτογραφιες της προκοπης.

Παιδιά στο πλαίσιο πείραξα τα z1,z2,z3,z3c, το z1c δεν το είχε. Το z1 ωραίο αλλά λίγο παλιό με την ταχύτητα που βγαίνουν.Τα z2,z3 δεν είδα καμμιά διαφορά .Εβαλα το 4κ στα 2,3 και στα z2,z3 έβγαλε μήνυμα υπερθέρμανσης και εκαιγαν ενώ το c το σταμάτησα στα 14 λεπτά απο μόνος μου και το μονο αρνητικό τα 2gb ram.Τυχαιο;

Φίλε ειδα το μήνυμα σου και το δοκίμασα στο κινητό μου το Z3 compact και πραγματικά έμεινα μ@λακ@ς! :X

Εκανα εγγραφή βίντεο 4Κ σε κάρτα MicroSD Class 10 (30mb ανάγνωσης/ 30mb εγγραφής) για 15 λεπτά και το σταμάτησα μονος μου γιατι φοβήθηκα μη μου φαει τη μνήμη, και το κινητο ζεστάθηκε μέτρια και αν δεν το σταματούσα θα συνέχιζε ακόμα να γράφει.

Οσο για το τελικό μέγεθος στο video βγήκε στα 5,79 GB.

Οπότε ο ΜΥΘΟΣ οτι μετα τα 3 λεπτα σβήνει. Σε εμένα που εχω Compact δεν ισχύει.

Το δοκίμασε κανένας με το μεγάλο Ζ3??

Η έγγραφη σε 4κ αποτελεί το μόνιμο θεμα αμφισβήτησης της αξίας του κινητού και το μόνιμο θαψιμο των οπαδών των άλλων κινητών.

Άρα αφού αντέχει σε σενα τοτε δεν ηταν τυχαίο.Στο z3 το μεγάλο έβγαλε υπερθέρμανση στα 7 λεπτά.

Πούλησα και εγώ το Ζ μου κρύο πλέον ένας πανευτυχής κάτοχος του Ζ3 , ένα κινητό τόσο εντυπωσιακό που σίγουρα θα μείνει 2 χρονάκια στα χέρια μου.....

Η έγγραφη σε 4κ αποτελεί το μόνιμο θεμα αμφισβήτησης της αξίας του κινητού και το μόνιμο θαψιμο των οπαδών των άλλων κινητών.

Άρα αφού αντέχει σε σενα τοτε δεν ηταν τυχαίο.Στο z3 το μεγάλο έβγαλε υπερθέρμανση στα 7 λεπτά.

Και εμένα πανω απο 5 λεπτα βίντεο δεν μου χρειάστηκε ποτε, οποτε και στα 7 λεπτα να έγραφε ικανοποιημένος θα ήμουν. Να δω τωρα τι θα που αυτοί που το έκραζαν για την εγγραφή 4Κ.:p

Και εμένα πανω απο 5 λεπτα βίντεο δεν μου χρειάστηκε ποτε, οποτε και στα 7 λεπτα να έγραφε ικανοποιημένος θα ήμουν. Να δω τωρα τι θα που αυτοί που το έκραζαν για την εγγραφή 4Κ.:p

Εγώ θα ήθελα να ήξερα, όλοι αυτοί που κράζουν και κρίνουν σχετικά με το 4Κ, έχουν και Player 4Κ ( που μόνο του δε λέει τίποτα ) και τηλεόραση 4Κ για να δουν τι τραβάνε; Η λέμε έτσι για να λέμε και για αυτή τη δυνατότητα;

Συγνώμη για το λίγο Off του θέματος , αλλά απλά αναρωτιέμαι, και δε τα λέω για να υποστηρίξω το Ζ3 που δεν έχω , και δε πρόκειται να πάρω γιατί έχω το Alpha, αλλά που όμως το Ζ3 είναι έτσι και αλλιώς ένα εξαιρετικό τηλ. και κολλάμε τώρα στο 4Κ.

Τραβάνε βίντεο σε 4κ, το επεξεργάζονται( μετατροπή) σε full hd κι έχουν καλύτερο αποτέλεσμα από ότι να τραβούσαν σε full hd.

Ολες οι συσκευες εκτος του Find 7 εχουν περιορισμο στη διαρκεια λεπτων εγγραφης 4Κ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και το Z3c από ότι διαβάζω δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Στο προηγούμενο σχόλιο μου, προσπάθησα να εξηγήσω στον φίλο μας τα οφέλη του 4κ.

Εκτός της μελλοντικής χρήσης, η μετατροπή σε full hd σου δίνει καλύτερο αποτέλεσμα από το να τραβήξεις εξ αρχής σε full hd.

Καλό θα είναι να εμπιστεύεσαι την κρίση σου και μετά την κρίση των άλλων, πήγαινε δες το από κοντά και κρίνε.;)

Σωστά τα λες αφού το Ζ3 έχει καλή κάμερα ακόμη και σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού και η οθόνη εέχει καθαρότητα ακόμη και με πολύ ήλιο . Ας πάει λοιπόν να το δει από κοντά και να κρίνει αν του αρέσει ή όχι

Εγώ θα ήθελα να ήξερα, όλοι αυτοί που κράζουν και κρίνουν σχετικά με το 4Κ, έχουν και Player 4Κ ( που μόνο του δε λέει τίποτα ) και τηλεόραση 4Κ για να δουν τι τραβάνε; Η λέμε έτσι για να λέμε και για αυτή τη δυνατότητα;

Συγνώμη για το λίγο Off του θέματος , αλλά απλά αναρωτιέμαι, και δε τα λέω για να υποστηρίξω το Ζ3 που δεν έχω , και δε πρόκειται να πάρω γιατί έχω το Alpha, αλλά που όμως το Ζ3 είναι έτσι και αλλιώς ένα εξαιρετικό τηλ. και κολλάμε τώρα στο 4Κ.

Δεν εχω τηλεόραση ή οθόνη PC που να υποστηρίζει 4Κ αλλά σκέφτομαι να πάρω στο μέλλον οταν πέσουν οι τιμές τους. Απλα δεν θεωρώ κακό να αποθηκεύω τωρα τα βίντεο για μελλοντική χρήση.

Σήμερα πήγα Public και είδα ότι είχαν βάλει στα ράφια το Ζ3 το λευκό δίπλα πάντα στο λευκό Ζ2!

Ωραία λέω εδώ είμαστε τώρα θα κάνω συγκριτικό. Ξεκινώντας με το Ζ3 μπορώ να πω πως το κινητό τα ΣΠΑΑΑΑΑΕΙΙΙ κανονικά.. τι να λέμε τώρα!! Σε κερδίζει μόνο και μόνο από το πως κάθεται πάνω στο χέρι αλλά και το πως έχει λεπτύνει σε σύγκριση πάντα με το Ζ2!

Μετά από συγκρίσεις που έκανα πάνω στα κινητά , παρατήρησα πως το Ζ3 υπερτερεί έναντι του Ζ2 στα εξής

- Φωτεινότητα οθόνης

- Λεπτότητα/κράτημα στο χέρι

- Ελάχιστα πιο ποιοτικά τα στερεοφωνικά ηχεία

- στην κάμερα δεν πρόσεξα να αλλάξε κάτι αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία κιόλας λόγω χώρου να κάνω κάτι παραπάνω

Συνολικά και τα δύο κινητά δεν παίζονται. Προσωπικά μου άνοιξε η όρεξη για αγορά κινητού εδώ και τώρα!:)

Όμως ο μόνος λόγος που θα με κράταγε να επιλέξω το Ζ3 έναντι του Ζ2 είναι η δικαρτότητα.. για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να πέσει η τιμή του Ζ3 στα 350-360Ε κάτι το οποίο θα πάρει γύρω στους 7 μήνες.. έτσι δεν είναι;; Δεν μπορώ να περιμένω άλλο

οπότε κατά 80% η πιθανότητα να αγοράσω το Ζ2.

Και εκεί παραδίπλα ήταν και τα S5,S4 με αυτά τα γελοία καρτουνίστικα χρώματα.. ειδικά το S4 έκανε μεγάλο μπαμ ως προς αυτό.. απορώ πως τα αγοράζουν κάποιοι. Τι να κάνουμε όμως και αυτά γούστα είναι ( η κακογουστιά δηλαδή)

Επίσης ήρθε και το Galaxy Alpha , το οποίο μπορώ να πω πως μου άρεσε το μεταλλικό frame που έχει γύρω γύρω, αλλά και το δερματάκι από πίσω. Δεν μου άρεσε όμως το καρτουνίστικο χρώμα που παράγει. Είναι μήπως πιο μειωμένη η καρτουνίλα σε σχέση τo S4 ;; Ή είναι ιδέα μου;

Και εκεί πιο παραδίπλα ήταν το Lg G3 με την 2Κ ανάλυση... δεν υπερτέρει καθόλου σε σύγκριση με το Ζ3 στην οθόνη .. μην σας πω ότι το Ζ3 έχει καλύτερη!! Εγώ αυτό διαπίστωσα .. και όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε του marketing. Για αυτό λέμε ότι όλα είναι θέμα υλοποίησης. Δείτε τι κατάφερε η SONY με τα specs του Ζ1 στο Ζ3!!

SONY και ξερό ψωμί παίδες. Υπερέχει και με το παραπάνω. ;)

Edited by Inevar

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Κατά την γνώμη μου αυτή τη στιγμή θα επέλεγα G3 (για αλλαγή στο μάτι μιας και στην οικογένεια υπάρχουν 3 xperia L, Sp, Z) , 2η επιλογή Ζ2 το πιο "προσιτό" και all around κινητό και αν θες να τα σκάσεις τότε Ζ3! ;)
Konakis.

Κατά την γνώμη μου αυτή τη στιγμή θα επέλεγα G3 (για αλλαγή στο μάτι μιας και στην οικογένεια υπάρχουν 3 xperia L, Sp, Z) , 2η επιλογή Ζ2 το πιο "προσιτό" και all around κινητό και αν θες να τα σκάσεις τότε Ζ3! ;)

Και γω ηια G3 πηγαινα για την αλλαγη που λες και συ μεχρι που διαβασα τα προβληματα του και μου εκανε ευκολοτερη την επιλογη.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia Z3