Karthan7 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Παιδιά το νήμα του z3+/z4 ποιο είναι ? [Προς κυκλοφορία] Sony Xperia Z3+ & Z3+ Dual (Z3 Plus) και [Προς κυκλοφορία] Sony Xperia Z4 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Κατάλαβα! Υποστήριξη 0! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλημέρα, παρατηρώ συχνά αλλά όχι πάντα μια καθυστέρηση στην αυτόματη σύνδεση με αποθηκευμένα δίκτυα Wifi. Εννοείται έχω την ρύθμιση να παραμένει ανοιχτό συνέχεια. Όταν ανοίγω την οθόνη τα βρίσκει τότε αμέσως. Και στο g2 μου μου συνέβαινε αλλά πιο σπάνια και συνήθως αργουσε λιγότερο. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εφυγε χτες το τηλ για Αρβατο...... Τα προβληματα ηταν: -Ξεκολησε το τζαμι πανω αριστερα -Κιτρινησε η οθονη στη μεση αριστερα (μαλλον απο τη κολα του τζαμιου) -Η αυτονομια του τηλ δεν ηταν η αναμενομενη (1,5 ημερα) και υπο πιεση ζεστενοταν πολυ ευκολα ακομα και τον χειμωνα -Το καπακι της φορτισης δεν εκλεινε τελειως καλα απο τη πρωτη μερα Ειμαι περιεργος να δω τι τηλ θα γυρισει απο το service......:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εφυγε χτες το τηλ για Αρβατο...... Τα προβληματα ηταν: -Ξεκολησε το τζαμι πανω αριστερα -Κιτρινησε η οθονη στη μεση αριστερα (μαλλον απο τη κολα του τζαμιου) -Η αυτονομια του τηλ δεν ηταν η αναμενομενη (1,5 ημερα) και υπο πιεση ζεστενοταν πολυ ευκολα ακομα και τον χειμωνα -Το καπακι της φορτισης δεν εκλεινε τελειως καλα απο τη πρωτη μερα Ειμαι περιεργος να δω τι τηλ θα γυρισει απο το service......:cry: Καλά το 1.5 μέρα αυτονομία σχετικό είναι εγώ το φορτιζω κάθε βράδυ και είμαι ευχαριστημένος γιατί το λιώνω. Για τα άλλα πάω πάσο. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλά το 1.5 μέρα αυτονομία σχετικό είναι εγώ το φορτιζω κάθε βράδυ και είμαι ευχαριστημένος γιατί το λιώνω. Για τα άλλα πάω πάσο. Τι εννοεις το λιωνω;....παιχνιδια ή internet και video; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλημέρα, παρατηρώ συχνά αλλά όχι πάντα μια καθυστέρηση στην αυτόματη σύνδεση με αποθηκευμένα δίκτυα Wifi. Εννοείται έχω την ρύθμιση να παραμένει ανοιχτό συνέχεια. Όταν ανοίγω την οθόνη τα βρίσκει τότε αμέσως. Και στο g2 μου μου συνέβαινε αλλά πιο σπάνια και συνήθως αργουσε λιγότερο. Eιχα δει οτι το ιδιο κανει και το meizu m2 της αδελφης μου, ρωτησα και μου απαντησαν Το τηλεφωνο ειναι παντα με ανοικτα το wi fi και ειδα οτι αν βγουμε εκτος εμβελεις απο ενα γνωστο wifi και μπουμε σε καποιο αλλο γνωστο wifi για να συνδεθει θα πρεπει να ανοιξουμε την οθονη, υπαρχει καποια ρυθμιση που μου ξεφευγει ? Δεν ξερω αν κανει το ιδιο αν βγουμε εκτος εμβελειας απο ενα wi fi και ξαναμπουμε παλι στο ιδιο wifi. Το θέμα με το wifi είναι γενικό στην 5.1 απλά πίστευα ότι η flyme ίσως να το είχε λύσει Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Τι εννοεις το λιωνω;....παιχνιδια ή internet και video; Λίγο παιχνίδια και από όλα τα άλλα. Γενικά θεωρώ φυσιολογική την αυτονομία αφού το έχω παραφορτωμενο με πολλά που τρέχουν στο παρασκήνιο. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlatcokimi Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Λίγο παιχνίδια και από όλα τα άλλα. Γενικά θεωρώ φυσιολογική την αυτονομία αφού το έχω παραφορτωμενο με πολλά που τρέχουν στο παρασκήνιο. Σε εμενα δεν ισχυει αυτο.....για να καταλαβεις εχω ιδια αυτονομια με το lg g3 που ειχα πριν (και ηταν και ο λογος που πηρα το z3)...... Edited January 6, 2016 by zlatcokimi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Σε εμενα δεν ισχυει αυτο.....για να καταλαβεις εχω ιδια αυτονομια με το lg g3 που ειχα πριν (και ηταν και ο λογος που πηρα το z3)...... Καθόλου φυσιολογικό. Σίγουρα η συσκευή σου εχει θέμα. Έπρεπε ενα 30-40% καλυτερη αυτονομια απο G3 να είχες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Σε εμενα δεν ισχυει αυτο.....για να καταλαβεις εχω ιδια αυτονομια με το lg g3 που ειχα πριν (και ηταν και ο λογος που πηρα το z3)...... Αν και το θέμα αυτονομία είναι σχετικό, όντως θα έπρεπε να είναι πολύ πιο πάνω από το g3. Εγώ είχα g2 και τώρα είναι λιγάκι καλύτερα σε αυτονομία. Όσο για το Wifi πρώτη φορά το ακούω για την 5.1.1. Το επιβεβαιώνει καιάλλος με z3; Δε μου το κάνει πάντα όμως. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Αν και το θέμα αυτονομία είναι σχετικό, όντως θα έπρεπε να είναι πολύ πιο πάνω από το g3. Εγώ είχα g2 και τώρα είναι λιγάκι καλύτερα σε αυτονομία. Όσο για το Wifi πρώτη φορά το ακούω για την 5.1.1. Το επιβεβαιώνει καιάλλος με z3; Δε μου το κάνει πάντα όμως. Ενα 9μηνο στην κατοχή το z3 δεν θυμάμαι κάποιο θέμα με το wifi που περιγράφεις. Θα το είχα αναφέρει σίγουρα αν μου συνέβαινε. Υποψιάζομαι μήπως εχει να κανει με stamina η μήπως και το router σου. Ισως ενα reset στο router και απο την αρχή pair με το κινητό και στρώσει. Εγω το είχα εως αρχες Σεπτεμβρίου επομένως δεν ξέρω μήπως καμία νεότερη 5.1.1 δημιουργεί το θέμα αν λεμε ρίξουμε την ευθύνη στο software. Επίσης μετα απο software update κανεις reset και στήσιμο απο την αρχή η οχι; Διοτι και αυτο κάλλιστα να παιζει ρόλο. Εγω παντα μα παντα κάνω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Καλημέρα, παρατηρώ συχνά αλλά όχι πάντα μια καθυστέρηση στην αυτόματη σύνδεση με αποθηκευμένα δίκτυα Wifi. Εννοείται έχω την ρύθμιση να παραμένει ανοιχτό συνέχεια. Όταν ανοίγω την οθόνη τα βρίσκει τότε αμέσως. Και στο g2 μου μου συνέβαινε αλλά πιο σπάνια και συνήθως αργουσε λιγότερο. Eιχα δει οτι το ιδιο κανει και το meizu m2 της αδελφης μου, ρωτησα και μου απαντησαν Κι εμένα το κάνει πρέπει να ανάψεις την οθόνη για να μπει στο WiFi, έχετε ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό είναι της 5.1.1 θέμα; Έχει καταντήσει σπαστικό γιατί περνώντας από γνωστά WiFi ( περπατώντας πχ) δεν συνδέεται αυτόματα και αναγκάζομαι να έχω τα δεδομένα συνέχεια ανοιχτά Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Κι εμένα το κάνει πρέπει να ανάψεις την οθόνη για να μπει στο WiFi, έχετε ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό είναι της 5.1.1 θέμα; Έχει καταντήσει σπαστικό γιατί περνώντας από γνωστά WiFi ( περπατώντας πχ) δεν συνδέεται αυτόματα και αναγκάζομαι να έχω τα δεδομένα συνέχεια ανοιχτά Νομιζω πως για να εχουμε καλυτερη ''εικονα'' για το αν ειναι προβλημα της 5.1 ας ρωτησει καποιος στο τοπιο Android - Γενικές απορίες / ερωτήσεις οπου θα ανταλλαξουμε αποψεις με χρηστες αλλων συσκευων. Αν μπορεις κανε εκει την ερωτηση ;) Οff topic: λαλακια εκανα...... moderator επρεπε να γινω...... οκ αγαπητοι mod μου μια πλακα εκανα μην φαω κανα ban :cry: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Νομιζω πως για να εχουμε καλυτερη ''εικονα'' για το αν ειναι προβλημα της 5.1 ας ρωτησει καποιος στο τοπιο Android - Γενικές απορίες / ερωτήσεις οπου θα ανταλλαξουμε αποψεις με χρηστες αλλων συσκευων. Αν μπορεις κανε εκει την ερωτηση ;) Οff topic: λαλακια εκανα...... moderator επρεπε να γινω...... οκ αγαπητοι mod μου μια πλακα εκανα μην φαω κανα ban :cry: Μπορεί να είναι θέμα της 5.1.1 στο συγκεκριμένο τηλ, γιατί για να είναι για όλα δύσκολο μου φαίνεται, οπότε ας μας απαντήσουν οι κάτοχοι Ζ3 αρχικά μήπως και στα δικά μας δεν έχει κάτσει καλά ή αν είναι γενικότερο το φαινόμενο Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Παιδιά εννοείται πως ενώ το έχοντας ανοιχτό το WiFi και βρίσκει γνωστό δίκτυο δεν συνδέεται αυτόματα και θέλει να ανοίξει η οθονη πρώτα; Αν εννοείται αυτό ναι συμβαίνει και σε μένα και σε γνωστό ( z2,z3z3 c) δεν είναι λογικό να είναι πρόβλημα συσκευών. Αυτό στην κιτ κατ δεν υπήρχε αλλά είναι λίγο εκνευριστικό Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Άρα είναι θέμα lolli... τότε το παρακάτω στις ρυθμίσεις γιατί το έχει; [ATTACH]64745[/ATTACH] Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Άρα είναι θέμα lolli... τότε το παρακάτω στις ρυθμίσεις γιατί το έχει; [ATTACH]64745[/ATTACH] Για να μην σβήνει ακόμα και όταν είναι συνδεδεμένο αλλά με κλειστή οθόνη. Στο g2 μου δε το έκανε πάντως με 5.02 τουλάχιστον όχι συχνά. Είτε είναι bag του z3 είτε της 5.1.1. Μπορεί και να γίνεται επίτηδες για εξοικονόμηση ενέργειας λέω εγώ τώρα... Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Οff topic: λαλακια εκανα...... moderator επρεπε να γινω...... οκ αγαπητοι mod μου μια πλακα εκανα μην φαω κανα ban :cry: Θα το εισηγηθώ!!! :lol::p:p:D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Σαν την ΚΙΤΚΑΤ δεν εχει...! Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Σαν την ΚΙΤΚΑΤ δεν εχει...! Συμφωνώ απολυτως ειμαι τοσο καιρο με κιτ κατ και δεν σκέφτομαι καθόλου να αναβαθμισω ουτε σε 5.1.1 ουτε σε 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Παιδια στο σημα του wifi μου βγαζει ενα θαυμαστικο...τι ειναι...??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Παιδια στο σημα του wifi μου βγαζει ενα θαυμαστικο...τι ειναι...??? Είσαι συνδεδεμένος αλλά για κάποιο λόγο, μάλλον του ρουτερ, δεν έχεις ίντερνετ. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Είσαι συνδεδεμένος αλλά για κάποιο λόγο, μάλλον του ρουτερ, δεν έχεις ίντερνετ. μπαινω κανονικα,αλλα εκει που δεν μπορω ειναι στο playstore...μου λεει κατι για παρασκηνια...:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 μπαινω κανονικα,αλλα εκει που δεν μπορω ειναι στο playstore...μου λεει κατι για παρασκηνια...:( Μπορείς να σερφαρεις κανονικά με το θαυμάστικο; Περίεργο. Θα στρώσει δεν είναι τίποτα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts