Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή η συσκευή σας δουλεύει απροβληματιστα με κάρτα δε κολλάει πουθενά σε αναπαραγωγή βίντεο ή φωτογραφιών και εφαρμογές...

Θα μπορούσατε να μου προτείνετε καμιά καρτουλα να την αλλάξω;;;

Εγω έχω αυτή την Samsung και θέμα τουλάχιστον με φωτό και μουσική δεν είχα ποτε.

Video,εφαρμογές δεν έχω δοκιμάσει,αλλα δεν νομίζω να έχω θέμα.

http://www.samsung.com/us/computer/memory-storage-accessories/MB-MG64DA/AM

Εναλλακτική δες την evo σειρά απο την Samsung.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μια ερωτήσει αν ξέρετε η έχετε ακούσει στην αυτονομία με την ίδια χρήση πιο είναι καλύτερο z3 η το z3c??
Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D

Παιδιά μια ερωτήσει αν ξέρετε η έχετε ακούσει στην αυτονομία με την ίδια χρήση πιο είναι καλύτερο z3 η το z3c??

θεωρω οτι σε αναμονη ειναι καλυτερο το Ζ3 γιατι εχει μεγαλυτερη μπαταρια, αλλα σε χρηση, επειδη το μικρο εχει μικροτερη αναλυση και μικροτερη οθονη, αναλογα με τη χρηση, πρεπει να κερδιζει λιγο..Αυτο πιστευω εγω συμφωνα με τα οσα ειχα ψαξει πριν το παρω.. Με τρωει πλεον να δοκιμασω και Ζ3, αλλα με το μικρο με 4.4.4. πηγα στις 3 ημερες αυτονομια, με 2 για πλακα.. με την 5 πιανω 2 ημερες δυσκολα, μια ανετα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδιά καλημέρα χθες πήρα ένα Moto 360 και παλεύω να το συνδέσω με το κινητό αλλά τίποτα.Πρέπει να κοιτάξω κάτι,έχω κάνει reset το ρολόι κάνει το pair στην αρχή με Bluetooth αλλά μετά δεν μπορώ να το συνδέσω με το android wear δεν βρίσκει το ρολόι.

Παιδιά καλημέρα χθες πήρα ένα Moto 360 και παλεύω να το συνδέσω με το κινητό αλλά τίποτα.Πρέπει να κοιτάξω κάτι,έχω κάνει reset το ρολόι κάνει το pair στην αρχή με Bluetooth αλλά μετά δεν μπορώ να το συνδέσω με το android wear δεν βρίσκει το ρολόι.

μηπως εχει καμια ειδικη εφαρμογη? πχ το ΒΤ της σονυ που εχει οθονη κτλ, θελει 3 εφαρμογες για να το δεις σε πληρη λειτουργια, αλλιως μονο pairing Κανει και τιποτα αλλο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

μηπως εχει καμια ειδικη εφαρμογη? πχ το ΒΤ της σονυ που εχει οθονη κτλ, θελει 3 εφαρμογες για να το δεις σε πληρη λειτουργια, αλλιως μονο pairing Κανει και τιποτα αλλο.

Έχω κατεβάσει και το Motorola connect αλλά τζίφος.

Έχω κατεβάσει και το Motorola connect αλλά τζίφος.

τοτε εχεις 2 επιλογες, πας σε κανα πλαισιο που εχουν βιτρινα το ιδιο ρολοι, δοκιμαζεις, και αν συνδεθει φταιει το ρολοι, τραβας ενα ρεσετ στο κινητο μηπως φταιει αυτο ή πια, υπαρχει θεμα? Το smart connect το εχεις αφησει ή το εχεις σουταρει απο τις εφαρμογες?

παιδες, ας ειμαστε αντικειμενικοι, η σονυ υποσχεται αδιαβροχοποιηση αλλα ολοι ξερουμε οτι το κινητο εχει Premium εμφανιση, αυτο ειναι αυτονοητο οτι δεν βοηθα στην καλη μονωση, γιατι πολυ απλα δεν μπορει να "φασκιωθει" μεσα σε πλαστικουρα και να γινει οπως τα active της samsung. ΚΑι τα S5 ιδια πιστοποιηση εχουν με Ζ3 και μπαζουν νερο για πλακα...

Γιαυτο, εγω προσωπικα οταν παιρνω ενα σονυ, επειδη ξερω οτι θα μπω στην πειρασμο να το βαλω στην πισινα, το βουταω σε μια λεκανη νερο την 1η μερα για κανα 10λεπτο και αν αντεξει ξερω οτι το πιο πιθανο ειναι και στην πισινα να τη βγαλει..αλλιως το στελνω doa, οπου ειναι πολυ πιο δυσκολο να σου πουν οτι εσυ φταις γιατι γενικα ειναι καινουριο το τηλ και δεν παιρνει αμφισβητηση η καλη χρηση κτλ.

Γιαυτο, οποιος δε θελει να ρισκαρει το μπλεξιμο ή την αστοχια, καλο ειναι να προσεχει..ειδικα οταν το βαζει θαλασσα, εφοσον ειναι εκτος κανονων χρησης, ας ειναι ετοιμος να το ξαναπληρωσει!

Στην τελικη, μια καμερα υποβρυχια απλη αλλα καλη κανει 60-100 ευρω, για να κανεις τον χαβαλε σου στη θαλασσα και σε 10 μετρα βαθος!

Η δική μου εμπειρία έδειξε οτι το να το βάλεις στο νερό και να μην καεί δεν σημαίνει οτι μπορείς να το χρησιμοποιείς ανέμελα μέσα σε νερό.

Αγόρασα αυτό το κινητό και λόγω της προστασίας από το νερό αφού το χρησιμοποιώ σε ορειβασίες-πεζοπορίες-χιόνια κλπ. Το δοκίμασα ότι είναι αδιάβροχο πλένοντας το δύο φορές στη βρύση αφού μου το είχε λερώσει με φαγητό η κορούλα μου. Επίσης τράβηξα βίντεο και φώτο από την εκδρομή μου στο Πανταβρέχει μπαίνοντας μέσα στους καταρράκτες και στο ρέμα. Δεν είχε κανένα πρόβλημα και πίστεψα οτι μπορώ να εμπιστευτώ την αδιαβροχότητα του. Δυστυχώς το καλοκαίρι πήγα να βγάλω φώτο στη θάλασσα (όχι υποβρύχια και με τα πορτάκια καλά κλεισμένα) αλλά μου γλίστρησε και έπεσε μέσα. Στιγμιαία κάηκε η οθόνη και όταν το σκούπισα και άνοιξα τα πορτάκια υπήρχε νερό μέσα. Το κινητό άκουγα οτι δούλευε αλλά η οθόνη είχε καεί.

Το έστειλα στο service όπου δεν μου αναγνώρισαν εγγύηση αφού είχε πέσει σε θαλασσινό νερό (κάτι που είναι κάπου χαμένο μέσα στο manual αλλά δεν το είχα προσέξει). Μου άλλαξαν οθόνη και πλακέτα με κόστος κάτι λιγότερο από 200 ευρώ και φυσικά μου έβαλαν και λολιποπ.

Συμπέρασμα λοιπόν οτι το κινητό είναι βασικά water resistant και οχι water proof. Αντέχει σε πιτσιλίσματα και περάσματα από γλυκό νερό αλλά όταν μιλάμε για εμβύθιση και μάλιστα με φόρα (δηλαδή πίεση) τότε παίζουμε το κινητό μας στα ζάρια.

Επειδή έχω το 360 με Z3 συνδέετε κανονικά. Αλλά με τα εξής βήματα.

1. Θα το διαγράψεις από το bluetooth του z3.

2. Κάνεις reset to 360 και αφού ανοίξει και επιλέξεις γλώσσα...

3. Θα ανοίξεις το android wear από το Z3 και θα το κάνεις pair από εκεί.

και αν δεν έχει πρόβλημα το 360 θα παίζει κανονικά...

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η δική μου εμπειρία έδειξε οτι το να το βάλεις στο νερό και να μην καεί δεν σημαίνει οτι μπορείς να το χρησιμοποιείς ανέμελα μέσα σε νερό.

Αγόρασα αυτό το κινητό και λόγω της προστασίας από το νερό αφού το χρησιμοποιώ σε ορειβασίες-πεζοπορίες-χιόνια κλπ. Το δοκίμασα ότι είναι αδιάβροχο πλένοντας το δύο φορές στη βρύση αφού μου το είχε λερώσει με φαγητό η κορούλα μου. Επίσης τράβηξα βίντεο και φώτο από την εκδρομή μου στο Πανταβρέχει μπαίνοντας μέσα στους καταρράκτες και στο ρέμα. Δεν είχε κανένα πρόβλημα και πίστεψα οτι μπορώ να εμπιστευτώ την αδιαβροχότητα του. Δυστυχώς το καλοκαίρι πήγα να βγάλω φώτο στη θάλασσα (όχι υποβρύχια και με τα πορτάκια καλά κλεισμένα) αλλά μου γλίστρησε και έπεσε μέσα. Στιγμιαία κάηκε η οθόνη και όταν το σκούπισα και άνοιξα τα πορτάκια υπήρχε νερό μέσα. Το κινητό άκουγα οτι δούλευε αλλά η οθόνη είχε καεί.

Το έστειλα στο service όπου δεν μου αναγνώρισαν εγγύηση αφού είχε πέσει σε θαλασσινό νερό (κάτι που είναι κάπου χαμένο μέσα στο manual αλλά δεν το είχα προσέξει). Μου άλλαξαν οθόνη και πλακέτα με κόστος κάτι λιγότερο από 200 ευρώ και φυσικά μου έβαλαν και λολιποπ.

Συμπέρασμα λοιπόν οτι το κινητό είναι βασικά water resistant και οχι water proof. Αντέχει σε πιτσιλίσματα και περάσματα από γλυκό νερό αλλά όταν μιλάμε για εμβύθιση και μάλιστα με φόρα (δηλαδή πίεση) τότε παίζουμε το κινητό μας στα ζάρια.

Έτσι ακριβώς και εγώ έκανα το λάθος να το πάρω μαζί για μπάνιο κάτω από την θάλασσα και όταν το έβγαλα βραχυκύκλωνε το κουμπί του on/off στα πλάγια και αναβόσβηνε... τρόμαξα αλλά με λαδάκι και σεσουάρ δούλεψε άψογα και την γλίτωσα φτηνά!! αλλά μακριά πλέον από βούτηγμα...

Εγώ πάντως δεν έχω τέτοιο θέμα. Εκτός από πισίνα το εχω βουτηξει και θάλασσα και έχω τραβήξει και φωτογραφίες και 4k video. Όποιος θέλει του στέλνω να δει. Ήμουν τυχερός ?δεν ξέρω. Πάντως δεν έχω θέμα.

Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω,

Πρώτον αν κατάλαβα καλά λες ότι δεν το είχες βυθισει στο νερό αλλά μόνο πιτσιλισμα..

Άρα δεν το είχες τεστάρει όπως προτείνω εγώ..εάν το είχες θα σου είχε χαλάσει σε γλυκό νερό και ίσως να είχες καινούριο χωρίς ούτε ευρώ κόστος.

2ον δεν είναι χαμένο στα manual, παντού τονίζει τη χρήση σε γλυκό νερό..

3ον όλα τα πράγματα φθειρονται.. Το κινητό έχει μια στεγανοποιηση, δε σημαίνει ότι μετά από 1 χρόνο θα την έχει.. Μπορεί να το αφήνεις στον ήλιο ή αν Παίζεις παιχνίδια, με τη ζέστη, να λιώνει η κόλλα ή να ξεραινεται και να μπασει νερό στην επόμενη βουτιά.

Εγώ τα βουταω τη πρώτη μέρα και αν βρεθώ σε καμία πισίνα εφόσον έχω πάρει back up το βάζω. Το κινητό δεν μου έχει πάθει ποτέ τίποτα και έχω δοκιμάσει πολλά από όλη τη σειρά Ζ

Επίσης δεν παίζω παιχνίδια και δεν έχει φάει ποτέ ήλιο ούτε πτώση, αυτά δηλαδή που εγώ πιστεύω ότι είναι οι βασικοί παράγοντες για να χαλάσει η αδιαβροχοποιηση..

Και ποτέ δεν είχα θέμα.

Επομένως είναι ρίσκο το να το βάλεις στο νερό αλλά αν πάρεις τα μέτρα σου ελαχιστοποιεις 2 κινδύνους, να χαλάσει ενώ ήταν οκ και να στο βγάλουν εκτός εγγύησης ενώ θα μπορούσες να το είχες περάσει..

Απλή λογική θέλει! Αν πχ μου πέσει κάτω και χτυπήσει άσχημα, ε δε θα το βάλω...

Κατά τα άλλα αντέχει στο νερό σε βάθος και να πέσει νερό με πίεση....ip67.Google it.

Εγώ το δοκίμασα.

ρε παιδια να ρωτησω,

θελω να κανω root κινητο για να βαλω mod για καλυτερο ηχο, ειδα ομως οτι με το root χανονται τα drm.

Τι ειναι τα drm και αν τα χασω τι παθαινω?

ρε παιδια να ρωτησω,

θελω να κανω root κινητο για να βαλω mod για καλυτερο ηχο, ειδα ομως οτι με το root χανονται τα drm.

Τι ειναι τα drm και αν τα χασω τι παθαινω?

Τα drm είναι "κλειδιά" για να δουλεύει to Χ-reality και κάποια άλλα utilities της SONY (για βελτίωση ήχου και εικόνας). Αυτά είναι αποθηκευμένα στον bootloader και με το που τον ξεκλειδώνεις διαγράφονται και δεν επαναφέρονται. Θυμάμαι στο xda υπήρχε ένα utility που τα αποθήκευε και μπορούσες να τα επαναφέρεις όταν ξανά κλειδώσεις τον bootloader. Αυτά όταν είχα το ultra για το z3 δεν ξέρω....

Αλλά μου φαίνεται πως μπορείς να κάνεις root χωρίς να ξεκλειδώσεις τον bootloader..

Ναι με το root δεν χάνονται τα drm keys. Το utility που λέει ο argp είναι αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2292598 ,αλλά τσέκαρε πρώτα ότι λειτουργεί αν θέλεις να ξεκλειδώσεις τον bootloader

ευχαριστω παιδες,

το κουφο ολων, ο φιλος θελει να κανει root γιατι ο ηχος στα ringtone ειναι απιστευτα χαμηλος και θελει να βαλει soundmod.

Στο δικο μου Ζ επεσε απο 4.4.4 αλλα ειναι σιγουρα πιο δυνατος απο του z3 και στο Ζ1 δεν εχει πεσει καθολου. Αυτο το lollipop ολο προβληματα τελικα

ευχαριστω παιδες,

το κουφο ολων, ο φιλος θελει να κανει root γιατι ο ηχος στα ringtone ειναι απιστευτα χαμηλος και θελει να βαλει soundmod.

Στο δικο μου Ζ επεσε απο 4.4.4 αλλα ειναι σιγουρα πιο δυνατος απο του z3 και στο Ζ1 δεν εχει πεσει καθολου. Αυτο το lollipop ολο προβληματα τελικα

Την θεωρώ τα Vista του Android! Καθόλου σταθερότητα από εταιρεία σε εταιρεία παίζουν τρελές διάφορες και bugs! Είμαστε τυχεροί που στα Sony έχει τα λιγότερα (τουλάχιστον στα high end)

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Επειδή έχω το 360 με Z3 συνδέετε κανονικά. Αλλά με τα εξής βήματα.

1. Θα το διαγράψεις από το bluetooth του z3.

2. Κάνεις reset to 360 και αφού ανοίξει και επιλέξεις γλώσσα...

3. Θα ανοίξεις το android wear από το Z3 και θα το κάνεις pair από εκεί.

και αν δεν έχει πρόβλημα το 360 θα παίζει κανονικά...

Έτσι το έκανα και έπαιξε τελικά κανονικά όλα καλά τώρα ευχαριστώ.

Ρε παίδες έχει κανείς την τελευταία ελληνική kitkat, όχι root κανονική γιατί με ένα ψάξιμο έχει μόνο την rooted

Πότε περιμένουμε 5.1 ξέρουμε?

Η 5.1.1 εχει βγει εδω και 1.5 μήνα.

Δοκίμασε μέσω pc companion με pc και όχι μέσω OTA(wifi).

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Γιατί όταν κλείνω το WiFi η όταν είμαι έξω μόλις μπουν τα δεδομένα μετά από λίγο φεύγει το σηματάκι (Η+) κ δεν έχω δεδομένα.Πιο παλιά δεν μου το έκανε αυτό,τώρα το παρατήρησα 3-4 μέρες.Το έχει πάθει και κάνεις άλλος; Edited by pand

Γιατί όταν κλείνω το WiFi η όταν είμαι έξω μόλις μπουν τα δεδομένα μετά από λίγο φεύγει το σηματάκι (Η+) κ δεν έχω δεδομένα.Πιο παλιά δεν μου το έκανε αυτό,τώρα το παρατήρησα 3-4 μέρες.Το έχει πάθει κ κάνεις άλλος;

Μήπως έχεις κάνα stamina και τά κλείνει ?

Edited by Nikos_Mpl

Όχι δεν έχω stamina

για μενα, 3 πραγματα μπορει να παιζουν ρολο, ειτε καποια ρυθμιση στην οικονομια μπαταριας, που χωρις το σταμινα ανοιχτο δε νομιζω να φταιει αυτο.

ή καποιο οριο ΜΒ που εχεις βαλει κατα λαθος ισως και τα κλεινει.

ή οι ρυθμισεις ιντερνετ.

Οταν το σηματακι φευγει, τα δεδομενα ειναι ανοιχτα ή εχουν ξανα κλεισει?

Εχεις βαλει lollipop απο πανω ή με καθαρη εγκατασταση? ή εισαι με 4.4.4?

Όριο δεν έχω βάλει,τις ρυθμίσεις τις έχω κατεβάσει και το κινητό το πήρα με lollipop από το κουτί,θα με τρελάνει τι έπαθε στα καλά καθούμενα.Όχι όταν φεύγει το σηματάκι παπαλα και το 3g. Edited by pand

• The title was changed to Sony Xperia Z3