Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πραγματικά μεγάλο δίλημμα.

Το flex 2 έχει το κάτι διαφορετικό στη σχεδίαση του και αυτό το κάνει κουκλί. Έχει lags. Χωρίς να έχω ασχοληθεί αρκετά νομίζω πως έχει και καλύτερη κάμερα. Επίσης έχει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το Ζ3 έχει καλύτερη μπαταρία, οθόνη κάτω από τον ήλιο, έχει καλογραμμένη rom και είναι αδιάβροχο.

Θα κρατήσω το Ζ3 για προσωπική χρήση και θα δώσω το flex 2 στην αδελφή μου, από Σεπτέμβρη και μετά αν έχει φτιάξει το sot στο flex θα μου το επιστρέψει.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυςτηρα ανάμεσα στα 2 θα κρατούσα το z3(οχι ομως σε λευκό χρώμα-αυςτηρα τα αλλα 3 χρωματα)

Η αυτονομια,οθονη(πιο εντυπωςιακη με καλύτερη ευκρίνεια/φωτεινότητα)και η πιο smooth και απροβλημάτιστη υλοποιηςη λογισμικού ειναι μεγαλο προσόν απο ενα smartphone.

Οπως και η premium αίσθηση που σου αφηνει.

Η κάμερα που υπερέχει το lg κυρίως στο αυτόματο δεν αρκεί να προτιμήσω μια τέτοια συσκευη σαν τη μοναδική,βασική συσκευη στην καθημερινότητα μου.

Το κρατάω το lg σαν δεύτερο που στα λεφτά του(προςφορα)απλά δεν εχει κανένα ανταγωνιςμο.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Με προβλημάτισε αυτό που λέτε για την καμερα

Ειδικά η selfie camera είναι ότι χειρότερο υπάρχει μακράν. Αν είσαι selfie τύπος πας S6.

Ναι παιδιά ή μπροστινή κάμερα πραγματικά είναι ότι χειρότερο έχω συναντήσει...

Ναι παιδιά ή μπροστινή κάμερα πραγματικά είναι ότι χειρότερο έχω συναντήσει...

Φιλε την άλλη εβδομάδα μπορεί να ανακοινωθεί παγκόσμια έκδοση του Ζ4 και σίγουρα θα εχει καλύτερη τιμή απο το S6 στα ίδια χαρακτηριστικά.

http://techblog.gr/mobile/sony-xperia-z4-global-version-next-week-6732/

Βέβαια τίποτα δεν ειναι επίσημο ακόμα αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Πιστευω πως τα τηλεφωνα που βγαζει η sony θα ειναι παντα στις αυτοματες ρυθμισεις φωτογραφιας τα χειροτερα απο τους αντιστοιχους ανταγωνιστες. Η sony πουλαει πολλα εκατομμυρια καμερες στη samsung - lg - apple κλπ, δεν νομιζω να θελει να τους χασει απο πελατες.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Πιστευω πως τα τηλεφωνα που βγαζει η sony θα ειναι παντα στις αυτοματες ρυθμισεις φωτογραφιας τα χειροτερα απο τους αντιστοιχους ανταγωνιστες. Η sony πουλαει πολλα εκατομμυρια καμερες στη samsung - lg - apple κλπ, δεν νομιζω να θελει να τους χασει απο πελατες.

Και εγω το θεωρώ ως το επικρατέστερο σενάριο,διότι δεν μπορει αυτήν την τεχνογνωσία πολυ υψηλών προδιαγραφών που κατέχει στο τομέα φωτογραφία να μην μπορει να την περάσει ετςι απλά στα κινητά.

Εδω μαλιςτα κατασκευάσει ολόκληρη σουίτα επεξεργασίας multimedia σε στυλ Adobe Photoshop/premier και να μην μπορει να την περάσει σε κινητά εςτω λίγο.

Μου φαίνεται απίθανο.

Σκόπιμα γίνονται οτι γίνονται(ειναι πολλά τα λεφτά απο την προμήθεια τρίτων κατασκευαστών)

Edited by alextrela

Ο κάθε ένας αγοράζει ανάλογα με τις προτεραιότητες του. Προσωπικά πούλησα δύο τηλέφωνα, το ο+ο και το Huawei 3c για να πάρω το Z3. Είχα να πάρω Sony από εποχή Xperia s.

Και εγω το θεωρώ ως το επικρατέστερο σενάριο,διότι δεν μπορει αυτήν την τεχνογνωσία πολυ υψηλών προδιαγραφών που κατέχει στο τομέα φωτογραφία να μην μπορει να την περάσει ετςι απλά στα κινητά.

Εδω μαλιςτα κατασκευάσει ολόκληρη σουίτα επεξεργασίας multimedia σε στυλ Adobe Photoshop/premier και να μην μπορει να την περάσει σε κινητά εςτω λίγο.

Μου φαίνεται απίθανο.

Σκόπιμα γίνονται οτι γίνονται(ειναι πολλά τα λεφτά απο την προμήθεια τρίτων κατασκευαστών)

εγω πιστευω οτι απλα δεν εχει τους πορους να κατσει να το δουλεψει τοσο οσο θα επρεπε. Βγαζει συσκευες, προσπαθει να παρακολουθησει τις εξελιξεις, βγαζει H/w αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι καλη και στο s/w. Εξαλλου μην συγκρινετε κινητα με ψηφιακες, δεν εχει καμια σχεση το πως δουλευει το ενα και πως το αλλο, αλλοι αισθητηρες, αλλοι φακοι και κυριως αλλη φιλοσοφια, γιατι στα κινητα υπαρχουν πολλοι περιορισμοι και η χρυση τομη σε πολλα θεματα βρισκεται πιο δυσκολα.Εγω πιστευω οτι θα φτιαξει και τη φωτογραφια σιγα σιγα οπως βελτιωσε ολα τα αλλα. Απλα θεωρω οτι δεν μπορει να ζηταει 700 ευρω για το Ζ4 πχ, οταν θα βγει, αν βγει, θα πρεπει ναναι 100 ευρω πιο φθηνη απο τους αλλους, S6 πχ.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εχω σοβαρο προβληματακι με το xperia z3 δεν ξερω αν το εχει παθει καποιος να βοηθησει.

Αλλαξα sim card στο κινητο αλλα δυστυχως πιο παλια ουτε που θυμαμαι ειχα ενεργοποιησει το anti theft της AVG και τωρα δεν μπορω να μπω στο κινητο καθολου.

με το που το αναβω μου λεει your device is locked δεχεται το pin της καρτας αλλα τιποτα αλλο ...ουτε καν να κατεβασω το notification bar.

δοκιμασα ολους τους κωδικους που εχω στο μυαλο μου μπηκα στο site αλλαξα κωδικους δεν δεχεται τιποτα...

τι κανω ρε παιδια ?

πως παρακαμπτω την μπουρδα τωρα ?

δεν θελω να κανω wipe το κινητο οχι οτι ξερω να το κανω τωρα που ειναι κλειδωμενο .

εχω σοβαρο προβληματακι με το xperia z3 δεν ξερω αν το εχει παθει καποιος να βοηθησει.

Αλλαξα sim card στο κινητο αλλα δυστυχως πιο παλια ουτε που θυμαμαι ειχα ενεργοποιησει το anti theft της AVG και τωρα δεν μπορω να μπω στο κινητο καθολου.

με το που το αναβω μου λεει your device is locked δεχεται το pin της καρτας αλλα τιποτα αλλο ...ουτε καν να κατεβασω το notification bar.

δοκιμασα ολους τους κωδικους που εχω στο μυαλο μου μπηκα στο site αλλαξα κωδικους δεν δεχεται τιποτα...

τι κανω ρε παιδια ?

πως παρακαμπτω την μπουρδα τωρα ?

δεν θελω να κανω wipe το κινητο οχι οτι ξερω να το κανω τωρα που ειναι κλειδωμενο .

Αυτο δοκίμασε ανοίγοντας το καπάκι της sim/micro sd card και πατάς το κίτρινο κουμπάκι.

Αλλιως αν δεν στρώσει δεν γλυτώνεις την επιδιόρθωση μεςω pc companion.

Tο antivirus έπρεπε απο την πρώτη μερα να το είχες σουτάρει.

Άχρηστο ειναι.

δυστυχως το pc companion δεν δουλευει δεν επιτρεπει το anti-theft να γινει εντοπισμος.

για το κουμπακι δε το ξερα...καλο ...αλλα στην προκειμενη περιπτωση δεν ειναι χρησιμο. το κινητο μπορω να το κλεισω και να το ξανα ανοιξω.

αυτο που με τρελαινει ειναι οτι ενω εχω κανει log in στον λογαριασμο του AVG απο το pc και δινω εντολη unlock και αλλαγη password.....τα κανει αλλα το κινητο δεν ανταποκρινεται ....

εντομεταξυ εχω κανει και συλλογη φωτογραφειων με την φατσα μου στο μεηλ μου επειδη μου στελνει συνεχεια το avg μεηλ οτι ειμαι ο κλεφτης....χααχχα

Δεύτερη λυςη,φλασαρεις με flashtool,αλλα άμα δεν ξέρεις την εκδοςη που φορας τωρα ετςι ωςτε να την κατεβάσεις την ιδια.

Δοκίμασε με το κίτρινο κουμπάκι,δεν χάνεις τιποτα,ειναι soft reset.

Δεν ξέρω αλλη λυςη,πέρα απο αυτα που ανέφερα.

Για δοκίμασε αλλη sim ετςι ωςτε να μπεις και διαγράψεις τον κωδικό του AVG και ξαναβάλεις εκ νέου την βασική δικιά σου.

Καταφερα και εκανα απενεργοποιηση του AVG μεσω site (ευτυχως ηταν ανοιχτο το wifi οταν εκανα την αλλαγη).

τωρα ομως κολλησα σε αυτη την οθονη που σας δειχνω στην φωτογραφια στην οποια παλι δεν μπορω να κανω τιποτα ζηταει κωδικο...........

Η νεα σιμ ειναι whats up (πριν ηταν wind συνδεση) .

δεν την εχω χρησιμοποιησει καθολου την whats up . τωρα θα εβαζα την πρωτη καρτα ανανεωσης...

https://onedrive.live.com/redir?resid=EB379FC2F105F0F9!17014&authkey=!AB0KFUyep3zA1N8&v=3&ithint=photo%2cJPG

η εκδοση που φοραω ειναι η τελευταια 4.4.4 ακριβη αριθμο δεν ξερω παντως δεν μπηκα στην διαδικασια ακομα να βαλω lollipop γιατι ειμαι κατα ευχαριστημενος ως εχει το κινητο.

Edited by xoxlasae

Αν σου δίνει να πληκτρολογήσεις στο dailer γράψε αυτο

"*#*#7378423#*#* > 'Service info' > 'Software info δες το firmware σου.

Και πες μου εκεί που λέει στην μέση που λέει customization number ετςι ωςτε βρω την εκδοςη rom που έχεις,να την κατεβάσεις και να φλασαρεις με flashtool.

Εμπλέξες άσχημα με την AVG.

Αναγκαςτικα θα χάσεις τα πσντα μεςα στο κινητό,αλλιως δεν βλεπω αλλη λυςη και να εύχεσαι να πιάσει αλλιως δεν γλυτώνεις το service να στο επαναφέρουν αυτοί.

Edited by alextrela

Αν σου δίνει να πληκτρολογήσεις στο dailer γράψε αυτο

"*#*#7378423#*#* > 'Service info' > 'Software info δες το firmware σου.

Και πες μου εκεί που λέει στην μέση που λέει customization number ετςι ωςτε βρω την εκδοςη rom που έχεις,να την κατεβάσεις και να φλασαρεις με flashtool.

Εμπλέξες άσχημα με την AVG.

Αναγκαςτικα θα χάσεις τα πσντα μεςα στο κινητό,αλλιως δεν βλεπω αλλη λυςη και να εύχεσαι να πιάσει αλλιως δεν γλυτώνεις το service να στο επαναφέρουν αυτοί.

Το avg απενεργοποιηθηκε . τωρα εχει βγει μια ξεκαρφωτη μπαρα που δεν την εχω ξαναδει αμεσως μετα μολις πατας το pin(αυτο που εδωσα στην φωτο) ...μεχρι και την cosmote πηρα και μου ενεργοποιησαν την καρτα αυτοι αντι να το κανω εγω με την πρωτη κληση ωστε να μπορεσει το pc companion να δει το κινητο αλλα ματαια δε το βλεπει..

μου ανοιγει dialer μονο για εκτακτες αναγκες πατησα τον κωδικο σου και δεν το δεχεται....λεει λαθος τηλεφωνο.

Απο που πήρες το κινητό.

Εγω το μονο που μπορώ να σου δωςω ειναι ενα link απο μια unbranded official rom ακόμα και την 4.4.4 να φλασαρεις,ΑΛΛΑ ενδέχεται να μην ειναι η ιδια που ήρθε το κινητό σου οταν την πήρες,εννοώ αλλη χώρας, και δεν ξέρω κατα ποςο θα έχεις θέμα αργότερα αν χρειαστείς service μην σου πουν τιποτα,εςτω και σαν ελάχιστη η μικρη πιθανότητα.

Απο που πήρες το κινητό.

Εγω το μονο που μπορώ να σου δωςω ειναι ενα link απο μια unbranded official rom ακόμα και την 4.4.4 να φλασαρεις,ΑΛΛΑ ενδέχεται να μην ειναι η ιδια που ήρθε το κινητό σου οταν την πήρες,εννοώ αλλη χώρας, και δεν ξέρω κατα ποςο θα έχεις θέμα αργότερα αν χρειαστείς service μην σου πουν τιποτα,εςτω και σαν ελάχιστη η μικρη πιθανότητα.

το κινητο ειναι αγορασμενο απο vodafone ελλαδας.

πολυ περιεργα πραγματα παντως δε το χω ξανα δει αυτο...

και το pc companion δε το βλεπει με τιποτα το κινητο ενω του εχω βαλει και την sim οπως ζηταει.

εντομεταξυ ανοιγει καμερα...δεχομαι κλησεις αλλα μεχρι εκει τιποτα αλλο δεν μπορω να κανω....

στανταρντ παρολο που εδιωξα το avg πρεπει να παρεμβαλεται ακομα.....

ποια ειναι το εξουσιοδοτημενο σερβις για την sony αμα ειναι να το παω τι να κανω.....

Edited by xoxlasae

το κινητο ειναι αγορασμενο απο vodafone ελλαδας.

πολυ περιεργα πραγματα παντως δε το χω ξανα δει αυτο...

και το pc companion δε το βλεπει με τιποτα το κινητο ενω του εχω βαλει και την sim οπως ζηταει.

εντομεταξυ ανοιγει καμερα...δεχομαι κλησεις αλλα μεχρι εκει τιποτα αλλο δεν μπορω να κανω....

ποια ειναι το εξουσιοδοτημενο σερβις για την sony αμα ειναι να το παω τι να κανω.....

Αν ειναι Vodafone GR αρα branded Vodafone rom έχεις κατα 99%

Αλλα μονο την 5.0.2 θα μπορέσεις να φλασαρεις,ετςι κι αλλιως στο service αυτήν θα σου βάλουν και οχι την kit kat.

Εδω το service

http://www.teleservice.com/teleservice_departments_greece.php

Το πας,τους λες τι συνέβει και υπόθεση 1-2 ωρών ειναι στην ουσία αλλα μπορει να κανει 1-3 ημέρες εως γινει διότι μπορει να τα βλέπουν με καποια σειρα.

Αν ειναι Vodafone GR αρα branded Vodafone rom έχεις κατα 99%

Αλλα μονο την 5.0.2 θα μπορέσεις να φλασαρεις,ετςι κι αλλιως στο service αυτήν θα σου βάλουν και οχι την kit kat.

Εδω το service

http://www.teleservice.com/teleservice_departments_greece.php

Το πας,τους λες τι συνέβει και υπόθεση 1-2 ωρών ειναι στην ουσία αλλα μπορει να κανει 1-3 ημέρες εως παραλάβεις.

σωθηκα εν ολιγης και αναμονη και lollipop Που δεν θελω να βαλω με το ζορι...

αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω...υπαρχει καποιος τροπος να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?

το κινητο ειναι μαμα πληρως(ουτε root-ουτε roms-nothing)

Edited by xoxlasae

• The title was changed to Sony Xperia Z3