alextrela Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Την δοκίμασα και σε χαμηλό φωτισμό και σε γενικές γραμμές δεν τα πήγε άσχημα τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα. Νομίζω ότι θα κάληψει τον μέσο χρήστη. Επίσης είχα διαβάσει για χαμηλή ένταση ηχείου κλπ. Στα multimedia είναι μια χαρά. Δε ξέρω όμως στον ήχο κλήσης και στα notifications. Ειδικά σε αυτά είχε θέμα το G2... Σε multimedia αψογος ειναι ο ήχος. Στα notifications και στον ήχο κλήσεις απο τα ηχεία εκει ειναι ενα-δυο κλικ κατω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) Παιδιά πως μπορώ να κάνω τα εικονίδια των εφαρμογών να φένονται πιο μικρά? Edited December 16, 2015 by filippos_04 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Με Nova Launcher: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Παιδιά πως μπορώ να κάνω τα εικονίδια των εφαρμογών να φένονται πιο μικρά? Long tap κάπου στο κενό στην αρχική οθόνη, μετά κάτω δεξιά πατάς ρυθμίσεις και μετά μέγεθος εικονιδιων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Τελικά μετα απο πολύ παιδεμα καταφερα και επανεφερα τις λειτουργειες που χανονται με το unlock του bootloader. Οποιος θελει πληροφορίες ας στείλει μήνυμα. Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) Update στο θέμα των φωτογραφιών. Σήμερα τις είδα και στην οθόνη του υπολογιστή. Τελικά είναι λίγο κατώτερες από ότι μου είχαν κάνει εντύπωση αρχικά. Οκ δεν είναι βέβαια τόσο κακές άλλα θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Η κάμερα του G2 μου φαίνεται λίγο ανώτερη. Οκ θα ζήσουμε και με αυτό. Y.Γ. Κάτι άλλο που παρατήρησα: Κάνει πάνω από 3 ώρες να φορτίσει πλήρως από 0%... Edited December 16, 2015 by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Update στο θέμα των φωτογραφιών. Σήμερα τις είδα και στην οθόνη του υπολογιστή. Τελικά είναι λίγο κατώτερες από ότι μου είχαν κάνει εντύπωση αρχικά. Οκ δεν είναι βέβαια τόσο κακές άλλα θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Η κάμερα του G2 μου φαίνεται λίγο ανώτερη. Οκ θα ζήσουμε και με αυτό. Y.Γ. Κάτι άλλο που παρατήρησα: Κάνει πάνω από 3 ώρες να φορτίσει πλήρως από 0%... Δυστυχώς δεν υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση όπως τα G2 /G3 Είναι το μόνο που μου έχει λείψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Update στο θέμα των φωτογραφιών. Σήμερα τις είδα και στην οθόνη του υπολογιστή. Τελικά είναι λίγο κατώτερες από ότι μου είχαν κάνει εντύπωση αρχικά. Οκ δεν είναι βέβαια τόσο κακές άλλα θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Η κάμερα του G2 μου φαίνεται λίγο ανώτερη. Οκ θα ζήσουμε και με αυτό. Y.Γ. Κάτι άλλο που παρατήρησα: Κάνει πάνω από 3 ώρες να φορτίσει πλήρως από 0%... Ναι τοσο. Καλυτερα οταν φτάσει στο 15-20% να το βάζεις να φορτίσει και οχι να αδειάσει εντελώς διοτι θα την κάψεις την μπαταρια νωρίτερα απο το προβλεπόμενο χρόνο. Απο εκείνο το σημείο κανει 2.5 ώρες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 παιδια οταν τραβαω φωτο και παω να τις δω στο pc τις βλεπω σε μικρογραφια... :( πρεπει να κανω καποια ρυθμιση....??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsof Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Τι θα πει "branded by vodafone" ρε παιδιά που γράφει ένα eshop για το Ζ3 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Τι θα πει "branded by vodafone" ρε παιδιά που γράφει ένα eshop για το Ζ3 ??? οτι ειναι για vodafone...θα εχει,ως αρχη οταν Βοοταρει το κινητο σημα της voda,και θα εχει και εφαρμογες..... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Ρε παιδια να ρωτησω κατι υπαρχει καποια εφαρμογη που κανοντας το ροοτ φτιαχνει η καμερα κ τραβαει καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Ρε παιδια να ρωτησω κατι υπαρχει καποια εφαρμογη που κανοντας το ροοτ φτιαχνει η καμερα κ τραβαει καλυτερα? Άμα βάλεις Custom recovery μπορείς να βάλεις τα lib από το Ζ5 premium και υπάρχει μια κάποια βελτίωση στην ποιότητα. Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 16:9 η 4:3 να βαζω φωτογραφιες...??? Οταν τις εκτυπωσω θα εχει διαφορα....??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 (edited) 16:9 η 4:3 να βαζω φωτογραφιες...??? Οταν τις εκτυπωσω θα εχει διαφορα....??? 4:3 να βγάζεις και μετά κάνε crop αν θες σε 16:9 μόνος σου, στα 4:3 έχεις όλη την πληροφορία που μπορεί να σου δώσει ο αισθητήρας του κινητού. *εκτός αν θες για καλλιτεχνικούς λόγους να βλέπεις real time το κάδρο σου σε 16:9. Edited December 22, 2015 by GTherion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos12koufales Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Παιδια αγόρασα ενα z3 D6603 απο Ιαπωνια και εχει ενα θεμα η μπροστινη κάμερα εχει μια ασπρη γραμμη δεξια στην καμερα τι μπορει να ειναι εκανα και επαναφορα τιποτα το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Μου ήρθε ενημέρωση η .264 και είναι 13,3mb μήπως ξέρει κάποιος τι αφορά και τι διορθώνει; Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Παιδια αγόρασα ενα z3 D6603 απο Ιαπωνια και εχει ενα θεμα η μπροστινη κάμερα εχει μια ασπρη γραμμη δεξια στην καμερα τι μπορει να ειναι εκανα και επαναφορα τιποτα το ιδιο Μάλλον έχει θέμα η κάμερα... Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patben Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Αγόρασα ένα Z3 απο ελληνικό κατάστημα στα 400 ευρω, απόλυτα ευχαριστημένος δεν μπορω να πω οτι ειμαι για ενα κινητό σε αυτα τα χρηματα. Στο antutu 6 στο 3d κάνει score 5 φορες μικρότερο απο το redmi note 2 που κάνει λιγότερα απο τα μισά του χρήματα. Μπορει να ειναι πιο σταθερο με καλυτερη καμερα και ποιότητα. Αλλα αξιζει τα χρηματα; Αξίζει να το κρατήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Αγόρασα ένα Z3 απο ελληνικό κατάστημα στα 400 ευρω, απόλυτα ευχαριστημένος δεν μπορω να πω οτι ειμαι για ενα κινητό σε αυτα τα χρηματα. Στο antutu 6 στο 3d κάνει score 5 φορες μικρότερο απο το redmi note 2 που κάνει λιγότερα απο τα μισά του χρήματα. Μπορει να ειναι πιο σταθερο με καλυτερη καμερα και ποιότητα. Αλλα αξιζει τα χρηματα; Αξίζει να το κρατήσω; Ακόμα αγοράζετε κινητά με βάση το antutu? Σαν εμπειρία χρήσης μπορεί να είναι 2πλασια η ταχύτητα του Ζ3 Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 (edited) Δε ξέρω τι λέει το Antutu. Αυτό που ξέρω είναι ότι το κινητό το έχω φορτώσει μέχρι αηδίας, και δε μασάει πουθενά πραγματικά πάει σφαίρα. Το G2 με αντίστοιχο φόρτωμα ναι μεν πήγαινε καλά άλλα κόλλαγε μερικές φορές. Πραγματικά μην ασχολείστε με benchmarks. Edited December 27, 2015 by Rayden1 Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pumadark Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Παιδια καλημερα, τι τζαμακι έχετε; δεν με πειράζει η τιμή, θελω να είναι το ποιο καλό. Γιατί αν το αφήσω έτσι θα μείνω χωρίς κινητό πάλι. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 16:9 η 4:3 να βαζω φωτογραφιες...??? Οταν τις εκτυπωσω θα εχει διαφορα....??? φιλε μου παρολο που η απορια σου ειναι αθωα και λογικη θα ηθελα να σου πω οτι δεν εχουν τα παντα να κανουν με το τεχνικο μερος.Η απαντηση ειναι ακρως καλλιτεχνικη και νομιζω αλλη μια ισοπεδωση στο γενικοτερο κακο που συμβαινει στην φωτογραφια τα τελευταια χρονια.Δυστυχως η τεχνη της φωτογραφιας που κρυβεται στην τσεπη μας χαρακτηριζεται πλεον ως αλλη μια λειτουργια του κινητου οπως ο τηλεφωνικος καταλαγος και τα μηνυματα.Την απαντηση θα στην δωσει η καλλιτεχνικη πλευρα σου αν υπαρχει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Πέρα από τους "βασικούς κανόνες" καδρο,θέση θέματος κλπ πιστεύω ότι στη φωτογραφία είναι καθαρά υποκειμενικό το αποτέλεσμα.Στην περίπτωση της εκτύπωσης εφόσον θες ένα απειραχτο αρχείο επιλέγεις 3:2 ... Πέρυσι θυμάμαι φωτογραφίες μεσαίου μεγέθους απο κινητό xperia L της γυναίκας μου στο Γερμανό με ενθουσίασε το αποτέλεσμα τόσο στην αποτύπωση των χρωμάτων (άνοιξη φυσικό περιβάλλον ημερήσιες φωτογραφίες με τα παιδιά μου μεσα στην φύση) όσο και στην ποιότητα του υλικού της εκτύπωσης(ειχαν ανανεώσει πρόσφατα το μηχάνημα εκτύπωσης φώτο). Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toroman Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Παιδιά το νήμα του z3+/z4 ποιο είναι ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts