Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι μικραινουν τελικα ευχαριστω.

κατι αλλο που θελω να ρωτησω. γινετε να μην πηγαινοερχετε το φοντο αλλα να μενει σταθερο? υπαρχει κανενα προγραμμα η καμια ρυθμιση που δεν εχω βρει?

Προσωπικά εχω βάλει αυτο και ανα 3ωρες το εχω βάλει να κανει αυτόματη ανανέωση φόντου απο μια τεράστια ποικιλία υψηλής ποιότητας φωτογραφιών διοτι βαριέμαι να βλεπω το ίδιο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.firepaper.fivehundredpx&hl=el

Εχει ρύθμιση να μην παηγαινοερχεται δεξιά-αριστερά οταν σκρολαρεις στην home screen αλλα και το αντίθετο που εγω προτιμώ.

Μαλιστα σου δίνει την επιλογή πατώντας ταυτοχρονα με 3 δάχτυλα να κανεις και χειροκίνητα αλλαγη φόντου.

Μάλλον η αγαπημένη μου εφαρμογη μπορώ να πω:p

Τωρα για stock ρύθμιση της Sony με το δικό της φόντο,δες εκει στο personalization στα settings μήπως βρεις το κουμπί του,αυτο που θες.

Δεν εχω ασχοληθεί καν διοτι χρησιμοποιώ την τριτη εφαρμογη οπως έγραψα πανω.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ένας λόγος που θα γυρναγα σε 5.0.2 είναι που έχασα το root κ γιατί είχα φλασαρει ενα πατσακι που δυναμωνε τον ήχο κλησης κ όλους τους ήχους γενικά

Ένας λόγος που θα γυρναγα σε 5.0.2 είναι που έχασα το root κ γιατί είχα φλασαρει ενα πατσακι που δυναμωνε τον ήχο κλησης κ όλους τους ήχους γενικά

δες εδω για ροοτ εγω την περασα την 5.1 με αυτον τον τροπο και ειμαι κομπλε.

αλλος τροπος για ροοτ μεχρι στιγμης στην 5.1 δεν υπαρχει

http://forum.xda-developers.com/z3/general/guide-rootrecovery-how-to-root-install-t3017056

και εδω για την ρομ η οποια ειναι prerooted

http://forum.xda-developers.com/z3/general/d6603-5-0-2-flashable-stock-23-1-0-690-t3056361

δες εδω για ροοτ εγω την περασα την 5.1 με αυτον τον τροπο και ειμαι κομπλε.

αλλος τροπος για ροοτ μεχρι στιγμης στην 5.1 δεν υπαρχει

http://forum.xda-developers.com/z3/general/guide-rootrecovery-how-to-root-install-t3017056

και εδω για την ρομ η οποια ειναι prerooted

http://forum.xda-developers.com/z3/general/d6603-5-0-2-flashable-stock-23-1-0-690-t3056361

ευχαριστω.κατεβαζω τωρα την 128 GR την προηγουμενη δηλαδη μιας κ δεν καταλαβαινω απο το κουτι απο που καταγεται το κινητο.γραφει SI 1288-3006.3 οποιος γνωριζει την προελευση ας βοηθησει.μολις περασω την ελληνικη θα το ρουταρω παλι :)

ευχαριστω.κατεβαζω τωρα την 128 GR την προηγουμενη δηλαδη μιας κ δεν καταλαβαινω απο το κουτι απο που καταγεται το κινητο.γραφει SI 1288-3006.3 οποιος γνωριζει την προελευση ας βοηθησει.μολις περασω την ελληνικη θα το ρουταρω παλι :)

κανε ακριβως οτι λεει ο τυπος και θα πανε ολα μια χαρα...

αν δεις στο δευτερο ποστ που ανεβασα απο το xda εχει 2 ρομ .540 εγω κατεβασα την customized_it,το αναφερω απλα για να ξερεις. λογικα ειναι ιταλικη. η αλλη που εχει ανεβασει δεν ξερω απο που ειναι

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του z3 και από το λίγο που το πρόλαβα να το ψάξω δείχνει φοβερό. Το έχω πάρει από cosmote αλλά επειδή δεν μου αρέσει να βγαίνει το λογότυπο κάθε φορά που ανοίγει το τηλέφωνο σκέφτομαι να το κάνω root ακολουθώντας της οδηγίες που είναι στη πρώτη σελίδα του θέματος για το z3. Επειδή είμαι άσχετος με το root θα ήθελα να ρωτήσω ότι για κάθε ενημέρωση πρέπει να βγάζω το root και να το ξανακάνω από την αρχή?

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

Από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του z3 και από το λίγο που το πρόλαβα να το ψάξω δείχνει φοβερό. Το έχω πάρει από cosmote αλλά επειδή δεν μου αρέσει να βγαίνει το λογότυπο κάθε φορά που ανοίγει το τηλέφωνο σκέφτομαι να το κάνω root ακολουθώντας της οδηγίες που είναι στη πρώτη σελίδα του θέματος για το z3. Επειδή είμαι άσχετος με το root θα ήθελα να ρωτήσω ότι για κάθε ενημέρωση πρέπει να βγάζω το root και να το ξανακάνω από την αρχή?

γεια σου φιλε καλως ορισες στην παρεα του z3 διαβασε σε παρακαλω 3 ποστ ποιο πανω και θα καταλαβεις

διαβασε το ποστ 3362

Να ξέρεις ότι για να βγάλεις το λογότυπο δεν χρειάζεται αναγκαστικά ρουτ,αρκεί να περάσεις μια καθαρή ρομ (5.1 ιταλική π.χ)

Kαλημέρα ευχαριστώ για της απαντήσεις. Ξεκίνησα να κάνω root άλλα το Flash root μου ζητάει drivers. Έχω κατεβάσει το pc companion. κάνω κάτι λάθος? έχω windows 8,1

Kαλημέρα ευχαριστώ για της απαντήσεις. Ξεκίνησα να κάνω root άλλα το Flash root μου ζητάει drivers. Έχω κατεβάσει το pc companion. κάνω κάτι λάθος? έχω windows 8,1

πρεπει να κανεις αυτη τη διαδικασια εδω,

http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/tutorial-how-to-flash-stock-roms-t2240614

διαβασε το ολο, για 8αρια θελει κατι εξτρα. Δεν ειναι τιποτα, απλα πρεπει να σημειωσεις τα βηματα για να τα θυμασαι επειδη θα κλεισεις τον υπολογιστη και θα τα κανεις.

Επισης, για 8.1 ειναι λιγο διαφορετικη η σειρα απο 8αρια, αλλα θα το βρεις γιατι δεν εχει αλλες επιλογες πιο κοντινες. (καποια διαφορα θυμαμαι υπαρχει)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

χαθηκα λιγο με τα link απο xda..

εχω stock 4.4.4 με root χωρις να χω πειραξει bootloader ενω δεν εχω εγκαταστησει καποιο recovery.

θελω να παω στη νεα 5.1.1 με root παλι χωρις να πειραξω bootloader

χαθηκα λιγο με τα link απο xda..

εχω stock 4.4.4 με root χωρις να χω πειραξει bootloader ενω δεν εχω εγκαταστησει καποιο recovery.

θελω να παω στη νεα 5.1.1 με root παλι χωρις να πειραξω bootloader

εγω απλα σου ειπα πως πρεπει να στησεις το flashtool στα 8αρια για να μην σου ζηταει drivers, αυτο τους ζηταει λογικα.Απο εκει και περα, δεν εχω ασχοληθει με το ρουτ, θεωρω πως αν εχεις βρει μια prerooted ρομ, την ριχνεις με το flashtool, αλλιως βαζεις παλι με τι ιδιο εργαλειο μια 5.1.1 και την ρουταρεις. Βεβαια μου φαινεται πολυ νωρις να υπαρχει ρουτ για την 5.1.1..οποτε ο μονος τροπος ειναι να κανεις την αναβαθμιση ΟΤΑ οταν σου ερθει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Διάβασε και εδω αφου βρεις την άκρη με τους drivers στο προηγούμενη link που σου έγραψε ο Νικος.(προς το τέλος της σελίδας ειναι η διαδικασια για ξεμπλοκάρισμα των drivers στα 8.1)

Εχει απλοποιηθεί η διαδικασια να φλασαρεις μια official rom με την τελευταία εκδοση του flashtool.

Χθες εγω πέρασα την ιταλική για την γερμανική συσκευη μου.

http://forum.xda-developers.com/z3-compact/general/list-stock-firmwares-d5803-d5833-t2906706

αν με stock rooted 4.4.4 περασω πρωτα Dualrecovery και μετα φλασαρω μια stock 5.1.1 prerooted θα ειμαι ενταξει φανταζομαι (χωρις να πειραχτει bootloader), σωστα?

Update: τελικα περασα dualrecovery και φλασαρα την ιταλικη prerooted 5.1.1.. εντυπωσεις προσεχως

Edited by jpsih

ξερει κανεις να μου πει προελευση?????

ξερει κανεις να μου πει προελευση?????

Στο ακριβώς από πάνω link που έβαλα το βρίσκεις και μετά συγκρίνεις με τους κωδικούς του Xperiafirm να δεις την χώρα προέλευσης του κινητού σου.

D6603 κοιτάς στα αριστερά όπως στην φωτός κάτω.

What's my current customization number?

Open the phone dial pad and press *#*#7378423#*#*, then tap on Service info > Software info and read the number under "Customization Version".

Πχ αν έχεις Vodafone GR συσκευή κοιτάς πάντα τα 4 τελευταία ψηφία που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι 4161

http://s26.postimg.org/wbvkgqxrt/z3_5_1_1.png

Edited by alextrela

Καλησπέρα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια τελικά το έκανα root σε υπολογιστή με Windows 7.:)

Έχει παρατηρήσει κανείς να έχει λίγη σκόνη μέσα από την κάμερα μετά το service? Έχω ελάχιστη(αναπόφευκτο) και προσπαθούσα να σκεφτώ τρόπο να τη διώξω χωρίς να ανοίξ την πλάτη.. Φυσικά δεν τα κατάφερα!

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Έχει παρατηρήσει κανείς να έχει λίγη σκόνη μέσα από την κάμερα μετά το service? Έχω ελάχιστη(αναπόφευκτο) και προσπαθούσα να σκεφτώ τρόπο να τη διώξω χωρίς να ανοίξ την πλάτη.. Φυσικά δεν τα κατάφερα!

Αυτο μονο με service εκείνοι να το ανοίξουν και καθαρίσουν λογικά.

Απο πέρσι που το εχω δεν παρατήρησα να εχω κατι παρ όλο που παραλία με αυτο πηγαίνω παντα σε αντιθεση με το m8 που ειναι επίφοβο να μπει άμμος στα ηχεια μπροστα που εχει τρυπούλες και δεν το παίρνω καν μαζι μου παραλία.

Στο ακριβώς από πάνω link που έβαλα το βρίσκεις και μετά συγκρίνεις με τους κωδικούς του Xperiafirm να δεις την χώρα προέλευσης του κινητού σου.

D6603 κοιτάς στα αριστερά όπως στην φωτός κάτω.

What's my current customization number?

Open the phone dial pad and press *#*#7378423#*#*, then tap on Service info > Software info and read the number under "Customization Version".

Πχ αν έχεις Vodafone GR συσκευή κοιτάς πάντα τα 4 τελευταία ψηφία που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι 4161

http://s26.postimg.org/wbvkgqxrt/z3_5_1_1.png

Ευχαριστώ φίλε, το βρήκα τελικά ιταλικό είναι.

η 5.1.1 δεν μας τα λεει πολυ καλα απο θεμα αυτονομιας. σε αναμονη δεν υπαρχει προβλημα, αλλα κατα τη χρηση της συσκευης η μπαταρια κατεβαινει πιο γρηγορα απο την 4.4.4

θα περιμενω λιγες μερες ακομα για σαφη συμπερασματα

η 5.1.1 δεν μας τα λεει πολυ καλα απο θεμα αυτονομιας. σε αναμονη δεν υπαρχει προβλημα, αλλα κατα τη χρηση της συσκευης η μπαταρια κατεβαινει πιο γρηγορα απο την 4.4.4

θα περιμενω λιγες μερες ακομα για σαφη συμπερασματα

Kαθαρή την έβαλες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia Z3