Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εαν εισαι Θεσ/νικη και το δευτερο ειναι εκει στειλτω στο δευτερο.

και τα 2 service αθηνα ειναι..μου ειπαν οτι επειδη ειναι αδιαβροχη συσκευη πρεπει να φυγει αθηνα.

απλα επειδη η αρβατο εχει πολυ κακη φημη σκεφτομαι την omnitech

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και τα 2 service αθηνα ειναι..μου ειπαν οτι επειδη ειναι αδιαβροχη συσκευη πρεπει να φυγει αθηνα.

εισαι σιγουρος οτι η omnitech κανει στεγανοποιηση? νομιζω μονο η arvato μπορει..

Αν θες παντως γραψε μας εντυπωσεις μολις το στειλεις εκει.

Επισης, η εμπειρια μας ολων εδω, τον τελευταιο χρονο, ειναι οτι η αρβατο εχει βελτιωθει τρομερα..σε σημειο που εγω να νιωθω τρομερη ασφαλεια να βουτηξω το κινητο στο νερο ξεροντας οτι θα μου το φτιαξουν την αλλη μερα αν παθει κατι ή θα το αντικαταστησουν. Το εχω ζησει παρακολουθωντας το φορουμ.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πες τους να σου επιστρεψουν τα χρηματα και αγορασε το απο αλλο καταστημα.

δυστυχώς μου είπαν ότι δεν υπάρχει ούτε στην sony ( το έστειλα για αντικατάσταση)..να φανταστείς είμαι θεσσαλονίκη και το βρήκα σε κατάστημα wind στην κατερίνη.. όσο για τα χρήματα και τηνεπιστροφή τους τα περισσότερα ήταν από επιδότηση τις wind..:(

Έχουν βελτιωθεί μεμονωμένα περιστατικά να κάνουν κακή δουλεία η να πολύ καθυστερημένα.

Υπάρχουν και χειρότερο service βλέπε Procordia και LG.

Κόσμο και κοσμακι έκαψε με το flex 2 όπου ταλαιπωρούνται επί εβδομάδες πολλοί κάτοχοι.

δυστυχώς μου είπαν ότι δεν υπάρχει ούτε στην sony ( το έστειλα για αντικατάσταση)..να φανταστείς είμαι θεσσαλονίκη και το βρήκα σε κατάστημα wind στην κατερίνη.. όσο για τα χρήματα και τηνεπιστροφή τους τα περισσότερα ήταν από επιδότηση τις wind..:(

Μπορείς να πάρεις πχ κάποιο άλλο κινητό να το πουλήσεις σφραγισμένο και να πάρεις το z3 εκτός wind.

Το κινητό είναι διαμάντι πραγματικά.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

τελικά μετά από δέκα μέρες αναμονής μου είπαν ότι δεν υπάρχει κινητό για να μου το αντικαταστήσουν καθώς επίσης ότι η βλάβη δεν επισκευάζεται...οπότε πάω για αλλαγή μοντέλου..κρίμα και μου είχε αρέσει τόσο πολύ....

και τι θα σου δωσουν που το Ζ3 ειναι το πιο ακριβο υποτιθεται? πες τους να σου δωσουν 2 Ζ2 και να τα πουλησεις..ή ενα Ζ3c και ενα Ζ1c, γενικα δηλαδη κατι που να εχει την ιδια αξια.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Τελικά μετά την αγορά του νεξους 6 μου έλειπε το Ζ3 και μιας και έχω και δεύτερο νούμερο το ξανααγορασα. Κατευθειαν έκανα αναβάθμιση οτα και αμέσως hard reset. έπειτα μου ήρθε και δεύτερη αναβάθμιση με νούμερο 23.2.Α.1.62.και την πέρασα και αυτή. Το μόνο αρνητικό side by side είναι ότι πλέον μου φαίνεται μικρό το Ζ3 :-)

Τελικά μετά την αγορά του νεξους 6 μου έλειπε το Ζ3 και μιας και έχω και δεύτερο νούμερο το ξανααγορασα. Κατευθειαν έκανα αναβάθμιση οτα και αμέσως hard reset. έπειτα μου ήρθε και δεύτερη αναβάθμιση με νούμερο 23.2.Α.1.62.και την πέρασα και αυτή. Το μόνο αρνητικό side by side είναι ότι πλέον μου φαίνεται μικρό το Ζ3 :-)

Η πρακτικότητα,βολικοτητα και φορητότητα του z3 ειναι αδιαπραγμάτευτα ;)

Και να μου το χαριζανε θα το έδινα πισω η πώληση με την μια χωρις κάν να το δουλέψω το N6

Εχω το z3 σε μαυρο χρωμα και λεω να το πουλησω και να το παρω παλι σε λευκο ή Copper. Τι λετε για τα χρωματα ?

Το λευκο μου αρεσει περισσοτερο αλλα με χαλαει που ειναι λευκο και το μπροστα μερος και οταν ειναι κλειστη η οθονη δεν μου αρεσει η αντιθεση.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εχω το z3 σε μαυρο χρωμα και λεω να το πουλησω και να το παρω παλι σε λευκο ή Copper. Τι λετε για τα χρωματα ?

Το λευκο μου αρεσει περισσοτερο αλλα με χαλαει που ειναι λευκο και το μπροστα μερος και οταν ειναι κλειστη η οθονη δεν μου αρεσει η αντιθεση.

Ακριβώς για τον λόγο που λες δε μου αρέσει καθόλου το λευκό..

Προσωπικά μόνο copper και μαύρο..

Αυστηρα copper η μαύρο η silver-green.

Το θέμα ειναι οτι ψιλό τσιμπημένη η τιμη του σήμερα.

410 ευρω και μαλιστα branded συσκευη.

Πριν 9 μήνες πλήρωσα μόλις 140 ευρω πάνω day one κυκλοφορία του μοντέλου(άσχετα αν ηταν λόγω προσφοράς-προωθητικης ενέργειας της Sony Αγγλίας)

Η συσκευη σίγουρα αξιζει και με το παραπάνω απλά έχουμε συνηθίσει στους 8-9 μήνες να το βρίσκουμε στα 350 ευρω αν μαλιστα αναλογιστούμε οτι ήδη κυκλοφορεί η ψευδό διάδοχος του.

Παρ ολα αυτα δεν απορρίπτω να το ξανα τιμήσω πχ το φθινόπωρο που σίγουρα θα πέσει επιπλέον η τιμη του διοτι αμφιβάλλω αν μελλοντικά και απο την Sony την ιδια να βγάλει τέτοια πλήρη και ισορροπημένη συσκευη με αυτήν την εξαιρετική αυτονομια.

Η αλλιως όλοι θα συμβιβαστούμε αυστηρα σε μάπα αυτονομια απο εδω και πέρα που προσωπικά θα το κάνω μονο ομως σε under 400 ευρω τιμολόγηση και αφου περάσουν 4-5 μήνες κυκλοφοριας της οποίας συσκευης.

Σας ευχαριστω και τους δυο για της απαντησεις :)

Οποτε, ψαχνω να πουλησω το μαυρο z3 και παω σε z3 copper :D

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Και εγω αυτο θα έπαιρνα αυστηρα:p

ετσι..

ποσο λες να το δωσεις?

εγω σκεφτομαι να το παρω απο Σεπτεμβριο για αλλαγη, μιας και βαριεμαι ψιλοευκολα (αν εχουμε ευρω ακομα βεβαια).

Ομως δεν ξερω ποιο εχει μεγαλυτερη αυτονομια, αυτο η το compact. Χοντρικα ειναι στα ιδια, ομως παιζει το μικρο να ειναι ενα κλικ καλυτερο.

ετσι..

ποσο λες να το δωσεις?

εγω σκεφτομαι να το παρω απο Σεπτεμβριο για αλλαγη, μιας και βαριεμαι ψιλοευκολα (αν εχουμε ευρω ακομα βεβαια).

Ομως δεν ξερω ποιο εχει μεγαλυτερη αυτονομια, αυτο η το compact. Χοντρικα ειναι στα ιδια, ομως παιζει το μικρο να ειναι ενα κλικ καλυτερο.

Λεω στα 330-320 με φορεμενα mocolo tembered glass.

Και εγω λογο βαρεμαρας με το χρωμα :lol:

ετσι..

ποσο λες να το δωσεις?

Στα διάφορα τεστς, καλύτερη αυτονομία φαίνεται ότι έχει το Compact. Έσενα, βέβαια, και το μεγάλο θα σου βγάζει 2 μέρες.:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στα διάφορα τεστς, καλύτερη αυτονομία φαίνεται ότι έχει το Compact. Έσενα, βέβαια, και το μεγάλο θα σου βγάζει 2 μέρες.:p

χαχα, λες? κοιτα τωρα βγαζω 2 ημερες οριακα, δηλαδη με λιγη προσοχη στη χρηση..αν λιωσω internet κλεινω τη μερα με 40% περιπου οποτε δεν ειναι να το αφησω αφορτιστο.

Αλλα παρατηρω οτι υπαρχουν μερες που πεφτει πιο ευκολα η μπαταρια με τη μιση χρηση, δεν ξερω γιατι, δεν ξερω αν ειναι θεμα lollipop, ή αν απλα κανω χρηση που δεν καταλαβαινω, ομως με νουμερα χαμηλα σε οθονη,fb, Ιντερνετ κτλ, βλεπω οτι πεφτει πιο ευκολα.

Κατα τα αλλα το Ζ3 με τρωει, αν και δε θελω τοσο μεγαλη συσκευη, ομως ειναι ομορφο και πιο premium.

χαχα, λες? κοιτα τωρα βγαζω 2 ημερες οριακα, δηλαδη με λιγη προσοχη στη χρηση..αν λιωσω internet κλεινω τη μερα με 40% περιπου οποτε δεν ειναι να το αφησω αφορτιστο.

Αλλα παρατηρω οτι υπαρχουν μερες που πεφτει πιο ευκολα η μπαταρια με τη μιση χρηση, δεν ξερω γιατι, δεν ξερω αν ειναι θεμα lollipop, ή αν απλα κανω χρηση που δεν καταλαβαινω, ομως με νουμερα χαμηλα σε οθονη,fb, Ιντερνετ κτλ, βλεπω οτι πεφτει πιο ευκολα.

Κατα τα αλλα το Ζ3 με τρωει, αν και δε θελω τοσο μεγαλη συσκευη, ομως ειναι ομορφο και πιο premium.

Εχει διαφορετική απόδοση η Lolipop μεταξυ του compact και του μεγάλου.

Μην ξεχνάς τα 3gb ram που και αυτα παίζουν τον ρόλο τους.

Απο την αλλη σίγουρα και η 5.0.2 παρ όλη την πολυ καλη δουλειά της Sony εχει τα τρωτά της απο την μάνα της(Google)

Με την 5.1.1 τον επόμενο μήνα θα βελτιωθεί σίγουρα στα επίπεδα της 4.4.4 η και ελαφρώς καλύτερα αν η Sony δώσει αριστη αναβαθμιςη.

Εδω το flex 2 απο την 5.0.1 σε 5.1.1 αναγεννήθηκε απο τις στάχτες κυριολεκτικά μιλάμε οχι λόγια του αέρα.

Εχει διαφορετική απόδοση η Lolipop μεταξυ του compact και του μεγάλου.

Μην ξεχνάς τα 3gb ram που και αυτα παίζουν τον ρόλο τους.

Απο την αλλη σίγουρα και η 5.0.2 παρ όλη την πολυ καλη δουλειά της Sony εχει τα τρωτά της απο την μάνα της(Google)

Με την 5.1.1 τον επόμενο μήνα θα βελτιωθεί σίγουρα στα επίπεδα της 4.4.4 η και ελαφρώς καλύτερα αν η Sony δώσει αριστη αναβαθμιςη.

Εδω το flex 2 απο την 5.0.1 σε 5.1.1 αναγεννήθηκε απο τις στάχτες κυριολεκτικά μιλάμε οχι λόγια του αέρα.

τι εννοεις? οτι επειδη εχει 3gb ram βοηθαει στην εξοικονομηση ή οχι? γιατι σαν αποδοση μπορει να ειναι πιο αμεσο το Ζ3 αλλα το μικρο αν εχει μεγαλυτερη αποδοση στη μπαταρια σημαινει οτι ενω κραταει πιο λιγες εφαρμογες (αφου εχει λιγοτερη ραμ) δεν του κοβουν απο αυτονομια..

Τελος παντων, εγω πιστευω οτι ορισμενες φορες που βλεπω περισσοτερη πτωση της μπαταριας χωρις χρηση, ειναι λογω διεργασιων που κανει οπως το trim κτλ, τα οποια δεν τα βλεπουμε..

Κατα τα αλλα, με τρωει να αλλαξω αλλα οποτε ανοιγω το gsm arena, ξενερωνω :lol: :p

To Z3 θα το ειχα παρει απο την αρχη αλλα το μεγεθος δε με βολευει στο ποδηλατο.δεν χωραει στο τσαντακι (το Ζ1 τουλαχιστον δεν χωρουσε )

τι εννοεις? οτι επειδη εχει 3gb ram βοηθαει στην εξοικονομηση ή οχι? γιατι σαν αποδοση μπορει να ειναι πιο αμεσο το Ζ3 αλλα το μικρο αν εχει μεγαλυτερη αποδοση στη μπαταρια σημαινει οτι ενω κραταει πιο λιγες εφαρμογες (αφου εχει λιγοτερη ραμ) δεν του κοβουν απο αυτονομια..

Τελος παντων, εγω πιστευω οτι ορισμενες φορες που βλεπω περισσοτερη πτωση της μπαταριας χωρις χρηση, ειναι λογω διεργασιων που κανει οπως το trim κτλ, τα οποια δεν τα βλεπουμε..

Κατα τα αλλα, με τρωει να αλλαξω αλλα οποτε ανοιγω το gsm arena, ξενερωνω :lol: :p

To Z3 θα το ειχα παρει απο την αρχη αλλα το μεγεθος δε με βολευει στο ποδηλατο.δεν χωραει στο τσαντακι (το Ζ1 τουλαχιστον δεν χωρουσε )

Πολλες φορές η επιθυμία για αλλαγη παράστασης ειναι πιο ισχυρή απο τέτοια διλήμματα πχ δεν με βολεύει στο ποδήλατο.:lol:

Βέβαια να δούμε αν και στην πορεια θα υπάρχει τέτοια δυνατότητα με αυτα που έρχονται τις επόμενες ημέρες μήνες η έτη η αναγκαστικα θα κάτσουμε στα αυγά μας.

Και εγω βαρέθηκα το z3 το έβαλα συρτάρι και παίζω μπάλα μια με το flex 2 που το ξεφορτώθηκα και τωρα με το m8 και μάλλον με βλεπω να μένω για καιρό με αυτα τα 2 κινητα:p

Και δεν με καλύπτει οτιδήποτε εντός 15 και αναγκαστικα προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες που θα έρθουν.

Παρακολουθοντας την συζήτηση για το χρώμα τελικά έκανα πολύ καλά που το βρήκα σε copper :).5 μηνών στα 300€. Καμία καλή κ αξιόπιστη εφαρμογή για θερμοκρασία μπαταρίας έχουμε ?να βλέπω που και που τι παίζει.. ?

Χάχα, ρε συ,δεν υπάρχουν τσαντάκια στο ποδήλατο τόσο άνετα, είναι πολύ φαρδύ και μαζί με σαμπρέλες, εργαλεία κτλ.το κινητό χωρίς θήκη δεν το βάζεις μέσα, το Compact όμως άνετα.

Κατά τα άλλα μόνο ένα μου έχει λείψει και θα το ήθελα πολύ.

Asus padfone infinite 2..κινητάρα με κακη όμως υποστήριξη..

Η πρακτικότητα,βολικοτητα και φορητότητα του z3 ειναι αδιαπραγμάτευτα ;)

Και να μου το χαριζανε θα το έδινα πισω η πώληση με την μια χωρις κάν να το δουλέψω το N6

Δεν κατάλαβες ...Τώρα έχω και τα 2 χαχαχα....οριακά χωράνε στην μπανάνα ..

Λοιπον,σημερα παρελαβα το "θηριο" μου απο το service της omnitech στον γερακα,τους το αφησα την παρασκευη το μεσημερι για μια κιτρινιλα που εβγαλε πανω αριστερα η οθονη,μετα απο 6 μηνες λειτουργιας....

Μου αλαξανε οθονη με την εγγυηση ενοειται,και ειναι σαν καινουργιο,πολυ καλη δουλεια και τσακα τσακα(3 ημερες),χωρις ουρα και γενικως χωρις να με ταλαιπορησουν καθολου...και ευγενικοτατοι...

Τελικα δεν ειναι μονο η arvato που και απο αυτους δεν εχω παραπονο,μια φορα πιο παλια που του ειχα χρειαστει,απλα η omnitech δεν εχει τοση φασαρια και ειναι και κοντα στο σπιτι μου:)

Απλα να ξερουμε οτι υπαρχουν και αυτοι,γιατι εγω δεν το ηξερα και συμπτωματικα τους ειδα περνοντας απ'εξω....

sks13 :alien:

Λοιπον,σημερα παρελαβα το "θηριο" μου απο το service της omnitech στον γερακα,τους το αφησα την παρασκευη το μεσημερι για μια κιτρινιλα που εβγαλε πανω αριστερα η οθονη,μετα απο 6 μηνες λειτουργιας....

Μου αλαξανε οθονη με την εγγυηση ενοειται,και ειναι σαν καινουργιο,πολυ καλη δουλεια και τσακα τσακα(3 ημερες),χωρις ουρα και γενικως χωρις να με ταλαιπορησουν καθολου...και ευγενικοτατοι...

Τελικα δεν ειναι μονο η arvato που και απο αυτους δεν εχω παραπονο,μια φορα πιο παλια που του ειχα χρειαστει,απλα η omnitech δεν εχει τοση φασαρια και ειναι και κοντα στο σπιτι μου:)

Απλα να ξερουμε οτι υπαρχουν και αυτοι,γιατι εγω δεν το ηξερα και συμπτωματικα τους ειδα περνοντας απ'εξω....

καλα εκανες και μας το λες...ξερουμε αν το επισκευασαν αυτοι ή η αρβατο ομως? ξερω οτι μονο η αρβατο εκανε αδιαβροχοποιηση περισυ..

Επισης, στο νερο το εβαλες να δεις οτι ειναι οκ?

καλα εκανες και μας το λες...ξερουμε αν το επισκευασαν αυτοι ή η αρβατο ομως? ξερω οτι μονο η αρβατο εκανε αδιαβροχοποιηση περισυ..

Επισης, στο νερο το εβαλες να δεις οτι ειναι οκ?

Λοιπον επειδη τους ρωτησα το service το κανουν οι ιδιοι,και οταν τους ειπα για το αδιαβροχο,με ρωτησαν εαν εχω ωρα διαθεσημη,και το εριξαν στο νερο μπροστα μου,το βγαλαμε σε ενα δεκαλεπτο.....μεχρι τωρα που μιλαμε το "τερας" παει τρενο.....:)

Μαλλον κανανε πολυ καλη δουλεια:)

sks13 :alien:

• The title was changed to Sony Xperia Z3