Karthan7 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 (edited) παιδια ερωτηση γτ ψαχνω και δεν ειμαι σιγουρος αν εχω καταλαβει καλα. για να ρουταρω το κινητο και να εχει την στοκ ρομ αλλα με δικαιωματα superuser πρεπει να φλασαρω αλλη ρομ, να κατεβασω μια εφαρμογη για να κανω μπακαπ εναν φακελο που θα επιτρεψει την επαναφορα του bootloader, μετα να ξεκλειδωσω bootloader και να βαλω την ρομ που θελω; Για να κανεις root δεν σε απασχολει ο bootloader οποτε βγαλε τη λεξη bootloader απο τη σκεψη σου. Μετα διαβασε τα δυο ποστ απο κατω ερωτηση αν μπορει καποιος να βοηθησει. Εγω θελω οπως ειπα απο Γερμανικο Vodafone να περασω ελληνικο customized. Με xperifirm και flashtool και με οδηγο το xperiablog φαινεται οκ. Δεν πρεπει ομως καπου να κρατησω backup το f/w που φοραει τωρα το κινητο, αν ναι τοτε ξερετε πως μπορω να το κανω? Εδω οδηγός για backup της υπάρχουσας rom http://www.xperiablog.net/2015/03/17/guide-to-installing-xperia-lollipop-using-xperifirm-and-flashtool/ *#*#7378423#*#* > 'Service info' > 'Software info δες το firmware σου(εκεί που λέει customization number)και βρες το αντιςτοιχο στο Xperiafirm και κατέβασε το και κάνε ftf με το flashtool με τον οδηγό που σου έβαλα. Και ακολουθησε τον οδηγο στο πρωτο ποστ. Εκει στο οδηγο σε καποιο λινκ με τη ρομ ειχε λαθος rom που ηταν για το z3c δεν ξερω αν το αλλαξαν. Προσεξε τα αρχεια που θα κατεβασεις να ειναι αρχεια για το D6603. Δεν θυμαμαι αν στο πρωτο ποστ εχει rom zip για lollipop γιατι δεν την εχω βαλει καθολου, ειμαι πρvτoγονος με 4.4.4 :lol: Καλησπέρα, ολοφρεσκος χρήστης και εγω. Σημερα το πήρα, ειναι cosmote branded εβαλα την τελευταία lollipop και εχω μερικες απορίες. Απο οτι κατάλαβα για να κανω root ακολουθω τον οδηγο στην πρωτη σελίδα. Δεν έχει βγει κατι πιο εύκολο/γρηγορο; Εχει κανεις το style cover; Αν ναι, πως ακριβώς πιάνει πίσω με κολλα ή μαγνητικα; Το κινητο αντεχει γυμνο ή θελει οπωσδήποτε θηκη; Immersive mode δεν έχει απο μαμά, πρέπει να βλεπω συνεχεια αυτα τα on screen buttons;;; Εχετε να προτινετε καμια ελαφρως custom rom γιατι η lollipop που εχω τωρα εχει καποια bug;; Στην αρχη δεν με τρελανε η αλλαγη απο G2 σε Ζ3 αλλα οσο περναει η ωρα μου αρέσει παρα πολυ, πολυ γρήγορο wifi, η ποιότητα κλησης 3 φορές καλύτερη απο το G2 και τρομερα ηχεια. Καλομιλητο :) Για το root δες αυτο που απαντησα στον αλλο φιλο σε αυτο το ποστ. Εβαλα tempered glass μπρος - πισω και το εχω χωρις θηκη αρκετους μηνες. Εχω μερικα πεσιματα και συνηθος σπαω τα tempered glass, ευτυχως εχω παρει αρκετα για να τα αλλαζω αμεσος. Για την πισω πλευρα αγοραζω φθηνα και για την μπροστα παιρνω καλυτερα για να εχω καλυτερη αισθηση στο χειρισμου. Χθες καθομουν σε καρεκλα και ειχα στα ποδια μου το μπουφαν και εκει επανω το τηλεφωνο, μου γλυστησε και επεσε πανω σε μεταλικο υποποδιο γραφειου και μετα στο πλακακι. Μου εχει πεσει ακομα και πανω στο iStick και ο Νικος (Nikos_Mpl) με εχει δει live να μου φευγει απο τα χερια να σκαει στο τραπεζακι και μετα στο πατωμα :lol::X Ρεζιλι εγινα Απο τα πεσιματα εχω μονο ενα μικρο σημαδι. Φυσικα αν πεσει σε ''αγριο'' τσιμενο ή πχ χωματοδρομο που εχει ανωμαλο εδαφος δεν ξερω και δεν θελω να μαθω τι θα γινει. Τελος παντος,,,, μιας και μου αρεσει το λυπαμαι να το βαλω σε θηκη. Η επιλογη ειναι δικη σου :) Edit αγορασα αυτον το μαγνητικο http://www.amazon.co.uk/dp/B00Q3GK3YI/ref=pe_385721_37986871_TE_item , κουμπωνει και μενει πολυ καλα στη θεση του. Πολυ ευχαριστημενος απο την αγορα Edited May 15, 2015 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Αγορασα και εγω κατι πιο φθηνα μαγνητικα απο ebay αλλα δεν ειμαι σιγουρος για την ποιοτητα τους... ειχα δει και αυτον απο το αμαζον αλλα τα τσιγκουνευτηκα τα λεφτα γιατι ηδη ειναι αγορασει 30€ μπιχλιδια για το Z3 που δεν ειχα ακομα στα χερια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Αγορασα και εγω κατι πιο φθηνα μαγνητικα απο ebay αλλα δεν ειμαι σιγουρος για την ποιοτητα τους... ειχα δει και αυτον απο το αμαζον αλλα τα τσιγκουνευτηκα τα λεφτα γιατι ηδη ειναι αγορασει 30€ μπιχλιδια για το Z3 που δεν ειχα ακομα στα χερια μου. Mεχρι πριν λιγο καιρο ειχα αυτο το μαγνητικο το οποιο θελει να το βαλει σωστα και να μην κουνας το τηλεφωνο. Το Magnector X2 κουμπωνει ευκολα και πολυ καλα και δεν φευγει με την παραμικρη κινηση. Η τιμη του ειναι στα 20-21 ευρω αλλα πιστευω πως αξιζει. Στα θετικα του Magnector X2 ειναι οτι περναει κανονικα τα mah εξοδου του φορτιστη. Στο αλλο που εχω το φθηνο περναει μεχρι 1000mah(1Α). Πιστευω πως οσοι εχουν σκοπο να κρατησουν το τηλεφωνο ή ειναι sonακιδες (με την καλη εννοια :):)) ειναι μια καλη επενδυση να προστατευσουν τη usb θυρα/στεγανοτητα και να εχουν ενα ποιοτικο προιον. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Με εχεις ψησει και θα παραγγειλω βραδιατικα! Δεν θελω να ανοιγω τη θυρα και επισης θελω να δοκιμασω και την αδιαβροχοποιηση αλλα ειναι κοντρα στο ενστικτο μου να βαλω το κινητο στη βρυση :P . Αυριο πρωι θα κατσω να ρουταρω για να φερω τα πραγματα μου απο το Titanium backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Αν είσαι εντός Doa κλείσε καλά της τάπες και βάλτο σε ένα μπολάκι με νερό. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Τελικά πέρασε την Vodafone GR...την ελληνική Customized με τιποτα ερώτηση τώρα θα βλέπει τα update της Vodafone GR ή δεν θα βλέπει update καθόλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Και εδω μια γεύση απο την 5.1.1 που θα λάβουμε μεςα στο καλοκαίρι. http://www.xperiablog.net/2015/05/14/android-5-1-1-lollipop-spied-on-the-xperia-z3/ Τελικά πέρασε την Vodafone GR...την ελληνική Customized με τιποτα ερώτηση τώρα θα βλέπει τα update της Vodafone GR ή δεν θα βλέπει update καθόλου? Τα update της Vodafone θα βλέπει που δεν αργούν οπως εχω δει και ιδιαίτερα απο τα προηγούμενα software update της Sony. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Ευχαριστώ ρε παίδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) Καλημέρα, σχετικά με το Magnector X2 έχω διαβάσει κάποιες αναφορές στο XDA ότι λόγω του ισχυρού μαγνήτη που έχουν, ξεκολλάν οι επαφές από το κινητό. Ρίξτε μια ματιά ίσως έχουν διορθώσει το θέμα. Εγώ πάντως έχω πάρει ένα αντίστοιχο ανταπτοράκι από ebay του οποίου ο μαγνήτης δεν μου μοιάζει τόσο ισχυρός. Σαφώς και φορτίζει πιο αργά απ'ότι με την usb πόρτα αλλά δεν με πειράζει... Και το σχετικό link αν και αναφέρεται στο compact νομίζω ότι αξίζει μια ματιά.. http://forum.xda-developers.com/z3-compact/accessories/magnector-x2-t2963822/page3 Edited May 16, 2015 by Bruno Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Επειδη με τη lollipop 23.1.A.0.726 εχω θεματα, διαβαζω πχ τις ειδοποιησεις και αυτες ξανα φαινονται και πρεπει να πατησω το κουμπακι που τις σβηνει και αν σβησουν, λετε οτι ειναι καλυτερα να βαλω Kit Kat 4.4.4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 και εγω ειχα προβληματα με την 726 αλλα με την επομενη λυνονται αυτα,παντα με κλιν ινστολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) και εγω ειχα προβληματα με την 726 αλλα με την επομενη λυνονται αυτα,παντα με κλιν ινστολ Εβαλα τη latest 5.0.2 lollipop με το κουμπι στα resents που τα σβηνει ολα μαζι. Νομιζω μοιαζει με αυτη που έχει στα βίντεο ο alextrela. Edited May 16, 2015 by stamatis3133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 παιδια εχω ενα θεμα. σημερα στα καλα καθουμενα σταματησε να λειτουργει η εφαρμογη μηνυματων. με αφηνει να μπω να διαβασω και ως εκει.ουτε λαμβανω ουτε να στειλω μπορω ουτε να διαγραψω καποια συνομιλια. οτι απο αυτα παω να κανω απλα με πεταει και μου λεει η εφαρμογη τερματιστηκε. δοκιμασα να την απενεργοποιησω απο τις ρυθμισεις εκανα clear cache εκανα επανεκιννησεις κατεβασα αλλες εφαρμογες μηνυματων και σε ολα τπτ. ακομα και στις τριτες εφαρμογες ουτε να λαβω μπορω ουτε να στειλω απλα εκεινες δεν κρασαρουν. καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Πολύ περίεργη η συμπεριφορά αυτή. Εφόσον τα ναρμαλ σαν λύση τα έκανες και δεν δούλεψε,δεν υπάρχει άλλη λύση πέρα απο την επανεγκατάσταση λογισμικού πού θα στρώσει κατά 99%. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Δεν μου έρχεται κάποια άλλη εκτός από επαναφορά ρυθμίσεων ή επιδιόρθωση. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 το ξερω ρε παιδια οτι παω για επαναφορα απλα επειδη βαριεμαι ειπα να ρωτησω μηπως υπαρχει καμια λυση. θα το αφησω καμια μερα ακομα ετσι μηπως και στρωσει και αν δεν θα το κανω επαναφορα. τι να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Παιδιά, χαιρετώ την παρέα σας. Από σήμερα κάτοχος ενός λευκού Ζ3 κι εγώ... Το έχω παρέα με το flex 2...για να δούμε τελικά με ποιο θα μείνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2015 Καλος ηρθες Βλαση :) Μιας και εχω τον ιδιο συνδυασμο θα κρατησω το z3 για δυο λογους Ο πρωτος λογος ειναι το sot που βγαζω με το z3 και ο δευτερος ειναι οτι με το flex θα ερθει ο λογαριασμος της ΔΕΗ στο θεο :lol: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Παιδιά έχει λίγο έως πολύ αδύναμο φλας ή μου φαίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Παιδιά έχει λίγο έως πολύ αδύναμο φλας ή μου φαίνεται; Γενικα η z σειρα δεν φημίζεται για το δυνατο flash. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Γενικα η z σειρα δεν φημίζεται για το δυνατο flash. Ναι το διαπίστωσα...εντάξει δεν τρέχει και κάτι...πάντως έχω πάθει πλάκα με το ποσό smooth είναι το λειτουργικό...σε σχέση με g3 και flex 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 όταν υπάρχει σκοτάδι βάλτε manual και πολυσημειακο focus ακόμα και στο z που έχω η φώτο βγαίνει φουλ σε σχέση με το super auto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Ναι το διαπίστωσα...εντάξει δεν τρέχει και κάτι...πάντως έχω πάθει πλάκα με το ποσό smooth είναι το λειτουργικό...σε σχέση με g3 και flex 2... Τώρα Βλάση να κάνω λίγο το συνήγορο του Διαβόλου; :p Το θέμα του G3 είχαμε "τσακωθεί" όταν έλεγα ότι το G3 δεν είναι smooth ή μάλλον δεν έχετε πιάσει ναυαρχίδα της προκοπής. Κλασικά πέσανε να με φάνε πάλι καθώς δεν μπορούμε να πούμε κάτι κακό για μια συσκευή. Καλορίζικο και καλομίλητο φίλε μου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Ναι το διαπίστωσα...εντάξει δεν τρέχει και κάτι...πάντως έχω πάθει πλάκα με το ποσό smooth είναι το λειτουργικό...σε σχέση με g3 και flex 2... Και αν αναλογιστείς το πιο βαρυφορτωμένο σε bloatware λογισμικό της Sony και τρέχει πιο βούτυρο,αρα παίζει ρόλο σαφώς το optimization στο software ωςτε να αποδίδει πιο σωστά και ομαλά σε συνάρτηση παντα με το hardware. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 μια βοηθεια γιατι εχω κολλησει ασχημα,,θελω να χρησιμοποιησω το movie creator,να μου κανει ενα φωτο κολαζ στις φωτογραφιες που εχω βγαλει σε μορφη βιντεο με μουσικουλα και τα σχετικα,,το ειχα κανει παλιοτερα και τωρα δεν βγαζω ακρη,ξερεις κανεις να μου γραψει τα βηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts