saltofx_v Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Πάντως κι εγώ ακομα έχω θέματα με την μπαταρία. Δηλαδή μου βγάζει 2,5 με 3 ώρες και 2 μέρες, με Lollipop κι ενώ έχω κάνει και επαναφορες και επιδιόρθωση με pc companion. Επίσης να αναφέρω πως έχω ενεργοποιημενο stamina mode εξαιροντας μονο τα skype, viper, gmail και fb messenger. Δεν ξερω τι να πω... Παντως δεν το θεωρώ καθόλου καλό... Και κάτι πρέπει να κανω... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Scratch-Resist-Front-Back-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-Sony-Xperia-Z3-D6653-Free/32221461425.html Αυτο παρηγγειλα, αλλά δεν εχει έρθει ακόμα... μπορεις να δωσεις 2 screenshot απο τη διαχειριση ενεργειας και απο το sot(ωρες αναμενης οθονης).....ειμαι πολυ περιεργος γιατι εγω βγαζω περιπου 7 ωρες sot........εκτος αν τρεχεις ολη την ωρα lte και gps οποτε μπορει να ειναι και λογικο. βαλε και κανενα wakelock detector να δεις τι γινεται Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Καλησπέρα σε όλους, έχω ένα z3 και εγώ και όλα δούλευαν τέλεια με την kitkat 4.4.4.. Από την ημέρα που αναβάθμισα σε lollipop 5.0.2 έχω πολλά προβλήματα (πχ δεν χτυπούσε) Η ζωή της μπαταρίας έπεσε αισθητά.. Έκανα factory reset και εφτιαξαν τα πιο πολλα.. Αυτό που δεν μπορώ να κάνω κάτι είναι το πρόβλημα με το tethering και με τα data.. με το που ανοιγω το tethering μου βγάζει ''σφάλμα tethering'' και οταν χρησιμοποιώ το 3g και 4g δεν συνδέεται σε εφαρμογές..δεν λειτουργούν πολλές απο αυτές.και γενικά καθυστερεί πολυ στην ''εκκίνηση'' να το πώ έτσι.. Πχ. κανει 2 ώρες να μου κανει αναζήτηση στο youtube ενα hd video αλλά με το που το φορτώσει δεν κολλάει καθόλου. Έχω wind δεν ξέρω ένα φταίει αυτό. επίσης εμφανίστηκε στα apns μου ένα καινούργιο που λέγεται euinternet και δεν μπορώ να το σβήσω.. Καλησπέρα και από εμένα. Μόλις δοκίμασα και εγώ το tethering, μου έβγαλε το μήνυμα που λες, το αγνόησα και συνδέθηκα κανονικά σε 3G Cosmote. Έχω την 5.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serjtankian Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Κανένα tempered glass για τη πλάτη του κινητού έχει βρει κανείς; http://www.ebay.com.au/itm/291326758300 πολυ καλο, μαζι με bumperaki ειναι σαν αλλο κινητο. σε σχεση με τις αλλες θηκες http://www.ebay.com/itm/311211716133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Ρε παίδες μόνο εγώ παρατηρώ ότι στη διαχείριση ενέργειας η χρήση μπαταρίας έχει αλλάξει τρόπο που λειτουργεί ? Αλλιώς πως γίνεται με σχεδόν ίδια αντοχή μπαταρίας να έχω 2 ώρες fb και 2 ώρες οθόνη ενώ πρώτα με ίδια χρήση ήταν πχ 4 ώρες οθόνη και 20 λεπτά fb?? Εσείς τι βλέπετε ? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
path1980 Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 μπορεις να δωσεις 2 screenshot απο τη διαχειριση ενεργειας και απο το sot(ωρες αναμενης οθονης).....ειμαι πολυ περιεργος γιατι εγω βγαζω περιπου 7 ωρες sot........εκτος αν τρεχεις ολη την ωρα lte και gps οποτε μπορει να ειναι και λογικο. βαλε και κανενα wakelock detector να δεις τι γινεται Ορίστε... http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=60191&stc=1&d=1430255541 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=60192&stc=1&d=1430255541 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=60193&stc=1&d=1430255541 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=60194&stc=1&d=1430255541 Αν μπορείς να βοηθήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Μήπως ξέρει κάποιος, τι είναι το com.sonyericsson.crashmonitor που μου βγάζει τελευταία στην κατανάλωση ενέργειας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Βγήκε νέο update που λογικά μεςα στο Μάιο θα το παραλάβουμε. New update (23.1.A.1.28) certified for Xperia Z3 series http://www.xperiablog.net/2015/04/28/new-update-23-1-a-1-28-certified-for-xperia-z3-series/ Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) Καλημέρα στην παρέα! Αφού διόρθωσα μόνος τα προηγούμενα προβληματάκια στο κινητό, παρατήρησα εχθές κάτι ακόμα. Στο service menu, display, όταν βάζω άσπρη οθόνη, παρατηρώ κάτω κάτω μια γραμμή με ελαφριά κιτρινάδα. Φαίνεται σε εσωτερικό χώρο( όχι με πολυ ήλιο), και μόνο στο άσπρο. Αν δεν βαρίεστε, πείτε μου αν το βλέπετε στα δικά σας! Edited April 29, 2015 by orfeas92 Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Άψογο το δικό μου απόλυτα λευκό απο άκρη εις ακρην Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 (edited) σημερα γυρναει σε 4.4.4,,βλεπω στα ξενα φορουμ πολλα παραπονα και μερικα τα εχω και εγω με την 5.02,,οποτε οταν πεσει σημα για μια πολυ καλη αναβαθμιση τοτε το ξανα γυρναμε. ποιος ξερει ποια ηταν η τελευταια κιτκατ πριν παρουμε λολιποπ, μηπως ηταν η 23.0.1.A.5.77 ??? Edited April 29, 2015 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ναι, αυτή ήταν! Όποιος μπορεί, ας δει την οθόνη του! Α και μικρό το θέμα, με τρώει να το παω στο service. :-/ Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ναι, αυτή ήταν! Όποιος μπορεί, ας δει την οθόνη του! Α και μικρό το θέμα, με τρώει να το παω στο service. :-/ ευχαριστω ρε φιλε και εχω κολλησει και ψαχνω ολα τα δημοσιευματα ποια ηταν,,,,,την D6603_23.0.1.A.5.77_Customized_DE.ftf βρηκα και κατεβαζω δεν μπορουσα να βρω αλλες,πολυ ψαξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourabar3 Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 1o post, ελπιζω να μην ειμαι off topic.. εχει κανεις αγορασει το συγκεκριμενο κιν απο τα seven video club? o λογος προφανως ειναι στην τιμη, οι μονες αμφιβολλιες μου ειναι οι εξης ι) το service εντος ελλαδας ιι) υπαρχει περιπτωση λογω χωρας προελευσης, η συσκευη να μην υποστηριζει 4g για παραδειγμα; η να χανει κατι αλλο; γενικα η συσκευη ακομα και 1 χρονο μετα φαινεται να τα σπαει, οποιος εχει ακουσει κατι σχετικο να τα πει ολα παρακαλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 1o post, ελπιζω να μην ειμαι off topic.. εχει κανεις αγορασει το συγκεκριμενο κιν απο τα seven video club? o λογος προφανως ειναι στην τιμη, οι μονες αμφιβολλιες μου ειναι οι εξης ι) το service εντος ελλαδας ιι) υπαρχει περιπτωση λογω χωρας προελευσης, η συσκευη να μην υποστηριζει 4g για παραδειγμα; η να χανει κατι αλλο; γενικα η συσκευη ακομα και 1 χρονο μετα φαινεται να τα σπαει, οποιος εχει ακουσει κατι σχετικο να τα πει ολα παρακαλω! νομιζω οτι η συσκευη κυκλοφορησε οκτωβριο αν δεν κανω λαθος,δηλαδη 6-7 μηνων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 φανταζομαι (?) η συσκευη υποστηριζει σε stock κατασταση usb otg.. χρειαζεται καποια εφαρμογη εξτρα ή με εναν file manager κανεις δουλεια? να χρησιμοποιησουμε και το ανταπτορακι micro usb to usb που ειχε στη συσκευασια αν ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 ξαναρωταω Τρίτη φορά μέσα σε 20 μέρες....Είναι φυσιολογικό το Ζ3 μου με generic Rom να μην έχει έρθει ακόμα η λολιποπ? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 1o post, ελπιζω να μην ειμαι off topic.. εχει κανεις αγορασει το συγκεκριμενο κιν απο τα seven video club? o λογος προφανως ειναι στην τιμη, οι μονες αμφιβολλιες μου ειναι οι εξης ι) το service εντος ελλαδας ιι) υπαρχει περιπτωση λογω χωρας προελευσης, η συσκευη να μην υποστηριζει 4g για παραδειγμα; η να χανει κατι αλλο; γενικα η συσκευη ακομα και 1 χρονο μετα φαινεται να τα σπαει, οποιος εχει ακουσει κατι σχετικο να τα πει ολα παρακαλω! εχω ψωνισει απο τα συγκεκριμενα μαγαζια και ειναι μια χαρα, δεν εχουν σερβις οπως κανενα νομιζω σκρουτζομαγαζο, ετσι πας αρβατο..στην οποια εχεις κανονικα εγγυηση εφοσον το κινητο απο τα 7 ηταν απο ευρωπαικη αγορα (ή για ευρωπαικη αγορα να το θεσω πιο καλα). Αν λοιπον ειναι EU, Που δεν παιζει να μην ειναι, εισαι οκ. Οποτε θα υποστηριζει και 4G. Το μονο που ρισκαρεις με οποιοδηποτε σκρουτζομαγαζο ειναι τα ΣΜΣ, να μην υποστηριζουν 160 χαρακτηρες, κατι τελειως τυχαιο που ειναι θεμα ρομ. Αυτο το φτιαχνεις πολυ ευκολα ειτε με αλλη εφαρμογη ειτε αλλαζοντας ρομ που ειναι 5 λεπτα διαδικασια αρκει καποιος εδω να δωσει ενα λινκ για ρομ ή τη ρομ..οπως κανω εγω στο compact. ξαναρωταω Τρίτη φορά μέσα σε 20 μέρες....Είναι φυσιολογικό το Ζ3 μου με generic Rom να μην έχει έρθει ακόμα η λολιποπ? φιλαρακι, σχετικο ειναι..για μενα εφοσον ειναι ευκολο να βαλεις ελληνικη ρομ, γιατι καθεσαι και παιδευεσαι? εγω στη θεση σου θα την αλλαζα και τελος. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 ξαναρωταω Τρίτη φορά μέσα σε 20 μέρες....Είναι φυσιολογικό το Ζ3 μου με generic Rom να μην έχει έρθει ακόμα η λολιποπ? Βλεπωντας το Xperiafirm μονο κατι Περου,Εκουαδορ,Μεξικο δεν εχουν παρει την 5.0.2 Για δωσε service info-customization number της συσκευης σου. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Ορίστε... http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=60191&stc=1&d=1430255541 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=60192&stc=1&d=1430255541 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=60193&stc=1&d=1430255541 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=60194&stc=1&d=1430255541 Αν μπορείς να βοηθήσεις... προφανως αυτο που κανει η συσκευη σου δεν ειναι φυσιολογικο..πρωτο σε καταναλωση επρεπε να ηταν η οθονη. το πιο πιθανο ειναι να φταιει καποια εφαρμογη. ο μονος τροπος να το διαπιστωσεις ειναι να κανεις επαναφορα εργοστασιακων και για μια μερα να μην βαλεις καμια εφαρμογη και να μας πεις πως παει!μετα σιγα σιγα προσθετεις τις βασικες και ξαναβλεπεις..και παει λεγωντας..... εγω για παραδειγμα εβαλα μια εφαρμογη screen off και ο mediaserver μου εφαγε ολη την μπαταρια..την εβγαλα και ησυχασα. δυστυχως πολλες εφαρμογες εχουν θεμα με τη λολιποπ Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2015 Βλεπωντας το Xperiafirm μονο κατι Περου,Εκουαδορ,Μεξικο δεν εχουν παρει την 5.0.2 Για δωσε service info-customization number της συσκευης σου. που το βρίσκω. αυτό ? το τηλ ήταν φινλανδικό και ο φίλος μου φλασσρε με flashtool την global generic Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 που το βρίσκω. αυτό ? το τηλ ήταν φινλανδικό και ο φίλος μου φλασσρε με flashtool την global generic *#*#7378423#*#* > 'Service info' > 'Software info δες το firmware σου. Εκει που λεει customization number τα 4 τελευταια ψηφια μου λες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 *#*#7378423#*#* > 'Service info' > 'Software info δες το firmware σου. Εκει που λεει customization number τα 4 τελευταια ψηφια μου λες. [ATTACH]60242[/ATTACH] ορίστε για βοηθα σε παρακαλώ Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serjtankian Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 [ATTACH]60242[/ATTACH] ορίστε για βοηθα σε παρακαλώ εγω παντως δεν τον βρισκω πουθενα τον κωδικο σου. περιεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 [ATTACH]60242[/ATTACH] ορίστε για βοηθα σε παρακαλώ Δεν υπάρχει τέτοιος κωδικός σε καμία έκδοση της συσκευής. Ούτε καν από Ασία η Αμερική. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω ότι η συσκευή σου είναι demo προορισμενη για επίδειξη σε κατάστημα και όχι για πώληση. Η καμία developer edition. Εναλλακτικά δώσε το IMEI στη Sony να εξακριβωσουν τι παίζει με την συσκευή σου Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 (edited) το γυρισα σε κιτ κατ και θυμηθηκα πως ηταν το τηλεφωνο οταν το πηρα πραγματικα,,μπορει να μην εχω ολα τα fancy της lolipop αλλα εκανα οτι χρειαζομουνα, με ηχο στα υψηλα επιπεδα και παλι και με μπαταρια στο τελος της ημερας στο 79% ,that's my phone baby! Edited April 30, 2015 by lagouko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts