Jump to content

Sony Xperia Z3

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανένα φθηνό και καλό dock station έχει πάρει κάνεις να προτείνει;

Γιατί της sony έχει 40€

http://www.ebay.com/itm/371180383678?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=640345780428&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

δεν ειναι φθηνο οπως τα κινεζικα, αλλα ειναι μουρατο..το εχω για το compact αλλα βγαινει για ολη τη σειρα Ζ και ειναι ομορφο..καθεται αψογα πανω το κινητο και ειμαι ευχαριστημενος..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το μονο ίσως αρνητικό, είναι η σχετική δυσκολία να το χειρίζομαι με το ένα χέρι, καθώς οι διαστάσεις δεν βοηθούν....

Δυστυχώς η τοποθέτηση της Ultimate Shield απέτυχε, μιας και κόλλησε λίγο στραβά (ούτε μισό χιλιοστό) και στην προσπάθειά μου να την ξεκολλήσω για να την ξανακολλήσω, ακούμπησα την κάτω επιφάνεια στην γωνία με το δάχτυλό μου...... αποτέλεσμα: το τζάμι δεν κολλούσε σε αυτό το σημείο :cry:! Νευρίασα, και την πέταξα:mad: και πάμε γι'άλλη :O

Οπότε, όσοι σκοπεύετε να τοποθετήσετε tempered glass, κάντε το πολύ προσεκτικά και αν κολλήσει ελάχιστα στραβά, μη το ξεκολλήσετε....

Από αύριο θα ταξιδέψω για δουλειά, οπότε θα χρειαστώ τις δυνατότητές του στο νετ.

Παρε compact και θα με θυμηθεις..σιγουρα δειχνει πιο premium το Ζ3 αλλα και το μικρο οταν το πιασεις δεν ξανα πας σε μεγαλυτερο!και επιδοσεις ιδιες..

Οσο για το tempered.. πρεπει να το κανεις προβα 2-3 φορες πως θα το κατεβασεις πριν του βγαλεις τις ζελατινες, επισης σου δινει 2 αυτοκολητα που τα κολλα στη μια ακρη, αριστερα-δεξια και το κατεβαζεις με αυτα, κρατωντας δηλαδη αυτα..

Εγω εχω βαλει 4 αυτο το μηνα και εχουν πετυχει ολα, εκτος λιγο απο το ταμπλετ που το επιασα στην ακρη και εκανε μικρη δαχτυλια με αποτελεσμα να εχει εκει ενα κενο, αλλα στο bezel Που δεν φαινεται.

Θελει προσοχη, χωρις βιασυνη, και με προβα

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 4,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υποψίες για πώληση του τμήματος κινητής

https://www.youtube.com/watch?v=ZVon_aPj-gE

ΥΓ Το παρέθεσα εδώ μιας και είναι πολύ λαοφιλής ενότητα!

Πιστεύω στην υποψία μόνο θα μείνει.από το 01-02 πού μπήκε και η sony στο παιχνίδι,δε νομίζω να τα αφήσει τόσο εύκολα κι ας μην κάνει τις τεράστιες πωλήσεις.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Πιστεύω στην υποψία μόνο θα μείνει.από το 01-02 πού μπήκε και η sony στο παιχνίδι,δε νομίζω να τα αφήσει τόσο εύκολα κι ας μην κάνει τις τεράστιες πωλήσεις.

Μακάρι, θα δείξει...

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Καλημέρα. Άλλος ένας κάτοχος του κινητού (με ps4)

Το κινητό είναι απροβληματιστο ειλικρινά.

Καλημέρα. Άλλος ένας κάτοχος του κινητού (με ps4)

Το κινητό είναι απροβληματιστο ειλικρινά.

Καλοριζικα και τα δυο φιλε μου! Ειδικα με την συγκεκριμένη προσφορά ηταν ολα λουκουμι.

σκεφτομαι να παραγγειλω αυτην την θηκουλα http://www.amazon.com/Xperia-Z3-Case-Protection-Absorption/dp/B00NO0WSGC .την εχεις καποιος να μας πει εαν υποστιριζει κανονικο screen protector,δλδ να μην το σηκωνει στις ακρες?

Mε ενα μαγνητικο καλωδιο και την εφαρμογη wifi tranfer pro για μεταφορα αρχειων μεσω wifi ελαχιστοποιητε το ανοιξε,κλεισε το πορτακι usb και δεν καταστρεφετε το λαστιχακι(οπως μου εγινε στο Ζ).

Σχετικά με τα καλώδια μαγνητικής φόρτισης έχω δει σε ξένα forum να έχει ξεκολλήσει το σημείο του κινητού όπου κάνει επαφή, ίσως έχουν πολύ δυνατά μαγνητάκια μερικά ανταπτοράκια και επειδή στο κινητό η μαγνητική θύρα είναι πρόχειρα κολλημένη την φοβάμαι.

Σχετικά με τα καλώδια μαγνητικής φόρτισης έχω δει σε ξένα forum να έχει ξεκολλήσει το σημείο του κινητού όπου κάνει επαφή, ίσως έχουν πολύ δυνατά μαγνητάκια μερικά ανταπτοράκια και επειδή στο κινητό η μαγνητική θύρα είναι πρόχειρα κολλημένη την φοβάμαι.

φιλε μου δεν υπαρχει κατι προχειρα κολλημενο πανω στο κινητο,το καλωδιο οταν το αφαιρεις το πιεζεις προς τα κατω η προς τα πανω,,,να σου δειξω εγω φορουμ με ποσους απεκτησαν προβλημα στο πορτακι usb σε ολη την σειρα Ζ? Εκτος του οτι ειναι αλλη αισθηση και αλλη εμπειρια.

Παιδιά μια άσχετη σχετική ερώτηση!Θέλω να πάρω το Ζ3 αλλα την έκδοση dual! Στο bestprice ένα μαγαζί το έχει 500 ενώ όλα τα άλλα απο 570 και πάνω!Αρχικά αυτό σας φαίνεται ύποπτο?Επίσης τους κάλεσα μιας και στο site τους λένε με τεράστια γράμματα επίσημη εγγύηση κατασκευαστή και τους ρώτησα τι ισχύει.Μου είπαν ότι είναι 2 χρόνια αλλά οτι θα στέλνω σε αυτούς το κινητό και αυτοί θα το προωθούν στην εταιρία.Δεν μου μοιάζει και πολύ normal όλο αυτό!Εσείς τι πιστεύετε?Η εγγύηση είναι το μόνο που με προβληματίζει και δεν θέλω να έχω θέμα έχοντας δώσει 500 ευρώ!

Ευχαριστώ!

Παιδιά μια άσχετη σχετική ερώτηση!Θέλω να πάρω το Ζ3 αλλα την έκδοση dual! Στο bestprice ένα μαγαζί το έχει 500 ενώ όλα τα άλλα απο 570 και πάνω!Αρχικά αυτό σας φαίνεται ύποπτο?Επίσης τους κάλεσα μιας και στο site τους λένε με τεράστια γράμματα επίσημη εγγύηση κατασκευαστή και τους ρώτησα τι ισχύει.Μου είπαν ότι είναι 2 χρόνια αλλά οτι θα στέλνω σε αυτούς το κινητό και αυτοί θα το προωθούν στην εταιρία.Δεν μου μοιάζει και πολύ normal όλο αυτό!Εσείς τι πιστεύετε?Η εγγύηση είναι το μόνο που με προβληματίζει και δεν θέλω να έχω θέμα έχοντας δώσει 500 ευρώ!

Ευχαριστώ!

Δεν καλύπτει με εγγύηση η σονυ Ευρώπης τα dual sim μοντέλα που φέρνουν οι πωλητές. Για αυτό σε είπαν να το στείλεις πρώτα σε αυτούς και αυτοί θα το "αναλάβουν"...

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

φιλε μου δεν υπαρχει κατι προχειρα κολλημενο πανω στο κινητο,το καλωδιο οταν το αφαιρεις το πιεζεις προς τα κατω η προς τα πανω,,,να σου δειξω εγω φορουμ με ποσους απεκτησαν προβλημα στο πορτακι usb σε ολη την σειρα Ζ? Εκτος του οτι ειναι αλλη αισθηση και αλλη εμπειρια.

https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z3-Compact/Magnetic-Charging-Port-Is-Not-Covered-By-Warranty/td-p/891158

https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z3-Z3-Dual/Sony-Xperia-Z3-Magnetic-Charging-Port-CAME-OFF/td-p/913517

ο ενας αναφερεται στο κομπακτ και ο αλλος προσπαθουσε να το σηκωσει απο τον μαγνητη για να δει αν αντεχει το βαρος,,εντελως λαθος τροπος λειτουργιας.

Δεν καλύπτει με εγγύηση η σονυ Ευρώπης τα dual sim μοντέλα που φέρνουν οι πωλητές. Για αυτό σε είπαν να το στείλεις πρώτα σε αυτούς και αυτοί θα το "αναλάβουν"...

Μάλιστα όπως το υποψιάστηκα!Απλά σε πολυ γνωστό "e-shop" υπολογιστών το έχει 600+ μεν αλλά το δίνει ως GR δε και έιχα μια ελπίδα οτι έχει εισαχθεί στην Ελλάδα και οτι θα έχει πανευρωπαική εγγύηση.

Ευχαριστώ

ο ενας αναφερεται στο κομπακτ και ο αλλος προσπαθουσε να το σηκωσει απο τον μαγνητη για να δει αν αντεχει το βαρος,,εντελως λαθος τροπος λειτουργιας.

Lol, εντελώς λάθος τρόπος λειτουργίας να το βγάζεις από το official dock της Sony ε; Μάλιστα, ό,τι πεις φίλε μου.

Lol, εντελώς λάθος τρόπος λειτουργίας να το βγάζεις από το official dock της Sony ε; Μάλιστα, ό,τι πεις φίλε μου.

δεν ανεφερα κανενα official dock της Sony,εσυ το λες,εγω εγραψα ,, προσπαθουσε να το σηκωσει απο τον μαγνητη για να δει αν αντεχει το βαρος,,,μετεφερε πιο προσεκτικα τα σχολια,,μην το παρεις φιλε μου καλε,,δεν ειναι για εσενα προφανως.

Edited by lagouko

Παιδια καλησπερα, εχω θεμα με το να συνδεθει το κινητο με το ps4 ενω ειναι και τα δυο στο ιδιο δυκτιο...τι λετε να φταιει? λετε να θελει κανα port foward? εχω cyta δυκτιο

Η επιλογή μαγμητικης φόρτισης είναι οτι καλύτερο υπάρχει...

Πολυ ευκολο στην χρηση και σε σωζει απο τον φοβο της θυρας usb

Χθες παρελαβα και το δικο μου Z3 και ομολογω οτι απο πλευρας ποιοτητας οτι εψαχνα προερχομενος απο galaxy S4..

Μια μικρη παρατηρηση περι του φλας στην λειτουργια του για φακο ειναι αρκετα αδυναμη θα λεγα,για φωτογραφιες δεν ξερω ακομα δεν εχω κανει δοκιμες..

Η αυτονομια του ειναι οπως τα ειπαν τα παιδια παραπανω :D

Δεν βρισκω πως να οργανωσω φωτογραφιες σε φακελους και μου τα εμφανιζει ολα χυμα,αν ξερει καποιος πως γινεται στο Z3.

Επισης πως μπορουμε να μεταφερουμε τις εφαρμογες στην καρτα SD για να μην γεμισει το κινητο γρηγορα.

Η επιλογή μαγμητικης φόρτισης είναι οτι καλύτερο υπάρχει...

Πολυ ευκολο στην χρηση και σε σωζει απο τον φοβο της θυρας usb

πεστα γιωργαρα!!γιατι να εχει καποιος επιφυλαξεις και να ρωταει να μαθει κατι σαν συμβουλη απο τους υπολοιπους ειναι απολυτα λογικο,,αλλα να φτανεις σχεδον να επιτιθεσαι και να εχεις αποψη για κατι που δεν το εχεις καν πιασει στα χερια σου,,ειναι γνωστο φαινομενο σε αυτη την χωρα,,συνεχιζουμε

Edited by lagouko

Χθες παρελαβα και το δικο μου Z3 και ομολογω οτι απο πλευρας ποιοτητας οτι εψαχνα προερχομενος απο galaxy S4..

Μια μικρη παρατηρηση περι του φλας στην λειτουργια του για φακο ειναι αρκετα αδυναμη θα λεγα,για φωτογραφιες δεν ξερω ακομα δεν εχω κανει δοκιμες..

Η αυτονομια του ειναι οπως τα ειπαν τα παιδια παραπανω :D

Δεν βρισκω πως να οργανωσω φωτογραφιες σε φακελους και μου τα εμφανιζει ολα χυμα,αν ξερει καποιος πως γινεται στο Z3.

Επισης πως μπορουμε να μεταφερουμε τις εφαρμογες στην καρτα SD για να μην γεμισει το κινητο γρηγορα.

το φλας στον φακο ειναι χαμηλομενο για ασφαλεια για να μην ''καει'' ας πουμε, στις φωτο βγαινει δυνατα κανονικα. οι φωτο στη συλλογη της σονυ δεν εχει φακελους, κατεβασε αυτην την εφαρμογη εινια πολυ καλη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder&hl=el τις εφαρμογες δεν μπορεις με την 4,4 κιτκατ να τις περασεις στην καρτα sd

το φλας στον φακο ειναι χαμηλομενο για ασφαλεια για να μην ''καει'' ας πουμε, στις φωτο βγαινει δυνατα κανονικα. οι φωτο στη συλλογη της σονυ δεν εχει φακελους, κατεβασε αυτην την εφαρμογη εινια πολυ καλη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder&hl=el τις εφαρμογες δεν μπορεις με την 4,4 κιτκατ να τις περασεις στην καρτα sd

Όντως η quick pic είναι πολύ καλή, άρθρων έχω βάλει κι εγώ. Παρ'ολα αυτά όμως η συλλογή της Σονυ έχει φακέλους, αρκεί να κάνεις swipe από αριστερά και θα σου τους εμφανίσει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Όντως η quick pic είναι πολύ καλή, άρθρων έχω βάλει κι εγώ. Παρ'ολα αυτά όμως η συλλογή της Σονυ έχει φακέλους, αρκεί να κάνεις swipe από αριστερά και θα σου τους εμφανίσει.

Ναι ισχύει αυτό που λες, αλλά και πάλι όταν την ανοίγεις σε βγάζει στην αρχική με τις φώτο χύμα. Θέλει διαδικασία για να πας σε φάκελο

Ευχαριστω για τις απαντησεις θα το κοιταξω αυτο που προτεινατε περι φακελων.

Ας ελπισουμε με την αναβαθμιση τον επομενο μηνα να δουμε ευχαριστες αλλαγες σε καποιες λεπτομερειες σαν και αυτες. :)

• The title was changed to Sony Xperia Z3