apostolisrec Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Δεν μπορεις να αλλαξεις τον ηχο κλησης με τιποτα.. επισης εχει μια αναβαθμηση ολη την ωρα που βγαζει και μολις την περνας την ξαναβγαζει την ιδια ολη την ωρα... μιλαω για την CM 11 Yureka Coolpad Stable beta v2 multilaguage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 προφανως εισαι σε custom recovery, και μαλλον γιαυτο δεν περνα την αναβαθμιση...... σαν κινητο? Αξιζει?? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Παιδες το πουλαει ενας φιλος το κινητο για 120 ευρω-4 μηνων Αξιζει?? Εχει support?? Custom ROMS κτλ?? Ή θα τρεχω και δε θα φτάνω? Eimai ηδη Χρηστης ZTE V5 & Huawei P6 120 ευρω παρτο ασυζητητι! Αλλά δε ξέρω αν κυκλοφορει 4 μηνες. Είναι σίγουρα αυτο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Είναι το MTK ή το snapdragon μοντέλο; Όπως και να χει παρτο Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 EINAI TO W00 μου ειπε Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Δεν μπορεις να αλλαξεις τον ηχο κλησης με τιποτα.. επισης εχει μια αναβαθμηση ολη την ωρα που βγαζει και μολις την περνας την ξαναβγαζει την ιδια ολη την ωρα... μιλαω για την CM 11 Yureka Coolpad Stable beta v2 multilaguage Έχω και εγώ αυτό το θέμα με την αναβάθμιση με twrp. Σχετικά με τον ήχο κλήσης αν εννοείς οτι θες να βάλεις ένα τραγούδι μπορείς να πας με τον file manager στο /system/media/audio/notifications και εκεί να αντιγράψεις το αρχείο που θες απλά μετονομάζοντάς στο σε ένα από τα ήδη υπάρχοντα, π.χ. Andromeda.ogg (νομίζω πρέπει να αλλάξεις και το extension του αρχείου.) Στη συνέχεια το επιλέγεις και είσαι κομπλέ. Μάλιστα αν πας στις κλήσεις και πατήσεις τις 3 τελίτσες κάτω δεξιά και μετά πας ρυθμίσεις/Ρυθμίσεις καρτών SIM μπορείς να επιλέξεις για κάθε sim ξεχωριστό ήχο κλήσης. Έτσι το κάνω εγώ και δουλεύει μια χαρά! Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolisrec Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Έχω και εγώ αυτό το θέμα με την αναβάθμιση με twrp. Σχετικά με τον ήχο κλήσης αν εννοείς οτι θες να βάλεις ένα τραγούδι μπορείς να πας με τον file manager στο /system/media/audio/notifications και εκεί να αντιγράψεις το αρχείο που θες απλά μετονομάζοντάς στο σε ένα από τα ήδη υπάρχοντα, π.χ. Andromeda.ogg (νομίζω πρέπει να αλλάξεις και το extension του αρχείου.) Στη συνέχεια το επιλέγεις και είσαι κομπλέ. Μάλιστα αν πας στις κλήσεις και πατήσεις τις 3 τελίτσες κάτω δεξιά και μετά πας ρυθμίσεις/Ρυθμίσεις καρτών SIM μπορείς να επιλέξεις για κάθε sim ξεχωριστό ήχο κλήσης. Έτσι το κάνω εγώ και δουλεύει μια χαρά! σωστος!!! για ψαξε και βρες να μη βγαινει και εκεινη η αναβαθμηση ολη την ωρα και μετα ειμαστε κομπλε! και η μπαταρια κραταει με αυτή τη ρομ,Ελληνικα εχουμε δεν θελουμε τιποτα άλλο!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- προφανως εισαι σε custom recovery, και μαλλον γιαυτο δεν περνα την αναβαθμιση...... σαν κινητο? Αξιζει?? πολύ καλο,ενα από τα πιο γρηγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stvgrr Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Μετα απο 4 μερες περιπου χρησης με την CM 11 Yureka Coolpad Stable beta v2 multilaguage. Προβληματα: 1. Tο sim slot 1 εχει θεμα με τα data, μικρο το κακο ομως εφοσον το slot 2 δινει κανονικα ακομα και 4G 2. Συνεχεια βγαζει στο notification center οτι εχει βγει νεα αναβαθμιση λογισμικου Δουλευουν: το WIFI, το BLUETOOTH, αυτοματη περιστροφη, GPS, ολοι οι αισθητηρες, τα led και οι 2 καμερες. εχει δοκιμασει καποιος την MIUI V6 beta 1.23 Stable Multilanguage να πει εντυπωσεις??? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω βρει μια πιο νέα έκδοση από Κίνα και έχω σκοπό να την βάλω το Σκ. την δοκιμασες?? ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδες το πουλαει ενας φιλος το κινητο για 120 ευρω-4 μηνων Αξιζει?? Εχει support?? Custom ROMS κτλ?? Ή θα τρεχω και δε θα φτάνω? Eimai ηδη Χρηστης ZTE V5 & Huawei P6 ναι εχει σχεδον 4 μηνες που βγηκε, αν ειναι και το W00 εισαι κομπλε. αυτη την στιγμη εχει περιπου 170 ευρω, οποτε 50 ευρω κατω εισαι καλα. το κινητο αυτο τωρα θα αρχισει να δινει custom rom λογω του οτι ολοι περιμενουμε το android lollipop5 64bit που θα απογειωσει το τηλεφωνο, αυτην την στιγμη το τηλεφωνο λειτουργει χαμηλα εξαιτιας του οτι δεν υπαρχει 64bitο λογισμικο ακομα.. σκεψου το και αν τελικα δεν το παρεις εσυ θα ηθελα να το παρω εγω(δεν αστειευομαι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 εχει δοκιμασει καποιος την MIUI V6 beta 1.23 Stable Multilanguage να πει εντυπωσεις??? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- την δοκιμασες?? Λόγο δουλειάς ακόμα όχι, κατεβάζω αυτήν μαζί με αυτήν και άλλες δύο που έχω βάλει στο μάτι τις περνάω στη κάρτα και λογικά από αύριο αρχίζω τα γλέντια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stvgrr Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Λόγο δουλειάς ακόμα όχι, κατεβάζω αυτήν μαζί με αυτήν και άλλες δύο που έχω βάλει στο μάτι τις περνάω στη κάρτα και λογικά από αύριο αρχίζω τα γλέντια. καλο βολι ;) και μην μας ξεχασεις!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 καλο βολι ;) και μην μας ξεχασεις!!!! Όχι δα, απλά από χρόνο είμαι πιέσμενος λίγο. :confused: Λοιπόν από δύο βρήκα άλλες τόσες, αντε να δούμε. Αν η Cm11 παίζει καλά ας μείνει για να υπάρχει, μια και έχει και Ελληνικά. Απλά ότι έχω δει δεν βλέπω να παίζει και με γλώσσα, θα δούμε όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Λοιπόν δεν ξέρω αν έχει βρει κάποιος κάτι διαφορετικό για την ενημέρωση που βγάζει στη cm11 αλλά αυτό που βρήκα εγώ είναι 1: το αρχείο αποθηκεύεται στο φάκελο cache ως cm-tomato-efbb5514a1-to-9828f8e9cc-signed.zip. 2: εγκατάσταση γίνεται μόνο σε unrooted rom (οκ αυτό γίνεται) και σε cwm recovery! Όσες φορές το προσπάθησα και με wipe cache και dalvik σε twrp βγάζει error. Και 3: όπως και να έχει δεν διάβασα και τα καλύτερα για την αναβάθμιση αυτή οπότε ας μην καιγόμαστε. Μεγαλύτερο battery drain και αρκετό lag αναφέρεται. Τώρα το πως να μη βγαίνει συνέχεια η ειδοποίηση δεν ξέρω. Τέλος θα ήθελα να πω ότι η stock εφαρμογή sms υποστηρίζει 160 χαρακτήρες για όσους δεν το έχουν ανακαλύψει... Αν θέλει κάποιος ας γράψει να του πω πως. Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Όμως δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τα δεδομένα στη σιμ 2 μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 (edited) Όμως δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τα δεδομένα στη σιμ 2 μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Έχεις ρυθμίσει τα σημεία πρόσβασης; ( Apn) Για Cosmote δες το post #450. Για άλλη εταιρία απλά googlαρε το. Είναι απλό! Edited March 9, 2015 by mitsosnikolo Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Έχεις ρυθμίσει τα σημεία πρόσβασης; ( Apn) Για Cosmote δες το post #450. Για άλλη εταιρία απλά googlαρε το. Είναι απλό! βασικά έχω περάσει την CM 11 Yureka Coolpad Stable beta v2 αλλά μ΄μόνο στη σιμ1 αφήνει ενεργοποίηση δεδομένων. πως τώρα εγώ θα ενεργοποιήσω τη σιμ2; τα ΑΡΝ είναι σωστά! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 βασικά έχω περάσει την CM 11 Yureka Coolpad Stable beta v2 αλλά μ΄μόνο στη σιμ1 αφήνει ενεργοποίηση δεδομένων. πως τώρα εγώ θα ενεργοποιήσω τη σιμ2; τα ΑΡΝ είναι σωστά! ύστερα από πολύ ψάξιμο το βρήκα ήταν στην διαχείριση καρτών σιμ -> data Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 ύστερα από πολύ ψάξιμο το βρήκα ήταν στην διαχείριση καρτών σιμ -> data παρόλα αυτά έχω πολύ χαμηλή ταχύτητα δεδομένων και είναι κολλημένο στο Ε και όχι στο Η όπως θα 'πρεπε μπορώ να κάνω κάτι λέτε; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 παρόλα αυτά έχω πολύ χαμηλή ταχύτητα δεδομένων και είναι κολλημένο στο Ε και όχι στο Η όπως θα 'πρεπε μπορώ να κάνω κάτι λέτε; Αρχικά να ξέρεις ότι η cm11 έχει ένα μικρό θεματάκι με τα data στη sim 1. Δουλεύουν καλύτερα στη sim 2. Παρόλ'αυτά από τη στιγμή που σου είναι κομπλέ μήπως δεν έχεις ενεργοποιήσει το 3G στην sim 1; (Ρυθμίσεις-->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-->Προτιμώμενος τύπος δικτύου) Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Αρχικά να ξέρεις ότι η cm11 έχει ένα μικρό θεματάκι με τα data στη sim 1. Δουλεύουν καλύτερα στη sim 2. Παρόλ'αυτά από τη στιγμή που σου είναι κομπλέ μήπως δεν έχεις ενεργοποιήσει το 3G στην sim 1; (Ρυθμίσεις-->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-->Προτιμώμενος τύπος δικτύου) ναι την είχα πατήσει γιατί είχε default το 2G το άλλαξα σε 3G και όλα οκ! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisp82 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Οι φωτο στη cm11 εχουν θορυβο, εμφανως κατωτερες απο τη μαμα ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 τελικά η μαμά ρομ πρόβλημα είχε τα κινέζικα ή και κάτι άλλο; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 (edited) τελικά η μαμά ρομ πρόβλημα είχε τα κινέζικα ή και κάτι άλλο; Προσωπικά μόνο τα κινέζικα είναι .Δεν έχω βρει κάποιο άλλο πρόβλημα , άντε ίσως καμια φορά η απόδοση του κινητού να πέφτει λίγο. Αυτή η rom λέτε να αξίζει; http://www.romzj.com/rom/28141.htm Edited March 10, 2015 by gamiolero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) Λοιπόν προσπάθησα χθες να περάσω μια από τις miui που είχα κατεβάσει από Κίνα αλλά όσο και αν το πάλεψα είχα σφάλμα από αρχή.:wacko: Tελικά διαβάζοντας λίγο καλύτερα υποψιάζομαι το πως γίνεται η εγκατάσταση.Θα γίνει το πείραμα λογικά αύριο. Τώρα για να μην έμενα χωρίς κινητό εως τοτε πέρασα μια άλλη που είχα είδει κατεβάσει. Coolpad8675-W00_CoolUI6.0_052_Rooted_3.5 http://bbs.coolpad.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4589364&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D565 Γίνετε εγκατάσταση μεσώ recovery,είναι root,έχουν διώξει πολλά στοιχεία της Coolpad άλλα έχουν περάσει άσχετα δικά τους που αμέσως πήραν πόδι είτε άλλαξαν με τα Ευρωπαϊκά. Δεν εχει PlayStore και αυτο μπαίνει εύκολα. Σε γενικές γραμμές,μικρή βελτίωση στην κατανάλωση,λόγο μικρού όγκου λίγο πιο γρήγορη,από κει και μετά στα ίδια με τις άλλες , v050. Κατα τ'αλλα απο την ωρα που εχει στηθει περπαταει καλα χωρις πολλα πολλα. http://s9.postimg.org/4de4zri0b/Screenshot_2015_03_09_14_06_17.png http://s9.postimg.org/pbkaxuhuz/Screenshot_2015_03_09_14_06_22.png http://s9.postimg.org/4fy0mllnv/Screenshot_2015_03_09_14_06_27.png http://s9.postimg.org/dimhtmlez/Screenshot_2015_03_09_14_06_52.png Τις δυο τελευταίες μέρες πειραματιζομουν με ρομ για να δω τι παίζει. Με λιγα λογια για αρχη εβαλα την MK44.4-Coolpad8675-W00-20150306-UNOFFICIAL http://bbs.coolpad.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4606478&extra=page%3D1%26filter%3Dtypeid%26typeid%3D565 είναι άλλη μια AOSP από CyanogenMod πειραγμένη απο τους Κινέζους. Εχει Ελληνικά,είναι root,δεν εχει playstore.data μονο στην 2η sim. Έκτος οτι δεν ειδα σωστά να δουλεύουν το led,κάτι αλλο σοβαρό δεν είδα. Λογικά εχει και τις κινεζιες του που πανε ευκολα στα σκουπιδια. Δυστυχώς δεν κρατησα φώτος για να παρουσιάσω γιατι πήγα σε επόμενη.....miui. Edited March 12, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 κάποιοι θυμάμαι είχαν παραγγείλει http://www.aliexpress.com/item/22-Color-Aluminum-Frame-Tempered-Glass-Back-Cover-Case-For-CoolPad-F2-8675-Dashen-F2-Luxury/32249192817.html αυτό το καπάκι , υπάρχει καμμία φώτος να το δούμε πως φαίνεται ? Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Το έχω παραγγείλει και γω .Περιμένω να έρθει. Νόμιζα οτι έμπαινε σαν θήκη απο πίσω αλλά τελικά όντως είναι battery case και θα αξίζει πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts