Jump to content

Coolpad F2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλυτερα ξεχωριστες παραγγελίες. Κι ίσως με διαφορά ημερων. Ταχυδρομείο προτεινω sg post. Παρέλαβα σήμερα. Πολυ δυνατο το κινητο, απλα δεν έχει ακόμη ελληνικα. Μ'οτι αυτο συνεπάγεται...

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστούμε πολυ για την άμεση απάντηση. Για τα ελληνικά το έχουμε υπόψη μας (έχουμε μελετήσει το νήμα :D). Καμιά πρόταση για gifts κλπ εξτραδάκια? Δίνει τίποτα το συγκεκριμένο μαγαζί ή είναι σφιχτοχέρηδες?

Ευχαριστούμε πολυ για την άμεση απάντηση. Για τα ελληνικά το έχουμε υπόψη μας (έχουμε μελετήσει το νήμα :D). Καμιά πρόταση για gifts κλπ εξτραδάκια? Δίνει τίποτα το συγκεκριμένο μαγαζί ή είναι σφιχτοχέρηδες?

μπορείτε να δώσετε μία παραγγελία στο vickmall να σας κάνει καλύτερη τιμή και δωράκια καλά και μετά ζητήστε να τα στείλουν με διαφορετικό πακέτο .

Δωράκια και εξτραδάκια πολλά από το vickmall , εμένα μου δώσανε και πίσω καπάκι μπλε το πουλάνε 18$ και κάτι άλλα ψιλά , βέβαια παραλαμβάνω πακέτο από Τετάρτη , καθώς ήμουν από τους άτυχους με τις παραγγελίες στα τέλη Νοεμβρίου >.< , μην βιαστείτε με μία συνομιλία να κλείσετε παραγγελία , αλλά μην πάτε και μακριά γιατί Φεβρουάριο είναι η Πρωτοχρονιά τους :p

Τέλος για θηκές κοιτάξτε στο banggood φθηνότερες κατά 3-4 $ από τα υπόλοιπα site , συγκριση δε banggood vs vickmall είναι μισή τιμή αν πάρεις μόνο τη θήκη και 3,5$ διαφορά αν παραγγείλεις μαζί με το κινητό , το έχω ψάξει καλά .

Πήρα αυτή από Banggood 6.29$ , ενώ το vickmall την έχει 12,99$ ή 9,99$ αν τη παραγγείλεις με το κινητό

Edited by spiros7777
LeEco Le max 2 [x820]

Εχει βάλει κανείς την custom ROM http://www.needrom.com/download/coolpad-f2-msm8939-lollypop-moded-v0-39/

Την εβαλα εγω τιποτα το ιδιαιτερο,δεν ειναι σταθερη.

Εχει αγγλικα????

Και αν μπορει καποιος να γραψει τι βηματα ακολουθουμε για να περασουμε custom recovery...

Εχει αγγλικα????

Και αν μπορει καποιος να γραψει τι βηματα ακολουθουμε για να περασουμε custom recovery...

Το link με τα βήματα μπορείς να το δεις και από εδω

http://www.movilesdualsim.com/tema/coolpad-f2-cambiar-recovery-cmw.88858/

Αλλά είναι στα Ισπανικά γι'αυτο δούλεψε το Chrome που θα σου κάνει κ μετάφραση, οποία και αν είναι αυτή, τουλάχιστον θα μπορέσεις να καταλάβεις τα βασικά εκτός αν περιμένεις κάποιον να το παρουσιασει εδώ αναλυτικά.

Εχει αγγλικα????

Αγγλικα και κινεζικα εχει.

Ευχαριστώ πολύ! μηπως μπορει κανεις απο cpuz να επαληθευσω την μητρικη (msm8916 η msm8939).

Βρηκα μονο αυτα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399154&page=27

http://browser.primatelabs.com/geekbench3/1643151

http://browser.primatelabs.com/geekbench3/1642567.

Το δικο μας ποια εχει?

Edited by parisp82

Ευχαριστώ πολύ! μηπως μπορει κανεις απο cpuz να επαληθευσω την μητρικη (msm8916 η msm8939).

Βρηκα μονο αυτα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399154&page=27

http://browser.primatelabs.com/geekbench3/1643151

http://browser.primatelabs.com/geekbench3/1642567.

Το δικο μας ποια εχει?

Αυτη που εχει και το Yureka μιας και ειναι και το ιδιο κινητο για σιγουρια το ειδα και με cpu-z msm8916

Αυτη που εχει και το Yureka μιας και ειναι και το ιδιο κινητο για σιγουρια το ειδα και με cpu-z msm8916

Απλα επειδή πρόκειται για SoC δε θα πρεπε να είναι msm8939?

Λέω εγώ με το φτωχό μου μυαλό.

Και βασικά γιατί την ψάχνω έτσι θα μου πεις... Σκεφτόμουν για συμβατοτητα ROM με yureka κ HTC desire 820 που έχουν SoC msm8939 ==> (SD 615) και adreno 405.

Edited by parisp82

Απλα επειδή πρόκειται για SoC δε θα πρεπε να είναι msm8939?

Λέω εγώ με το φτωχό μου μυαλό.

Και βασικά γιατί την ψάχνω έτσι θα μου πεις... Σκεφτόμουν για συμβατοτητα ROM με yureka κ HTC desire 820 που έχουν SoC msm8939 ==> (SD 615) και adreno 405.

Το yureka εχει 8916 φτιαχτηκε απο την coolpad για την micromax.Απλα η coolpad εφτιαξε κατι παραπανω και το πουλησε κινα.

Καλημέρα και από εμένα στην παρέα.

Μετά από τρείς μέρες μπορώ να πω τα εξής:

Εξαιρετικό υλικό, για τ'ανάθεμα λογισμικό! Πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Το βεληνεκές του WIFI είναι πραγματικά απίθανο, το GPS πολύ γρήγορο, η κάμερα βγάζει καταπληκτικά.

Ελεεινό το CoolUi 5.7. Η διαχείριση της μπαταρίας τραγική. Αδιανόητο να ξοδεύει 25% μέσα σε ένα οκτάωρο σε κατάσταση αναμονής. Μιας και έχω και το F1 με laek17.v4, τολμώ να πώ ότι ζω για τη στιγμή που θα βγει custom rom με lollipop x64, ή έστω CM11 από yureka. Το Coolmanager όπως και στο φίλο πιο πάνω αντιδρά σθεναρά στο root που προσπαθώ να κάνω ενώ το kingoroot δε τα κατάφερε. Είπα να δοκιμάσω το Framaroot αλλά το antivirus στο pc βαράει συνέχεια και δε το πάλεψα. Γεμάτο το κινητό με πολλές μπούρδες στο background περί ασφάλειας κλπ που απλά πιάνουν χώρο και RAM. Σκέφτηκα να κάνω δουλειά με το Titanium αλλά δεν αξίζει σε αυτή τη rom...

Αν βρώ καμιά άκρη παραπάνω θα ενημερώσω...

Υ.Γ: Το παρήγγειλα από το b2cbuying όπως και το f1 μου και έχω να πώ μόνο τα καλύτερα!

Εξαιρετικό υλικό, για τ'ανάθεμα λογισμικό! Πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Το βεληνεκές του WIFI είναι πραγματικά απίθανο, το GPS πολύ γρήγορο, η κάμερα βγάζει καταπληκτικά.

Ελεεινό το CoolUi 5.7. Η διαχείριση της μπαταρίας τραγική. Αδιανόητο να ξοδεύει 25% μέσα σε ένα οκτάωρο σε κατάσταση αναμονής. Μιας και έχω και το F1 με laek17.v4, τολμώ να πώ ότι ζω για τη στιγμή που θα βγει custom rom με lollipop x64, ή έστω CM11 από yureka. Το Coolmanager όπως και στο φίλο πιο πάνω αντιδρά σθεναρά στο root που προσπαθώ να κάνω ενώ το kingoroot δε τα κατάφερε. Είπα να δοκιμάσω το Framaroot αλλά το antivirus στο pc βαράει συνέχεια και δε το πάλεψα. Γεμάτο το κινητό με πολλές μπούρδες στο background περί ασφάλειας κλπ που απλά πιάνουν χώρο και RAM. Σκέφτηκα να κάνω δουλειά με το Titanium αλλά δεν αξίζει σε αυτή τη rom...

Υ.Γ: Το παρήγγειλα από το b2cbuying όπως και το f1 μου και έχω να πώ μόνο τα καλύτερα!

Δοκιμασε πάλι πάλι σύμφωνα με τις φώτο-οδηγίες, παντός για μένα το καλύτερο για να κάνω root είναι το vroot , σε ότι συσκευή και αν το έβαλα το έκανε χωρίς κόπο (anti-virus όμως κλειστο).

Αυτό που είδα χθες ότι μετά από update χάνει το root και θέλει πάλι από αρχή.

Έχει ανσφερθει σε προηγούμενο ποστ πως κάνουμε ρουτ μεσα από το μενου, χωρίς καμία επιπλέον εφαρμογη. Σε μενα δουλεψε. Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω σε όλα εκτος από τη μπαταρία. Το εχω 2 μερες. Χθες έβγαλα 6 ωρες κ κατι οθόνη. Χωρις σιμ ομως. Οθονη πολύ καλη, φωτογραφικη παρα πολυ καλη, wifi αριστο. Και πολυ όμορφο στο ματι. Δε το περίμενα. Πολυ λεπτο και το πισω σαγρε πλαστικό πολυ ωραιο. Το μονο αρνητικό που μπορω να βρω είναι τα κινέζικα. Πολυ φορτωμένο με κινεζιες.

Δοκιμασε πάλι πάλι σύμφωνα με τις φώτο-οδηγίες, παντός για μένα το καλύτερο για να κάνω root είναι το vroot , σε ότι συσκευή και αν το έβαλα το έκανε χωρίς κόπο (anti-virus όμως κλειστο).

Αυτό που είδα χθες ότι μετά από update χάνει το root και θέλει πάλι από αρχή.

Ή οι φώτο-οδηγίες είναι ελλιπείς, ή είμαι πολύ άσχετος και πατάω ότι να ναι(χλωμό) ή δε με κόβει και πολύ με τις οδηγίες(πάλι χλωμό), η γενικώς πρέπει να γίνει αποδεκτό ότι ΔΕΝ δουλεύει πάντα η μέθοδος πιθανότατα λόγο bug. Όπως ανέφερε και ο φίλος εδώ:

Τα βηματα του ρουτ ειναι πολυ σπλα, σε σημειο που αποκλειουν το λαθος (τουλαχιστον μεχρι το σημειο που χτυπας 3 συνεχομενες φορες το λογοτυπο).

οποτε παω coolmanager, γραναζι, προτελευταια επιλογη ( i ) και κλικαρω 3 συνεχης φορες το πρασινο λογοτυπο. Εκει δεν ανταποκρινεται ωστε να ξεκινησει το ρουτ. Παιζει να χρειαζεται καποια ρυθμιση. Το play μου το εγκατεστησαν απο το b2c

edit

Eπισης ενω ανοιγει καμερα στο FB, δεν ανοιγει στο google translate και σε ενα προγραμμα heart rate που κατεβασα να δοκιμασω...

Την μπλοκαρει το λειτουργικο

To διορθωσα επναεγκαθηστωντας τις 2 εφαρμογες και στην ερωτηση στα κινεζικα κατα το πρωτο ανοιγμα πατησα το μεσαιο κουμπι.

CMW εκατσε με επιτυχια

Μονο το ατιμο root δεν καθεται με τιποτα. Εκανα και αναβαθμση στην v.34 και παλι τζιφος. κλικαρω, ξανακλικαρω αλλα ο κινεζος τον χαβα του

και η πρωτη custom που ακομα και ρουτ να ειμουν δεν θα το επιχειρουσα καθως δεν ειναι multilanguage

http://www.needrom.com/download/coolpad-f2-msm8939-lollypop-moded-v0-39/

Μάλλον πρέπει να αποδεχτούμε ότι κάπου bugάρει και μάλιστα αρκετά συχνά, μιας και σε κανένα από τα 2 coolpad f2 που έχω στα χέρια μου αυτή τη στιγμή δε δείχνει να δουλεύει...

εκτός και αν κάποια στιγμή όπως και εδώ:

Tελικα ο Μεγας Θεος συγκινηθηκε πριν απο λιγο και καταδεχτηκε να γινει ρουτ με την γνωστη διαδικασια.

Τελικα εχει gorilla glass ή οχι? Οπως και να 'χει το τζαμι του φενεται στιβαρο

Για την fullhd εκδοση μονο εδω την βρηκα, αλλα δεν ξερω καθολου το μαγαζι

http://www.oppomart.com/phones/coolpad-dazen-f2.html

...δουλέψει και σε εμένα.

Έχει ανσφερθει σε προηγούμενο ποστ πως κάνουμε ρουτ μεσα από το μενου, χωρίς καμία επιπλέον εφαρμογη. Σε μενα δουλεψε. Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω σε όλα εκτος από τη μπαταρία. Το εχω 2 μερες. Χθες έβγαλα 6 ωρες κ κατι οθόνη. Χωρις σιμ ομως. Οθονη πολύ καλη, φωτογραφικη παρα πολυ καλη, wifi αριστο. Και πολυ όμορφο στο ματι. Δε το περίμενα. Πολυ λεπτο και το πισω σαγρε πλαστικό πολυ ωραιο. Το μονο αρνητικό που μπορω να βρω είναι τα κινέζικα. Πολυ φορτωμένο με κινεζιες.

Να σου πώ την αλήθεια 6 ώρες οθόνη δε με βοηθάν σε κάτι αν σε κατάσταση αναμονής όταν κοιμάμαι το βράδυ χάνει το 1/4 της μπαταρίας, τη στιγμή που το F1 μου σε ένα βράδυ μπορεί να χάσει 2-3%. Από αυτή την άποψη λοιπόν η διαχείριση της μπαταρίας από το λογισμικό μου κάνει για χάλια...

Ή οι φώτο-οδηγίες είναι ελλιπείς, ή είμαι πολύ άσχετος και πατάω ότι να ναι(χλωμό) ή δε με κόβει και πολύ με τις οδηγίες(πάλι χλωμό), η γενικώς πρέπει να γίνει αποδεκτό ότι ΔΕΝ δουλεύει πάντα η μέθοδος πιθανότατα λόγο bug. Όπως ανέφερε και ο φίλος εδώ:

Μάλλον πρέπει να αποδεχτούμε ότι κάπου bugάρει και μάλιστα αρκετά συχνά, μιας και σε κανένα από τα 2 coolpad f2 που έχω στα χέρια μου αυτή τη στιγμή δε δείχνει να δουλεύει...

εκτός και αν κάποια στιγμή όπως και εδώ:

...δουλέψει και σε εμένα.

Να σου πώ την αλήθεια 6 ώρες οθόνη δε με βοηθάν σε κάτι αν σε κατάσταση αναμονής όταν κοιμάμαι το βράδυ χάνει το 1/4 της μπαταρίας, τη στιγμή που το F1 μου σε ένα βράδυ μπορεί να χάσει 2-3%. Από αυτή την άποψη λοιπόν η διαχείριση της μπαταρίας από το λογισμικό μου κάνει για χάλια...

Είσαι σίγουρος ότι δεν τρέχει τίποτα από πίσω;

Όσο αφορά την κατανάλωση διότι ανέφερες το f1 με τη χρήση που έκανα σε αυτό με emui αλλά leak είναι η ίδια περίπου κ σε αυτό, ίσως και λίγο καλύτερη όπου μου έκανε εντύπωση!

Μήπως κάνοντας update την άκουσε; Είναι 1.0.5 πλέον. Από πίσω δεν τρέχει τίποτα, τα έκανα kill όλα, δοκίμασα και μετά από restart αλλά φεύ...

Μήπως κάνοντας update την άκουσε; Είναι 1.0.5 πλέον. Από πίσω δεν τρέχει τίποτα, τα έκανα kill όλα, δοκίμασα και μετά από restart αλλά φεύ...

Κοίτα δούλεψε το τηλέφωνο όπως εσύ θέλεις και όχι να κάνεις κάτι ιδιαίτερο για να δεις που φτάνει, στο τέλος βλέπεις που πονάει από κατανάλωση.

Πχ πριν μέρες δούλεψα το GPS με πρόγραμμα χωρίς 3g,με το ζόρι άντεξε μια διαδρομή περίπου 3 ώρες! Είναι μερικά προγράμματα που ρουφανε την μπαταρία σας νερό, όμως δε λέει και κάτι αυτό γιατί το πως το δουλεύει ο καθένας έχει διάφορα.

Κάτι τελευταίο κ κλείνω από κατανάλωση, από τα λίγα που έχω δει γενικά ακόμα και μονταρισμενο λειτουργικό να βγει δε περιμένω να είναι στην < κατανάλωση > καλύτερο, ελπίζω να βγω λάθος.

Edited by filosofos77

Επιτέλους παρέλαβα κι εγώ... από 28/12 Ελλάδα, παρέλαβα μόλις χθες... μια οι γιορτές, μια οι άδειες του ταχυδρόμου...

Τέλος καλό, όλα καλά...

Έκανα το update στην v.40, εγκατέστησα Play Store, έκανα root, πανεύκολα, με τις οδηγίες που υπάρχουν στο forum...

Εντυπώσεις (προσωπική γνώμη)

1. Πολλές κινεζιές και πολλά κινέζικα σε παράθυρα επιλογών... (αναμένουμε custom ROMs)

2. Δεν μπορώ να θέσω τον Nova ως default launcher... όταν πατάω για να τον ορίσω, πάντα με πετάει στον launcher της συσκευής... Σπαστικό αν έχεις συνηθίσει με τον Nova...

3. Παρόλο που ενθουσιαστικα με το GPS, ότι πιάνει αμερικανικούς, ρωσικούς, κινεζικούς και ιαπωνικούς δορυφόρους, έφαγα μια τεράστια κρυάδα, όταν άνοιξα το AndroiTS και ενώ ήταν ανοιχτό το GPS, δεν έπιανε τίποτα... ευτυχώς ανακάλυψα γρήγορα, ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα της επιλογής μου σε παραθυράκι που άνοιξε όταν έτρεξα την εφαρμογή, στο οποίο είχα πατήσει από τις τρεις επιλογές (στα κινέζικα) την δεξιά... τελικά θέλει την μεσαία...

Εν τέλη, GPS απλά πάρα πολύ δυνατό, μέσα στο σπίτι (ένα μέτρο από το παράθυρο) και πιάνει 14!!!! δορυφόρους...

4. Εμβέλεια WiFi, καταπληκτική (θέλω να το συγκρίνω βέβαια πρώτα μια με τα ThL T5s και Lenovo A916 που έχω, σε εξωτερικούς χώρους για να έχουμε και συγκρίσιμα μεγέθη)

5. Δεδομένα 4G λειτουργούν άψογα... απλά θα πρέπει να περαστούν τα APN κάθε εταιρίας... τουλάχιστον cosmote που έχω, το πέρασα εγώ...

6. Ένα ακόμα που με χάλασε, είναι η θέση του microUSB... προσωπική πάντα άποψη, αλλά βολεύει περισσότερο από πάνω, παρά από κάτω ή απ' τα πλάγια...

7. Το ηχείο είναι υπερβολικά δυνατό! και δεν μπουκώνει ούτε σε μεγάλες εντάσεις... Για να δώσω ένα μέγεθος για πιθανούς αγοραστές, ακούω μουσική στις πρώτες δυο - τρεις σκάλες έντασης, αν βάλω παραπάνω, θα ξυπνήσει η κουκουβάγια που κοιμάται σε ένα δέντρο τέσσερα χωράφια μακριά... :D

8. Τσιγκουνιά που δεν είχε στο κουτί ακουστικά / hands free...

9. Μεγάλη παράλειψη η έλλειψη OTG, ειδικά για όσους το χρησιμοποιούν...

Αυτές οι πρώτες εντυπώσεις...

Έπονται εντυπώσεις για μπαταρία, φωτογραφική, βίντεο και ότι άλλο...

Edited by FireOfHades
Nokia 6110 -> Nokia 6610 -> Panasonic GD92 -> Sam D500 -> SE K750i -> SE G900 -> Sam M8910 Pixon12 -> SE X10 mini pro -> SE Xperia Ray - Sony Xperia SP -> ThL T5s -> CoolPad F2 8675-W00 -> XiaoMi RedMi Note 4 -> Huawei Mate 10 Pro

Καλημερα, εχω το coolpad f2. εχω megabyte στην cosmote. εχω ενεργοποιημενα τα δεδομενα...αλλα δεν τρεχουν.το κινητο μου ειναι χωρις ιντερνετ. τι να κανω; ευχαριστω

επιτέλους παρέλαβα και εγώ σήμερα από τις 23 Νοεμβρίου από το vickmall , είχαν βάλει αυτοί gplay και τέτοια Edited by spiros7777
LeEco Le max 2 [x820]

Καλημερα, εχω το coolpad f2. εχω megabyte στην cosmote. εχω ενεργοποιημενα τα δεδομενα...αλλα δεν τρεχουν.το κινητο μου ειναι χωρις ιντερνετ. τι να κανω; ευχαριστω

Όπως ανέφερα και πιο πριν, πρέπει να περάσεις χειροκίνητα τα APN για όλες τις εταιρίες κινητής, μάλλον...

Για Cosmote κάνε τα παρακάτω:

Πήγαινε ρυθμίσεις => More.. => Mobile networks => Card 1 ή Card 2 (ανάλογα σε ποια κάρτα θέλεις) => Access Point Names

Πατάς το εικονίδιο "Add" και βάζεις:

Name: Cosmote Wireless Internet

APN: Internet

Authentication type: None

APN type: default

APN protocol: IPv4

Enable/disable APN: τικ

πατάς το κουμπί του μενού από το κινητό και κάνεις "Save"...

και είσαι ready για surfing...

Σε αυτό το σημείο πρέπει να βάλεις και το APN για τα MMS, δεν θυμάμαι τώρα τι βάζεις, όταν το θυμηθώ θα το αναφέρω...

Nokia 6110 -> Nokia 6610 -> Panasonic GD92 -> Sam D500 -> SE K750i -> SE G900 -> Sam M8910 Pixon12 -> SE X10 mini pro -> SE Xperia Ray - Sony Xperia SP -> ThL T5s -> CoolPad F2 8675-W00 -> XiaoMi RedMi Note 4 -> Huawei Mate 10 Pro