nikos_nia86 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Τελικά παρήγγειλα το πρώτο ανταλλακτικό με τα 6 ευρώ (πλακέτα φόρτισης) και έκανε τη μεταμόσχευση επιτυχώς ο τεχνικός στην Αθήνα (Σταδίου). Το παρέλαβα σήμερα και φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά στη φόρτιση - αποφόρτιση. Οπότε συνεχίζουμε σταθερά με Coolpad......μέχρι την επόμενη βλάβη. Εχω κι εγώτο ιδιο θεμα. Το πιανει κατι φορες κ δε φορτιζει με τίποτα. Εχω κσι δευτερη μπαταρια κι εχω παραλάβει και τ ανταλλακτικο. Εσενα δεν ξαναπαρουσιασε το προβλημα;;; κανει και το αλλο κουλο, το κλεινω με 16% μπαταρία ενω δε φορτιζει και τ ανοιγω με 33%. Δε το χω φτιαξει ακομη διοτι δεν εχω αλλη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bak2 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Από τις 5 Αυγούστου που το παρέλαβα επισκευασμένο, δεν έχει κανένα πρόβλημα, φορτίζει κανονικά μέχρι το 100% και αποφορτίζει μέχρι το 0%. Μπορεί καμιά φορά να σβήσει ενώ δείχνει 4-5% αλλά αυτό το έκανε και παλιότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Επειδή έχω και εγώ θέμα με τη φόρτιση της μπαταρίας και το ποσοστό της και επιπλέον έχω θέμα και με το μικρόφωνο που από ότι είδα είναι στην ίδια πλακέτα , μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ποιο πρέπει να πάρω ? ΈΕχω δει δύο ίδια σχεδόν που λένε with and without antenna και τα δύο στην ίδια τιμή https://www.aliexpress.com/af/coolpad-f2-charging.html?ltype=wholesale&d=y&origin=n&isViewCP=y&catId=0&initiative_id=AS_20170202140536&SearchText=coolpad+f2+charging&blanktest=0&tc=af Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Εδώ και μερικές βδομάδες βγάζει ο FIRE κάποιες MIUI8 (φουλ στα κινεζικα ) που είναι αρκετά ωραίες .Εγώ μαυτή παίζω τώρα και είναι πάρα πολύ γρήγορη (ειδικά το lock στο gps το χει κάνει πριν πατηθεί το κουμπί). Θέλει τις πρώτες ώρες κάποιο στρώσιμο είναι η αλήθεια αλλά είναι stable και γρήγορες. Αν θέλετε να δοκιμάσετε ή έχετε απορίες πείτε μου . miui8[FIRE 16/02/2017] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 (edited) Εδώ και μερικές βδομάδες βγάζει ο FIRE κάποιες MIUI8 (φουλ στα κινεζικα ) που είναι αρκετά ωραίες .Εγώ μαυτή παίζω τώρα και είναι πάρα πολύ γρήγορη (ειδικά το lock στο gps το χει κάνει πριν πατηθεί το κουμπί). Θέλει τις πρώτες ώρες κάποιο στρώσιμο είναι η αλήθεια αλλά είναι stable και γρήγορες. Αν θέλετε να δοκιμάσετε ή έχετε απορίες πείτε μου . miui8[FIRE 16/02/2017] Τι στρώσιμο εννοείς φίλε μου? Τα ελληνικα γράμματα εμφανίζονται σωστά παντού? Διότι ειχα κάποια θέματα σε άλλες miui 8 που κατέβασα από εδω. Κυρίως σε Facebook και Chrome. Μου έβγαζε κουτάκια αντί για χαρακτήρες Edited February 16, 2017 by nikos_nia86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltossat Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Ξεκινώντας απο τα απλά δεν έχει playstore. Εγώ πέρασα την micro εκδοση απο εδώ . Έκατσα και έκανα titanium backup... και ξέχασα να πάρω backup το φακελο... Ποσο @@@@@ ειμαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzome Δημ. March 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2017 Μια ερωτηση!!!!! Ενω ειναι κλειδωμενη η οθονη του κινητου σταματανε να μου ερχονται ειδοποιησεις απο messenger,viber κλπ.... Ειμαι με MIUI 7 εχεις κανεις καμια ιδεα το γτ;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Μια ερωτηση!!!!! Ενω ειναι κλειδωμενη η οθονη του κινητου σταματανε να μου ερχονται ειδοποιησεις απο messenger,viber κλπ.... Ειμαι με MIUI 7 εχεις κανεις καμια ιδεα το γτ;;;;;;;;; Το έχουν αυτό οι miui,πρέπει να δώσεις δικαιώματα στις εφαρμογές που θες να τρέχουν. Ρίξε μια ματια εδώ,σίγουρα θα βρεις λύση. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14966-Ελληνικός-οδηγός-ενεργοποίησης-Δικαιωμάτων-Ειδοποιήσεων-στην-MIUI-8/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Εδω και πολυ καιρο εχω την miui.εδω και πολλες μέρες αρχισε να βγαζει stoo android process,ληψεις,μέσα κα. Καμια ιδεα; καμια προταση και για καμια αλλη σοβαρη ρομ; Στάλθηκε από το H60-L02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimziou Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Καλημέρα, θα μπορούσε κάποιος να παραθέσει ενημερωμένα links για την μανισια lollipop rom και τα παρελκόμενα (google play, root, coolpad assistant για το πέρασμά της κλπ); Η version που τρέχω τώρα και το μοντέλο φαίνονται στην υπογραφή μου. Ευχαριστώ. Παράθεση Coolpad F2 Root 4.4.059.P1.150831 8675-W00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimziou Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Ξέρω ότι οι ημέρες είναι δύσκολες (διακοπές, έναρξη σχολικής χρονιάς κλπ), αλλά anyone...? Παράθεση Coolpad F2 Root 4.4.059.P1.150831 8675-W00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Η επίσημη lollipop rom έχει πολλά θέματα. Μη μπεις καν στον κοπο να τη βάλεις. Οι καλύτερες είναι οι miui Στάλθηκε από το C106 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimziou Δημ. September 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2017 OK θα δοκιμάσω την miui από το needrom. Ευχαριστώ. Παράθεση Coolpad F2 Root 4.4.059.P1.150831 8675-W00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts