filosofos77 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια, προσπάθησα να γίνω όσο πιο κατανοητος-απλος μπορούσα. Τώρα όσο αφορά για την αναβάθμιση που περιμένουμε σε 5 ίσως να υπάρχουν μικρές αλλαγές κυρίως στο play & root. Όπως και να χει θα προσπαθήσω να τις προσθέσω εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) Ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια, προσπάθησα να γίνω όσο πιο κατανοητος-απλος μπορούσα. Τώρα όσο αφορά για την αναβάθμιση που περιμένουμε σε 5 ίσως να υπάρχουν μικρές αλλαγές κυρίως στο play & root. Όπως και να χει θα προσπαθήσω να τις προσθέσω εκεί. Αύριο θα κυκλοφορήσει η lolipop και για μας ? Recovery εχω βάλει το twrp υπάρχει τρόπος επαναφοράς του stock recovery ? Edited April 19, 2015 by kostas45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια, προσπάθησα να γίνω όσο πιο κατανοητος-απλος μπορούσα. Τώρα όσο αφορά για την αναβάθμιση που περιμένουμε σε 5 ίσως να υπάρχουν μικρές αλλαγές κυρίως στο play & root. Όπως και να χει θα προσπαθήσω να τις προσθέσω εκεί. Δηλαδη είσαι σίγουρος οτι θα ρουταρεται το 5;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 επιτέλους πέρασα νέα ρομ! ενεργοποιώ το file transfer αλλά δε μπυ βγάζει την SD card στα windows, μόνο το CDROM ξέρει κάπιος κάποιο κόλπο; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) επιτέλους πέρασα νέα ρομ! ενεργοποιώ το file transfer αλλά δε μπυ βγάζει την SD card στα windows, μόνο το CDROM ξέρει κάπιος κάποιο κόλπο; Τρέξε για αρχή ένα αρχείο που έχει εκεί μέσα Μπες στις ρυθμίσεις >about phone > phone config info και χτύπησε 7φορες πάνω στο build number. Γύρνα πίσω και θα έχει βγει νέα παράγραφο Developed options, μπες και τικαρισε την επιλογή USB debugging. Συνδέσεις ξανά και βλέπεις.. Edited April 19, 2015 by filosofos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Τρέξε για αρχή ένα αρχείο που έχει εκεί μέσα Μπες στις ρυθμίσεις >about phone > phone config info και χτύπησε 7φορες πάνω στο build number. Γύρνα πίσω και θα έχει βγει νέα παράγραφο Developed options, μπες και τικαρισε την επιλογή USB debugging. Συνδέσεις ξανά και βλέπεις.. για μία ακόμη φορά ευχαριστώ! ροοτ & gapps θέλω τώρα και είμαι έτοιμος! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Αύριο θα κυκλοφορήσει η lolipop και για μας ? Recovery εχω βάλει το twrp υπάρχει τρόπος επαναφοράς του stock recovery ? Ξέρω σίγουρα ότι αν περάσεις την official με το πρόγραμμα από το pc τότε σίγουρα περνάει και το stock recovery. Άλλο τρόπο (εγώ) δεν ξέρω. Αλλα αυτό προϋποθέτει όλα ξανά από την αρχή! Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ξέρω σίγουρα ότι αν περάσεις την official με το πρόγραμμα από το pc τότε σίγουρα περνάει και το stock recovery. Άλλο τρόπο (εγώ) δεν ξέρω. Αλλα αυτό προϋποθέτει όλα ξανά από την αρχή! σωστά πέρασε πάλι το κινέζικο recovery μαζί με την εγκατάσταση του official rom ! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) Ωχ πικρα ! χαχα Δηλαδή πρώτα την 27 και μετα όλα τ αλλα ? Ιδωμεν Edited April 19, 2015 by kostas45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ωχ πικρα ! χαχα Δηλαδή πρώτα την 27 και μετα όλα τ αλλα ? Ιδωμεν Γιατί 27?? Πας κατευθείαν στην τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 (edited) Γιατί 27?? Πας κατευθείαν στην τελευταία. Την 55 ? 4.4.055.P1.150414.8675_W00.rar ή την ota_full_055_P1_signed.zip Ουφ ανακουφιστηκα :lol: Edited April 19, 2015 by kostas45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Καλησπερα παιδια. Με ενδιαφερει το κινητο για την πεθερα μου αλλα δεν εχω ιδεα απο αλλαγες rom. Συνεχεια κινεζικα κινητα αγοραζω αλλα δεν εχω ασχοληθει ποτε με κανενα με αλλαγες στη rom. Το κινητο αυτο λειτουργει καλα με τη μαμισια rom ? και μιλαω για απλα κλησεις και internet. Δε θελει κατι ιδιαιτερο απλα να μην τις εμφανιζει προβληματα με μπαταριες, κλησεις ή οτιδηποτε αλλο λειτουργικο. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Την 55 ? 4.4.055.P1.150414.8675_W00.rar ή την ota_full_055_P1_signed.zip Ουφ ανακουφιστηκα :lol: Αν έχεις καταλάβει το πως θα περάσεις τη rom μέσω pc, περνά την καλύτερα έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Καλησπερα παιδια. Με ενδιαφερει το κινητο για την πεθερα μου αλλα δεν εχω ιδεα απο αλλαγες rom. Συνεχεια κινεζικα κινητα αγοραζω αλλα δεν εχω ασχοληθει ποτε με κανενα με αλλαγες στη rom. Το κινητο αυτο λειτουργει καλα με τη μαμισια rom ? και μιλαω για απλα κλησεις και internet. Δε θελει κατι ιδιαιτερο απλα να μην τις εμφανιζει προβληματα με μπαταριες, κλησεις ή οτιδηποτε αλλο λειτουργικο. Ευχαριστω. Είναι μια χαρά (και σήμα και συνδεση στο δικτυο πιανει κατευθειαν) .Ενα θεμα που μπορει να σε απασχολει ειναι οτι δεν έχει ελληνικά (μόνο αγγλικά και κινέζικα).Αν θέλεις ελληνικα βέβαια μπορείς να περάσεις custom miui rom που είναι πολύ καλή και σταθερή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Είναι μια χαρά (και σήμα και συνδεση στο δικτυο πιανει κατευθειαν) .Ενα θεμα που μπορει να σε απασχολει ειναι οτι δεν έχει ελληνικά (μόνο αγγλικά και κινέζικα).Αν θέλεις ελληνικα βέβαια μπορείς να περάσεις custom miui rom που είναι πολύ καλή και σταθερή . Σε ευχαριστω πολυ. Δεν τη βαζουν απο τα γνωστα καταστηματα; Βλ.vickmall,to2c,minideal ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Το play store σας παιζει κανονικα στην τελευταια; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Το play store σας παιζει κανονικα στην τελευταια; Μια χαρά, έχεις θέμα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ναι ανοιγει αλλα δε κατεβαζει τιποτα το search μου βγαζει προτεινομενα αλλα μεχρι εκει δε βγαζει home page ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακυρο εκανα reboot και μπηκε! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ναι ανοιγει αλλα δε κατεβαζει τιποτα το search μου βγαζει προτεινομενα αλλα μεχρι εκει δε βγαζει home page Τι να σου πω, μέχρι τώρα δεν είχα θέμα. Σήμα πως πας; Σκαστου ένα restart μήπως... Κινέζικα τα έχεις διώξει; Έχουν την κινέζικη εφαρμογή που σου κάνει update στα προγράμματα που έχεις μέσα, ίσως από κει μέσα έχει αναβάθμιση κυρίως για το play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ολα οκ τωρα ακομα ειμαι με τα κινεζικα αλλα παει πολυ καλα ολα αυτα τα μηνυματα τα στελνω απο tapatalk Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Σε ευχαριστω πολυ. Δεν τη βαζουν απο τα γνωστα καταστηματα; Βλ.vickmall,to2c,minideal ? Οχι, αυτοι μονο official roms μπορουν να περασουν .Παντως στα ιδια λεφτα εχεις και άλλες επιλογες που θα δουλευουν οπως θελεις out of the box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Ευχαριστω φιλος, θα κοιταξω κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Στο κινητό της γυναίκας μου κανει το εξής κουλο με το viber,δεν με αφηνει να κανω βιντεοκληση.η επιλογη ειναι γκρι και δεν πατιέται και οταν την καλω μου λεει οτι δεν υποστηρίζετε.τι μπορει να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 (edited) Στο κινητό της γυναίκας μου κανει το εξής κουλο με το viber,δεν με αφηνει να κανω βιντεοκληση.η επιλογη ειναι γκρι και δεν πατιέται και οταν την καλω μου λεει οτι δεν υποστηρίζετε.τι μπορει να συμβαίνει; Την 1η φορα που πηγε να γινει βιντεοκληση εβγαλε ενα μηνυμα στα κινεζικα με 3 κουμπια .Ποιο είχατε πατήσει ;(Πρεπει το μεσαιο κανονικα για να δωσει δικαιωματα). Βγήκε σήμερα η αναβάθμιση για 5.0.2 και την πέρασα σύμφωνα με τον οδηγό του φιλόσοφου κανονικά (απλώς κατέβασα μια άλλη version του cool assistant ).Στη ρομ δεν υπάρχουν τα τρελά κινέζικα και υπάρχει τρομερή διαφορά στο smoothness και στις προσθήκες.Τo cmw είναι πλέον αγγλικό .Πέρασα τα google apps.Απ ότι βλέπω δεν γίνεται root ακόμη .Χρησιμοποίησα και το root.zip αλλά δεν δούλεψε και είναι λογικό γιατί εiναι άλλη έκδοση καθαρά. Αξίζει πάρα πολύ η αναβάθμιση (ας ειναι 32bit έχει άλλον αέρα ) . Ελπίζω να έχουμε και root privileges σύντομα!! http://bbs.coolpad.com/forum.php?mod=viewthread&tid=4734385&extra=page=1&filter=typeid&typeid=565 Edited April 20, 2015 by gamiolero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 Στο κινητό της γυναίκας μου κανει το εξής κουλο με το viber,δεν με αφηνει να κανω βιντεοκληση.η επιλογη ειναι γκρι και δεν πατιέται και οταν την καλω μου λεει οτι δεν υποστηρίζετε.τι μπορει να συμβαίνει; Settings - Calls and messages - Video Calls - On Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts