mitsosnikolo Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Σκέφτομαι να πουλησω το f1 και να πάρω το f2,αυτό που φοβάμαι είναι η 5,5 ιντσες μήπως δε με βολεψουνε! Τελικά είναι άλλο τηλ. με τον mtk και άλλο με τον snapdragon η είναι το ενα για Κίνα μεριά και το άλλο για μας? Αυτό με τον snapdragon είναι για εμάς! Όσον αφορά το άλλο με το μέγεθος που αναφέρεις εγώ θα σου έλεγα να μη τρομάζει. Πήρα στην κοπέλα μου πριν ένα μήνα περίπου το xiaomi note. Πριν από αυτό είχε το xperia sole (!). Της είχα πεί οτι θα είναι τεράστιο κλπ αλλά μόλις ήρθε το συνήθισε αμέσως! Και το xiaomi είναι ακριβώς στο ίδιο μέγεθος. Θέλω να πω ότι δε χρειάζεται να σε φοβίζει το μέγεθος και αν θα το συνηθίσεις. Βέβαια εννοείται ότι δεν χωράει σε καμία τσέπη. Μόνο σε τσαντάκι... :p:lol: Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 σε εμενα στην τζεπη του τζην χωρανε σχετικα ανετα και 5.5" Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetam Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Επειδή δεν έχω πολυκαταλάβει ... έχει κυκλοφορήσει έκδοση του Coolpad F2 που στην Multi-Language Version έχει Ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ρε παιδια σε ολους πιστευω αρεσουν οι ιντσες αλλα σε θεμα πρακτικοτητας (και να χωραει και σε καμια τσεπη!)και για να θεωρειτε κινητο το τηλ. πρεπει και να μπορεις να το δουλευεις με το ενα χερι,το f1 δεν μπορω να το δουλεψω με το ενα χερι και ειμαι 1,95,το ψιλοδουλευω(με ακροβατικα) αλλα δεν δουλευετε ανετα με το ενα χερι,αυτο οπως και το redme note παει στο μικροταμπλετ μερια,τo 3Χ ειναι πολυ σημαζεμενο για 5,5 ιντσες αλλα πολυ πιο ακριβο,που θα παει θα βγαλουν και οι Κινεζοι 5,5 ιντσες στις διαστασεις των σημερινων 5ιντσων τηλεφωνων οπως π.χ το lg g3 ,μεχρι τοτε υπομονη απο'μενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Μετα απο εξαμηνη κατοχη του coolpad 7320, δηλωνω ετοιμος για το επομενο βημα που φυσικα θα ειναι το f2 To to2c με την multilanguage version με ψηνει. Eχουμε καμια πληροφορια ποτε θα ειναι ετοιμη αυτη η εκδοση? Ελπιζω να μου το φερει ο Αϊ Βασιλης :P 209$ ειναι πολυ καλο vfm Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Μετα απο εξαμηνη κατοχη του coolpad 7320, δηλωνω ετοιμος για το επομενο βημα που φυσικα θα ειναι το f2 To to2c με την multilanguage version με ψηνει. Eχουμε καμια πληροφορια ποτε θα ειναι ετοιμη αυτη η εκδοση? Ελπιζω να μου το φερει ο Αϊ Βασιλης :P 209$ ειναι πολυ καλο vfm Ο κινέζος του to2c είπε γι' αυτή την βδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Εντάξει οι 5,5'' είναι κάπως too much πως να το κάνουμε. Κάποτε και για μένα οι 5'' ήταν red line όμως πλέον έχω αρχίσει να μπαίνω σε ένα τρυπάκι (καταναλωτικό πιο πολύ θα έλεγα μιας και μας το πλασάρουν και εμείς τσιμπάμε) ότι και μεγαλύτερο απλά μια ιδέα είναι και όλα συνηθίζονται. Και στην τελική και εδώ υπάρχουν θετικά. Όλα είναι πιο μεγάλα, οπότε μπορείς να κάνεις πράγματα πιο άνετα... Τελικά καλά λένε οι γυναίκες, το μέγεθος μετράει!!!!!:lol: Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Μετα απο εξαμηνη κατοχη του coolpad 7320, δηλωνω ετοιμος για το επομενο βημα που φυσικα θα ειναι το f2 To to2c με την multilanguage version με ψηνει. Eχουμε καμια πληροφορια ποτε θα ειναι ετοιμη αυτη η εκδοση? Ελπιζω να μου το φερει ο Αϊ Βασιλης :P 209$ ειναι πολυ καλο vfm δώσε παραγγελιά να έρχεται και όταν έρθει λες στον κινεζο να σου στείλει lινκ για την multilanguage Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetam Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 στην Multi-Language επιλογή έχει και Ελληνικά? η δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Ως κάτοχος του F1, η multilanguage που δίνουν τα κινεζομάγαζα δεν είναι 100% μεταφρασμένη (κυρίως είναι το μενού, τo 80% δεν είναι). Είναι custom έκδοση των μαγαζιών Οι εφαρμογές ήταν μερικές σε κινέζικα, και οι περισσότερες στα αγγλικά. Οι επίσημες ρομ της εταιρείες παντα είναι αγγλοκινέζικες και δεν διορθώνονται με προγράμματα τύπου more locale. Οπότε κάτι ανάλογο μπορεί να γίνει και στο F2. Αλλά θα υπάρξουν πολλές με ελληνικά 100% πχ aosp κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Πλέον στο Vickmall χωρίς μπλε καπάκι 199.99 $ Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 είμαι γκαντέμης για 2 μέρες πλήρωσα 8€ παραπάνω. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 είμαι γκαντέμης για 2 μέρες πλήρωσα 8€ παραπάνω. Εμ ρε πουλάκι μου , βιάστηκες κι εσύ να πάρεις την πρωτιά :p. Δεν πειράζει βρε , άντε κι έχασες δυο καφέδες σιγά τ' αυγά. Πλέον στο Vickmall χωρίς μπλε καπάκι 199.99 $. Νομίζω άμα τους ψιλοκολήσης θα το τσιμπήσεις το καπάκι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Εμ ρε πουλάκι μου , βιάστηκες κι εσύ να πάρεις την πρωτιά :p. Δεν πειράζει βρε , άντε κι έχασες δυο καφέδες σιγά τ' αυγά. Νομίζω άμα τους ψιλοκολήσης θα το τσιμπήσεις το καπάκι . άρχισα τις επαφές , μου έδειξε ένα Ξυλοειδές καπάκι και μου είπε στα 15 $ ενώ τα απλά 9.99 , αντι για 18 που τα έχει και καλά http://www3.365webcall.com/upload/01D00266CD8D34CC.jpg Edited November 17, 2014 by spiros7777 Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Φίλε Σπύρο μην ξεχνάς ότι μιλάς με κινέζους. Άστο λίγο στο πάγο κι επανέρχεσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Φίλε Σπύρο μην ξεχνάς ότι μιλάς με κινέζους. Άστο λίγο στο πάγο κι επανέρχεσαι ξεκίνησα τώρα και παραγγελία θα μπει σε καμιά βδομάδα με 10 μέρες :P Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 ξεκίνησα τώρα και παραγγελία θα μπει σε καμιά βδομάδα με 10 μέρες :P Κι εγώ χρονικά ,για εκεί με κόβω να το παραγγέλνω . Αφενός γιατί μετά πλακώνουν οι γιορτές και στα ταχυδρομεία λογικά θα γίνεται κόλαση , αφετέρου περιμένω να βγεί η multi , αν και με αυτά που είπε ο mixanikos λίγα post πιο πάνω ψιλομαγκώθηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Μην βιαζεσται............ Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalamaidis Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ψηφιζω vickmall δαγκωτο... Αμεση και ποιοτικη εξυπηρετηση Παράθεση :hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ψηφιζω vickmall δαγκωτο... Αμεση και ποιοτικη εξυπηρετηση +1000!!! Άμεση ποιοτική εξυπηρέτηση και από ότι έχω ακούσει και καλή aftersale υποστήριξη... (μακρυά από μας :p ) Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 +1000!!! Άμεση ποιοτική εξυπηρέτηση και από ότι έχω ακούσει και καλή aftersale υποστήριξη... (μακρυά από μας :p ) συμφωνώ και εγώ απλά μας συμφέρει που και τα άλλα καταστήματα έριξαν τη τιμή στα 199$ b2c για να κάνουμε καλύτερα παζάρια , ένα είναι το σίγουρο για εμένα πάντως ήδη παρήγγειλα μία θήκη για να έρχεται από banggood στη μισή τιμή από όλα τα άλλα καταστήματα και το ebay - alli. Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Έλα μου όμως , που multi ακούω και multi δεν βλέπω , μάλλον έρχεται με κάρο από την Λουτέσια. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Έλα μου όμως , που multi ακούω και multi δεν βλέπω , μάλλον έρχεται με κάρο από την Λουτέσια. :lol: και με αγγλικά απλά καλό είναι , το μόνο που θα κερδίσουμε έιναι να το περάσει ο κινέζος και όχι εμείς Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Coolpad-F2-8675-Cellphone-MSM8939-octa-core-5-5-IPS-1280x720-Dual-camera-13-0MP/103919_32235609203.html στα 190$ -------> και η τιμη αρχισε να πεφτει ..... το παραθετω οχι τοσο ως προταση απο το συγκεκριμενο παροτι ειναι απο τους καλυτερους εμπορους του ali ( δεν εχω προσωπικη αποψη για το after sales του), αλλα κυριως για το οτι προμηνυει πτωση της τιμης και απο τα υπολοιπα μαγαζια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Δεν νομιζω να πεσει και παρα πολυ στην τιμη ρε παιδια ,αντε 20-25$ το πολυ απο την τιμη που ξεκιναει να πουλιετε λεω εγω,ετσι λεω γιατι οταν πηρα το f1 πριν 6 μηνες η τιμη του ηταν στα 190-195$ και τωρα εχει 170-180$! Πολλες φορες δεν πεφτουν κι'ολας αλλα ανεβαινουν στην τιμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts