kostast1 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 κωστα στο vickmall που το εχουν μου λενε οτι δεν εχουν βρει τροπο να περασουν gapps. To εχουν κανει root??Εαν το εχουν κανει περνεις ευκολα με καποιο recovery οπως ξερεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 βασικα μου ειπαν οτι μπαινει μου ειπαν τα παρακατω Dear customer, And the coolpad f2 has Google framework. Just need go to setting-accessibility-install GMS paclage for trial Then the phone will roboot and install GMS package. After the phone reboot,installing,opened the phone,will see has google play. Thanks for your remind! Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natante Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 παιδια για να καταλαβω λιγο ακομα δεν ειναι ετοιμο για ευρωπη και Ελλαδα ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 ειναι ετοιμο κανονικα.απλα δεν εχει ellinika Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 το παραγγέλνεις και μέχρι να έρθει θα έχει βγει και η multilanguage οπότε την περνάς και τέλος :P , τέλος του μήνα περιμένω κάτι φράγκα οπότε θα βάλω παραγγελία , ότι πρέπει για Χριστουγεννιάτικο δώρο Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 στο aliexpress για το μοντελο με τον 615 201.99 δολλαρια απλα δινει μονο screen protector. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Το κινητό φαίνεται απίστευτο. Τέτοια specs μαζεμένα στα 174 ευρώ νομίζω δεν υπάρχουν σε πολλές συσκευές. Και μετά το f1 την έχω πολύ σε εκτιμήση την coolpad. Επίσης θεωρώ ότι λόγω qualcomm θα έχει πολύ καλύτερη υποστήριξη και μακροχρόνια. Επιπλέον νομίζω ότι τις (σπάνιες πλέον) παιδικές ασθένειες των mtk θα τις έχει γιατρέψει εξ'αρχής και τα διάφορα μικροπροβληματάκια (GPS, WiFi, Bluetooth, Camera) μάλλον δε θα υπάρχουν. Τεράστιο προτέρημα το LTE για όσους ενδιαφέρονται σε σχέση με το dual sim. Αν το πάρει κάποιος στα χέρια του περιμένουμε πως και πως review. I know είναι κάπως νωρίς, όμως σκέφτομαι (όπως πολλοί ακόμα εδώ μέσα) να το παραγγείλω και η αγωνία είναι μεγάλη!!! edit: Στο to2c γιατί επιμένουν μετά από ερώτηση ότι είναι Mtk ο επεξεργαστής;;;;;;; Edited November 12, 2014 by mitsosnikolo Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Το κινητό φαίνεται απίστευτο. Τέτοια specs μαζεμένα στα 174 ευρώ νομίζω δεν υπάρχουν σε πολλές συσκευές. Και μετά το f1 την έχω πολύ σε εκτιμήση την coolpad. Επίσης θεωρώ ότι λόγω qualcomm θα έχει πολύ καλύτερη υποστήριξη και μακροχρόνια. Επιπλέον νομίζω ότι τις (σπάνιες πλέον) παιδικές ασθένειες των mtk θα τις έχει γιατρέψει εξ'αρχής και τα διάφορα μικροπροβληματάκια (GPS, WiFi, Bluetooth, Camera) μάλλον δε θα υπάρχουν. Τεράστιο προτέρημα το LTE για όσους ενδιαφέρονται σε σχέση με το dual sim. Αν το πάρει κάποιος στα χέρια του περιμένουμε πως και πως review. I know είναι κάπως νωρίς, όμως σκέφτομαι (όπως πολλοί ακόμα εδώ μέσα) να το παραγγείλω και η αγωνία είναι μεγάλη!!! edit: Στο to2c γιατί επιμένουν μετά από ερώτηση ότι είναι Mtk ο επεξεργαστής;;;;;;; βασικα η εκδοση που ειναι για την χωρα μας ειναι με τον 8939.στο aliexpress το εχει στοκ και ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω 201.99δολλαρια πολυ καλα. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 βασικα η εκδοση που ειναι για την χωρα μας ειναι με τον 8939.στο aliexpress το εχει στοκ και ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω 201.99δολλαρια πολυ καλα. Ναι αλλά στο to2c επιμένουν ότι ο 8939 είναι ΜΤΚ8939 και όχι MSM8939!!!! Δεν υπάρχει τέτοιος mtk όμως γιατί επιμένουν; Βασικά προσπαθώ να είμαι όσο πιο καχύποπτος μπορώ με τους κινέζους γιατί ουκ ολίγα έχουν δεί τα ματάκια μου και ακούσει τα αυτάκια μου!!!:p Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 αυτο το γραφει μονο το το2c οποτε βρες καπου αλλου να το παρεισ.. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 αυτο το γραφει μονο το το2c οποτε βρες καπου αλλου να το παρεισ.. Καλά ναι. Μάλλον για vickmall πάω. Θα περιμένω λίγο ακόμα όμως... Ίσως και ένα ελληνικό review...;) Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Με κάθε επιφύλαξη για Ελλάδα είναι το coolpad 8675-W00 με τον snapdragon 615 , και το TD -LTE είναι coolpad 8675-HD βασικα η εκδοση που ειναι για την χωρα μας ειναι με τον 8939.στο aliexpress το εχει στοκ και ειμαι ετοιμος να το παραγγειλω 201.99δολλαρια πολυ καλα. για δωσε Link και αν έχεις εμπειριά από τον πωλητη Edited November 12, 2014 by spiros7777 Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Με κάθε επιφύλαξη για Ελλάδα είναι το coolpad 8675-W00 με τον snapdragon 615 , και το TD -LTE είναι coolpad 8675-HD για δωσε Link και αν έχεις εμπειριά από τον πωλητη Περιμενετε λιγες μερες ακομα παιδια,να του περασουν και Ελληνικα και να το rootαρουν αυτοι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Με κάθε επιφύλαξη για Ελλάδα είναι το coolpad 8675-W00 με τον snapdragon 615 , και το TD -LTE είναι coolpad 8675-HD για δωσε Link και αν έχεις εμπειριά από τον πωλητη εμπειρια απο των πωλητη δεν εχω αλλα εχει πολυ καλο feedback http://www.aliexpress.com/item/Coolpad-F2-4G-Coolpad-8675-FDD-LTE-Wcdma-5-5-IPS-MSM8939-Octa-Core-1-5G/32223829631.html εχει και 2 δολλαρια κουπονι. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Αυτό είναι που έχει 44k antutu. Στο b2c το έχει και td και fdd και τα 2 με τον 6592! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Τι παίζει;;; https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/devices/all?processor=615 Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Τι παίζει;;; https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/devices/all?processor=615 Καλός πωλητης είναι στο link που είχα περάσει πριν λιγες μέρες απο Alli, ,έχω πάρει 5 κινητά κ περιμένω το επόμενο,για φιλους είναι.Αργεί λίγο αλλά είναι OK. Σίγουρα θα παίξουν και οι multi ROM, πιστεύω θα πατήσουν πανω στο f1. Αλλα και Ελληνική γλώσσα να μη παιζει σα νεο μοντελο δεν απαγόρευει την παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Από μια μικρή έρευνα αγοράς για θήκη πάντως σε πολύ καλές τιμές βρήκα στο Banggood σχεδόν μισή τιμή από το Vickmall Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλός πωλητης είναι στο link που είχα περάσει πριν λιγες μέρες απο Alli, ,έχω πάρει 5 κινητά κ περιμένω το επόμενο,για φιλους είναι.Αργεί λίγο αλλά είναι OK. Σίγουρα θα παίξουν και οι multi ROM, πιστεύω θα πατήσουν πανω στο f1. Αλλα και Ελληνική γλώσσα να μη παιζει σα νεο μοντελο δεν απαγόρευει την παραγγελία. Το link είναι βασικά κάτι άλλο. Λέει ότι στις συσκευές που έχουν εγκατεστημένο soc τον 615 δεν είναι το f2! Περίεργο... Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλός πωλητης είναι στο link που είχα περάσει πριν λιγες μέρες απο Alli, ,έχω πάρει 5 κινητά κ περιμένω το επόμενο,για φιλους είναι.Αργεί λίγο αλλά είναι OK. Σίγουρα θα παίξουν και οι multi ROM, πιστεύω θα πατήσουν πανω στο f1. Αλλα και Ελληνική γλώσσα να μη παιζει σα νεο μοντελο δεν απαγόρευει την παραγγελία. λογικά έγινε λάθος στη παράθεση , το λινκ που αναφέρει ειναι εδώ Το κινητό το έχω βρει διαθέσιμο απο Aliexpress και αν είναι μια βελτίωση του F1 βλέπω γρήγορα για αγορά .http://m.aliexpress.com/item/2030940042.html?productId=2030940042&productSubject=Original-Coolpad-F2-Mobile-Phone-MTK6592-Octa-Core-1-7G-Multi-language-4G-FDD-LTE-WCDMA&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail Απο αυτον έχω πάρει 6 συσκευές χωρίς κανένα πρόβλημα. Τελικά ο CPU είναι ο MSM8939; Τοτε υπάρχει υποστήριξη με αυτον για την αναμενόμενη νέα εκδοση android. Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas45 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Το link είναι βασικά κάτι άλλο. Λέει ότι στις συσκευές που έχουν εγκατεστημένο soc τον 615 δεν είναι το f2! Περίεργο... Στο λινκ που παράθεσες δεν υπάρχει πολύς κόσμος , που χρησιμοποιεί snapdragon , HUAWEI , Xiaomi , Lenovo ενδεικτικά http://www.vickmall.com/catalogsearch/result/?q=snapdragon τώρα το γιατί ,είμαι ο πλέον ακατάλληλος να το απαντήσω. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν σχετική εμπειρία με την coolpad εάν υπάρχει υποστήριξη με updates από την εταιρεία ή θα τρελαθούμε στο βάλε βγάλε των customs (είδα το νήμα του F1 και σκιάχτηκα) Edited November 12, 2014 by kostas45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Βέβαια σαν νεο μοντελο λογικό να υπάρχει καθυστέρηση σε υποστήριξη,όπως rom,αξεσουάρ και ανταλλακτικά κάτι που με ενδιαφέρει παντα.Εκεί κολλάω λίγο,στα υπόλοιπα, πχ μέγεθος είναι συμβιβασμός κ για τη χρηση που το θέλω εξυπηρέτηση. Και για να μην γεμιζω το θέμα με ασκοπες αναφορές όταν το κλείσω ή υπάρχει νεο που χρειάζεται επισήμανσή θα αναφερθω ξανά. Προτίμηστε πωλητή με καλό ποσοστο και αρκετές πωλησεις,γιατί για 2-3€ δεν αξίζει να μπλέξει κάποιος σε περιπέτειες. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο λινκ που παράθεσες δεν υπάρχει πολύς κόσμος , που χρησιμοποιεί snapdragon , HUAWEI , Xiaomi , Lenovo ενδεικτικά http://www.vickmall.com/catalogsearch/result/?q=snapdragon τώρα το γιατί ,είμαι ο πλέον ακατάλληλος να το απαντήσω. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν σχετική εμπειρία με την coolpad εάν υπάρχει υποστήριξη με updates από την εταιρεία ή θα τρελαθούμε στο βάλε βγάλε των customs (είδα το νήμα του F1 και σκιάχτηκα) Σαν εταιρεία υπάρχει υποστήριξη,οι πολλες rom και καλό κανουν αλλά κ κακό. Τωρα αν δε σε τρομάζουν οι επίσημες,Αγγλοκινεζικα το αφήνεις έτσι κ συνεχίσεις με οτι αυτό συνεπάγεται. Οι mod ROM είναι για να έρθουν πιο κοντά σε μας,βολικές σε μας απο θέμα γλώσσας κ όλα τα καλουδια που μπορείς εσύ να προσθεσεις. Παντα η επιλογή είναι στο χρήστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Στο λινκ που παράθεσες δεν υπάρχει πολύς κόσμος , που χρησιμοποιεί snapdragon , HUAWEI , Xiaomi , Lenovo ενδεικτικά http://www.vickmall.com/catalogsearch/result/?q=snapdragon τώρα το γιατί ,είμαι ο πλέον ακατάλληλος να το απαντήσω. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν σχετική εμπειρία με την coolpad εάν υπάρχει υποστήριξη με updates από την εταιρεία ή θα τρελαθούμε στο βάλε βγάλε των customs (είδα το νήμα του F1 και σκιάχτηκα) Ναι απλά το συγκεκριμένο link είναι για τον 615 που υποτίθεται έχει το συγκεκριμένο κινητό... Και αν δεν κάνω λάθος στο site της qualcomm που παρέθεσα δεν αναφέρεται το f2... Γι'αυτό τι είπα.... Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) φιλε mitsosnikolo η coolpaD δεν ειναι μια κινεζικη εταιρια της σειρας.Ισως να μην εχουν κανει ακομα ανμανεωση στο site της qualcomm Eπισης στο to2c το διορθωσαν γραφει πλεον msm8939 Ειναι ενα μαγαζι στο aliexpress που μιλαω αυτην την στιγμη και μου λεει οτι μαλλον μεχρι την επομενη βδομαδα θα εχει μενου ελληνικο. http://www.aliexpress.com/item/Original-Coolpad-F2-MTK6592-Mobile-Phone-Octa-Core-5-5-HD-1280x720-Gorilla-Glass-720P-2G/2030821196.html 40101 αξιολογησεις και 99,3 θετικες. Edited November 13, 2014 by venividivici Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 φιλε mitsosnikolo η coolpaD δεν ειναι μια κινεζικη εταιρια της σειρας.Ισως να μην εχουν κανει ακομα ανμανεωση στο site της qualcomm Eπισης στο to2c το διορθωσαν γραφει πλεον msm8939 Ειναι ενα μαγαζι στο aliexpress που μιλαω αυτην την στιγμη και μου λεει οτι μαλλον μεχρι την επομενη βδομαδα θα εχει μενου ελληνικο. http://www.aliexpress.com/item/Original-Coolpad-F2-MTK6592-Mobile-Phone-Octa-Core-5-5-HD-1280x720-Gorilla-Glass-720P-2G/2030821196.html 40101 αξιολογησεις και 99,3 θετικες. Ωραία ωραία! Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνηση! Την εταιρεία τη γνώρισα από το f1. Πιο πριν δεν την ήξερα αλλα αν είναι να βγει και το f2 έτσι τότε βουρ! Ελπίζω και το ελληνικό μενού του ali να είναι κομπλέ και η rom ας ευχηθούμε χωρίς θεματακια... Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts