gthebest Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 Βρήκα αυτή http://www.carbontesla.com/2015/07/how-to-downgrade-ascend-mate-7-to-kitkat-firmware/ τη διαδικασία για downgrade σε B137 kitkat και μετά για upgrade σε lollipop 5.1.1 τώρα κάνω την διαδικασία να δω αν δουλέψει!! Προσοχη πρεπει να μην εισαι root και να εχεις περασμενο stock recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. September 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2015 (edited) Δεν έιμαι root και έχω stock recovery....γύρισα σε B137 αλλά τα λινκ για την Β312 (lollipop 5.1.1) από αυτό το site που έδωσα στο προϋγούμενο ποστ (ζήτησα διαγραφή ποστ) δεν λειτουργούν για κατέβασμα....βρήκα ένα άλλο αλλά πρέπει να είσαι Β141 και έχει ενεργό λινκ και για Β312 (lollipop 5.1.1) οπότε πρέπει να περάσω τώρα την Β141 και μετά την Β312 (lollipop 5.1.1) από αυτό http://www.android-hilfe.de/thema/lollipop-5-1-1-mt7-l09-b312-operation-das-geht-in-die-hose.703233/ EDIT: Στο προϋγούμενο site έχει ένα σημαντικό αρχείο http://www.carbontesla.com/2015/07/how-to-downgrade-ascend-mate-7-to-kitkat-firmware/ το Β300 που αυτό πρέπει να γίνει flash για να κάνει κάποιος downgrate ή σε Β137 ή σε Β141. Τελικά μετά από ώρα πέτυχε με η διαδικασία και τώρα είμαι στην lollipop 5.1.1 B312!! Edited September 21, 2015 by donkixoths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Χαχαχα... Δεν σε πρόλαβα. Η τελευταία είναι η Β317 που είναι σχεδόν "τελική". Δουλεύει κατά 99% σωστά. Κάτι ψιλά (πχ αν κάνεις κλίκ πάνω στην είδοποίηση του FB δεν ανοίγει απευθείας την εφαρμογή) έχουν μείνει. Δυστυχώς δεν μπορείς να πας στην Β317 από την 312. Θέλει πάλι από την αρχή. Και απ' ότι θυμάμαι η 312 είχε "θεματάκια". Τώρα ή περιμένεις μια βδομάδα μήπως και γίνει πράξη αυτό που είπε ο Τσίπρας, εεεε... η Huawei και δόσουν την οριστική αναβάθμιση ή ξανά Β300, Β137, Β308, Β317. Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην παρέα. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Χαχαχαχ πράγματι η 312 δεν παίζει καλά οπότε γύρισα στην 137 και περιμένω την τελική... Θα την πάρει ΟΤΑ από την 137 την Final? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Θετική πλευρά??? Μόλις μου τελείωσε. 6.48 το πρωί παρέλαβα το ενδεκατο μειλ από το Coolicool... Το αποτέλεσμα; ΤΙΠΟΤΑ!! Εξακολουθούν να λένε ότι ο ΤΚ είναι λάθος ενώ τους έχω ήδη στείλει τον ΤΚ της DHL Λάρισας από χθες. Κοινώς κάτι άλλο βρωμάει. Οπότε άρχισα το τροπαρι του παυπαλ μπας και συνελθουν. Μην αναφέρω τα κακιστα αγγλικά τους κτλ... Γνωστές κινεζοκαταστασεις Πάντως το σίγουρο είναι ότι με βλέπουν τελευταία φορά!!! Φιλε μου πως τα πας με την δικη σου Οδυσσεια?Παντως για ενα πραγμα ειμαι βεβαιος πως μολις παραλαβεις θα το γ@#$%@#$% το καυμενο:lol:. Αν παλι εχεις ξενερωσει...εγω ειμαι εδω να ξερεις (που δε το νομιζω):p Τωρα χωρις πλακα μολις με το καλο παραλαβεις καλομιλητο να ναι:D Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnits Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Φιλε μου πως τα πας με την δικη σου Οδυσσεια?Παντως για ενα πραγμα ειμαι βεβαιος πως μολις παραλαβεις θα το γ@#$%@#$% το καυμενο:lol:. Αν παλι εχεις ξενερωσει...εγω ειμαι εδω να ξερεις (που δε το νομιζω):p Τωρα χωρις πλακα μολις με το καλο παραλαβεις καλομιλητο να ναι:D Οπως ακριβως το ειπες...ΟΔΥΣΣΕΙΑ!!! Καθε μερα και απο ενα μειλ που λεμε τα ιδια πραματα Ειχα κανει λαθος στο τκ της DHL Λαρισας και μετα του εστειλα 5 φορες το σωστο με ολα τα στοιχεια και σημερα ειλικρινα το εκανα τελευταια φορα. Αυριο αν δε φυγει απο Βρετανια ανοιγω υποθεση στο παυπαλ και παιρνω τα φραγκα πισω Τοσο ηλιθιους ασχετους ερασιτεχνες δεν εχω ξαναπετυχει μαζεμενους..Ο μεν της DHL δεν μπορει να το στειλει Ελλαδα λες και θα το στειλει στο Ιρακ σε εμπολεμη ζωνη και η δε του Coolicool στελνει ενα μειλ καθε μερα σε αθλια Αγγλικα και δεν απανταει ποτε σε κανενα αλλο Το συμπερασμα ενα : ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ COOLICOOL ουτε βιδα ...Αι σιχτιρ γιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Οπως ακριβως το ειπες...ΟΔΥΣΣΕΙΑ!!! Καθε μερα και απο ενα μειλ που λεμε τα ιδια πραματα Ειχα κανει λαθος στο τκ της DHL Λαρισας και μετα του εστειλα 5 φορες το σωστο με ολα τα στοιχεια και σημερα ειλικρινα το εκανα τελευταια φορα. Αυριο αν δε φυγει απο Βρετανια ανοιγω υποθεση στο παυπαλ και παιρνω τα φραγκα πισω Τοσο ηλιθιους ασχετους ερασιτεχνες δεν εχω ξαναπετυχει μαζεμενους..Ο μεν της DHL δεν μπορει να το στειλει Ελλαδα λες και θα το στειλει στο Ιρακ σε εμπολεμη ζωνη και η δε του Coolicool στελνει ενα μειλ καθε μερα σε αθλια Αγγλικα και δεν απανταει ποτε σε κανενα αλλο Το συμπερασμα ενα : ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ COOLICOOL ουτε βιδα ...Αι σιχτιρ γιδια Αν υπολογίζω σωστά προσωπικά εκτιμώ πως θα παραλάβεις Πέμπτη ή Παρασκευή.Ή αλήθεια είναι πως ή τιμή του εκεί είναι σκότωμα... κάνε λίγο υπομονή ακόμα:mad: Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnits Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Αν υπολογίζω σωστά προσωπικά εκτιμώ πως θα παραλάβεις Πέμπτη ή Παρασκευή.Ή αλήθεια είναι πως ή τιμή του εκεί είναι σκότωμα... κάνε λίγο υπομονή ακόμα:mad: Υπολογιζεις αν το εστειλε σημερα...το εστειλε ομως ? Και δεν εφτανε αυτο εχω και το ZP999 με γ@μημενο GPS και ειμαι για ηρεμιστικα :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Υπολογιζεις αν το εστειλε σημερα...το εστειλε ομως ? Και δεν εφτανε αυτο εχω και το ZP999 με γ@μημενο GPS και ειμαι για ηρεμιστικα :mad::mad: απο την στιγμη που εκανες μονο σου λαθος το ΤΚ κακως εξοργιζεσαι τοσο πολυ... οι κινεζοι ειναι ό,τι ειναι αλλα αμα φυγει απο τα χερια τους το δεμα σε λαθος ΤΚ πρεπει να περιμενεις... Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnits Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 απο την στιγμη που εκανες μονο σου λαθος το ΤΚ κακως εξοργιζεσαι τοσο πολυ... οι κινεζοι ειναι ό,τι ειναι αλλα αμα φυγει απο τα χερια τους το δεμα σε λαθος ΤΚ πρεπει να περιμενεις... Καλως εξοργιζομαι γιατι το κακο ξεκινησε απο την πλευρα τους καθως ελεγαν οτι η διευθυνση του παυπαλ μου τη μια βρισκεται στην Αφρικη και την αλλη στη Γαλλια. Για αυτο το λογο εψαχνα να δω που θα το στειλουν με αποτελεσμα να γινει μπαχαλο με τους ΤΚ Παρεπιπτοντως με τη συγκεκριμενη δ/ση που εχω στο παυπαλ εχω λαβει πανω απο 500 προιοντα απο ολο τον κοσμο και με ολα τα ταχυδρομεια και τις κουριερ, χωρις κανενα προβλημα Οποτε εξοργιζομαι γιατι το θεμα δεν ειναι οτι δεν βρισκουν τη δ/ση, αλλα οτι πιθανοτατα δεν ειχαν στοκ και λενε ******** μεχρι να τους ερθει ...και φυσικα δε θελουν να χασουν την πωληση σε καμμια περιπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Καλως εξοργιζομαι γιατι το κακο ξεκινησε απο την πλευρα τους καθως ελεγαν οτι η διευθυνση του παυπαλ μου τη μια βρισκεται στην Αφρικη και την αλλη στη Γαλλια. Για αυτο το λογο εψαχνα να δω που θα το στειλουν με αποτελεσμα να γινει μπαχαλο με τους ΤΚ Παρεπιπτοντως με τη συγκεκριμενη δ/ση που εχω στο παυπαλ εχω λαβει πανω απο 500 προιοντα απο ολο τον κοσμο και με ολα τα ταχυδρομεια και τις κουριερ, χωρις κανενα προβλημα Οποτε εξοργιζομαι γιατι το θεμα δεν ειναι οτι δεν βρισκουν τη δ/ση, αλλα οτι πιθανοτατα δεν ειχαν στοκ και λενε ******** μεχρι να τους ερθει ...και φυσικα δε θελουν να χασουν την πωληση σε καμμια περιπτωση Πολυ περιεργο παντως με λαθος ΤΚ να σου στειλουν σωστα το πακετο τοσες φορες και τωρα να στραυωσε... επειδη εχω παραγγειλει παρα πολλες φορες και απο παντου σε τετοιες αγορες το ταχυδρομιο στελνει παντα βασει ΤΚ και χωρας.. τα αλλα στοιχεια δεν τα βλεπει καν.. απο την στιγμη που φτασει ελλαδα τοτε χρησιμευουν τα υπολοιπα στοιχει δλδ διευθυνση, ονομα κλπ... μεχρι να παει στο τοπικο ταχυδρομειο μονο η χωρα και ο ΤΚ ενδιαφερει... παντως σου λεω πως αμα εχεις κανει εσυ αρχικα λαθος το ΤΚ δεν εχει καμια σημασια τα υπολοιπα πακετα που σου ρθαν οπως πρεπει... λογικα το δεμα σταλθηκε στον λαθος ΤΚ και τωρα πρεπει να περιμενεις να γυρισει πισω στο καταστημα και να στο ξαναστειλουν σε σωστη διευθυνση... κανονικα θα σε χρεωναν τα επιπλεον εξοδα αποστολης αλλα μπορει να τα γλιτωσες... τεσπα.. παντως αμα σε παρηγορει θα χεις ενα κινητο τουμπανο.... Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnits Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Πολυ περιεργο παντως με λαθος ΤΚ να σου στειλουν σωστα το πακετο τοσες φορες και τωρα να στραυωσε... επειδη εχω παραγγειλει παρα πολλες φορες και απο παντου σε τετοιες αγορες το ταχυδρομιο στελνει παντα βασει ΤΚ και χωρας.. τα αλλα στοιχεια δεν τα βλεπει καν.. απο την στιγμη που φτασει ελλαδα τοτε χρησιμευουν τα υπολοιπα στοιχει δλδ διευθυνση, ονομα κλπ... μεχρι να παει στο τοπικο ταχυδρομειο μονο η χωρα και ο ΤΚ ενδιαφερει... παντως σου λεω πως αμα εχεις κανει εσυ αρχικα λαθος το ΤΚ δεν εχει καμια σημασια τα υπολοιπα πακετα που σου ρθαν οπως πρεπει... λογικα το δεμα σταλθηκε στον λαθος ΤΚ και τωρα πρεπει να περιμενεις να γυρισει πισω στο καταστημα και να στο ξαναστειλουν σε σωστη διευθυνση... κανονικα θα σε χρεωναν τα επιπλεον εξοδα αποστολης αλλα μπορει να τα γλιτωσες... τεσπα.. παντως αμα σε παρηγορει θα χεις ενα κινητο τουμπανο.... Δε με καταλαβες. Ο αρχικος τκ ηταν αυτος του παυπαλ μου, απλα αυτοι εικαζοτανε οτι δεν υπαρχει. Και το τηλεφωνο δεν το εστειλαν για αυτο το λογο. Οπως ειπες και συ τους εξηγησα οτι το μονο που χρειαζεται ειναι να μπει το πακετο με την DHL στην Ελλαδα και απο κει και περα ολα θα παρουν το δρομο τους....Αλλα αυτοι το χαβα τους με εβαζαν να επιλεγω μεταξυ Γαλλιας και Αφρικης. Το τηλεφωνο κατα τα λεγομενα τους ειναι στην βρετανικη DHL εδω και 8 μερες και περιμενει το θαυμα..:( Το μονο που με παρηγορει ειναι ...το τουμπανο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. September 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2015 Δε με καταλαβες. Ο αρχικος τκ ηταν αυτος του παυπαλ μου, απλα αυτοι εικαζοτανε οτι δεν υπαρχει. Και το τηλεφωνο δεν το εστειλαν για αυτο το λογο. Οπως ειπες και συ τους εξηγησα οτι το μονο που χρειαζεται ειναι να μπει το πακετο με την DHL στην Ελλαδα και απο κει και περα ολα θα παρουν το δρομο τους....Αλλα αυτοι το χαβα τους με εβαζαν να επιλεγω μεταξυ Γαλλιας και Αφρικης. Το τηλεφωνο κατα τα λεγομενα τους ειναι στην βρετανικη DHL εδω και 8 μερες και περιμενει το θαυμα..:( Το μονο που με παρηγορει ειναι ...το τουμπανο :D Δεν καταλαβα ακριβως τι εγινε παλι :p:p:p Παντως καλα θα κανεις οταν παραγγελνεις να συμπληρωνεις και την φορμα στο site.. παντως ο ΤΚ ειναι σημαντικοτατο.. εχω παραγγειλει ποσες φορες με ελληνικους χαρακτηρες και μου χει ερθει το πακετο μια χαρα παρολο που "πρεπει" να βαζεις λατινικους... παντως βαλε ΤΚ σωστα κι ολα τ αλλα λαθος και θα δεις πως το πακετο θα φτασει μια χαρα (απλα θα δυσκολευτεις να το παραλαβεις)... ε αμα κανεις ομως λαθος το ΤΚ χεσε μεσα στις διεθνεις τουλαχιστον συναλλαγες... πιστευω αμα πας να τους παρεις πισω τα λεφτα κατι θα κανουν αλλα δεν επρεπε να χε γινει ολ αυτο... καλοι χρυσοι οι κινεζοι κανουν τα παντα κιολας να μν σε πιασει τελωνειο (θυμαμαι μια φορα με επιασε και τους εστειλα μνμ και μου δωσαν κουπονι 10% discount στην επομενη αγορα) αλλα απο συνεννοηση μπουζουκι... λογικα ουτε palso δεν εχουν παρει στ αγγλικα... Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Δε με καταλαβες. Ο αρχικος τκ ηταν αυτος του παυπαλ μου, απλα αυτοι εικαζοτανε οτι δεν υπαρχει. Και το τηλεφωνο δεν το εστειλαν για αυτο το λογο. Οπως ειπες και συ τους εξηγησα οτι το μονο που χρειαζεται ειναι να μπει το πακετο με την DHL στην Ελλαδα και απο κει και περα ολα θα παρουν το δρομο τους....Αλλα αυτοι το χαβα τους με εβαζαν να επιλεγω μεταξυ Γαλλιας και Αφρικης. Το τηλεφωνο κατα τα λεγομενα τους ειναι στην βρετανικη DHL εδω και 8 μερες και περιμενει το θαυμα..:( Το μονο που με παρηγορει ειναι ...το τουμπανο :D Φιλέ chrisnits μου έστειλε mail το coolicool με 3days only παράδοση :lol: και στα 459,99$ με 16 gb sd δώρο.:D Ή προσφορά ισχύει έως 26-09-15 και να σου πω την μαύρη αλήθεια είμαι σ αναμένα κάρβουνα. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnits Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Με τον πόνο μου παίζεις και συ; Παρτο αν είναι να μοιραστούμε τα κάρβουνα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 (edited) Με τον πόνο μου παίζεις και συ; Παρτο αν είναι να μοιραστούμε τα κάρβουνα!!! Προς το παρόν δεν έχω "διάθεση" €€€€ :cry: διαφορετικά θα καίγονταν τα κάρβουνα να ψηθούν οι μπριζόλες...:lol::lol::lol: Εννοείται πως περιμένω review σου να δω και γω τι τούμπανο θα πάρω σε 15 μερες:D Edited September 22, 2015 by CRISPAF77 Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Να πω και εγω ένα γειά στην παρέα αφου σήμερα πήρα στα χέρια μου το τηλέφωνο με τη dual sim version ,θα ήθελα να ρωτήσω πιο είναι το τελευταίο επισημο firmware για το L10 ; Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Φιλέ chrisnits μου έστειλε mail το coolicool με 3days only παράδοση :lol: και στα 459,99$ με 16 gb sd δώρο.:D Ή προσφορά ισχύει έως 26-09-15 και να σου πω την μαύρη αλήθεια είμαι σ αναμένα κάρβουνα. Η διαφορα ποια ειναι στην τιμη? Το δωρο και η παραδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Να πω και εγω ένα γειά στην παρέα αφου σήμερα πήρα στα χέρια μου το τηλέφωνο με τη dual sim version ,θα ήθελα να ρωτήσω πιο είναι το τελευταίο επισημο firmware για το L10 ; Στην Huawei όλα είναι σταθερά, επίσημα και παγκόσμια. Δηλ όταν θα κανείς ενημερώσεις λογισμικού Τελευταία Rom πρέπει να σου δίνει αυτή..http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=2&nv=1&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&u=http://www.emui.com/plugin.php%3Fid%3Dhwdownload%26mod%3Ddetail%26mid%3D97&usg=ALkJrhiVaEsEWCKUBU7GjFdVKb9c9fYU6w. :D. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η διαφορα ποια ειναι στην τιμη? Το δωρο και η παραδοση? Πριν το είχανε 469,99$ σκέτο και όσο αφορά το χρόνο παράδοσης...είχα την φαεινη "χαζή" ιδέα να πειραξω τον συμφουριτη μας που το περιμένει ήδη 12 ημερολογιακές μέρες αν θυμάμαι καλά.Ελπίζω ή αναμονή του τούμπανου που περιμενει να τον αποζημιώσει. Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackbirdxx Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Το ευρω επεσε χθες αρα καλυτερα να το παρεις απι το fox με ευρω κ οχι με δολλαριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnits Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 (edited) Φιλε μου CRISPAF77 τα πειραγματα μονο αποφορτιζουν την κατασταση, μη στενοχωριεσαι Τα πραγματα εχουν λοιπον ως εξης 11-9-2015 παραγγελια αμεση πληρωμη και το στατους στο coolicool εγινε confirmed paid unshipped 14-9-2015 σε απαντηση σε μειλ μου μου στελνουν tracking number DHL 15-9-2015 αποφασιζουν οτι το μερος που μενω (7 χιλιομετρα απο το κεντρο της Λαρισας) δεν υπαρχει και η διευ/ση του παυπαλ μου δεν ισχυει (μετα απο 500+αγορες) 16-9-2015 ημερα μανουρας 5 μειλ εγω κανενα αυτοι 17-9-2015 Μιλαω με DHL Λαρισας και μου λενε να βαλω τον τκ τους και να με ειδοποιησουν οταν ερθει. στελνω τη νεα Δ/ση 5 φορες εκ των οποιων τη μια λαθος...απαντηση γιοκ 18-9-2015 Στελνουν μειλ οτι εχω λαθος τκ και στελνω αλλα 5 με το σωστο και με απειλες για open case στο παυπαλ 21-9-2015 μου ξαναστελνουν μειλ για το σωστο τκ και τους στελνω τα ιδια με νεες προειδοποιησεις. Ως δια μαγειας το στατους γινεται shipped το απογευμα 22-9-2015 ζηταω εκ νεου tracking number και μου επιβεβαιωνουν οτι εχει φυγει με το ιδιο που ειχε στις 14-9-2015 Κοινως εφυγε με DHL τη Δευτερα .....Ακομα και αυτη τη στιγμη το νουμερο στη DHL δε δειχνει ΤΙΠΟΤΑ !!! Τα συμπερασματα δικα σας περι COOLICOOL ! Edited September 23, 2015 by chrisnits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efsevi Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Στην Huawei όλα είναι σταθερά, επίσημα και παγκόσμια. Δηλ όταν θα κανείς ενημερώσεις λογισμικού Τελευταία Rom πρέπει να σου δίνει αυτή..http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=2&nv=1&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&u=http://www.emui.com/plugin.php%3Fid%3Dhwdownload%26mod%3Ddetail%26mid%3D97&usg=ALkJrhiVaEsEWCKUBU7GjFdVKb9c9fYU6w. :D. Εμένα αναβαθμίστηκε με ΟΤΑ σε 133, αλλά έχει πολλές κινεζιές μέσα :( (αγορά από vmall) Η παραπάνω (132) ξέρει κανείς αν έχει gapps? Παράθεση AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition http://www.vmall.com/product/1668.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Καλημέρα, γίνεται με καποιο τρόπο η γραμμή πλοήγησης κατω να είναι διάφανη; Εμενα ειναι μόνιμα μαύρη αλλα σε κάποια review την εχω δει διάφανη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Εμένα αναβαθμίστηκε με ΟΤΑ σε 133, αλλά έχει πολλές κινεζιές μέσα :( (αγορά από vmall) Η παραπάνω (132) ξέρει κανείς αν έχει gapps? Στη Huawei (τουλαχιστον στη σειρα Honor που είναι και brand name της) δε νομιζω να υπάρχει ΟΤΑ rom χωρίς gapps ή multilang....Ώπα Ώπα απο vmall αγορά; Πως το κατάφερες; Παράθεση Poco F6 Pro 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 κανενα νεο για Lollipop; Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts