geornirv Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 H Huawei έχει εξειδίκευση στους δέκτες και τα modems εδώ και χρόνια. Προφανώς, μετέφερε και στα κινητά της αυτή της τη τεχνογνωσία. Και εγώ έχω δει πολύ δυνατό σήμα σε δύσκολες περιοχές. Και εκτός αυτού έχει και την καλύτερη ποιότητα κλήσης από όλα τα κινητά που έχουν περάσει απο τα χέρια μου. Σε θορυβώδες περιβάλλον άκουγα τα πάντα. Καμια σχέση με τα υπόλοιπα κινητά-ναυαρχίδες. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Καλησπερα!το δικαρτο δεν το βρισκω πουθενα!αραγε ,αξιζει η αλλαγη απο note 4 dual sim να παω σ'αυτο το δικαρτο? Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Καλησπερα!το δικαρτο δεν το βρισκω πουθενα!αραγε ,αξιζει η αλλαγη απο note 4 dual sim να παω σ'αυτο το δικαρτο? Κοίταξε, αν είσαι τρελός σαν εμένα και θέλεις να δοκιμάζεις τα πάντα, τότε δε θα σε χαλάσει σίγουρα. Είναι ένα τέλειο κινητό με μεγάλη μπαταρία και μεγαλύτερη οθόνη στο ίδιο μέγεθος με το Note. Επίσης, έχει σίγουρα καλύτερη λήψη από το Note. Από την άλλη, αν χρησιμοποιείς τη γραφίδα (εγώ όχι), θα σου λείψει στο Mate. Επίσης, μπορεί να σου λείψει η οθόνη 2Κ/amoled (όχι ότι το Mate έχει άσχημη οθόνη). Α, και το Mate απλά δε laggάρει πουθενά! Τέλος, έχει και τις 2 κάρτες ενεργές, κάτι που δε νομίζω ότι κάνει το Note... Απλά θα σου πρότεινα να πάρεις το Monarch, γιατί αν έχεις 2 κάρτες SIM, δε μπορείς να έχεις και microSD και εμένα τα 32GB δε μου φτάνουν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Κοίταξε, αν είσαι τρελός σαν εμένα και θέλεις να δοκιμάζεις τα πάντα, τότε δε θα σε χαλάσει σίγουρα. Είναι ένα τέλειο κινητό με μεγάλη μπαταρία και μεγαλύτερη οθόνη στο ίδιο μέγεθος με το Note. Επίσης, έχει σίγουρα καλύτερη λήψη από το Note. Από την άλλη, αν χρησιμοποιείς τη γραφίδα (εγώ όχι), θα σου λείψει στο Mate. Επίσης, μπορεί να σου λείψει η οθόνη 2Κ/amoled (όχι ότι το Mate έχει άσχημη οθόνη). Α, και το Mate απλά δε laggάρει πουθενά! Τέλος, έχει και τις 2 κάρτες ενεργές, κάτι που δε νομίζω ότι κάνει το Note... Απλά θα σου πρότεινα να πάρεις το Monarch, γιατί αν έχεις 2 κάρτες SIM, δε μπορείς να έχεις και microSD και εμένα τα 32GB δε μου φτάνουν... Περιπου καθε τρεις μηνες αλλαζω κινητο:happy: το πενακ το χρησιμοποιω για σημειωσεις αλλα οκ...θα ζησω κ χωρος αυτο.το monarch ειναι δικαρτο κ αυτο κ παιρνει και sd? Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Για SD θα πρέπει να θυσιασεις τη δεύτερη sim. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Ποια η διαφορα τοτε του Monarch απο την premium edition? Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopet26 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Το monarch είναι 64 GB ενω το απλο gold ειναι 32. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Το monarch είναι 64 GB ενω το απλο gold ειναι 32. Το monarch εισάγεται Ευρώπη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopet26 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Δεν γνωρίζω αν εισάγεται επίσημα σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα αλλα νομίζω πώς οχι αφου δινει vip card για service απο τον χωρο σου στον χωρο σου εντος της ίδιας εργάσιμης πράγμα που λειτουργεί μονο Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelakos12 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Το Huawei Ascend Mate 7 Premium Gold Dual Sim υπάρχει στην Ελληνική αγορά ή απο επίσημους μεταπωλητές η scroutzoμάγαζα?? Επίσης ποιό είναι το sar του παραπάνω κινητού??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Το Huawei Ascend Mate 7 Premium Gold Dual Sim υπάρχει στην Ελληνική αγορά ή απο επίσημους μεταπωλητές η scroutzoμάγαζα?? Επίσης ποιό είναι το sar του παραπάνω κινητού??? Αν και σε προηγούμενα posts έχουν γραφτεί και δοθεί διάφορες τιμές sar, στο δικό μου 32gb/3gb μέσα στο βιβλιαράκι που συνοδεύει τη συσκευή γράφει για μέγιστη τιμή στο αυτί τα 1,180 W/kg και στο σωμα 0,749 W/kg. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Λιγο ψηλα δεν ειναι η ακτινοβολια?? Γενικα ενας απο τους λογους που με αποτρεπει να το δοκιμασω... Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Λιγο ψηλα δεν ειναι η ακτινοβολια?? Γενικα ενας απο τους λογους που με αποτρεπει να το δοκιμασω... Φαντάζομαι με χρηση κάποιου hands free ή Bluetooth το πρόβλημα να περιορίζεται. Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Φαντάζομαι με χρηση κάποιου hands free ή Bluetooth το πρόβλημα να περιορίζεται. Δεν διαφωνω αλλα γενικα δεν με πολυβολευει το handsfree... Ειναι και η φυση της δουλειας μου τετοια. Καλα οχι οτι ειναι και η μονη συσκευη που ειναι στον θεο η ακτινοβολια της αλλα θα ηθελα να το δοκιμασω διαβαζοντας τοσα καλα... Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Δεν διαφωνω αλλα γενικα δεν με πολυβολευει το handsfree... Ειναι και η φυση της δουλειας μου τετοια. Καλα οχι οτι ειναι και η μονη συσκευη που ειναι στον θεο η ακτινοβολια της αλλα θα ηθελα να το δοκιμασω διαβαζοντας τοσα καλα... Τι να πουν οι απανταχου κατοχοι του μηλοφωνου.Μια χαρα ειναι σχετικα απλα οποιος δεν θελει τετοια επιπεδα ακτινοβολιας δεν το προτιμα οπως και τα προαναφερθεντα.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Σήμερα πήρα ένα λευκό 16άρι ανταλλαγή με το oneplus one 64gb που είχα, έχω πάθει την πλάκα μου, δεν περίμενα τόσο ποιοτική και γρήγορη συσκευή! Το δαχτυιλικό αποτύπωμα όλα τα λεφτά, και επειδή το πρώτο μου τηλ είναι iPhone 6plus δε με ενοχλεί και το μέγεθος !!! Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) Καλημέρα μερικες ερωτησεις προς τους κατόχους μιας που σκέφτομαι την αγορά του. Ιδιαιτερα αυτούς που είχαν πριν κάποια συσκευή τύπου note 3 πχ Έχω συνηθίσει την λειτουργία που έχει η Samsung όση ωρα κοιτας την οθονη να μην σβηνει. Smart screen ή κατι τέτοιο. Υπάρχει κατι αντίστοιχο στην συσκευή του θέματος; ρουτ είναι εύκολο; ή αν κάνεις βγαινεις εκτος εγγυησης; Screen mirοring ή Miracast δουλεύει ; Ευχαριστώ Edited February 8, 2015 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Το monarch είναι 64 GB ενω το απλο gold ειναι 32. Να συμπληρώσω ότι το monarch έχει και οθόνη από ζαφείρι (αντιχαρακτική) και δίνει δώρο (στους Κινέζους) και ένα μπουκάλι καλό Γαλλικό κρασί (πέρα από τη VIP Membership). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Να συμπληρώσω ότι το monarch έχει και οθόνη από ζαφείρι (αντιχαρακτική) και δίνει δώρο (στους Κινέζους) και ένα μπουκάλι καλό Γαλλικό κρασί (πέρα από τη VIP Membership). Έχεις κανένα link με τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Έχεις κανένα link με τιμή; http://www.ebay.com/itm/Huawei-Ascend-Mate7-Monarch-Edition-phone-Octa-Core-4G-LTE-6-FHD-3GB-64GB-ROM-/291347808325?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item43d5aec045 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 http://www.ebay.com/itm/Huawei-Ascend-Mate7-Monarch-Edition-phone-Octa-Core-4G-LTE-6-FHD-3GB-64GB-ROM-/291347808325?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item43d5aec045 Πολύ ακριβό και μάλιστα όχι από κάποιο από τα γνωστά κινέζικα μαγαζιά, αλλά από το eBay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Πολύ ακριβό και μάλιστα όχι από κάποιο από τα γνωστά κινέζικα μαγαζιά, αλλά από το eBay. Ναι, αλλά από αυτό το πήρα και ήρθε άψογο, σύμφωνα με τις οδηγίες μου και πολύ γρήγορα. Προφανώς, εξού και το 100% στην αξιολόγηση. Χώρια που δε ξέρω αν υπάρχει κάπου αλλού... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HBK_R21 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 ξερει κανεις πως γινεται οταν μας καλουν η παιρνουμε εμεις τηλεφωνο να εμφανιζεται στην οθονη ολοκληρη η φωτογραφια του προσωπου που εχουμε επιλεξει, και οχι τοσο μικρη οπως ειναι τωρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apopet26 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Αν γινόταν αυτό θα ήταν πολύ καλό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Τελικά παιδιά το SAR 1.5 ,αν ναι μιλάμε για τοστιέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts