Jump to content

Huawei Ascend Mate 7

eleco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα, στις επιλογες δυκτιου ενω ειχα 4g κανονικα με επιασε η βλακεια και πατησα το WCDMA και γενικα για 3g , ελα ομως θελω να γυρισω σε 4g και δεν το εχει επιλογη... Lollipop ειμαι, καμια ιδεα???

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα, στις επιλογες δυκτιου ενω ειχα 4g κανονικα με επιασε η βλακεια και πατησα το WCDMA και γενικα για 3g , ελα ομως θελω να γυρισω σε 4g και δεν το εχει επιλογη... Lollipop ειμαι, καμια ιδεα???

Καλημέρα,πας εκεί που το άλλαξες δηλ ρυθμισεις- περισσότερα- δίκτυο κιν τηλε. - επιλέγεις αυτόματο LTE/WCDMA/GSM και χεις 4G

OnePlus 12R

Εκει παω φιλε μου αλλα την επιλογη με lte δεν την εχει, και εχω σιγουρα γιατι τοσες μερες 4g ειχα. Εχει μονο τις τρεις κατω επιλογες...

Kατεβασε τις συντομευσεις και ρολαρε τες να εμφανιστουν και οι υπολοιπες.

Εχει μια επιλογη 4G . Τικαρε την και μαλον θα εισαι οκ.

Γνωρίζει Κανεις; ή μονο εγω χρησιμοποιώ viber

Ενεργοποίησε το στις προστατευόμενες εφαρμογές και κάνε αποδοχή (στην εφαρμογή) στα πάντα στο κέντρο ειδοποιήσεων.

OnePlus 12R

Kατεβασε τις συντομευσεις και ρολαρε τες να εμφανιστουν και οι υπολοιπες.

Εχει μια επιλογη 4G . Τικαρε την και μαλον θα εισαι οκ.

Δεν υπαρχει η επιλογη αυτη, μετα την αναβαθμιση σε λολι ειχε ενεργοποιημενο το 4g και δςν το ειχα πειραξει. [ATTACH]64390[/ATTACH] μονο αυτο εχει...

Γνωρίζει Κανεις; ή μονο εγω χρησιμοποιώ viber

Κανονικά λειτουργεί το λεντ απλά το ενεργοποιείς απο τις ρυθμίσεις προβολής και σε κάθε ειδοποίηση ανάβει.

Κατεβασε τις συντομεύσεις(τραβηγμα απο το πανω μερος της οθονης προς τα κάτω) και κοιτα αν υπαρχει το εικονιδιο 4G Edited by PANOSFL22

Εμενα το εχει κανονικα και στις ρυθμισεις. Δηλαδη για να καταλαβω, στην αρχη το ειχε και οταν επελεξες κατι αλλο μετα εξαφανιστηκε???? Edited by PANOSFL22

Μολις εκανα την αναβαθμιση σε λολι ηταν σε 4g χωρις να το εχει στις επιλογες αλλα σαν δυκτιου ηταν στανταρ 4g, δεν υπαρχει ουτε στον πινακα ενημερωσεων...

Θέλω να ρωτήσω σχετικά με την ROM.

Σκέφτομαι να παραγγείλω από Κίνα το 2G/16G (dual sim) και θέλω να ρωτήσω αν είναι καλύτερα να τους πω να αφήσουν την κινέζικη ROM ή να βάλουν international.

Υποθέτω ότι με την Κινέζικη θα έχω OTA αλλά όχι Ελληνικό μενού, αλλά με την International θα έχω Ελληνικό μενού αλλά όχι OTA, σωστά;

καλημερα σκεφτομαι να παρω με 3 giga ραμ 32 dual sim .με ενδιαφερει η ποιοτητα καμερας μια βοηθεια παρακαλω θα το εκτοιμουσα πολυ τωρα εχω το samsung s5.ευχαριστω

Θα έχει ΟΤΑ η international αλλά λίγο καθυστερημένα.

Αυτό προϋποθέτει ότι δεν θα έχουν ρουτάρει το τηλέφωνο, έτσι δεν είναι?

Αυτό προϋποθέτει ότι δεν θα έχουν ρουτάρει το τηλέφωνο, έτσι δεν είναι?

Ναι, εννοείται....

καλημερα σκεφτομαι να παρω με 3 giga ραμ 32 dual sim .με ενδιαφερει η ποιοτητα καμερας μια βοηθεια παρακαλω θα το εκτοιμουσα πολυ τωρα εχω το samsung s5.ευχαριστω

Η κάμερά του στο λειτουργικό 5.1.1 είναι απίστευτη!

AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition

http://www.vmall.com/product/1668.html

Μετά απο πέρασμα ξανά της lolipop. Όχι μόνο εμφάνισε 4g. Αλλά και αρκετά ακόμα...αν κάποιος έχει ιδέα τι είναι τα υπόλοιπα ας πληροφορήσει....[ATTACH]64411[/ATTACH][ATTACH]64412[/ATTACH]

Η κάμερά του στο λειτουργικό 5.1.1 είναι απίστευτη!

ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.αλαξαν πολλα πραγματα με lolipop?παει καλυτερα το κιν.?ηταν που ηταν τουμπανο απο οτι διαβασα τωρα εγινε πυραβλος φανταζωμαι!!!

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο όντως είναι ποιο γρήγορο με λολλιποπ. Όλοι περιμεναν το αντίθετο....

Οταν παίρνω μπακαπ μέσα από την συσκευή με το εργαλειο του 7 στην επαναφορά όλα είναι όπως πρώτα,εικονίδια ταπετσαρίες κλπ?

Οταν παίρνω μπακαπ μέσα από την συσκευή με το εργαλειο του 7 στην επαναφορά όλα είναι όπως πρώτα,εικονίδια ταπετσαρίες κλπ?

Έχεις το τηλ στο 90% που το άφησες.Επαναφέρεις χειροκίνητα τα email και widget.

Οι εφαρμογές επανέρχονται με τα δεδομένα τους.:D

OnePlus 12R

Μετά απο πέρασμα ξανά της lolipop. Όχι μόνο εμφάνισε 4g. Αλλά και αρκετά ακόμα...αν κάποιος έχει ιδέα τι είναι τα υπόλοιπα ας πληροφορήσει....[ATTACH]64411[/ATTACH][ATTACH]64412[/ATTACH]

Είναι το κινέζικο δίκτυο:

4G network Mobile 4G (TDD-LTE) / Unicom 4G (TDD-LTE / FDD-LTE)

3G network Mobile 3G (TD-SCDMA) / Unicom 3G (WCDMA)

2G network standard Mobile 2G / Unicom 2G (GSM)

AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition

http://www.vmall.com/product/1668.html

Καινουργιο κινητο περασα κατευθειαν λολυ (πριν του βαλω οτιδηποτε )εσωτερικα, μετα επαναφορα και επανεκινηση ,ξανα λολυ με τα 3 κουμπια( χωρις wipe ομως) περασα τις εφαρμογες μου και το untutu και βγαζω 46300-46500 καποιος αλλος εβγαλε 47000 και κατι ψηλα,υπαρχει καποιος κανονας στις μετρησεις? Εκλεισα wifi fb εκανα ρεσταρτ ,τιποτα δεν παει αλλο! Edited by blackbirdxx