Jump to content

Huawei Ascend Mate 7

eleco
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιο γρηγορη απο κιτκατ μπαταρια την περιμενα χειροτερα αλλα οκ μικρες διαφορες.Εχω θεμα με τον ηχο ειδοποιησης τον αλλαζω και ξαναργιναει στον εργοστασιακο απο μονο του εκανα clean install εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα?

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω την εντυπωση πως στην 4.4.2 το κινητο ηταν πιο φωτια.. πολυ καλη υλοποιηση η 5.1.1 αλλά δεν εχει την αποκρηση που εχει η 4.4.2

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

Ειχα το κινητο 4 μηνες με 4.4.2 και μπορω να πω οτι η 5.1.1 ειναι αρκετα ποιο σφαιρατη... Οχι οτι ειχε θεμα με κιτκατ βεβαια.

Ποοα εκδοση έχετε παιδια γτ εγω εχω των 2gb....

Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+

παιδια καλησπερα.ειμαι μεταξυ αυτου κ του lg g4.αν εχετε εμπειρια ποιο θα προτεινατε;θελω ενα κινητο για 2-3 χρονια,με ενδιαφερει η μεγαλη κ καθαρη οθονη.δε καιγομαι για αψογη καμερα.απ οτι εχω διαβασει,το g4 εχει καλυτερη αναλυση αλλα δε φαινεται η διαφορα.ισχυει;τεινω προς τα mate7 αλλα το αλλο ειναι πιο καινουριο.δε ξερω τι καινοτομιες εχει σε σχεση με αυτο.οποιαδηποτε γνωμη θα βοηθισει.αν ειμαι εκτος τοπικ συγχωρεστε με.αλλα εδω διαβασα γνωμες κ χαρακτιριστικα για αυτο το κινητο,οχι ολα βεβαια,γιαυτο ρωταω εδω.

In my self righteous suicide

I cry when angels deserve to die

Ποοα εκδοση έχετε παιδια γτ εγω εχω των 2gb....

Των 2GB εχω και εγω. Δεν ξερω ποσο ρολο παιζει αλλα εκανα reset πριν και μετα την αναβαθμιση... Αφου ο emui launcher ειναι ποιο smooth και γρηγορος απο τον Nova που χρησιμοποιουσα....

Προς maevious: Aν θέλεις συσκευή για 2-3 χρόνια θα σου συνιστούσα να πάρεις μια με αποσπώμενη μπαταρία, να μην μπαίνεις στον κόπο για αλλαγές μεσω service. ¨Ενα από τα πράγματα πράγματα που φοβάμαι στο Μate 7 είναι αυτό. Υποθέτω βεβαια οτι η μπαταρία τέρας του Mate 7 που με αρκετή χρήση βγάζει εύκολα 2 μέρες θα αντέξει σε τέτοιο χρονικο διάστημα καθώς θα χρειαστεί λιγότερες φορτίσεις από ένα κινητό με νορμάλ μπαταρία όπου θα το φορτίζεις καθημερινά. Και όταν πια αρχίσει να φθήνει θα γίνει μια νορμάλ μπαταρία που θα φορτίζεις κάθε μέρα.

Πάντως η lolli μου έβγαλε 4μιση ώρες οθόνης με 2 ώρες κλήσεων και πολύ χρήση mobile data και φωτεινότητα για εξωτερικούς χώρους συν κακό σήμα για αρεκτές ώρες. Οπότε σε νορμαλ δεδομένα με wifi το 8 ώρο οθόνης το πιάνει λογικά.

Edited by GMF80

παιδια καλησπερα.ειμαι μεταξυ αυτου κ του lg g4.αν εχετε εμπειρια ποιο θα προτεινατε;θελω ενα κινητο για 2-3 χρονια,με ενδιαφερει η μεγαλη κ καθαρη οθονη.δε καιγομαι για αψογη καμερα.απ οτι εχω διαβασει,το g4 εχει καλυτερη αναλυση αλλα δε φαινεται η διαφορα.ισχυει;τεινω προς τα mate7 αλλα το αλλο ειναι πιο καινουριο.δε ξερω τι καινοτομιες εχει σε σχεση με αυτο.οποιαδηποτε γνωμη θα βοηθισει.αν ειμαι εκτος τοπικ συγχωρεστε με.αλλα εδω διαβασα γνωμες κ χαρακτιριστικα για αυτο το κινητο,οχι ολα βεβαια,γιαυτο ρωταω εδω.

αν δεν σε πειράζει η άθλια αυτονομία του g4 βουρ για αυτό (με χρυσή 4g max 2.5 ώρες screen time έχει (και αυτό με χαμηλό φωτισμό)

Πας για G4 άνετα με μοναδικό μειονέκτημα την μπαταρία ΑΛΛΑ δυνατό πλεονέκτημα οτι κυκλοφορεί στην αγορά battery kit for pg G4 οποτε με ακόμα 25-31 ευρώ έλυσες και το μοναδικό ( κατ εμε ) πρόβλημα ενος πολύ καλου τηλεφώνου.

Ρε παιδια εχω μια απορια..έκανα την αναβάθμιση και εγω και χτες το βραδυ αφησα το κινητο στο 93% μπαταρια πριν κοιμηθώ.οταν ξυπνησα μετα απο 10 ωρες περιπου ειχε πεσει στο 63% χωρις να εχω τπτ ανοιχτο..λογικο σας φαινεται;; η λετε να τρεχει τπτ απο πισω και να ρουφαει μπαταρια;;

[ATTACH]64156[/ATTACH]

Edited by sopre

Παιδιά καλησπέρα.

Με την αναβάθμιση σε Lolli είδα το feature του wifi+ (Link+).. Το έχω ενεργοποιήσει (ενεργοποίησα και το wifi να ανοίγει ακόμα και κλειστό στις ρυθμίσεις του wifi) αλλά δεν βλέπω να μου λειτουργεί.. Το έχει κάποιος δοκιμάσει?

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Τι ακριβώς κάνει το WiFi+;

Υποτίθεται εναλλάσσει μεταξύ Wifi και mobile data για σταθερή σύνδεση internet και ανοίγει το wifi αυτόματα όταν βρίσκεσαι σε τοποθεσία με registered wifi network..

Τάσος

http://i912.photobucket.com/albums/ac325/ecep/mt7-tl10/lolli_zpsofex3er4.png

Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορεί να κρυφτεί η μπάρα με την 5.1 ?

Έχει εξαφανιστεί η επιλογή κάτω αριστερά...

AM7-TL10 Β553 dual 3ram 64rom medallion edition

http://www.vmall.com/product/1668.html

Λοιπόν όσον αφορά την Lollipop στην έκδοση με τα 2Gb Ram παραθέτω τα εξής:

--->Η μπαταρία εχει βελτιωθεί πάρα πολύ... με φουλ χρηση πιστεύω θα με βγάλει 2 μερες άνετα (θα δουμε) την ώρα που με την kitkat θα μου κρατούσε 1,5 μερα... το χω ξεζουμισει απο πρωι και μεχρι στιγμης κατω απο 75% δεν εχει πεσει...

--->Η κάμερα πραγματικά τουμπανιασε ασχημα.. ειδικά η επιλογη της βελτίωσης νυχτερινής λήψης έκανε την νύχτα μέρα... δοκιμάστε με σταθερο κινητο σε σημεια με χαμηλό φωτισμο και θα σας πέσει το σαγόνι...

--->Αρκετά γρήγορη αλλά όχι τοσο όσο η kitkat αλλά μπορεί και να μην εχω κανει καλή εγκατάσταση

Απορίες:

οταν μου ρχεται ειδοποίηση στο facebook οτι μου σχολίασαν και παταω πανω δεν μου ανοιγει η εφαρμογη παρότι σβήνει η ειδοποίηση..

συμβαίνει και σε σας; εκανα αναβαθμιση μέσω τοπικης ενημέρωσης και μετα εκανα επαναφορα. υπαρχει περιπτωση να μν εχει κανει σωστη εγκατάσταση και να χω αυτα τα μικροσκαλώματα; αμα την ξαναπερασω στην sd και την κανω εγκατάσταση πατώντας τα τρια κουμπιά θα γίνει μηπως καλύτερη αναβάθμιση και πιο σωστή χωρίς να κολλάει;

παρακαλώ απαντήστε να λύσω τα προβλήματα και θα ανεβασω οδηγο για το πως να κανετε εγκατασταση εφοσον βεβαια κανουμε σωστη δουλεια χωρις να κολλαει γτ μερικοι εδω λενε πως εχουν καλυτερη αποδοση απ ότι στην kitkat και φοβαμαι μν εχω κανει κατι λαθος...

http://i912.photobucket.com/albums/ac325/ecep/mt7-tl10/lolli_zpsofex3er4.png

Μήπως ξέρει κανείς πώς μπορεί να κρυφτεί η μπάρα με την 5.1 ?

Έχει εξαφανιστεί η επιλογή κάτω αριστερά...

Settings - Navigation bar (και τσεκάρεις το navigation bar από το μενού)

Τάσος

Ρε παιδια εχω μια απορια..έκανα την αναβάθμιση και εγω και χτες το βραδυ αφησα το κινητο στο 93% μπαταρια πριν κοιμηθώ.οταν ξυπνησα μετα απο 10 ωρες περιπου ειχε πεσει στο 63% χωρις να εχω τπτ ανοιχτο..λογικο σας φαινεται;; η λετε να τρεχει τπτ απο πισω και να ρουφαει μπαταρια;;

[ATTACH]64156[/ATTACH]

Κάτι παίζει στο background. Βαλε κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης μπαταρίας να δεις τι παίζει...

Πήρα το κινητό πριν 2 βδομάδες με κιτκατ την έκδοση με τα 2 ram.Όλα μια χαρά αλλά στο chrome και στο Facebook δεν ρολαρανε καλά οι σελίδες.Πέρασα τη lollipop χωρίς να κάνω επαναφορά εργοστασιακών και απλά επανεφερα τις εφαρμογές με το backup.Στην αρχή Όλα καλά αλλά μετα απο κάποιες ώρες αρχίσανε τρέλα κολλήματα..Δεν ανοίγανε εφαρμογές..κολλούσε το πληκτρολόγιο..κολλούσε το viber.Γενικά χαμός.Έκανα επαναφορά εργοστασιακών και πέρασα απο την αρχή καθαρές τις εφαρμογές..Το κινητό πάει σφαίρα..Δεν κολλάει πουθενά.Μπαταρία ελαφρώς καλύτερη απο κιτκατ.Facebook chrome ρολαρουν απίστευτα καλά..Το έχω λιώσει και δεν καταλαβαίνει τίποτα.Το ταλαιπωρω όσο πιο πολύ γίνεται για να δω πόσο αντέχει αλλά κανένα πρόβλημα.Όσοι βάλουν lollipop νομίζω είναι επιβεβλημένη η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Αυτη τι στιγμή η μπαταρία ειναι 21 ωρες με 6 ωρες και 40 λεπτά οθόνη και υπόλοιπο μπαταρίας 34%..Με Facebook viber instagram Twitter typemail να τρέχουν.

Edited by georgeapo34

Λοιπόν επεστρεψα με καθαρή εγκατάσταση και το κινητο πετάει... πολυ καλη υλοποίηση και πιστευω καλυτερη απο kitkat (θα δειξει γτ μεχρι στιγμης δεν το δουλεψα στα ακρα)... παντως δεν εχω πλεον προβληματα και κοληματακια.. επομενως καντε την καρδια σας πετρα και καντε clean install.. πιστευω πως και με ΟΤΑ θα χει θεματακια το κινητο επομενως SD και εγκατασταση με τροπο (3 κουμπια πατημενα).. παραθετω οδηγω παρακατω.. απολαυστε υπευθυνα... (δεν ευθυνομαι για κανενα σφαλμα στην συσκευη σας, η εγκατασταση γινεται υστερα απο δική σας ευθυνη)....

Α. Κατεβάζουμε το αρχειο με την lollipop ανάλογα με την εκδοση του κινητού μας...

Για τα MT7-L09 download από εδώ : http://consumer.huawei.com/my/support/downloads/detail/index.htm?id=53957

και για MT7-L10 http://consumer.huawei.com/my/support/downloads/detail/index.htm?id=53958

Β Κάνουμε extract-αποσυμπίεση τον φάκελο dload

Γ Κανουμε αντιγραφη τον φάκελο dload κι επικόλληση στην sd (εξωτερικο αποθυκευτικο χωρο του κινητου)

Δ Εγκατάσταση... υπάρχουν 2 τροποι...

Ι) πηγαινουμε ρυθμισεις-->ενημερωση λογισμικου--->μενου---->τοπικη ενημερωση (διαλεγετε αν θελετε να κανεται αντιγραφω ασφαλειας).. το κινητο θα κλισει, θα ανοιξει κανοντας την ενημερωση του android κι ολων των εφαρμογων και θ ανοιξει με ολα τα αρχεια σας σωμενα...

ο τροπος αυτος δεν συστηνεται λογω προβληματων/κολληματων/bugs που μπορει να διαθετει μετεπειτα το κινητο...

ΙΙ) απενεργοποιουμε το κινητο... πιεζουμε ταυτοχρονα τα κουμπια αυξησης και μειωσεις ηχου καθως και το power on/off μεχρι να εμφανιστη στην οθονη το λογοτυπο του EMUI που θα μας ενημερωνει πως γινεται αναβαθμιση... μολις η αναβαθμιση ολοκληρωθει το κινητο θ κλισει θα ξανανοιξει αλλα θα καθυστερισει στο λογοτυπο της Huawei (γτ λογικα ρυθμίζονται παραμετροι της 5.1.1)... μετα απο καποια λεπτα το κινητο θ ανοιξει και μπορειτε να το λειτουργησετε...

συστηνω προσωπικα αυτον τον τροπο γτ ετσι γινεται καθαρη εγκατασταση του android πραγμα που σημαινει ελλειψη bugs και διαφορων κολληματων

Αναβαθμισα το κινητο και με τους δυο τροπους... με τον πρωτο ειχα κολληματα (το κινητο αρχισα σερνονταν και μετα απο επανεκινησεις αρχισε να λειτουργει σωστα).. δυστυχως ομως δεν ηταν οσο smooth ηθελα κι ετσι ξαναεκανα εγκατασταση με τον δευτερο τροπο... μεχρι στιγμης το κινητο ρολλαρει οπως με την kitkat ωστοσο πληρης εντυπωσεις θα σας πω τελος της βδομαδας...

Γιατι να παω σε lollipop;

Καλυτερο Interface... λογικα το κινητο πρεπει να ρολλαρει καλυτερα γτ πλεον τρεχει σε 64bit κι οχι σε 32 bit οπως στην kitkat... η καμερα βελτιωθηκε κατακορυφα (παιδες καντε βελτιωμενη νυχτερινη ληψη και θα καταλαβαιτε τι λεω)... καλυτερη εκμεταλευση ram (αφηνονται περισσοτερα MB ελευθερα)...τρομερη διαχειρηση μπαταρίας(καλυτερη απο kitkat).. ενδιαφερουσες προσθεσεις...

προσωπικα και αν δω οτι το κινητο ρολλαρει σαν την kitkat (που απ οτι φαινεται και λενε και οι αλλοι ετσι ειναι) προκειται για την καλυτερη rom... ελπιζω να βοηθησα... :D:D:D

Edited by bagit

Κάτι παίζει στο background. Βαλε κάποιο πρόγραμμα διαχείρισης μπαταρίας να δεις τι παίζει...

Εχεις να μου προτεινεις καποιο??

Λοιπόν επεστρεψα με καθαρή εγκατάσταση και το κινητο πετάει... πολυ καλη υλοποίηση και πιστευω καλυτερη απο kitkat (θα δειξει γτ μεχρι στιγμης δεν το δουλεψα στα ακρα)... παντως δεν εχω πλεον προβληματα και κοληματακια.. επομενως καντε την καρδια σας πετρα και καντε clean install.. πιστευω πως και με ΟΤΑ θα χει θεματακια το κινητο επομενως SD και εγκατασταση με τροπο (3 κουμπια πατημενα).. παραθετω οδηγω παρακατω.. απολαυστε υπευθυνα... (δεν ευθυνομαι για κανενα σφαλμα στην συσκευη σας, η εγκατασταση γινεται υστερα απο δική σας ευθυνη)....

Α. Κατεβάζουμε το αρχειο με την lollipop ανάλογα με την εκδοση του κινητού μας...

Για τα MT7-L09 download από εδώ : http://consumer.huawei.com...x.htm?id=53957

και για MT7-L10 http://consumer.huawei.com...x.htm?id=53958

Β Κάνουμε extract-αποσυμπίεση τον φάκελο dload

Γ Κανουμε αντιγραφη τον φάκελο dload κι επικόλληση στην sd (εξωτερικο αποθυκευτικο χωρο του κινητου)

Δ Εγκατάσταση... υπάρχουν 2 τροποι...

Ι) πηγαινουμε ρυθμισεις-->ενημερωση λογισμικου--->μενου---->τοπικη ενημερωση (διαλεγετε αν θελετε να κανεται αντιγραφω ασφαλειας).. το κινητο θα κλισει, θα ανοιξει κανοντας την ενημερωση του android κι ολων των εφαρμογων και θ ανοιξει με ολα τα αρχεια σας σωμενα...

ο τροπος αυτος δεν συστηνεται λογω προβληματων/κολληματων/bugs που μπορει να διαθετει μετεπειτα το κινητο...

ΙΙ) απενεργοποιουμε το κινητο... πιεζουμε ταυτοχρονα τα κουμπια αυξησης και μειωσεις ηχου καθως και το power on/off μεχρι να εμφανιστη στην οθονη το λογοτυπο του EMUI που θα μας ενημερωνει πως γινεται αναβαθμιση... μολις η αναβαθμιση ολοκληρωθει το κινητο θ κλισει θα ξανανοιξει αλλα θα καθυστερισει στο λογοτυπο της Huawei (γτ λογικα ρυθμίζονται παραμετροι της 5.1.1)... μετα απο καποια λεπτα το κινητο θ ανοιξει και μπορειτε να το λειτουργησετε...

συστηνω προσωπικα αυτον τον τροπο γτ ετσι γινεται καθαρη εγκατασταση του android πραγμα που σημαινει ελλειψη bugs και διαφορων κολληματων

Αναβαθμισα το κινητο και με τους δυο τροπους... με τον πρωτο ειχα κολληματα (το κινητο αρχισα σερνονταν και μετα απο επανεκινησεις αρχισε να λειτουργει σωστα).. δυστυχως ομως δεν ηταν οσο smooth ηθελα κι ετσι ξαναεκανα εγκατασταση με τον δευτερο τροπο... μεχρι στιγμης το κινητο ρολλαρει οπως με την kitkat ωστοσο πληρης εντυπωσεις θα σας πω τελος της βδομαδας...

Γιατι να παω σε lollipop;

Καλυτερο Interface... λογικα το κινητο πρεπει να ρολλαρει καλυτερα γτ πλεον τρεχει σε 64bit κι οχι σε 32 bit οπως στην kitkat... η καμερα βελτιωθηκε κατακορυφα (παιδες καντε βελτιωμενη νυχτερινη ληψη και θα καταλαβαιτε τι λεω)... καλυτερη εκμεταλευση ram (αφηνονται περισσοτερα MB ελευθερα)...τρομερη διαχειρηση μπαταρίας(καλυτερη απο kitkat).. ενδιαφερουσες προσθεσεις...

προσωπικα και αν δω οτι το κινητο ρολλαρει σαν την kitkat (που απ οτι φαινεται και λενε και οι αλλοι ετσι ειναι) προκειται για την καλυτερη rom... ελπιζω να βοηθησα... :D:D:D

Την έκδοση την κατεβάζεις στο κινητό και κανείς την διαδικασια ή σε υπολογιστή και μετά την περνάς στο κινητο;;

Εγώ πάντως προσπάθησα να κάνω την εγκατάσταση με τα 3 κουμπιά αλλά παρότι τα είχα κρατημενα για πάνω από 15 δευτερόλεπτα δεν έγινε κάτι.

Εγώ πάντως προσπάθησα να κάνω την εγκατάσταση με τα 3 κουμπιά αλλά παρότι τα είχα κρατημενα για πάνω από 15 δευτερόλεπτα δεν έγινε κάτι.

Θέλει παραπάνω και δεν αφήνεις τα κουμπιά εάν δεν εμφανιστεί το λογότυπο της EMUI (όταν εμφανιστεί αφήνεις πρώτα το power και μετά τ αλλα δυο).

----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Την έκδοση την κατεβάζεις στο κινητό και κανείς την διαδικασια ή σε υπολογιστή και μετά την περνάς στο κινητο;;

Προτιμότερο να κατεβάσεις την Rom στον υπολογιστή για "καθαρότερο κατέβασμα" και μετά την περνάς στο κινητό.

Poco F6 Pro 256GB